Skoči na vsebino

Črna prihodnost

Alina28

Recommended Posts

(popravljeno)

Cenim vsakega ki si vzame čas za odgovor samo tega pa res ne morem niti brat ker je pa že podlo...

Pa lepo te prosim kakšno svobodno izbiro ima otrok?

Če obstaja bog zakaj dovoljuje svobodno izbiro s katero nekdo škoduje drugemu?

Popravljeno -> Alina28
Deli na socialnih omrežjih

Že samo naslov te teme je "teman". Ljudje to vidijo in potem oddajajo take vibracije in potem namesto, da bi šlo na bolje, ne gre. V bistvu gre, samo rabiš še več energije, da se dvigneš.

Pri sebi sem opazila, da sem skrajno občutljiva. Ko sem na enem zelo velikem portalu objavila neko ne dobro novico (pa še svojo sliko sem imela pri komentarjih) sem začela dobivati toliko slabe energije, da sem takoj zbrisala tiste poste in skušala popraviti, kar se je popraviti dalo... pa je bilo skoraj takoj bolje.... Ljudje smo energija, ljudje smo emocionalna bitja, ki lahko začutimo emocije tudi na daljavo..... res pa je, da tudi jaz rabim pomoč... vendar so moji problemi izjemno kompleksni ravno zaradi te preobčutljivosti. Slovenija je namreč v izredno hudi krizi in za bolj občutljive ljudi to ne more biti najlepši čas.

Zase vem, da moram, če objavim svojo sliko, nujno objaviti še skrajno pozitivno informacijo, da me lovijo dobre energije. Ta energija je v zraku in se jo lahko začuti. Npr. včasih, še preden vstanem in pogledam skozi okno začutim oziroma dobim tisti znani občutek po snegu (samo ob snegu tako čutim in to ponavadi ta prvem v sezoni) in potem je zunaj res sneg. Mislim, da je tako zato, ker ljudje tako čutijo in se to potem začuti preko kolektivnega nezavednega. Ko si enkrat tako občutljiv in začenjaš razumevati, potem ni nič več isto, kot je bilo.

In takrat tudi dojameš kako pomembno je, da si pozitivno naravnan in da se drugim kažeš v pozitivni luči,...

Cenim vsakega ki si vzame čas za odgovor samo tega pa res ne morem niti brat ker je pa že podlo...

tako ja alina dej pusti mgd-ja

ja sej sam te časi nas učijo da moramo biti močni,po celem svetu je krza ne samo v sloveniji,rečimo raje hvala bogu da nismo v vojni.še vedno imamo lepo naravo,še vedno se lahko izražamo kolikor toliko svobodno.

res mi ni jasno kako lahko nekomu ki vpraša za nasvet govoriš take stvari. Me zanima če si jih govori tudi sam sebi ko se mu zgodi kaj hudega

sej to je to k nima pojma o groznih stvareh sam te agnorantneži ko oni kaj naredijo groznega se zatečejo k bogu zato da lažje živijo k mislijo da jim bo bog odpustil

Gre za ljudi ki so nezmozni razmisljati s svojo glavo, ter samo ponavljajo nauceno, brez da bi pomislili ali je to sploh primerno. Tem jaz recem, papige.
*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Kaj ni to super da šele v naslednjem življenju trpiš za napake, ki si jih storil v tem? Odloženo trpljenje :)

Logika je torej: obnašaj se grdo, ker boš itak nazaj dobil šele v naslednjem življenju. zdaj pa veliko bolje razumem ljudi okoli sebe in njihovo obnašanje

...Ali pa Mojca (Mojchi), poišči na netu...

Bivša sošolka pri Marjanu...sedaj se je iz KR preselila v CE...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Omejeno. Jo je imel pa več prej (zavestno bitje, ki prebiva v telesu) in če jo je zlorabil dobi ustrezne rezultate. Ko malo odraste jo ima spet več in če jo pravilno uporabi, se lahko reši in osreči.

Ker brez svobode izbire ljubezen ne bi bila mogoča. Ni nujno da škoduje. Lahko tudi koristi. Kar Bog tudi predlaga.

Kaj ni to super da šele v naslednjem življenju trpiš za napake, ki si jih storil v tem? Odloženo trpljenje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Logika je torej: obnašaj se grdo, ker boš itak nazaj dobil šele v naslednjem življenju. zdaj pa veliko bolje razumem ljudi okoli sebe in njihovo obnašanje

Za določene lahko že v istem. Logika je, da je bolje, da se obnašaš lepo.

alina.... pa tudi light...

nekateri menda verjamejo, da ima človek dušo...

nekateri menda verjamejo, da je človek duša, ki ima ta trenutek telo...

nekaterim se za vse to jebe...

nekateri nimajo mnenja...

nekateri verjamejo kar jim kdo reče...

nekateri o tem ne razmišljajo...

