Skoči na vsebino

Redko človeško rojstvo

mgd

Recommended Posts

mogoče si bosta naročila kako ukrajinko in poskušala kaj nadoknadit ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Bingo. A veš, da je skupinski seks v bistvu zelo duhovno dejanje. Ni prostora za EGO in posesivnost. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
Deli na socialnih omrežjih

V redu.. to pa sprejmem. Mi lahko organiziraš individualni razgovor s tem modelom?

Lahko ja. Se dogovoriva za detajle na osebnih sporočilih.

če prihaja v SLO, pomeni da se pride učit ...

učil se bo pri tistih, ki vejo več ...

poučeval bo tiste , ki vejo manj ...

če pride k mgd-ju pomeni, da ga rabi ... in obratno ...

kaj pa bosta prakticirala ... hmmm ... kdo bi vedel ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif ... ??

mogoče si bosta naročila kako ukrajinko in poskušala kaj nadoknadit ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Vabljen, da se nama pridružiš in direktno vidiš in občutiš.

Samo z eksternim opazovanjem, občutenjem, sklepanjem, domišljanjem in željenjem, ne morš spoznat končne resnice in bit pomirjen. Čejtanja Mahaprabhu je Krišna sam. In tud Krišne se ne da spoznat tak kakršen brez da ga služiš pod njegovim vodstvom....

Prihrani mi take "neumnosti"...Chaitanja in Krišna sta bila dve različni osebnosti- dve različni osebi...to lahko ugotovi vsak, ki zna vsaj malo začutit energije v detajle...če pa misliš kao kolektivno zavest, ja potem pa sta eden...To je pač glavno slepilo pri krišnovcih in marsikldo se bo branil na vse pretege "no fucking way" kot pa stvari malo predihal in se trezno lotil raziskovanja...Stvari v katere je človek čustveno vpleten je najbolj jeba sam predelovat...Jaz sem večino teh for, ki se jih grejo krišnovci dal čez že v prejšnjih lifeih, dokrajčio pa v tem...zato tudi hitro opazim slepila...zato sem te tudi vprašal kje v Vedah al pa v resnih svetih bukvicah so napisane te stvari- s točno temi imeni, tolmačenja me ne zanimajo kaj preveč...meditacija na original lahko razkrije marsikaj kar pri tolmačenju ni...

Če ti poznaš samo ta omejen vidik služenja katerega non stop omenjaš...potem je mogoče čas da malo razširiš vidno polje in ugotovil boš da je to samo en mini tiny delček oz. področje delovanja...Pojem "služenje" in "ljubezen" sta pač dve bistveni kvaliteti duše (poleg ostalih)...in logično je, da mora človek, ki je čedaljec bolj v stiku s svojo dušo, to tudi čedalje bolj izraža v okolje...Kar po drugi strani pomeni, da ne dela "nič pametnega" gledano skozi fizične oči drugega človečka...Na subtilnih nivojih pa lahko dela svašta (služenje)...tako da nima smisla primerjat kaj dela eden in kaj drugi, če ga ne znaš začutit tudi globinsko...

Ko boš v malo višjem razredu boš tudi govoriti začel drugače, ker taki stavki in nebuloze kot jih omenjaš je tipično omejen vidik...In če ne vidiš čez svoj horizont potem nima smisla da razlagaš drugim, ki vidijo več...In kot sem omenil, vsak lahko poučuje druge samo do tistega nivoja do kjer sam seže in kolikor ima poštiman pri sebi...Kar pomeni da jaz lahko "tupim" tistim, ki so pod mano. Tisti, ki so nad mano pa lahko tupijo meni...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Sem te imel za treznega, pa si zdaj s temle me malo spravil v dvom... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png

Povej mi, kje si to prebral in potem, ne vem zakaj, prevzel kot resnico? Ker spoznanje to ni, ker tudi ne more biti.

Einsteina al pa Teslo tudi marsikdo ni imel za treznega...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

To so zadeve za katere je treba imeti že kar dosti podlage in biti tudi odprt...če nekdo ne razume ima možnost dati to na stran in počakati, mogoče se pa v prihodnosti izkaže, da je kaj na temu, ko bo človek razširil svoja obzorja...Al pa takoj reče this is bullshit in se zapre pred temi stvarmi...

