mayita 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 jes se u principu čist strinjam s tabo, ampak lej... rdeče poboldano.... to je pogled skozi perspektivo nekoga drugega ali več njih. nihče pa ne pozna nje in njenih razlogov, zakaj je taka. štekaš bistveno razliko? sej ne pravim, da katere niso take, ampak samo pravim, da je ne pozna nihče. še modro poboldano:borba... vedno da borbo in zmagovalcev ni, ampak so samo žrtve. še enkrat pravim... ne poznamo razlogov, zakaj je nekdo tak kot je. in če hočeš, lahko rečem tut drgač. torej... spoznati njega je lahko tudi oblika borbe. in če tut potem ne vidiš rešitve, pol seweda se strinjam, da je treba potegnit poteze in oditi ven iz takega destruktivnega odnosa.hm sej sm že tiho http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png ja tut to je zlo široka tema in usak ima svoje razloge, zakaj je, kakršen je.pomoje tut ženska hudobija je samo njen oklep, ker se pač ne počuti ljubljena, sprejeta... in najlažje je pol ta manjko prikazat navzven na način, da ti do tega sploh ni.sem pa tut prepričan, da če bi bile ženske fizično močnejše od moških, da bi jih velik več descou fasal batine, kot faše danes žensk batine od moških.ampak seweda je to moj občutek in se komot motim.tole me je pa spomnilo na našo sosedo k je njen možek en drobcan možiček vsak dan prišel pijan domov ona ga je pa z metlo čakala že na dvoriščnih vratih in ga pol do njunga stanovanja mlatila z metlo po hrbtu, pa ponavljala spet si pijan spet si paj in to se je ponovilo vsaki dan.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 hm sej sm že tiho http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png ma sej dosti ljubše bi mi blo, če bi to usaj dopustila kot možnost, ne pa uztrajat pri sodbah, da je nekdo hudoben ali napovedovat vojno proti nekomu, še preden veš, zakaj je tak, kot je. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 http://www.smiley-lol.com/smiley/manger/thanksgiving/gob.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 ma sej dosti ljubše bi mi blo, če bi to usaj dopustila kot možnost, ne pa uztrajat pri sodbah, da je nekdo hudoben ali napovedovat vojno proti nekomu, še preden veš, zakaj je tak, kot je.poglej janko ti me sodiš tukaj,ker jaz poznam žensko in mi je sama povedala zakaj?in njenega partnerja sem tudi poznala ker sem jima čuvala otroka. pa ok je še ena bivša prijateljica, ki je to delala, oziroma kar nekaj.glej berem iz kart in mi ženske marsikaj povejo in tudi dostikrat vidim marsikaj.j Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 ma sej dosti ljubše bi mi blo, če bi to usaj dopustila kot možnost, ne pa uztrajat pri sodbah, da je nekdo hudoben ali napovedovat vojno proti nekomu, še preden veš, zakaj je tak, kot je. http://www.smiley-lol.com/smiley/heureux/vil-laughing.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 ma sej dosti ljubše bi mi blo, če bi to usaj dopustila kot možnost, ne pa uztrajat pri sodbah, da je nekdo hudoben ali napovedovat vojno proti nekomu, še preden veš, zakaj je tak, kot je.sej veš janko dokler pes laja ne grize,tako pravijo,vsak dela kar hoče jaz pa lajam tja v tri dni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 poglej janko ti me sodiš tukaj,ker jaz poznam žensko in mi je sama povedala zakaj? pa ok je še ena bivša prijateljica, ki je to delala, oziroma kar nekaj.glej berem iz kart in mi ženske marsikaj povejo in tudi dostikrat vidim marsikaj.js čim te sodim???nenehno ponavljam isto in isto... in to je, da ne poznamo razlogov drugih, zakaj so taki in če kaj počnem, počnem točno to, da nagovarjam k ne-sojenju.če ti je ženska povedala... karkoli pač je... je to pogled skozi njene filtre in ti filtri niso vedno objektivni. pa ne, da je neumna ali nerealna, ali zaslepljena.... ampak samo... da so mogoče kje kaki razlogi, ki jih enostavno ne ve in zato so njene ocene popolnoma zgrešene.poglej kar sebe... meni praviš, da te sodim... le kje??? s čim??? in že zadnjič podobno. človek velikokrat ni niti u stanju prepisat par besed, brez, da bi spremenil point, kaj šele, da bi realno lahko ocenil obnašanje koga drugega. 2 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 http://www.smiley-lol.com/smiley/enfants/ecole/classe1.