Skoči na vsebino

Krzno

astra

Recommended Posts

Če pes je surovo hrano - meso , postane agresiven. Tako - dokazano tole.

Zelo se motiš. To ni res in tudi nihče tega še ni dokazal. Imam precej izkušenj s psi.

xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 225
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dekleta ali ste podpisale peticijo za Jadranko Joras slučajno? xsrcx Datje no mir hude stvari so se dogajale se bodo.... Žal so med nami ljudje ki to počno zaradi raznih interesov. Marsa se strinjam s tabo, kaj šele počenjajo z ljudmi in otroci, malo poglejte po netu in TV in tako napre. Mimogrede, nikoli nisem bila ljubitelj krzna in ga tudi ne nosim. Ja meso pa občasno pojem kakšen košček. Vsi pa vemo da določena ljudstva na naši obli morajo nositi krzno da sploh preživijo hude zime, ali da lahko nekaj dajo nase in pa tudi jesti meso in ubiti žival. Pozdravček vsem. xsrcx

Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo.

Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku.

Doživljamo sedanji trenutek.

Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan.

Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne.

Samo danes lahko delujemo.

Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj.

Luis L. Hay - Moč je v tebi

Marsa, se strinjam s tabo, nisem niti mislila posploševat sem samo pač govorila iz lastnih izkušenj.

Mystica, nikomur nihče ničesar ne meče pod nos, če se ti zdi sik to da se eni za nekaj zavzemamo tut prav. Imaš pravico do svojega mnenja tako kot jo imamo vsi. Ja res, takih filmo je malo morje-prav zaradi tega bi se lahko zamislili in je ne spodbijali. Tako mi deluje ko si to napisala, da ker pač so dokazi kaj se dela, da je to sprejemljivo.

Krute in grozne stvari se delajo tut z ljudmi ja. Kar je nesprejemljivo. Se dogaja in se bo.

Zanimivo pa je da veliko ljudi pravi, krzno pfff- glej kaj se dogaja z ljudmi-kdo pa bo njih zaščitil. Valda da je vsem grozno, kar se dogaja po svetu-žalostno pa je da se živali sprejemajo v družbi kot predmet in da se pač to dogaja. Tako da nihče ne bo nič nikoli naredil, ker pač tak je. Lahko se kolje na široko in dolgo-tak pač je? Kdor je na tak krut in bolan način sposoben ubit žival, je po mjem sposoben ubit in mučit človeka. Res grozno.

Robida

Verjamem, da imaš precej izkušenj z psmi. Kolko jaz vem je to tudi že bilo dokazano. Nekateri psi so tut "ponoreli". Je pa verjetno odvisno tut od pasme.

Lp

se recimo js ful zavzem za te stvari, proti mučenju živeli, proti krznu, proti......in kaj....a je kaka živav rešena zarad tega......majo recimo nekje farmo kjer redijo ene živalce za krzno sam....in majo pol recimo sto živalc za pobit in odret....a bo pol kdo reku, no sam 99 jih bomo, eno bomo pa spustili ker se tam ena todika ful zavzema....že čist fanatična je.......malo sutra, niti ene samcate živalce mi ne bo uspelo rešit.....kolkr jih majo namen predelat v mantle jih bodo......edin kar je iz vsega tega je to, da je krznu blazno cena padla....in je dost bolj dostopno....in te živalce trpijo za sitne pare......tista k hoče nosit krzno ga bo, sam naj pol svinjsko plača, ne pa da napol đabe dobi pelcmontl :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

se recimo js ful zavzem za te stvari, proti mučenju živeli, proti krznu, proti......in kaj....a je kaka živav rešena zarad tega......majo recimo nekje farmo kjer redijo ene živalce za krzno sam....in majo pol recimo sto živalc za pobit in odret....a bo pol kdo reku, no sam 99 jih bomo, eno bomo pa spustili ker se tam ena todika ful zavzema....že čist fanatična je.......malo sutra, niti ene samcate živalce mi ne bo uspelo rešit.....kolkr jih majo namen predelat v mantle jih bodo......edin kar je iz vsega tega je to, da je krznu blazno cena padla....in je dost bolj dostopno....in te živalce trpijo za sitne pare......tista k hoče nosit krzno ga bo, sam naj pol svinjsko plača, ne pa da napol đabe dobi pelcmontl :o|o:

Hmm a so pelcmontli sploh še in? Men se zdi, da ne... sicer nisem lih ekspert za te reči no....

Hmm a so pelcmontli sploh še in? Men se zdi, da ne... sicer nisem lih ekspert za te reči no....

Ja ful je spet krzno moderno ja...