Kot sem rekel že ne vem kolikokrat...te informacije so bile dane človeštvu, bile so podane javnosti recimo v zadnjih letih iz strani duhovne hiearhije Zemlje...so dober študijski pripomoček za "duhovne učence" oz. iniciate različnih stopenj...da vidimo da si pojem "duhovnost" predstavljamo zelo omejeno in da je marsikateri slikar, politik bil na višji duhovni stopnji kot pa človečki, ki so jih ljudje poveličevali kot ne vem kakšne guruje, razsvetljence in ne vem kaj še vse...

In ne vem zakaj misliš, da sem jaz to prevzel kot resnico...mogoče sem, mogoče nisem...mi pa vse klapa v ostale sci-fi bajke...kar se pa mene osebno tiče, so pa informacije bile podane samo meni in par tistim s katerimi sem kofetkal...in če mi par ljudi pove podobne štorije in celo stvari o meni, ki jih še sam ne vem (vzorci al pa travme iz preteklih lifeov), ki jih potem ozavestim...in seveda se pri tem dogaja svašta...potem nekaj je na temu...tako da včasih prav paše pričanje gluposti ob kavici...

Če govorim in omenjam samo ene stvari, to še ne pomeni da ne poznam tudi bolj skritih vidikov...ne vidim pa potrebe o tem govoriti ljudem, ki tega ne bi razumeli...lahko pa se občasno malo vrže "kost"- malo bolj poglobljenih osnovnih informacij-in se vidi reakcija- kdo je pripravljen na kakšne bolj otkačene zgodbice in kdo ne...Tudi ne vem zakaj bi govoril na kakšen način duhovni učitelji izbirajo svoje učence, ker je vse o temu lepo omenjeno v svetih bukvicah...in ta plonk listek+ vse kar gre zraven je eden izmed tipičnih preizkusov kdo je pripravljen na pravo duhovno znanje in kdo ne...od bitjec, ki so daleč pred mano (spadajo pod pojem Avatarji)...

In da še enkrat ponovim kar sem tupil že ne vem kolikokrat...človek naj ne verjame ničemur kar prebere, sliši, vidi in se ne sklada z njegovimi izkušnjami...ponavadi človek hitro dobi izkušnje, če je kaj na temu in če je dovolj odprt ali pa dobi izkušnje, ki dokončno nekaj ovržejo...Trditve iz plonk listka meni 100% podpirajo izkušnje in ostale zadevce katerih sploh nisem omenjal po LNF-ju, vse se klapa tudi z drugimi zadevcami...kar pa ne pomeni, da to velja pri komu drugemu...Podati informacijo je čisto nekaj drugega, kot tupiti nekomu tako je in čao...Informacije so bile podane, kaj ljudje delajo z njimi, je njihova stvar. Ali jih bodo izkoristili ali ne, to je njihova odločitev...Kar je nekomu "klik" v glavi je drugemu totalni bullshit...who cares...obstaja več poti in za vsakega se nekaj najde...če ne v tem lifeu pa v naslednjem...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

In tudi ne vem zakaj bi moral biti vsak dan trezen...zlasti ob kakšnem rođendanu...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Kot sem rekel že ne vem kolikokrat...te informacije so bile dane človeštvu, bile so podane javnosti recimo v zadnjih letih iz strani duhovne hiearhije Zemlje...so dober študijski pripomoček za "duhovne učence" oz. iniciate različnih stopenj...da vidimo da si pojem "duhovnost" predstavljamo zelo omejeno

...kar se pa mene osebno tiče, so pa informacije bile podane samo meni in par tistim s katerimi sem kofetkal...in če mi par ljudi pove podobne štorije in celo stvari o meni, ki jih še sam ne vem (vzorci al pa travme iz preteklih lifeov), ki jih potem ozavestim...in seveda se pri tem dogaja svašta..

Duhovne hiearhije Zemlje? Katera žival je pa to??? Ti tud hodiš na sestanke o naši zemlji in bla bla??

Ja duhovnost je postala eno veliko sranje, halucinacije, ponižni ego služenje nekim namišljenim medvedkom in izkoriščanje, manipulacije, klanje, vojne.. kar češ. Bolno!