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 poglej janko ti me sodiš tukaj,ker jaz poznam žensko in mi je sama povedala zakaj?in njenega partnerja sem tudi poznala ker sem jima čuvala otroka. pa ok je še ena bivša prijateljica, ki je to delala, oziroma kar nekaj.glej berem iz kart in mi ženske marsikaj povejo in tudi dostikrat vidim marsikaj.jženske marsikaj povedo... jao jao... in to je tebi realno? ma dej poglej sama sebe še enkrat. par besed ne ponoviš, da jim ne spremeniš pointa, pa bo realno, kaj druge vedo povedat tebi... ki že one vidijo skozi svoje filtre, potem to itaq popačeno sliko še ti skozi svoej filtre... res verodostojno.da marsikaj vidiš... ne dvomim. pa je res točno, kar vidiš? ni to mogoče mal nepopolna slika?karte???jao jao....sori... ne morem te več resno jemat za sogovornico.in da ne bi SPET obrnila pointa. ne pravim, da je s tabo kej narobe, ampak, da te jaz ne morem resno jemat. torej... naj bo to moj problem. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 s čim te sodim???nenehno ponavljam isto in isto... in to je, da ne poznamo razlogov drugih, zakaj so taki in če kaj počnem, počnem točno to, da nagovarjam k ne-sojenju.če ti je ženska povedala... karkoli pač je... je to pogled skozi njene filtre in ti filtri niso vedno objektivni. pa ne, da je neumna ali nerealna, ali zaslepljena.... ampak samo... da so mogoče kje kaki razlogi, ki jih enostavno ne ve in zato so njene ocene popolnoma zgrešene.poglej kar sebe... meni praviš, da te sodim... le kje??? s čim??? in že zadnjič podobno. človek velikokrat ni niti u stanju prepisat par besed, brez, da bi spremenil point, kaj šele, da bi realno lahko ocenil obnašanje koga drugega.oprosti mi ja res je si mi samo svetoval, tolikokrat sem že slišala to besedo da sem jo avtomatično vrgla ven.torej če mi ona reče da dela to iz hudobijein jaz vidim da dela to iz hudobije mi ti praviš da dela po nekih skritih vzorcih, poglej janko meni se j,kaj je bilo v njeni pretklosti meni je pomembno kaj dela zdaj ta trenutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 oprosti mi ja res je si mi samo svetoval, tolikokrat sem že slišala to besedo da sem jo avtomatično vrgla ven.torej če mi ona reče da dela to iz hudobijein jaz vidim da dela to iz hudobije mi ti praviš da dela po nekih skritih vzorcih, poglej janko meni se j,kaj je bilo v njeni pretklosti meni je pomembno kaj dela zdaj ta trenutek. ja pa saj točno za to se gre...kar dela zdaj, je posledica nečesa v preteklosti...in če želliš, da se v prihodnosti ne bi ponavljalo, je treba nekaj spremeniti.ampak... borba... da samo borbo... in nikoli ne da trajnih rešitev. kvečjemu kratkotrajne premirja in kompromise, kjer nihče ni u resnici zadovoljen.zato namesto borbe predlagam, da se poskuša razumeti, zakaj je nekdo tak, kot pač je. ampak ponavljam... to ne pomeni nujno naprej trpeti in uztajati, ampak samo čim bolj razjasniti sliko preden se potegnejo drastične poteze..poleg tega...če bi slišala še drugo plat te iste zgodbe... torej npr. še od desca... in ne samo od ženske... bi stvar itaq izgledala takoj drugačna. seweda pa bi ti tut dedec povedal zgodbo, prefiltrirano skozi svoje filtre.sploh pa je tu še dodatna pizdarija... da se stvari s časom nabirajo in pogleda obeh sta že daleč daleč od realnega dojemanja usega skupi in daleč daleč od pravih razlogov za pizdarije. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 poglej janko ti me sodiš tukaj,ker jaz poznam žensko in mi je sama povedala zakaj?in njenega partnerja sem tudi poznala ker sem jima čuvala otroka. pa ok je še ena bivša prijateljica, ki je to delala, oziroma kar nekaj.glej berem iz kart in mi ženske marsikaj povejo in tudi dostikrat vidim marsikaj.j Mislim da si pristranska, večinoma slišiš ženske verzije zgodbe. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Mislim da si pristranska, večinoma slišiš ženske verzije zgodbe.strinjam čist. vem za primer... ko je dedec žensko polomil... (ne poznam iz prve roke, ampak slišal)in ja... vsekakor je to nesprejemljivo in je nasilnež.ampak...če skrajšam...ta isti večer... (poleg boga pitaj kaj use še prej leta in leta) je ona poleg večurnega najedanja že na eni zabavi, kjer sta morala oditi predčasno, ker se ona pač... ni počutila dosti v centru pozornosti, kot se ji je zdelo, da bi se morala, je najedala še na poti domov, doma... med drugim najprej ona njemu vrgla tegelc rož v glavo.ampak tega seweda ni powedala takoj takrat, ko je povedala, da jo je dedec polomil. pa še to... je menda le nerodno padla.skratka... res realna slika zgodbe, če jo pove samo eden od vpletenih. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 torej če mi ona reče da dela to iz hudobijein jaz vidim da dela to iz hudobije mi ti praviš da dela po nekih skritih vzorcih, poglej janko meni se j,kaj je bilo v njeni pretklosti meni je pomembno kaj dela zdaj ta trenutek. seveda so lahko skriti vzorci recimo primer; ženska, ki je bila prevarana, lahko svojo razočaranost, jezo, hudobijo če hočeš prenaša v naslednje veze, če s tem ni razčistila. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 ženske marsikaj povedo... jao jao... in to je tebi realno? ma dej poglej sama sebe še enkrat. par besed ne ponoviš, da jim ne spremeniš pointa, pa bo realno, kaj druge vedo povedat tebi... ki že one vidijo skozi svoje filtre, potem to itaq popačeno sliko še ti skozi svoej filtre... res verodostojno.da marsikaj vidiš... ne dvomim. pa je res točno, kar vidiš? ni to mogoče mal nepopolna slika?karte???jao jao....sori... ne morem te več resno jemat za sogovornico.in da ne bi SPET obrnila pointa. ne pravim, da je s tabo kej narobe, ampak, da te jaz ne morem resno jemat. torej... naj bo to moj problem. ženske marsikaj povedo... jao jao... in to je tebi realno? ma dej poglej sama sebe še enkrat. par besed ne ponoviš, da jim ne spremeniš pointa, pa bo realno, kaj druge vedo povedat tebi... ki že one vidijo skozi svoje filtre, potem to itaq popačeno sliko še ti skozi svoej filtre... res verodostojno.da marsikaj vidiš... ne dvomim. pa je res točno, kar vidiš? ni to mogoče mal nepopolna slika?karte???jao jao....sori... ne morem te več resno jemat za sogovornico.in da ne bi SPET obrnila pointa. ne pravim, da je s tabo kej narobe, ampak, da te jaz ne morem resno jemat. torej... naj bo to moj problem.ma ja sej torej nihče ne ve kaj dela zato mu je vse oproščeno, ko pa poveš kako mnenje,že sodiš....in napoveš vojno, super je ta svet.vgalven vidim da je bolje biti tiho tudi če želiš nekomu pomagati te deset ljudi začne prepričevati da bodi raje tiho in samo nemo opazuj.ko pa pride do po boja iz ljubosumja v velikih primerih pol otroci ostanejo sami, pa samo slišimo joj kako je to mogoče, kaj ga je v to privedlo ali njo. policija bi lahko več storila itd....v glavnem da preloimo odgovornost na druge....lepo se imejte v svojih iluzijah in dajajte potuho vsem hudobnežem, ljubosumnežem, kretenom itd.glavno da ne izražamo svojega mnenja.kakšne besede naj izberem ko govorim, pa sej nismo otroci v vrtcu.....če ti moškega pretepejo najeti ljudje pred tvojim nosom ne vem kaj bi lahko drugače videla ali ko žensko pretepejo pred tvojim nosom so to verjetno samo moje nepopolne slike.....sploh pa ne vem kaj je point foruma de si samo lezemo v rit al kaj?lahko noč imam zadosti.....(že v naprej se ti oproščam če sem te narobe razumela) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 seveda so lahko skriti vzorci recimo primer; ženska, ki je bila prevarana, lahko svojo razočaranost, jezo, hudobijo če hočeš prenaša v naslednje veze, če s tem ni razčistila.in še pred tem... njen vzorec vedenja, ki je desca pognal v drugo posteljo. ne pravim, da je to pravilo in da je ženska vedno kriva za to, ampak mnogokrat pa je do neke mere zaslužna za to tudi sama. in obratno velja seweda tudi za moške.. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Mislim da si pristranska, večinoma slišiš ženske verzije zgodbe.ma kako mi lahko to rečeš če sem gori ravno napisala da je bil moški žrtev in da je ženska hudobna tudi lahko.vedno govorim o obeh spolih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 lahko noč tudi tebi, mayita. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 strinjam čist. vem za primer... ko je dedec žensko polomil... (ne poznam iz prve roke, ampak slišal)in ja... vsekakor je to nesprejemljivo in je nasilnež.ampak...če skrajšam...ta isti večer... (poleg boga pitaj kaj use še prej leta in leta) je ona poleg večurnega najedanja že na eni zabavi, kjer sta morala oditi predčasno, ker se ona pač... ni počutila dosti v centru pozornosti, kot se ji je zdelo, da bi se morala, je najedala še na poti domov, doma... med drugim najprej ona njemu vrgla tegelc rož v glavo.ampak tega seweda ni powedala takoj takrat, ko je povedala, da jo je dedec polomil. pa še to... je menda le nerodno padla.skratka... res realna slika zgodbe, če jo pove samo eden od vpletenih. Poznam tak primer moje kolegice, večkrat prišla pretepena od fanta, vsi smo se zgražali, potem pa smo šli enkrat skupaj ven in sta se najprej skregala, potem ga je ona prva fizično napadla, nisem mogla verjeti, ma če ne bi videla, bi rekla da je laž. ma kako mi lahko to rečeš če sem gori ravno napisala da je bil moški žrtev in da je ženska hudobna tudi lahko.vedno govorim o obeh spolih. Poslušaš več ženske in njihove zgodbe. Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 seveda so lahko skriti vzorci recimo primer; ženska, ki je bila prevarana, lahko svojo razočaranost, jezo, hudobijo če hočeš prenaša v naslednje veze, če s tem ni razčistila.seveda, pa a je to fer do njenega sedanjega partnerja? lahko noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 seveda, pa a je to fer do njenega sedanjega partnerja? ves čas govorimo točno o tem, da bi blo fajn razjasnit razloge, kateri vzorec je žene, da se potem obnaša nefer do naslednjega partnerja... in zato se zgodba ponavlja.torej... razjasniti razloge obnašanja in ne se boriti, kaznovati in soditi posledic. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 Poznam tak primer moje kolegice, večkrat prišla pretepena od fanta, vsi smo se zgražali, potem pa smo šli enkrat skupaj ven in sta se najprej skregala, potem ga je ona prva fizično napadla, nisem mogla verjeti, ma če ne bi videla, bi rekla da je laž. jp.enkrat je pravil en policaj, da bi v nekaterih primerih, ko jih kličejo zaradi nasilja nad žensko, najraje ji še sam dal eno okol kepe. in tut tvoj primer... oz. kolegice...če se bo iskalo, kdo je koga prvi, se ne bo prišlo daleč.treba je korak nazaj... torej... zakaj se prepirata...in še korak nazaj... katere vzorce imata, da se sploh prepirata...in če je volja... raziskati, zakaj sploh teli vzorci... in pri tem... mogoče lahko pomaga tudi postavitev družine. in seweda še marsikaj drugega. 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 seveda, pa a je to fer do njenega sedanjega partnerja? lahko noč Z ubadanjem, kaj je fer in kaj ni, ne boš nič rešila, tako kot je partner izbral, je izbral ( to je njegova odločitev ) vzorev mora pa rešiti ona sama, da gre lahko naprej, če ne se vrtita v krogu. 2 Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 Res, izkušnja iz mojega otroštva, otroci nis(m)o izgovor, če je v družini psihično maltretiranje in nasilje, alkohol... Mama je po vsakem "viharju" govorila za moža, saj ko je trezn, je pa dober http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ukid.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mad.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_angry.gif ... Tisto privzgojeno vdanost v starih časih, morda celo katoliško pogojeno, da je treba vztrajati do smrti, pa kakor že je. V glavnem, sem si želela, da bi ločila, pa da živimo naprej v miru, brez poznih večerov, čakajoč, da bo fotr prišel domov... Tako da, izoblikovala sem stališče, da je bolje biti kvalitetno ločen kot slabo poročen. Poudarek na kvalitetno, torej pošteno, samokritično, obzirno... Še vedno sem poročena, pa tudi z možem sva že previharila viharje, zato govorim iz lastnih izkušenj. Najprej vzorec moje mame, da sem prenašala stvari, jih nisem izrekala, češ, saj se ne more spremeniti. Ne nasilje, nič takega, vedno se najde kaj. Je bila pa pasivnost, pomanjkanje podpore, pobijanje vsake ideje... Ker nisem izrekala, se je nabralo, kot zajezena voda, ki nato prebije jez in podira vse. Ja, v tem se ženske ne moremo združevat, nihče ti ne more dat tega, kako in da, ob vsej podpori, na koncu narediš SAM. Ko ti je dovolj, postaviš meje, spet in spet poudarjam, da je tudi meje treba postavljat kulturno. Ponosna sem, da sva stvari pucala, kot sva jih. Vem, tudi če bi se takrat ločila, sva bila sporazumna in podpirajoč se v korakih... No, pa sva tule, kjer sva, skupaj in stabilna. Želim si pa še čistit svoje vzorce...zato nekega dne grem tudi na ogled postavitve družine...pa še nekatere stvari imam v mislih.., korak za korakom. Brez skoka v vodo tudi plavanja ni. 5 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 všeč mi je, ker ne popizdiš ... ker si coool http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Zakaj bi si brez veze škodo delu. Vsak ma pravico do svojega mnenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.