Alina28 27. julij 2013 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2013 Ne najdem smisla oziroma sploh se mi ne da več živeti ker sem naveličana vseh slabih stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Kaj je pa dobro po tvojem? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alina28 27. julij 2013 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2013 Dobro je, da te nekdo ne onemogoča in da lahko vsaj delno uresničiš svoje želje Dobro je tudi, da te ne muči depresija in neskončna žalost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Kaj so tvoje želje? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Nekdo te onemogoča? Na kakšni relaciji si s tem človekom? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alina28 27. julij 2013 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2013 Moje želje so, da bi se sama sebi zdela sploh vredna življenja in ljubezni ter da ne bi bila več depresivnaOnemogoča...v bistvu ne trenutno ampak me onemogoče preteklost ter bolečina, ki so mi jo določene osebe povzročile. Ker vem da je to vzrok večine današanjih težav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Moje želje so, da bi se sama sebi zdela sploh vredna življenja in ljubezni ter da ne bi bila več depresivna Onemogoča...v bistvu ne trenutno ampak me onemogoče preteklost ter bolečina, ki so mi jo določene osebe povzročile. Ker vem da je to vzrok večine današanjih težav Se je zgodilo kej hujšega? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alina28 27. julij 2013 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2013 V bistvu veliko psihičnega nasilja, spolna zloraba, nenehno omejevanje,... kratka počutim se kot da so mi v mladosti že popili večino energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Spolna zloraba torej. S strani sorodnika ali neznanega? Kakšen odnos imaš z očetom? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alina28 27. julij 2013 Avtor Prijavi Deli 27. julij 2013 Ni bilo s strani sorodnika Z očetom nikoli nisem imela kakšnega odnosa, pač odsoten oče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Boli me, ker sem se vedno bala, da bom postala zamorjen človek, ki nima ničesar od življenja in je depresiven in točno to sem tudi dosegla lej... dej se še 1x preber...si živ dokaz, da zadeva funkcioniradosegla si to, kar si si predstavljala... pa to je za čestitat.torej... postala si taka, kakor si se sama sebe predstavljala...samo si se zgleda zeznla, ker si se sama sebe predstavljala kot tako, kot zdej ne želiš bit.ampak... recept poznaš in imaš izkušnjo, da deluje.zdej bi torej po istem kopitu si spet morala sebe predstavljat, kakšna bi rada postala in kot veš, zadeva deluje. super. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Ok...mogoče niti ni tak slab nasvet od Jankota za nastalo situacijo,daj se motivirat, to bom, pa bom, pa pika!!!lej... dej se še 1x preber...si živ dokaz, da zadeva funkcioniradosegla si to, kar si si predstavljala... pa to je za čestitat.torej... postala si taka, kakor si se sama sebe predstavljala...samo si se zgleda zeznla, ker si se sama sebe predstavljala kot tako, kot zdej ne želiš bit.ampak... recept poznaš in imaš izkušnjo, da deluje.zdej bi torej po istem kopitu si spet morala sebe predstavljat, kakšna bi rada postala in kot veš, zadeva deluje. super. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 @none... zdej sem vidu, da se mi je en velik del pri prejšnjem citatu izgubil. okno je, texta pa ne. pa pustva... res nima smisa. lepo bod Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Enako...Uživaj.@none... zdej sem vidu, da se mi je en velik del pri prejšnjem citatu izgubil. okno je, texta pa ne. pa pustva... res nima smisa. lepo bod Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Moje želje so, da bi se sama sebi zdela sploh vredna življenja in ljubezni ter da ne bi bila več depresivna Onemogoča...v bistvu ne trenutno ampak me onemogoče preteklost ter bolečina, ki so mi jo določene osebe povzročile. Ker vem da je to vzrok večine današanjih težav Lohk dobiš to kar si želiš plus še nekaj več, če ne boš krivila drugih za svoje trpljenje in ponavljala tisto mantro, ki sem jo napisal zgoraj. Vso srečo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Bi jo rad spravil v norišnico?? Lej mgd: zdaj sem žejen in začnem: Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare še vedno sem žejen:Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare umiram od žeje:Hare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare HareHare Krišna Hare Krišna Krišna Krišna Hare Hare Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare Končno dvignem rit in grem do vode, ter jo spijem... Edino to funkcionira. 