Samo tebi so bile informacije podane?? S tem si vse povedal! Nič več ti ni treba. Aja.. pa še parim s katerimi ste skupaj kofetkali, samo vprašanje je, kaj bilo v tej kavi.

A vas je vedno več zadetih? Kaj je ratalo iz tega Lunin foruma v nekaj letih. Res škoda. Nimate kej delat? Pridi k meni, ti bom dal takoj kej za delat. Konkretno, realno in resnično, boš takoj nehal halocinirat.

Prihrani mi take "neumnosti"...Chaitanja in Krišna sta bila dve različni osebnosti- dve različni osebi...

Oseba je ista, sam razpoloženje je drugo.

to lahko ugotovi vsak, ki zna vsaj malo začutit energije v detajle...

S tem ne morš spoznat resnice glede Krišne ali Čejtanje, ampak le s sledenjem njunih navodil.

če pa misliš kao kolektivno zavest, ja potem pa sta eden...

Ne nisem mislu kot kolektivno zavest, ampak kot eno in isto osebo.

To je pač glavno slepilo pri krišnovcih in marsikldo se bo branil na vse pretege "no fucking way" kot pa stvari malo predihal in se trezno lotil raziskovanja...Stvari v katere je človek čustveno vpleten je najbolj jeba sam predelovat...Jaz sem večino teh for, ki se jih grejo krišnovci dal čez že v prejšnjih lifeih, dokrajčio pa v tem...zato tudi hitro opazim slepila...zato sem te tudi vprašal kje v Vedah al pa v resnih svetih bukvicah so napisane te stvari- s točno temi imeni, tolmačenja me ne zanimajo kaj preveč...meditacija na original lahko razkrije marsikaj kar pri tolmačenju ni...

Citate iz Ved glede Krišne in Čejtanje sem ti že dal, ampak tud to ni dovolj za spoznanje, dokler človek ni pripravljen sprejet te milosti.

Če ti poznaš samo ta omejen vidik služenja katerega non stop omenjaš...potem je mogoče čas da malo razširiš vidno polje in ugotovil boš da je to samo en mini tiny delček oz. področje delovanja...Pojem "služenje" in "ljubezen" sta pač dve bistveni kvaliteti duše (poleg ostalih)...in logično je, da mora človek, ki je čedaljec bolj v stiku s svojo dušo, to tudi čedalje bolj izraža v okolje...Kar po drugi strani pomeni, da ne dela "nič pametnega" gledano skozi fizične oči drugega človečka...Na subtilnih nivojih pa lahko dela svašta (služenje)...tako da nima smisla primerjat kaj dela eden in kaj drugi, če ga ne znaš začutit tudi globinsko...

Služenje je ljubezen, ljubezen je služenje. Ljubezen do Boga pomen ljubezen do vseh.

Lahko ja. Se dogovoriva za detajle na osebnih sporočilih.

Lahko se zmeniva, da ga pripelješ k meni domov na teraso in bomo malo podebatirali, ker se ne mislim nikamor vozit zaradi enega, ki ne ve kaj bi počel v laifu in je uspal v nategovanju ljudi. Pa nobene bukve strohnele ne imejta s sabo, ki mi jo bi skušala prodati ali pa brala iz nje, ker iz svoje glave dvomim, da je sposoben kej razumskega povedat. Prizemljenega.

za dobro podlago lahko služi ležalnik ... za odprtje pa donat

Tudi donata več ne rabim, če je kriza.. samo tukaj malo prelistam in jedva do sekreta prilaufam.. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Lahko se zmeniva, da ga pripelješ k meni domov na teraso in bomo malo podebatirali, ker se ne mislim nikamor vozit zaradi enega, ki ne ve kaj bi počel v laifu in je uspal v nategovanju ljudi. Pa nobene bukve strohnele ne imejta s sabo, ki mi jo bi skušala prodati ali pa brala iz nje, ker iz svoje glave dvomim, da je sposoben kej razumskega povedat. Prizemljenega.

Sem poslal OS.

Služenje je ljubezen, ljubezen je služenje. Ljubezen do Boga pomen ljubezen do vseh.

