none 11. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2013 Uganka Lili, uganka...Kaj si pa ti predstavljaš?Zdaj je že ''lahko'' v tvojem pisanju... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Kdo so ''ribiči''?Mayita, zanimivo, ka si glih to izbrala, je seveda možno....kaj pa vem,saj pa nič v resnici ne vem... ribiči ne vem če je glih ta da mu ne bom delala krivde skulptura na desni je resnična Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 "ribiči" tisti, ki namerno delajo svet črno-bel, dober in slab.... Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 11. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2013 Poraja se mi vprašanje,zakaj pa je jing jang na svetu, v nas???http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 ravnovesje mora bit http://www.smiley-lol.com/smiley/mystiques/tente.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 jaz osebno mislim da je povezano z vibracijam in ferkvencam v katerih se nahajamo, ampak to je spet nekaj za razglablat. drugače pa ko se recimo dela dan tisti moment na sredini dan noč se tudi tvori največ energije mogoče je to tudi kaj povezano ne vem no....si še nisem najasnem.....no jaz pa stisko ..obeh..en se ne more podelati ( slaba prebava) drugi bi se pa rad pa nima možnosti no ima ampak ne tam kjer bi radhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngja sej.pač jez sem na prvi moment dobila ta fleš,ker tisti na levi očitno še nekaj počne drugi pa pač ni toliko uvideven da bi počakal par minutk.je pa pol lahko spet druga zgodba če bi se un že podelal in sedel tam in bral časopis ali če bi un na levi imel drisko..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 11. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2013 A smo mi na splošno, naj vsak pri sebi v ravnovesju z naravo???Vse okrog nas je v ravnovesju, je integrirano, vpeto med sabo, je nek sistem,inteligence, reda in pravičnosti,ki je človek ni sposoben, niti se ne trudi adaptirati. Če gledam tako, se mi zdi, ka smo tujci, smo nek člen,ki ni bil in ni tu doma...ravnovesje mora bit http://www.smiley-lol.com/smiley/mystiques/tente.gif 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 v glavnem če smo v ravnovesju imamo največ energije. pa še to brez dobrega slabo ne obstaja in brez slabega dobro ne obstaja in smo spet tam,hihihi na začetku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 11. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2013 Dodajam,,,morda pa prav iz tega izvira najglobja travma človeka,biti tujec, strah pred neznanim in inteligentnim,ki nam je ustvaril iluzijo dvojnosti... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 A smo mi na splošno, naj vsak pri sebi v ravnovesju z naravo???Vse okrog nas je v ravnovesju, je integrirano, vpeto med sabo, je nek sistem,inteligence, reda in pravičnosti,ki je človek ni sposoben, niti se ne trudi adaptirati. Če gledam tako, se mi zdi, ka smo tujci, smo nek člen,ki ni bil in ni tu doma...eni pravijo pač da smo mi mešani z vesolci da pa v vsakem od nas se pretaka kri tudi originalnih bitij zemlje ,skoraj v vsakem in imamo sposobnosti ki si jih ne zavedamo zato ker so nas drugi v to prepričal.torej v nekaterih prevlada čut zemlje v nekaterih čut nezemljanov hihihi.zdaj pa premišljuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 11. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2013 Ok...hvala...bom..! Nočka vsem, za lep kontekst. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 11. avgust 2013 Prijavi Deli 11. avgust 2013 ja jaz grem tudi spat..lahko nočhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 11. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 11. avgust 2013 hhhhh,si me vrgla iz spanca....no big deal... grem nazaj v sanje!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Hydrogen.gif V kontekstu sem odgovoril....Na kratko nevem točno kdo so ribiči,verjetno tudi večina ne ve... Kaj pa ti misliš?Nič nisi povedal. Prav pogosto na vprašanja odgovarjaš z vprašanjem.... Polarizacija Namen je učenje skozi ustvarjalne sile (jin/jang, pozit./negat.), mi se moramo naučiti ravnotežja.Predstavlja tudi dvojnost med duhom in materijo. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 12. avgust 2013 Prijavi Deli 12. avgust 2013 Na začetku teme je samo en filmček, ki ne pove nič kaj pametnega...nobenih nadaljnih smernic o čem naj bi se tema sploh šla...torej je logično, da obični človek sploh ne ve kaj bi tukaj pisal...bistvo se pa itak lahko pove v par postih...včasih je treba ljudi malo usmeriti, ne pa jih kar prepustiti kar bo pa bo...tudi na cesti obstajajo smerokazi...ravno tako so pa tudi na duhovni poti... Kdor hoče slišati izkušnje od drugih, naj jih najprej sam nekaj poda...ali pa kdor hoče slišati kaj od drugega se mora najprej sam malo izpostaviti, zlasti če hoče slišati detajle...predvidevam, da je nekaj takega mislila Lili zgoraj...pa še potem je vprašanje ali bo kdo drug kaj povedal ali ne...Iz prakse bi rekel, da bi jih samo par malo omenilo kakšno izkušnjo, ostali bi pa samo prebrali in se ne bi izpostavljali..."sočne" darkerske zgodbice pač niso glih za javnost...vsaj ne tiste zanimive podrobnosti ala sci fi scenariji... Ezoterični slovarček, ki pove vse...kdor zna seštet 1+1+1= 3...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png sile teme (sile zla, sile materialnosti) - involucijske ali materialistične sile, ki vzdržujejo materialni vidik planeta. Praviloma naj bi bile na involucijskem loku, ko pa začnejo posegati v naš evolucijski lok, negativno vplivajo na duhovni napredek človeštva, zato jih označujemo kot sile zla. zlo - Vse tisto, kar ovira duhovni razvoj. osebnost - Tridelno izrazno sredstvo duše na fizični ravni, sestavljeno iz mentalnega, čustvenega (astralnega) in fizično-etrskega telesa. 1 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 12. avgust 2013 Prijavi Deli 12. avgust 2013 seweda nisem bral, hahahahahahmal tut zato, k je brez veze, ker je eno samo prepucavanje enih in istih usepovsod, pa se mi pač ne lub lih... samo neki... okoli tega postavljanja zase.... zelo je tanka črta, ki loči postavljanje zase in med paranojo. hočem rečt... da nekateri nimajo lih to pošlihtan pr seb in potem se kr naenkrat velikokrat znajdejo u situaciji, ko se jim zdi, da se morajo postavit zase, u resnic pa jim nobeden nič noče.Nekateri se zlepa ne postavijo zase, ker se ne čutijo, ker ne vedo čist dobro, kje pravzaprav so oni sami in kje so drugi. Nekateri drugi pa se iz podobnega razloga - ker ne vedo (nočejo vedeti), kje se začnejo drugi, postavljajo zase tako, da krepko posegajo v druge (to velja za posameznike, skupine in cele države). Ja, tisti prvi zato, ker se ne čutijo čist dobro, nihajo iz dopuščanja poseganja v njihov lajf in zlorab pa do paranoje, ko skačejo v luft tudi takrat, ko jim nihče nič noče. Taisti ljudje znajo it tud kar pogosto čez meje drugim in se vtikajo v njihov lajf kao da na ta način koga ščitijo (sebe al pa koga drugega, v katerega projecirajo svoj problem) - se vtikajo, so pravzaprav kar agresivni, hkrati pa nosijo svetniški šajn, ker si domišljajo, da delajo dobro delo. Skratka, za dobre odnose je temeljno, da veš kdo si in kje so tvoje meje, in kje so drugi ljudje (in ostala bitja). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 Glede teh iluminati in reptilov,kaj pa vem, verjetno je več frakcij vključenih...Ne pozabit na Elders of Zion,ki verjetno mešajo vojne danes...So pa še tu razna tajna združenja, za kateraa niti nikoli nebomo zvedeli... Jah ljudje , ki jih to ne zanima ne vedo ...ljudje ki pa jih so pa to za njih ljudje v senci ...tko iluminati , elite ..ki imajo vse nitke v rokah in delajo poteze ...zdaj iluminati so pa vodeni oz so kar reptili ...( uporaba nadzora ljudi s črna magijo it itd -zlo okultizem )pa saj ti to poznaš ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngno tako sem jaz razumela .... Lahko pa tud ne ampak so to ljudje ,ki lovijo ribehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 To je moj stil, saj se tema razvija.... Logično, da rabiš smernice, predalčke.kjer boš lahko vlagal nekaj not... Osebne izkušnje pa bodo tudi priplavale na plan,ko si bo nekdo začel upat kaj napisat,ljudje se bojimo, da nas bodo drugi pač na tej podlagi obsodili,to je vse... Na začetku teme je samo en filmček, ki ne pove nič kaj pametnega...nobenih nadaljnih smernic o čem naj bi se tema sploh šla...torej je logično, da obični človek sploh ne ve kaj bi tukaj pisal...bistvo se pa itak lahko pove v par postih...včasih je treba ljudi malo usmeriti, ne pa jih kar prepustiti kar bo pa bo...tudi na cesti obstajajo smerokazi...ravno tako so pa tudi na duhovni poti... Kdor hoče slišati izkušnje od drugih, naj jih najprej sam nekaj poda...ali pa kdor hoče slišati kaj od drugega se mora najprej sam malo izpostaviti, zlasti če hoče slišati detajle...predvidevam, da je nekaj takega mislila Lili zgoraj...pa še potem je vprašanje ali bo kdo drug kaj povedal ali ne...Iz prakse bi rekel, da bi jih samo par malo omenilo kakšno izkušnjo, ostali bi pa samo prebrali in se ne bi izpostavljali..."sočne" darkerske zgodbice pač niso glih za javnost...vsaj ne tiste zanimive podrobnosti ala sci fi scenariji... Ezoterični slovarček, ki pove vse...kdor zna seštet 1+1+1= 3...