Skoči na vsebino

Črna prihodnost

Alina28

Recommended Posts

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif A za take ugotovitve dejansko rabte hodit k šlogarcam in v karte gledat? Za to ne rabiš kart, sam mal zdrave pameti, božemili!

ja točno tako in takih je največ

Deli na socialnih omrežjih

Draga Alina28. Sem šel pogledat še enkrat. Ja, res si mela slabo preteklost. Sam ker si iskrena, maš zdej svetlo prihodnost.

Aja, pa še en nasvet. Prosi svoje srce naj odpusti tistim, ki so te zlorabili in naj jim pošlje ljubezen, s katero tega ne bojo več potrebovali.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif A za take ugotovitve dejansko rabte hodit k šlogarcam in v karte gledat? Za to ne rabiš kart, sam mal zdrave pameti, božemili!

je pa še nekaj , ta STRAH, ki ljudem ne da misliti in spati, v določenih pa čeprav preprostih situacijah ne vidijo rešitve.

recimo ja imamo pridno študentko ki se pridno uči,živi pa še pri starših ki zahtevajo tako in tako in tisti strah da ne bo dosegla njihovega cilja jim trenutno onemogoča da trezno razmišljajo,zato se obrnejo na mene da jim povem in da lažje zadihajo in se spet posvetijo zadevi.

ja ko imaš problem je večinoma za osebo pač to stresno,pa če je majhen ali velik.

Moje osebno mnenje o gledanju v karte je pa takole: to je v bistvu oblika bega iz neprijetnega, bolečega sedanjega trenutka. Ko nas je strah, iščemo neko gotovost, pot. Ampak to je fajn poiskat v sebi, in v tem trenutku, samo to prinese trajni uvid in lahko naredimo korak naprej. Treba pa je zato obmirovati v stiski, to je pa lahko zelo težko in ljudje začnemo begat naokoli, najlažje in najhitreje k šlogarci. Imam vtis, da ljudje takrat, kadar še niso zares pripravljeni sami delati na svojih težavah obiskujejo šlogarce. Ko si enkrat pripravljen nekaj narest, pa to narediš brez šloganja. jaz osebno sploh ne maram, da mi kdo gleda v karte, ker ne maram, da se ljudje vpletajo v moje energijsko polje na ta način, ne zdi se mi niti dobro niti zdravo. Občutek imam, kot da se mi na ta način nekako odmika sposobnost in moč (jo dajem šlogarci v roke), ki mora ostati moja in pri meni - namreč uvid v lastno življenje in s tem moč in sposobnost izbiranja poti, po kateri bom hodila. Poznam tudi par sposobnih zdravilcev, ki imajo sposobnost da bi lahko šlogali, pa ljudem ne napovedujejo ničesar, ravno iz teh razlogov

Draga Alina28. Sem šel pogledat še enkrat. Ja, res si mela slabo preteklost. Sam ker si iskrena, maš zdej svetlo prihodnost.

Hvala za mnenje.

Ja saj vem da trenutno preveč begam. Ponavadi sem svoje težave poskušala reševati hitro in se se potem tudi hitro pobrala. Vsake toliko pa imam izrazito depresivna obdobja ko mi zmanjka volje do življenja in pred sabo ne vidim nobene prihodnosti. Sicer se trudim ampak je res težko ven iz tega, še posebno če imaš obenem tudi druge skrbi in se ti začne dosedanje življenje nekako podirati

Takrat iščeš kakršnokoli oporo samo da ti je le malo bolje. Vem da bi bilo dobro se prepustiti in pač doživeti bolečino v celoti samo včasih mi zmanjka moči. Enostavno pride vsega hkrati preveč

je pa še nekaj , ta STRAH, ki ljudem ne da misliti in spati, v določenih pa čeprav preprostih situacijah ne vidijo rešitve.

recimo ja imamo pridno študentko ki se pridno uči,živi pa še pri starših ki zahtevajo tako in tako in tisti strah da ne bo dosegla njihovega cilja jim trenutno onemogoča da trezno razmišljajo,zato se obrnejo na mene da jim povem in da lažje zadihajo in se spet posvetijo zadevi.

ja ko imaš problem je večinoma za osebo pač to stresno,pa če je majhen ali velik.