Pa jebemu m.... no? Kaj si pa zdej povedal??

Krišna gor.. krišna dol... fukn ga v smeti že enkrat, ker on je ON.. TI si pa TI in se brigaj zase.. ne za eno Krišno ki je že zdavnja odklenkal svoje. Maš več kot preveč dela na sebi pa se samo s tem Krišnatom ukvarjaš? A sploh živiš?

Pa jebemu m.... no? Kaj si pa zdej povedal??

Krišna gor.. krišna dol... fukn ga v smeti že enkrat, ker on je ON.. TI si pa TI in se brigaj zase.. ne za eno Krišno ki je že zdavnja odklenkal svoje. Maš več kot preveč dela na sebi pa se samo s tem Krišnatom ukvarjaš? A sploh živiš?

Seveda živim :) S Krišno se pa ukvarjam, ker sem povezan z njim.

Seveda živim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png S Krišno se pa ukvarjam, ker sem povezan z njim.

Povezan si z njim?

Vsak si lahko namisli, da je povezam z vsemi ki so mrtvi! To je zelo enostavno. Kaj ti pa more, če je mrtev. Eni so na Jezasu, drugi na Krišne.. tretji na Budo.. četrti na Hitlerja.

Poveži se s kom ki je še živ in ki se ne strinja s teboj? Da te vidim.

Povezan si z njim?

Vsak si lahko namisli, da je povezam z vsemi ki so mrtvi! To je zelo enostavno. Kaj ti pa more, če je mrtev. Eni so na Jezasu, drugi na Krišne.. tretji na Budo.. četrti na Hitlerja.

Poveži se s kom ki je še živ in ki se ne strinja s teboj? Da te vidim.

Nimam namišljene povezave s Krišno, niti ni mrtev.

Se povezujem tukaj s tabo pa tudi na OS.

Duhovne hiearhije Zemlje? Katera žival je pa to??? Ti tud hodiš na sestanke o naši zemlji in bla bla??

Ja duhovnost je postala eno veliko sranje, halucinacije, ponižni ego služenje nekim namišljenim medvedkom in izkoriščanje, manipulacije, klanje, vojne.. kar češ. Bolno!

Samo tebi so bile informacije podane?? S tem si vse povedal! Nič več ti ni treba. Aja.. pa še parim s katerimi ste skupaj kofetkali, samo vprašanje je, kaj bilo v tej kavi.

A vas je vedno več zadetih? Kaj je ratalo iz tega Lunin foruma v nekaj letih. Res škoda. Nimate kej delat? Pridi k meni, ti bom dal takoj kej za delat. Konkretno, realno in resnično, boš takoj nehal halocinirat.

Nope, ne hodim na nobene sestanke...če pa ti nisi bral duhovnih bajk al pa še nikoli nisi slišal, da ima vsak planet svojo hiearhijo potem je pa mogoče čas, da prebereš kakšno tako bajko...Tudi kvantna fizika je neke vrste duhovnost al pa ukvarjanje z glasbo...in kaj ima to s pobijanjem, služenjem...Jap, zgleda da nekateri res ne vidijo dalj od svojih rok...

A ti razumeš kaj sem napisal...vse bistvene informacije so bile podane ljudem...v meditaciji al pa kako drugače so bile pa podane samo tiste informacije, ki so se nanašale na mene in vpletene...Če greš zdravniku, a on pove tvojo diagnozo samo tebi in spremljevalcu al vsem v čakalnici, gre ven in se začne dret ta ima pa to in to...

A hočeš povedati kaj drugega...recimo da preveč hitro podajaš sodbe, obsojaš, nisi za poklice kjer se dela z ljudmi...Lahko pa ti prideš k meni in boš videl kaj pomeni konkretno fizično delo...prenašanje cigle, fasada, mešanje malte, sekanje grmičevja, košnja trave, itd (poletje je namreč prav lepo obdobje za hišna popravila)...Samo da ne boš drugi dan stokal, da si dobil žulje al pa da te bolijo vsi mišiči...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Kaj pa če je človeček na dopustu, si je vzel par dni odklopa al pa kaj podobnega...toliko o treznem razmišljanju...Jap, zgleda da se moraš še malo streznit...jaz sem se namreč že (od rođendana)...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

mgd je v fazi, ko je njegovo poslanstvo točno to ... saj ne dela nič slabega ... če ga "še" ne razumeš ... enkrat ga boš ... mimo tega skoraj ne moreš ...