...

pa predpostavimo da je človek duša, ki ima ta trenutek telo. loh rećemo tut energija ali whatever.

tepeš telo, trpi pa duša.

nič ti ne pomaga, če nekdo ugotovi, da si občutljiv. to ve vsak tudi sam.

in pozabimo na vse teorije okoli karm in teh jajčk, zakaj je tko kot je, ampak samo poglejmo, kako iz situacije naprej...

pa predpostavimo, da bi blo mogoče lažje, če bi razumeli, zakaj je tko? pa mogoče ugotovimo, da smo občutljivi, ker smo prepričani, se nam je godila krivica.

in posledično so kmalu tu dvomi o sebi, nevrednosti, jeza, sovraštvo, strah... in rivica se nam dogaja še naprej in vsak dan je huje in vsak dan imamo slabšo samopodobo in manj energije in volje in zdravja.

bi pomagalo, če bi uspeli verjeti, da tisti, ki so nas prizadeli, čeprav namenoma, dan za dnem... niso vedeli, kaj sploh počnejo?

bi pomagalo če bi vedeli, da tudi tisti, ki so nas prizadeli, niso znali bolje hendlati svojega lajfa in svojih travm, ki so jih pa drugi ucepili njim, tako kot zdaj oni nam?

bi nam pomagalo, če bi uspeli nanje pogledati tudi, kot da so oni žrtve nekoga ali nečesa?

bi mogoče pomagalo, če bi jim zmogli odpustiti? bi mogoče pomagalo, če bi lahko verjeli, da nas imajo radi, kljub temu, da so nam leta in leta delali krivico?

a je to sploh možno verjet?

ni treba.

bi nam pomagalo, če bi tisti, ki nas prizadevajo, spoznali svojo zmoto in prenehali s tem. se nam opravičili?

je to možno verjet?

ni treba.

bi pomagalo, če bi spoznali več ljudi, ki so bili na istem, pa so to prebrodili? in so danes srečni in hvaležni tudi tistim, ki so jih tepli?

bi pomagalo, če nekdo reče, da je to možno?

e, jes to pravim.

in verjamem, da je več načinov, kako do tega, ampak jes vem za enega, ki je mnogim pomagal. in večkrat smo ga že omenili. postavitev družine.

in ni treba ničesar verjet, ničesar pričakovat, nič plačevat, ničesar nikomur povedat... treba je samo it pogledat.

loh pošljem kontakt, če bi hotela.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Tudi jaz verjamem v karmo, čeprav morda ne točno na tak način, kot se nam prikazuje. Imam svojo verzijo. Ko človek začne razumevati te nadčutne energije, ugotovi, da je to čisto drug svet s svojimi zakonitostmi... ki jih lahko pojasni le jasnočuten človek in da tem stvarem vlada "kvantni" svet, ki nima nobene veze s "fizičnim". Kvantnega sveta pa ne razume prav veliko ljudi...

Ok, najboljši primer je voda in vibracije v vodi. Če na lonček z vodo napišeš "ljubezen" bo vibrirala s čisto drugo frekvenco, kot tista na katero napišeš "jeza". To je dokazano. Vendar, če hočeš, da voda vsebuje vibracijo "ljubezen", potem mora to veliko ljudi videti (niso vsi sposobni pustiti na vodi pečat oziroma vplivati nanjo), kajti naša polja lahko spreminjajo. Primer je lahek. Vsak je že začutil toplino ob kakšni osebi in potem postal tudi sam "drugačen". Ljudje smo več ali manj iz vode, ravno tako spomin itd. Tako enostavno, vendar niso vsi občutljivi, tega ne začutijo vsi.

Če bi le ljudje vedeli, kako težko prenašam "butle", ker sem malo jasnočutna (ne nanaša se na nikogar na forumu). Ko si jasnočuten ne moreš razumeti ljudi, ki niso. To je tako, kot če razumeš, da greš lahko v hišo skozi odprta vrata, seveda potem ne razumeš zakaj nekateri delajo luknjo v zid, da bi prišli v hišo. 1000 krat jih poveš, pa še ne dojamejo. In potem si misliš, da tudi opica nikoli ne bo dojela relativne teorije. Tako težko je razumeti butle.... tako težko....

Bivša sošolka pri Marjanu...sedaj se je iz KR preselila v CE...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

no, kljub usemu, pa bi klele neki reku...

tut regresijo dela npr. stotine ljudi... pa ne bi o njihovi strokovnosti...

in za postavitev družine, po metodi berta hellingerja, je prvi in če se ne motim tut edini pri nas matej škufca. usaj bil je do pred neki let.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Vem...

Ma kako veš...te bajke pa nisam pričao...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif

Skrivnost http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif

Jebeni facebook...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Res da eni verjamejo, eni pa ne, eni pa vejo da so duša (večno, zavestno (s svobodo izbire) in naravno blaženo bitje), kategorično različni od telesa in uma (um, inteligenca, lažni ego) in čigavi so. Hvala jim.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

Vsi smo nepopolni in vsi smo močni le skupaj...

Nehajmo s tem kdo ima prav in kdo ne, ta poanta se vleče že predolgo v zgodovini,

smo borci za neodvisnost, to je naš cilj!!!!