Ja, strah je tisti, ki ljudem lahko čist zablokira presojo in občutek zase. Kratkoročno lahko taka pomiritev s pogledom v karte sicer pomaga, na daljši rok pa samo odloži reševanje resničnega problema - strah se na ta način namreč prav nič ne zmanjša, v drugi situaciji bo popolnoma enak. in ker ima človek izkušnjo, da mu je šloganje pomagalo pomiriti se, bo šel spet do šlogarce. Nekateri tako postanejo prav psihično zasvojeni s šloganjem, šlogarce pa ful dobro služijo na ta račun. Pa s tem ne mislim nate Mayita, nekak se mi zdi, da nisi te vrste šlogarca, opisujem le, kaj se pogosto zgodi pri šloganju ljudem, ki so v krču strahu.

Hvala za mnenje.

Ja saj vem da trenutno preveč begam. Ponavadi sem svoje težave poskušala reševati hitro in se se potem tudi hitro pobrala. Vsake toliko pa imam izrazito depresivna obdobja ko mi zmanjka volje do življenja in pred sabo ne vidim nobene prihodnosti. Sicer se trudim ampak je res težko ven iz tega, še posebno če imaš obenem tudi druge skrbi in se ti začne dosedanje življenje nekako podirati

Takrat iščeš kakršnokoli oporo samo da ti je le malo bolje. Vem da bi bilo dobro se prepustiti in pač doživeti bolečino v celoti samo včasih mi zmanjka moči. Enostavno pride vsega hkrati preveč

če te "te stvari" zanimajo, alina, potem si lahko kje sposodiš tarot karte in se začneš z njimi ukvarjati.

literature o tem je dovolj, tako po knjižnjicah, kot po netu...

polaganje tarot kart je lahko tako podpora na tvoji poti, ker ti karte nakazujejo določene osebnostne dele, ki so v tebi,

kot je lahko polaganje kart tudi zabavno in raznobarvno opravilo, ki lahko malo razprši monotonost depresije.

razlika med tem in "šloganjem" je predvsem ta, da prevzameš sama odgovornost za interpretacijo vsebin tvoje notranjosti!

Hvala za mnenje.

Ja, vem kako je to. Ampak za tem se vedno skriva tudi blagoslov. V svoji notranjosti imaš tud to moč, da preideš to. Naj se te tvoje srce dotakne.

Včasih sem več zdržala, sem vse bolečine nekako prebolela, čeprav sem bila včasih tako na dnu da nisem vedela ali je sploh možno da se kdaj kaj izboljša, zdaj pa se mi v bistvu nekako ne da več oziroma ne morem več zbrati toliko moči kot sem jo včasih

se pravi prihajaš bližje tvojim sencam, tvojim strahovom, predvsem pa tvojim dotlej verjetno nezavednim občutkom.

to je sicer dobro, a po eni strani nevarno... imeti/poiskati si podporo je pomembno. sicer pa vsakodnevno delo na sebi, če se le da.

Razumem, sam nekako mi res zmanjka volje včasih. Saj pridejo dnevi ko si mislim da bo šlo, pa spet dnevi ko ne vidim izhoda. Ne vem kaj delam narobe, v začaranem krogu žalosti in slabih dogodkov se vrtim že odkar se nekako dobro zavedam sama sebe (recimo od 11 leta naprej)

Razumem, sam nekako mi res zmanjka volje včasih. Saj pridejo dnevi ko si mislim da bo šlo, pa spet dnevi ko ne vidim izhoda. Ne vem kaj delam narobe, v začaranem krogu žalosti in slabih dogodkov se vrtim že odkar se nekako dobro zavedam sama sebe (recimo od 11 leta naprej)

včasih je tkole komu pomagala dobrodelnost.

sploh ne pravim, da dej še ti.

in tut sploh ne pravim, da je to edino pravilno.

če dobrodelnosti ne jemlješ kot ene vrste beg ali kupovanje odpustkov, ampak kot ene vrsto terapijo sam sebi, zna mogoče bit čist okej.

ideja pač.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Včasih sem več zdržala, sem vse bolečine nekako prebolela, čeprav sem bila včasih tako na dnu da nisem vedela ali je sploh možno da se kdaj kaj izboljša, zdaj pa se mi v bistvu nekako ne da več oziroma ne morem več zbrati toliko moči kot sem jo včasih

Ja, vem kako je to. Še eno skrivnost ti povem. Zakaj bi se jezila na grobe ljudi, ki so te zlorabli? Zakaj bi jim dajala svojo energijo, ki si je ne zaslužjo? Zakaj bi se spuščala na njihov nivo?