Todika, sej se ne gre, da bodo oni eno činčilo al pa lisico al pa zajca manj ubili, ker se boš ravno ti oglašala...

Bodo pa zagotovo manj živalc pobili, če bo povpršvanje po krznu manjše...

Ljudi je treba prebudit...krznarji itak naujo kr tko zaradi bolše vesti mn krzna na tržišče spravl...

Če pa ljudje nhajo nost krzno je pa potem drugače...itak pa mislim, da zadnje cajte kr odmeva tale, živalim prijazen, način razmišljanja...

Upam, da bo vedno več takih, ki bodo spregledali, da kožo ima vsako živo bitje le eno...

xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Upam, da bo vedno več takih, ki bodo spregledali, da kožo ima vsako živo bitje le eno...

xrolleyesx

:palec: tole si pa mega dobr rekla.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Robida

Verjamem, da imaš precej izkušenj z psmi. Kolko jaz vem je to tudi že bilo dokazano. Nekateri psi so tut "ponoreli". Je pa verjetno odvisno tut od pasme.

Lp

Nihče ni še nikoli na noben način dokazal povezave med krvoločnostjo psov in hranjenjem psov s surovim mesom.

"Dokazi" o katerih pišeš so navadno bluzenje in izmišljotine in nekateri si pač s takimi "znanstvenimi" ugotovitvami kupujejo popularnost.Danes je pač popularno biti proti uživanju mesa, proti nošenju krzna, proti pobijanju živali...

To je v redu.

Ni pa v redu, oz. je še celo nemoralno ali vsaj neokusno početi vse to samo zaradi lastne popularnosti, izkoriščati dobro idejo da obrneš pozornost javnosti nase zaradi osebnih ciljev. To je bedno in žal večina najbolj vidnih "borcev" za pravice živali počne prav to.

Žal. :xx!:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Mana :palec: :flowers:

Ce pogledam izjavo krznarke, ki je rekla, da krzno pomeni predvsem toploto in prestiz... sploh vam ne morem povedat, kako se mi zdi to brezveze in NEPOTREBNO. TOLIKO je materialov, ki so topli, dragi ( ce hoces prestiz xrolleyesx ). Ce ostanem pri prestizu, ce se hocejo zenske pokazat; toliko je modnih kreatorjev haute couture, ki imajo kvalitetno umetno krzno, ki so osvesceni, ki imajo tudi glede drugih materialov svoje "prepoznavne znake", ce si tako zelis bit fensy smensi...

Osebno mislim, da je Eskime mecete naprej zato, ker vam je do provociranja. Eskimi so zame tukaj izjeme, nedvomno.

Ker pac, ZAL ( po eni strani ) je tako, da smo ljudje le neka "nadrejena rasa" in delamo stvari, da prezivimo. Ne poznam Eksimov, priznam, ampak ce je to edini vir njihov za oblacila, potem mi ne preostane drugega kot tolerirat.

Zenska, ki se pa hoce "pokazat" v danasnji Evropi, bo pa tudi prezivela brez tega, da bo imela plascek in ze tako ogrozenih zivalic. Ne bom zdaj tu o vegetarijanstvu in nikomur ne bom metala naprej, da je kaj slabsi, ker je meso, ker tega ne mislim. Ampak bom pa, ce nosis krzno. Ker tukaj jaz nekako vidim tudi neko SPOSTOVANJE do narave.

MISLIM, DA NI HUDO ODREKANJE NIKOMUR V T.I. CIVILIZIRANEMU SVETU, CE SE ODPOVE KRZNENIM IZDELKOM.

Jaz ne dosezem veliko, ko baje "fanaticno" zagovarjam nosenje stvari, ki niso iz zivalic. Ampak vseeno, malce sem odprla oci mojim starsem in prijatleljem ( ampak nobenmu na grd nacin), ko so se ZAMISLILI ( po moje ljudje sploh ne premisljujejo o tem, ker bi jih znalo prizadet, ce bi se poglobili...pac cloveski egoizem, nimas kaj).

In reklamo, ki jih zdaj delajo slavne svetovne manekenke proti nosenju krzna TUDI pomagajo. Meni se zdi, da VSAKA mala stvar pomaga, ce vsaj komu odpres oci. Pa potem kdo omeni komu drugemu in tako dalje...odpiras pac oci. Meni se zdi, da je s tem le vsako leto boljse, vsaj MED MLADIMI TO vidim.

Ce bi vsak tako razmisljal, da on sam pa ne more nic, bi bil svet se v vecjem sranju, kot je. Ker je pac na nas, da ga spreminjamo na bolje, se povezemo osvescamo neosvescene. Tako nekako.