Ni bolj podlega dejanja na zemlji, kot žicat ljudi, da se pridružijo tvoji "veri". To je samo znak, da človek pač ne razume. Vsem nam pridejo na pot vsi dogodki, ki jih rabimo in nobene potrebe ni tukaj stokat in jokat, ker ti primanjkuje članov.

A ti razumeš kaj sem napisal...vse bistvene informacije so bile podane ljudem...v meditaciji

Itak. Kje pa drugje. Sej nisem dvomil.

Hvala za razlago.

Da to malo pretolmačim...uporabil bom lestvico od 1-10...10 je konec zemeljskega šolanja, ko človek ni več podvržen zakonu karme...Jaz se trenutno nahajam nekje 5,9...6 je magična meja kjer gre človek res čez tisti tapravi iniciacijski šus in to je tudi prva stopnja pravih magov...šaman je čez 6...mgd pa nekje med 3- 4 (tretjina)...Jezus je bil 8...Chaitanja 9...Krišna 10....zadnji trije so iz plonk listka...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

1-10 je taprava lestvica

do konca 6. so imenovane plasti ..

mojster na koncu je zaključena 6. plast, tak da ... res si tu nekje med 5 in 6

od 7-10 je prvi del proste cona ... tu not je nekaj malega slovenčkov ...

cona nad 10 je cona uradnega statusa bogov ...

tu se nahajajo kreatorji in sokreatorji zemlje ...

če je krišna okoli 10 ... je bolj laufer med svetovi ...

sem pravkar pogledal :

štima tvoj podatek za jezusa in krišno, čejtanja pa je le proti koncu 7.

vsi ti podatki pravzaprav povejo, da vsi ti mandlci niso nekaj res posebnega ...

zdaj sem jih prvič pogledal in moram rečt, da sem presenečen ...

spoštovani brezo in dragi shamannamo, ki sta oba tako zelo duhovno razvita in tako daleč da uspeta prehajati med svetovi in precizno ocenjevati stopnjo duhovnega razvoja drugih.

lepo vaju prosim, bodita tako dobra in pomagajta meni (in mogoče zanima še koga), ki sicer tudi iščem spiritualnost, pa se nikakor ne morem dokopati do duhovnih višav, ki sta jih vidva že dolgo presegla. bodita tako dobra in dajta nam duhovno nerazvitim izkajočim vzorec vajinega visokorazvitega duhovnega znanja, ki ga bomo lahko preverili.

namreč: če trdita, da sta vidva na 5. ali 6. stopnji "duhovnorazvojne lestvice", drugi pa na drugih višjih ali nižjih, to za nas duhovno nerazvite, ki smo na vajini lestvici verjetno med 0 in 1 če ne celo še v minusu, ni preverljivo.

dosti lažje bi verjetno sledili vajinim naukom, či bi nam dala nekaj kar lahko preverimo:

ker sta sposobna videti in spoznati tako duhovno subtilne energije kot so duhovne razvojne stopnje drugih, je za vaju verjetno "ta mala malica" pogledati nekaj tako krupnega kot je materija. in ker sta sposobna potovati med svetovi in po astralu in prebirati akašo, kakšna malenkost mora biti za vaju potovati po tem našem svetu in pogledati nekaj konkretnega.

prosim, opravita čisto enostavno vajo (predvidevam, da je 2. stopnja na vajini lestvici) in poglejta ter povejta, koliko in kakšna drevesa rastejo na mojem zagrajenem dvorišču (to lahko preverimo), da bomo imeli preverljiv dokaz vajine visoke duhovne razvitosti in vajinih šamanskih oz. mag/vještica - sposobnosti.

(sicer pa, če "materije" ne uspeta videti, trdita pa da sta sposobna gledati "visokoduhovne" energije, sta pa približno toliko verodostojna, kot nekdo ki ne zna šteti do 3, pa trdi da rešuje diferencialne enačbe kar v glavi)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...