Vse to kar tu pišete je drgnjenje po površju,

skupaj smo eno in bomo premagali to kar nas drži vklenjene v zid.

dReAM

pa predpostavimo, da bi blo mogoče lažje, če bi razumeli, zakaj je tko? pa mogoče ugotovimo, da smo občutljivi, ker smo prepričani, se nam je godila krivica.

in posledično so kmalu tu dvomi o sebi, nevrednosti, jeza, sovraštvo, strah... in rivica se nam dogaja še naprej in vsak dan je huje in vsak dan imamo slabšo samopodobo in manj energije in volje in zdravja.

bi pomagalo, če bi uspeli verjeti, da tisti, ki so nas prizadeli, čeprav namenoma, dan za dnem... niso vedeli, kaj sploh počnejo?

bi pomagalo če bi vedeli, da tudi tisti, ki so nas prizadeli, niso znali bolje hendlati svojega lajfa in svojih travm, ki so jih pa drugi ucepili njim, tako kot zdaj oni nam?

bi nam pomagalo, če bi uspeli nanje pogledati tudi, kot da so oni žrtve nekoga ali nečesa?

"Ja, tako kot smo mi žrtve, so tudi oni žrtve...". In česa ali koga žrtve naj bi bili pa oni? Spet svojih agresorjev, ki pa naj bi bili spet žrtve nekoga, a ne?

Sam, da nam ni treba prevzet odgovornosti za svoja dejanja in temu ustreznih posledic. In spet dobimo le površinsko in začasno lajšanje simptomov problemov, dokler se spet ne znajdemo v njih. Ampak če je nekomu to dovolj, mu je pač dovolj, vsak ima pravico do tega.

Alina28 je sama napisala, da ni mogla sprejet da tisti naj ne bi imel druge izbire. Zakaj je pol mi naj ne bi imeli in se dajemo v vlogo žrtve pred agresorjem? Ki pa seveda naj bi bil tudi le žrtev in njegov agresor le žrtev in tako naprej... sam da lahko tudi mi še naprej ostajamo žrtve...

Alina28, ko se men kej hudga zgodi, se spominjam dejstva, da sem si sam to nakopu in mi je tudi kot na platnu pokazano s čim in tudi drugi, ki me imajo zares radi (ne da mi le pihajo na lažni ego kolk sem bogi in nedolžen...) me na to spominjajo, ker vejo, da če ne bom prekinil kroga, ampak ga neodgovoren nadaljeval, da se bo vsa stvar le še slabšala, kot imaš izkušnje že sama. Vem, da ni lahko in da je lažje rečt kot nardit, ampak vseen se da, postopoma korak po korak, z iskrenostjo.

mgd, verjamem, da hočeš dobro. A najbrž si že kdaj ugotovil, da tvoje dobro ni vedno nujno dobro za nekoga drugega. Več nas ti je že omenilo, da je tokrat tako. Zato še enkrat prosim, nehaj s tem, ker v tem trenutku Alini nikakor ne pomagaš, temveč jo delaš še bolj jezno, zmedeno, žalostno, razočarano.

Eno je "vztrajno" ponavljanje svojega v drugih temah, tukaj pa je bilo že zdavnaj dovolj. Če ti bog ni dal vedeti, da smo ljudje različni, različno dojemljivi za stvari, različno razumemo in sprejemamo, potem naj te to čimprej nauči. Nauči se sprejemati drugačne od sebe in z drugačnim mnenjem. In predvsem se nauči, da večkrat lahko s tistim, kar sam smatraš za dobro ali v pomoč, prej škoduješ.

no, kljub usemu, pa bi klele neki reku...

tut regresijo dela npr. stotine ljudi... pa ne bi o njihovi strokovnosti...

Točno. Samo da se znaš dobro prodati. Ne le na tem področju, temveč vseh. A ta, duhovna, so toliko bolj kritična, ker se nanje obračajo ljudje v stiski, pa jih tam lahko samo še bolj zafurajo.

Pa ko smo že pri tem, poznaš kakšnega strokovnjaka za regresijo?

Life begins at the end of your comfort zone.

Samo namig za tiste, ki boste šli (ste šli) na postavitev družine...dobro je, če se sprejme vse družinske člane, tudi tiste, ki jih ne poznamo in ki so že zdavnaj mrtvi...Ponavadi se dela postavitev samo za ožjo ali širšo družino. Vzroki (manjkajoči družinski člani) so ponavadi vsaj 3-5 ali več rodov nazaj...Ena terapija (obisk) je za moje pojme dovolj, da se zadovoljivo poštima pojem "družinska matrica"...Če je potrebno več obiskov potem gre stvar pač malo bolj lagano...ampak tudi to je bolje kot pa nič...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Ni pa ta metoda glih primerna za tiste, ki niso pripravljeni izpostavljati svojih problemov pred drugimi- skupino...recimo kakšni politiki, znane osebe, odvetniki, ipd...tralala...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Res ste veliko napisali. Ali ima pa mogoče kdo kakšno izkušnjo s podobnimi problemi in morebiti kakšnim nasvetom kako se je rešil tega?

Imam. Najprej Ponižno prosiš Boga, da ti začne delovati v Duši z Njegovo Inteligentno Energijo, ki Rešuje Vse Probleme . Potem se spraviš delat tudi sam na sebi. Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...