Nekaterim nikoli ne bo prislo do zivega, sam to je v vsaki stvari.

Jaz sebe nimam za fanatika, ceprav me tu oznacujete, ker sem vam uzalila sestro ali pa kaj podobnega. In tudi obcutljivost, kot mi jo radi naprej mecete, se mi v tem primeru ne zdi nic slabega. Taksna pac sem.

Dolocene stvari se mi pac ne zdijo potrebne.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest mačona

saj razumem kaj misliš. sam če bi vsi tako razmišljali NASPLOH o slabih rečeh v svetu, bi kar obupali, saj bi si rekli:"eh, itak nimam vpliva."

gre se za bojkot. s tem da nekaj bojkotiraš, se bo proizvodnja zmanjšala (pa tudi če se ne, jaz pa živim v zablodi, da se) in če jih tako razmišlja recimo milijarda (kolikor je tudi približno vegetarijancev na svetu - putimo razloge, zakaj to so, pač ne kupujejo mesa), je to okoli 20% prebivalstva. OK, zdaj sem zabluzila, tukaj je govora o krznu.

danes je ena rekla, da je ne moti nošenje krzna, če je iz recimo zajčka, če je pa iz živali, ki ji grozi izumrtje, je proti. dvojna morala. xrolleyesx :o|o:

Ce pogledam izjavo krznarke, ki je rekla, da krzno pomeni predvsem toploto in prestiz... sploh vam ne morem povedat, kako se mi zdi to brezveze in NEPOTREBNO. TOLIKO je materialov, ki so topli, dragi ( ce hoces prestiz xrolleyesx ). Ce ostanem pri prestizu, ce se hocejo zenske pokazat; toliko je modnih kreatorjev haute couture, ki imajo kvalitetno umetno krzno, ki so osvesceni, ki imajo tudi glede drugih materialov svoje "prepoznavne znake", ce si tako zelis bit fensy smensi...

Osebno mislim, da je Eskime mecete naprej zato, ker vam je do provociranja. Eskimi so zame tukaj izjeme, nedvomno.

Ker pac, ZAL ( po eni strani ) je tako, da smo ljudje le neka "nadrejena rasa" in delamo stvari, da prezivimo. Ne poznam Eksimov, priznam, ampak ce je to edini vir njihov za oblacila, potem mi ne preostane drugega kot tolerirat.

Zenska, ki se pa hoce "pokazat" v danasnji Evropi, bo pa tudi prezivela brez tega, da bo imela plascek in ze tako ogrozenih zivalic. Ne bom zdaj tu o vegetarijanstvu in nikomur ne bom metala naprej, da je kaj slabsi, ker je meso, ker tega ne mislim. Ampak bom pa, ce nosis krzno. Ker tukaj jaz nekako vidim tudi neko SPOSTOVANJE do narave.

MISLIM, DA NI HUDO ODREKANJE NIKOMUR V T.I. CIVILIZIRANEMU SVETU, CE SE ODPOVE KRZNENIM IZDELKOM.

Jaz ne dosezem veliko, ko baje "fanaticno" zagovarjam nosenje stvari, ki niso iz zivalic. Ampak vseeno, malce sem odprla oci mojim starsem in prijatleljem ( ampak nobenmu na grd nacin), ko so se ZAMISLILI ( po moje ljudje sploh ne premisljujejo o tem, ker bi jih znalo prizadet, ce bi se poglobili...pac cloveski egoizem, nimas kaj).

In reklamo, ki jih zdaj delajo slavne svetovne manekenke proti nosenju krzna TUDI pomagajo. Meni se zdi, da VSAKA mala stvar pomaga, ce vsaj komu odpres oci. Pa potem kdo omeni komu drugemu in tako dalje...odpiras pac oci. Meni se zdi, da je s tem le vsako leto boljse, vsaj MED MLADIMI TO vidim.

Ce bi vsak tako razmisljal, da on sam pa ne more nic, bi bil svet se v vecjem sranju, kot je. Ker je pac na nas, da ga spreminjamo na bolje, se povezemo osvescamo neosvescene. Tako nekako.

Nekaterim nikoli ne bo prislo do zivega, sam to je v vsaki stvari.