Zakaj bi se jezila? Saj vem da ni prav, vem pa da sem se za ogromno stvari v življenju narobe odločila ravno na podlagi tega ker sem zaradi takih ljudi mislila da boljšega nisem vredna. Vedno sem imela smaozavest na nuli in vsakemu ki se mu je dalo sem pustila da me je lahko zaničeval. Žal mi je za to, da se mi danes to pozna v vsakdanjem življenju, ker se ne počutim vredna ničesar

Saj to ni vsak dan, so pa stalna nihanja iz dobrega na slabo. Sicer sem si poiskala pomoč in tudi je malček boljše sam žal mi je ker namesto da bi se veselila življenja se že vsaj 15 let sekiram in delam tiste stvari ki mi niso všeč ampak so nujne da sploh zdržim

Kaj bi bil vzrok tega? Leži v prejšnjih življenjih?

če imaš vsaj toliko prisebnosti, da lahko vidiš, če si morda na točki, na kateri nimaš dovolj osebne moči, da nadaljuješ, se lahko obrneš na ostale ljudi,

najsi bodo to bližnji, ki te kolikor toliko razumejo (morda obstaja npr vsaj ena oseba v družini, ki je odprta zate), ali pa na profesionalno pomoč.

če osebno moč imaš, lahko naprej delaš sama na sebi.

to dvoje se seveda ne izključuje... kombinacija pomoči IN dela na sebi je pogosto neizbežna.

Zakaj bi se jezila? Saj vem da ni prav, vem pa da sem se za ogromno stvari v življenju narobe odločila ravno na podlagi tega ker sem zaradi takih ljudi mislila da boljšega nisem vredna. Vedno sem imela smaozavest na nuli in vsakemu ki se mu je dalo sem pustila da me je lahko zaničeval. Žal mi je za to, da se mi danes to pozna v vsakdanjem življenju, ker se ne počutim vredna ničesar

Saj to ni vsak dan, so pa stalna nihanja iz dobrega na slabo. Sicer sem si poiskala pomoč in tudi je malček boljše sam žal mi je ker namesto da bi se veselila življenja se že vsaj 15 let sekiram in delam tiste stvari ki mi niso všeč ampak so nujne da sploh zdržim

jeze ne seveda ne boš odpravila kar čez dan, sploh ne s samoprepričevanjem ali filozofiranjem. to je daljši proces.

nisi edina, ki je toliko časa živela v depresiji... in kar se tega tiče, si bila pač nemočna in to si moraš priznati. iz točke nemoči greš pač naprej...

še vedno boljše kot namišljena moč, ki ti omogoča zgolj delo na iluzijah.

kje je temu vzrok, niti ni tako pomembno... vidiš ga pa lahko seveda v dednosti oz tvojih prednikih. če temu rečeš "prejšnja življenja", tudi prav.

Ja, sej vem. Sam lej, če je nekdo grob in aroganten, zakaj bi se ti jezila nazaj nanj? Ker kakšno vrednost imajo besede nekoga, ki je grob in aroganten? Zakaj bi ti izgubljala svojo energijo z reakcijo na to, kar nima vrednosti? Če odreagiraš jim ti sama daješ vrednost, ki si je ne zaslužijo in izgubljaš svojo energijo, ki bi jo lahko drgač uporabla za doseganje svojih ciljev. In tud, kar je blo je blo. Sej zdej se lahko odlepiš.

Ja, vem kako je to. Še eno skrivnost ti povem. Zakaj bi se jezila na grobe ljudi, ki so te zlorabli? Zakaj bi jim dajala svojo energijo, ki si je ne zaslužjo? Zakaj bi se spuščala na njihov nivo?

z vsem dolžnim spoštovanjem....

preberi se še enkrat.

sej bom še dobil občutek, da si ubral samo drugo taktiko.

kakšni nivoji?

grobi ljudje?

a kr naenkrat nismo več eno in se postavimo v vlogo boljšega, ki lahko druge sodi?

in da veš skrivnosti in si jih kljub tisočem postov zadrževal do zdaj? in jaka skrivnost.

naj se ne spušča na njihove nivoje in naj jim ne daje energije? dej ne seri. to ve tudi sama. povej raje, kako naj to naredi...

in če ji ne sede tvoj krišna in če nimaš drugih idej... ti priporočam, da rajš kej zmoliš al zapoješ zanjo al kej tacga. ne vem, kako vi to pač hendlate.

tut teb samo ena ideja pač.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Vem da preveč obžalujem svojo preteklost in izgubljene možnosti, sam to tako boli. Ker vem da bi lahko bilo vse drugače

Res je, to ful boli. Ja, lahko bi bilo drugače. Ampak lahko je pa še boljše http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif

Tisto zgoraj so bajke od . Charles Webster Leadbeater - Wikipedia, the free encyclopedia...človeček, ki je bil jasnoviden in je napisal marsikatero bukvico kateri še danes ni para med novejšimi new age zadevcami...Že samo jasnovidec, ki vidi auro in zna pridobivati določene informacije z nje ve ali obstaja samo to življenje ali ne...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Osnovnih pojmov se mi pa ne da razlagat več...zato pa obstajajo slovarčki...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

nisem mislila tako, si pa itak obrnil vse na posmeh,tko da hvala ti za pameten odgovor......

nisem rekla da ne obstajajo.......

ker kokr gledanje v karte ja tvoja energija iz preteklosti te je pripeljala do sem a ne? tukaj vidimo rezultate in zdaj se moram ukvarjati z njimi. popemben je človek zdaj in ne v prejšnih življenjih,seveda če hoče,o spremeniti zadeve. ker tisti ki se ne zaveda kot se ti brezo, pač ponavlja vzorce tudi v tem življenju in mora rešiti vzorce tega življenja

Vem da preveč obžalujem svojo preteklost in izgubljene možnosti, sam to tako boli. Ker vem da bi lahko bilo vse drugače

lahko sicer verjamemo ja... ampak ne, ne bi moglo biti drugače. bilo je točno tako, kot so to okoliščine dopuščale.

to ni prijetno slišati, vem.

vsekakor pa je možno, da BO drugače. sprejemanje je eden on temeljev, ki to možnost dopušča.

Alina, spomni se na ta stavek:

Mama always said life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get.

Ne vemo, kaj nam prinaša življenje. Mogoče A ali B. Če greš k vedeževalki in ti pove, da bo A, se lahko zgodi dvoje - lahko si rečeš, ahja, saj bo bolje, mi je ona rekla, ne rabim sedaj nič narediti za to. Lahko se pa tega oklepaš na drugačen način in si pozitivna, ker veš, da se bodo stvari obrnile na bolje. To vse smo ti pa napisali že mihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. Dober se mi zdi tudi predlog XYZ, da sama kupiš karte in si nekaj prebereš o tem.

Razumem, da si utrujena, a z delom na sebi boš počasi splezala ven. Če bi bilo življenje samo veselje, bi bilo pa malo dolgočasnohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. Sedaj se spomnim nekih ljudi, ki jim v življenju ni bilo treba migniti ali niso imeli kakšnih blaznih problemov. Pa ponavadi ravno to potem postane problem, ker se naveličajo tega in ne vidijo nekih izzivov v življenju, ga ne cenijo in ne znajo uživati. Sploh se ne uspejo zavedati, kako lepo jim je, ker so dejansko naveličani vsega...

Sicer pa - vse se menda zgodi tako, kot mora biti.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

Life begins at the end of your comfort zone.

Ja, strah je tisti, ki ljudem lahko čist zablokira presojo in občutek zase. Kratkoročno lahko taka pomiritev s pogledom v karte sicer pomaga, na daljši rok pa samo odloži reševanje resničnega problema - strah se na ta način namreč prav nič ne zmanjša, v drugi situaciji bo popolnoma enak. in ker ima človek izkušnjo, da mu je šloganje pomagalo pomiriti se, bo šel spet do šlogarce. Nekateri tako postanejo prav psihično zasvojeni s šloganjem, šlogarce pa ful dobro služijo na ta račun. Pa s tem ne mislim nate Mayita, nekak se mi zdi, da nisi te vrste šlogarca, opisujem le, kaj se pogosto zgodi pri šloganju ljudem, ki so v krču strahu.

ja imaš prav iknee, veliko veliko je takih....šlogarc in ljudi ki hodijo k njim, nekateri hodijo kar k dvema ali trem, samo zato da slišijo tisto kar hočejo. jaz povem direktno in jih veliko pride samo enkrat, ker jim moja iskrenostin direktnost ni ravno všeč...

Res je, to ful boli. Ja, lahko bi bilo drugače. Ampak lahko je pa še boljše http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif

In moč maš za to.

Ja vem da nekateri želijo slišat samo lepe stvari. Jaz želim slišat realno sliko. Verjamem da lahko na marsikaj sami vplivamo samo če ti pa nekdo reče da imaš možnost da se nekaj obrne na bolje ti pa to da ogromno nove energije. Dokler si v oklepu depresije pa misliš da sploh ni nobene možnosti

Če ti pa recimo pove nekaj slabega se lahko na to pripraviš in počasi začneš sprejemat. Npr. ti pove da te čaka huda bolezen, lahko začneš bolj zdravo živeti in omiliš posledice

Zato me to zanima v takem smislu da bi videla kje so moje možnosti, kaj lahko sama naredim

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...