1 Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Jezna bod pa na tiste, ki so sovražni do služabnikov Boga ali Krišne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Od jeze rit raste http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Joooj... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif ...se pa vsekakor lahko tolažiš s tem, da so še hujši primeri http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Margarina rama tud baje redi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Kdor ni z nami je proti nam.Take pa je treba jjjvsi isti, le imena so drugačna. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Za moje pojme je bilo vse bistveno povedano...strokovna pomoč (uradna medicina) ali alternativa- procesi, ki so bili omenjeni...sedaj je potrebno samo še nekaj narest...filozofiranja je bilo dovolj...Kdor pa hoče poslušati samo nasvete in se delati ubogega pa naj fura svojo pot dalje... Tudi pri ne vem kakšni mantri je treba iti skozi omenjene procese...mantra samo potencira zadeve...in kdor se brani (noče delati na sebi, dokler mu že res ne gori pod nogami al pa padajo skale na glave- metaforika), bo še bolj trpel...Še enkrat poudarjam, če se ne pozna miselnosti osebe potem so taki nasveti lahko škodljivi...Tisti, ki so kadarkoli delali z ljudmi (poklic), bi to morali nekako vedeti...Ne obstaja ista formula za vse...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif V praksi terapevt (uradna medicina ali alternativec), ki ima x vzorce ali nerazščiščene y stvari ne more oz. zelo težko svetuje drugemu, če še sam ni tega predelal. To pomeni, da nekdo, ki ima v sebi vzorec "agresija do človeštva", tega vzorca ne bo opazil pri drugemu ali pa ga bo zelo težko. Primer iz prakse- ženska je sovražila moške, iskala je pozornost drugih kako je uboga, itd...in naletela je na terapevtko z istimi vzorci. Ona ji je celo potrdila, ja res je, vsi moški so svinje, kurbirji...tralala...zato ker je tudi sama imela podoben vzorec in težave z moškimi...Pravi terapevt bi se znal čustveno distancirat, vzpodbudit k razmišljanju zakaj misli da je tako, jo vzpodbujal da spremeni mišljenje, itd... In preden se tupi dalje, je dobro najprej sploh preveriti kaj je že bilo omenjeno...primer "zemeljske" metode...kratka verzija- začetek... PROCES PRISOTNOSTI Velik del sodobnih psihologov meni, da je le okoli 5% naših odločitev zavestnih, sicer pa se odločamo po inerciji, na osnovi navad, obrambnih mehanizmov ... Problem je v tem, da med nami in katerokoli našo izkušnjo stoji ego. Ego ni spontan, ampak je preračunan – rabi pozornost, rabi biti sprejet, rabi se počutiti varnega in je sam po sebi tisti del našega izkustva, ki ga ustvarimo, da bi bili sprejeti v svetu odraslih. Da bi se počutili v svetu odraslih sprejeti, se na takšne ali drugačne dražljaje iz okolja nehamo odzivati spontano, ampak se odzivamo tako, kot nas naučijo, da je prav.Čustveni svet na dražljaj pogosto reagira povsem drugače, a prebujeno čustveno energijo zadušimo s katerim od obrambnih načinov vedenja. Pravzaprav gre za več različnih razkorakov, v glavnem pa za razkorak med tistim, kar bi radi in tistim, kar smemo ali mislimo da smo dolžni, ne glede na to, za kakšen občutek dolžnosti gre (pričakovanja drugih, vcepljene moralne vrednote ...). Na ta način v sebi neprestano deponiramo različne čustvene napetosti, ki jim dajejo svoj pečat tudi različne travmatične izkušnje - vse to vodi k notranjem neskladju. Depresija, rak, fobije, odvisnosti, žalost, strah, alergije … so zunanji pokazatelj našega notranjega neravnotežja. Potisnjene čustvene tegobe nas podzavestno ločujejo od sedanjega trenutka in so vzrok mentalnim stanjem uma, ki nas vodijo v fizično neravnotežje, ki se odrazi kot simptom bolezni. Proces prisotnosti je pot, ki nam omogoči, da se osvobodimo čustvenih blokad in jih integriramo. Ko pristopimo k tem čustvenim blokadam in integriramo njihov destruktivni naboj, začnemo avtomatično vračati ravnotežje kvaliteti svojih življenjskih izkušenj. Mentalno razumevanje je pri tem redkokdaj del čustvene integracije. Osvoboditev čustvenih blokad je pogoj za čustveni razvoj, v drugi fazi