Jaz sebe nimam za fanatika, ceprav me tu oznacujete, ker sem vam uzalila sestro ali pa kaj podobnega. In tudi obcutljivost, kot mi jo radi naprej mecete, se mi v tem primeru ne zdi nic slabega. Taksna pac sem.

lepo si napisala. mislim, da si kar nekaterim zaprla usta.

sej to ne pomen da je men recimo vseen, al pa da me ne moti, da me ne grize to....boli :V: svinjarij je ogromno po svetu......

in mogoč res vse skup mal pripomore k tem da nekaj ljudi mal drgač gleda na to....kar je prov.....sam včasih je blo krzno res svinjsko drago.....zaradi prestiža in tega....dons pa je predvsem zarad vse te protikampanje dost bolj dostopno marsikomu...in pol maš na eni strani ozaveščen folk k se krznu odpove, na drugi pa take k o tem sploh ne razmišljajo....in si recimo kupjo krznen plašč....ker si ga pač lahko...

sam to sm hotla povedat.....in to se mi zdi tud žalostno predvsem

Bora

Guest mačona
ja saj, ne morejo vse stvari biti 100% izpolnjene. za primer, eni pridno čuvamo vodo, uporabljamo javni prevoz, ločujemo odpadke, misleč, kako delamo dobro za okolje, po drugi strani pa ene boli k...., kaj bojo pustili za sabo in razmetavajo z vodo ipd. žalostno. :C: krzno je ista stvar, ampak niti slučajno ne s takimi posledicami kot onesnaževanje okolja (samo za primer).

:OO!: joj si me spomnla k si odpadke omenla......so tle pr nas uvedli ločeno zbiranje odpadkov.....vse une kante različne postavli, mi vsi navdušeni joj kok fajn.....smo lepo ločval pa pridno nosli v ločene kante in vse to....pol pa slučajno grem mim enkrat tam ko so glih pobirali smeti :mad2: iz vseh unih kant so skupi stresli v un tovornjak in odpeljali....js valda popizdla in smo nardil rabuko, klical vse živo in so nam povedli da pač nimajo ločenih odlagališč in da nima smisla da bi tko pobirali :eek:

Bora

moj point lohk tud s temu primeru probam še.......mam recimo avto svinjak totaln x:Dx ker mi na pamet ne pade da bi eno samo samcoto smet vrgla čez okno....in pač to kr v avto odlagam in vsake kvatre spučem....enivej....a je zarad tega zemlja bolj čista.....ne ker miljoni prascev vseen svinjajo.......in res je ja, da če bi vsi, bi blo še huj.....verjetno.....nimam pojma........sam men se zdi da to kar jst je sam pljunk v morje......in to tak iz zlo suhih ust :o|o: sam še vseen ne svinjam okol.....in vseen ne nosim krzna......in trpinčim ljudi okol sebe.....in še in še je tega kar ne počnem čeprav se mi zdi totalno mim se neki vadit pol tam pa se za neki več met in na ves glas vpit po svetu kaj je prov in kaj ne kaj je moralno in kaj ne.....ker ok, zlo nemoralno je nosit krznen plašč........a to k gre tam pa eni bejbi njen plašč z eno barvo polije to je pa moralno........

Bora

Bolj agresivno boste opozarjali in obtoževali vsepoprek ljubitelje krzna, bolj se bodo obračali stran. Saj se da tudi na lepši način približat dejstva pa še bolj učinkovito je. Nihče ne mara poslušati očitkov. Tudi mene odbija agresivna propaganda. xrolleyesx

Hm, zanimivo. Mi imamo tudi locevanje smeti, pa se nikoli nisem opazila, kako je, ko gre to v kamion.

To je zame spet ena taka mala stvar, ki res ljudi nic ne stane, pa so preleni, da bi to poceli.

Ker res ni nic takega, ce vrzes v posebno vreco papir pa v posebno plastenke. In RES ni nic takega, da kupis Revlon namesto Max Factor. Vem, da je to vse skupaj zacaran krog, ampak vseeno.

baje je povsod isto sranje......ker pri nas nimamo ločenih odpadov za to in za ono.......in pol pridejo z enmu kamionu in not sešibajo vse....steklo, papir, vse....... :o|o: mene je kap skor :vio:

Bora

oznacujete, ker sem vam uzalila sestro

od kdaj me vikas, Michelle?

Cisto neumnost si pa sicer tule napisala.

(so na ta racun (sestre) velik hujse zaljivke ze padle - ne vem, iz cesa ti sklepas, da imam jaz kaksen problem s tem - zato ker se, kot vedno, kregam s tabo v *vegetarijanskih* temah? x:o)x)

Zelo mimo je da si to rekla.....

se ti zdi, da blazno scitim tule na forumu Binga Bongo? da sem navdusena nad njenim izvajanjem?

Morda ne ves, da sem brisala objavo, ki je bila med njenimi prvimi?

(gres lohk pogledat v temo cenzura)..... skratka, cisto mimo je blo tole.

(*se mi zdi da je jasno, ce prenasam morenote, ubilbseje in druge modele, da bo pa tud moja sestra lohk gor. kaj menis? ker te to ocitno moti)

Morda ne spremljas velik foruma.

Taksnega mnenja jasno nimam od... mesca al kok nazaj, odkar se je pojavila moja sestra.

V prvih od teh tem (leta 2 pa 3 Luninega foruma) "mecem naprej" tocno Eskime.

ker vse to so vidiki.

eskimi - to vsak razume - tud intelektualni in duhovni snobi.

ne, eni se ne mislimo odrec usnju in eni se ne bodo nikol odrekli mesu.

pac tko je.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ni bilo misljeno, kot vikanje, definitivno ne. Oprosti.

Sicer pa ja, mal me je zabodlo oznacenje s fanatikom, ker se pac nimam za to. Pa tudi nikjer nisem rekla, da se naj kdo odpove mesu, tema je krzno.

Samo je res vseeno.

Kdo je lahko gor, sicer ne spada v to temo, ampak jaz tvoji sestri ne sledim vec. SPET PRIZNAM napako, da sem se zbunila zarad tistega plasca. Pa ja, bila sem tudi vizualno "grda" iz njene stvari, pa sem to pac rekla in koncala pogovor. V glavnem, ne sledim ji, ne kregam se z njo, ne moti me, ker sem "dojela" njen stil pisanja... Mislim, da imajo drugi vec "problemov" s tem, v kar se pa ne bom utikala.

Skratka, to je edina tema zadnje case, pri kateri se reagiram na provociranje in to je spet moja napaka in nameravam pac 10krat prej vdihnit, preden v afektu napisem kaj. Nekako tako.

Res je brezvezno pisanje o tem.

ma ne Michelle, daj... brez veze...

glej ono grda... ni blo tko (pa tud ce reces, da to pravim ker je moja sestra. point je v tem, da je rekla - a si tko grda??? kar je tud brez veze, sam ni pa isto0... ona te je pac provocirala... ko nisi dala fotke... in je to napisala in ni bila trditev (to tud ni mogla bit xDDx, ker nisi dala fotke, sem pa skoraj rpepricana, da ne bi bilo nikakrsne take oznake, pac pa prej obratna, ce bi dejansko komentirala tebe oz. tvojo sliko).

drugac pa, ja....

tko mamo... vsak je lohk gor, eni pisejo/pisemo tud totalne kozlarije.

Vem da je blo to zato - da si pac obcutljivo reagirala.

ja, rekla sem, da meji ze na fanatizem oz. sem definirala besedo, pojem, sam rekla pa sem tudi, da mi je svec tvoja vnema. a to si pa spregledala?

tud jaz sem bla obcutljiva - sam ne zarad tega razloga, ki si pomislila... glih tocno ne iz tega razloga... zato pa sem tud jaz se tkole odzvala.

predlagam, da sva 'prijatli'. :palec: x;)x xDDx

Picasso

Robida

Verjamem, da imaš precej izkušenj z psmi. Kolko jaz vem je to tudi že bilo dokazano. Nekateri psi so tut "ponoreli". Je pa verjetno odvisno tut od pasme. Lp

Tudi nekateri ljudje so **znoreli** pa v pravilu ne jemo surovega mesa, (pri meni je izjema sushi.) Pa niso znoreli od surovega mesa, pač pa zaradi odnosa drugih ljudi do njih, kemičnih neravnovesij v možganih itd...

Pri nekaterih pasmah je pač znano, da lahko pride do tega, da psi pobesnijo po določeni doseženi starosti, pa ne zaradi hrane!

Dokazano je tudi, da če imamo slab odnos drug do drugega, se nam tudi malce sfrklja in če storimo zločin je to olajševalna okoliščina. x:o)x

Človeka, nikar!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Nekateri morda res provocirajo z Eskimi.

Ampak zame je to narod ki je živel in še živi(ne vsi!) v sožitju z naravo.

Za njih je ubiti žival pomenilo preživeti.

In ubili so jo s spoštovanjem.

In ubili so jih samo toliko kolikor so potrebovali.

To je njihovo verovanje.

Ne motijo me ljudje kot si ti, niti najmanj.

Motijo me pa ljudje ki niso dosledni(beri moj prejjšnji post)

Gospodje ki v USNJENIH čevljih pred kamerami govorijo proti ubijanju živali, proti nošenju krzna, proti uživanju mesa..

Mana je napisala: Vsako živo bitje ima eno samo kožo

Usnje je iz kože...

In kot se za krzno dobijo nadomestki se tudi za usnje.

Najprej pometi pred svojim pragom, pravi n slovenski pregovor

xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...