pa se je treba naučiti odgovorno usmerjati tako osvobojeno energijo, da bi poboljšali kvaliteto svojih življenjskih izkušenj.Pozornost iz preteklosti in tisto pozornost, ki je projecirana v prihodnost, v procesu usmerjamo v sedanjost!!!!!!! Povezava med naseljevanjem zavesti v telo in praznino je v dejstvu, da nas v preteklosti/ prihodnosti zadržuje pogojeni um, s tem, ko ga v procesu utišamo, dobimo občutek notranje praznine. Povezano dihanje je najučinkovitejše sredstvo za usmeritev pozornosti v sedanji trenutek, s tem aktiviramo in dobivamo izkušnje zavedanja sedanjega trenutka in ovir, ki nam ta trenutek branijo doživeti (ego, ki se upira). Skozi ta proces se zavemo tudi svojih potisnjenih neintegriranih spominov. Skozi redno izvajanje procesa dobimo dostop do izkušenj, ki smo jih doživeli, preden smo jih znali povezati z mentalnimi idejami. Nekatera od teh izkušenj so zgolj občutki ali zavedanje vibracij. To so vibracijske izkušnje iz obdobja v maternici in nedolgo po rojstvu. Skozi proces spoznamo, da omogočajo rast le nekaj, kar ne vemo!!! Rastemo torej lahko šele, ko priznamo, da nekaterih stvari ne vemo.......... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sorcerer.gif 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Tjazy, Aliana28 ni žejna, ampak trpi zaradi navezanosti na svoj um in iz tega ven pridt ji lahko pomaga tista mantra plus še nekaj več. Poleg tega je jezna na druge, ker iz neznanja misli, da so ji drugi kaj krivi. Če jezo pravilno uporabi, bo dobila najvišjo dobrobit. to pa ni lepo, da vzpodbujaš jezo ... in to tako "sveti" človek kot si ti ...vzpodbujaj ljubezen ... Ta jeza je iz ljubezni do te osebe, ne iz sovraštva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Tjazy, Aliana28 ni žejna, ampak trpi zaradi navezanosti na svoj um in iz tega ven pridt ji lahko pomaga tista mantra plus še nekaj več. Poleg tega je jezna na druge, ker iz neznanja misli, da so ji drugi kaj krivi. Če jezo pravilno uporabi, bo dobila najvišjo dobrobit. Ta jeza je iz ljubezni do te osebe, ne iz sovraštva. kot v roza clubu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 27. julij 2013 Prijavi Deli 27. julij 2013 Gej aliana večina ljudi tukaj ni šla čez to kar si šla ti eni so prav razvajeni pametnakoviči ki nimajo pojma, vem da si razočarana nad celotno družbo in nad sabo.sprašuješ kako naprej.glej prvo kot prvo ko si bila majhna so se ti zgodile grde stvari,takrat nisi mogla nič in to drugi ne razumejo ker niso šli čez to.probala si samo preživeti in ugoditi drugim da ne bi bilo še slabše.upala si da bodo se ljudje spremenili,pa se niso.taka je resnica, to te dela žalostno.poglej a si kdaj prijavila osebo ki te je zlorabila?a si se zaupala mami,a ti je stala ob strani?poznam kar nekaj punc ki so šle čez to lahko ti jih predstavim in mogoče lažje zadihaš. nekatere imajo celo svojo familijo in otroke,živijo ne povsem nestresno ker se še vedno ,ampak sam včasih pokažejo potlačeni vzorci in prihrumijo ven čeprav so jih potlačile globoko globoko.ampak ker so se zaupale partnerjem jih laži prebrodijo.poglej za vsakega človeka se najde rešitev samo če si jo upa najti.če si preživela do zdaj in si imela samo pekel,zakaj ne bi zdaj zaživela in tudi uživala življenje saj si vendarle zaslužiš, a ne?koliko si stara?poglej ja preteklost nosiš s sabo in postaja vedno večja ker si vedno več stara,bolj jo boš prenašala bolj težka bo.zato ti predlaga,danes je nov dan objemi se in si reči rada se imej aliana,vse bo še dobro.ja res je moč misli je super,probaj spodbujati sama sebe,veš česa si zmožna in ne dopusti da ti drugi prepričajo v nasportno.bodi jezna imaš pravico biti jezna ,ampak tudi naredi kaj na to temo.in pojvej v obraz vsem kar si misliš o njih ne se pretvarjat,ti povem da se bo vrča preteklostizmanjšala za pol.tudi če izgubiš ljudi okoli sebe.lažje si boš našla partnerja, ki te bo videl v siju tvoje luči in ne v siju kako te drugi vidijo.bodi pšpozitivna,vem da je težko ,ampak ko prideš do težave jo probaj rešiti z pozitivnimi mislimi kot so,sej bo dobro,mora se dobro rešiti.in ne tako kot delaš to zdaj da si jezna še bolj nase in negativna.problemi so zato da se iz njih nekaj naučimo,pa to ne pomeni da jih vedno mi povzročamo.samo ne negovat problemo ampak jih reši...aliana imej se rada sigurno si nasvetu z razlogom kot smo vsi.brez tebe bi bil svet popolnoma drugačen .http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.