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png sile teme (sile zla, sile materialnosti) - involucijske ali materialistične sile, ki vzdržujejo materialni vidik planeta. Praviloma naj bi bile na involucijskem loku, ko pa začnejo posegati v naš evolucijski lok, negativno vplivajo na duhovni napredek človeštva, zato jih označujemo kot sile zla. zlo - Vse tisto, kar ovira duhovni razvoj. osebnost - Tridelno izrazno sredstvo duše na fizični ravni, sestavljeno iz mentalnega, čustvenega (astralnega) in fizično-etrskega telesa. 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 12. avgust 2013 Prijavi Deli 12. avgust 2013 jaz vidim tako da če bi imeli drugačni izobrazbo bi bil svet totalno drugačen in tudi teli reptili nam ne bi mogli priti do živega..... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 Very true---Se popolnoma strinjam... Zreducirano je izobraževanje danes -------> uspodabljanje delavca za vrtenje denarja jaz vidim tako da če bi imeli drugačni izobrazbo bi bil svet totalno drugačen in tudi teli reptili nam ne bi mogli priti do živega..... 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 12. avgust 2013 Prijavi Deli 12. avgust 2013 Nekateri se zlepa ne postavijo zase, ker se ne čutijo, ker ne vedo čist dobro, kje pravzaprav so oni sami in kje so drugi. Nekateri drugi pa se iz podobnega razloga - ker ne vedo (nočejo vedeti), kje se začnejo drugi, postavljajo zase tako, da krepko posegajo v druge (to velja za posameznike, skupine in cele države). Ja, tisti prvi zato, ker se ne čutijo čist dobro, nihajo iz dopuščanja poseganja v njihov lajf in zlorab pa do paranoje, ko skačejo v luft tudi takrat, ko jim nihče nič noče. Taisti ljudje znajo it tud kar pogosto čez meje drugim in se vtikajo v njihov lajf kao da na ta način koga ščitijo (sebe al pa koga drugega, v katerega projecirajo svoj problem) - se vtikajo, so pravzaprav kar agresivni, hkrati pa nosijo svetniški šajn, ker si domišljajo, da delajo dobro delo. Skratka, za dobre odnose je temeljno, da veš kdo si in kje so tvoje meje, in kje so drugi ljudje (in ostala bitja). Tud jaz ne vem čisto dobro, kje sem pravzaprav jaz sama in kje drugi, problem mam s postavljanjem meje in postavljanjem zase. Iskreno me zanima, kako lahko nekdo ve, kdo je in kako bi "to" opisal nekdo, ki ve kdo je. Iknee? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif In zakaj tistim, ki ne vedo, kdo so, ne pomagajo videti/vedeti, kdo so? Je mogoče to zato, ker je nemogoče zagotovo vedeti, kdo si, in tisti, ki to kao zagotovo vedo, ne vedo??? Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 12. avgust 2013 Prijavi Deli 12. avgust 2013 vedno se vprašaj ... a niso to slučajno vzorci, ki sem jih prinesel v ta lajf od prej ... Vedno se postavi v pozicijo TUKAJ in ZDAJ. Če bi prejšnji laifi bili pomembni, bi se jih spomnili, tako pa pač niso, ker je čist vseeno iz katerega laifa je vzorc, itak ga lahko samo ZDAJ popraviš.. ker drugače se lahko skoz samo sprašuješ... 2 Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 Predstavljaj si, če nas nebi blo, a bi to kar vidimo, slišimo, čutimo, vohamo sploh obstajalo? Zase se postaviš, ko mirno in ljubeče rečeš NE in pri tem nimaš slabega občutka. Niti nimaš misli ''oh kako sem se naučila zase postavljat'', ker je to že vrednotenje. Pri pravem postavljanju zase vrednotenja ni, ker stvari samo so in take kot so se jih le opazuje in razume. Če imaš pomislek, da je reči ne tudi vrednotenje (v smislu tega si jaz ne dovolim), bi jaz rekla, da ni možno. Kadar stvari dobro in prav razumeš pač samo ne sprejmeš nečesa kar ni v skladu s tvojim razumevanjem. Vprašanje za Iknee... ma bom odgovorila samo na del zakaj drugim ne pomagati. Ker jim ne moremo. Lahko smo tukaj za njih, lahko jim stojimo ob strani na prošnjo, lahko jih napeljemo v razmišljanje, delo videti/vedeti morajo opraviti sami in samo sami. Sami = ja lastna izkušnja in edina verodostojna, vredna izkušnja, ki človeka izoblikuje po njegovem namenu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png I tried p.s.: ni nemogoče vedet kdo smo. preveč zgodbic in osebkov govori o tem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 Res??Interpretacija česa, vesolja, konstrukta, sistema, ki obstaja brez nas, zunaj nas??Ali znotraj nas??? to kar vidimo, slišimo, čutimo, vohamo ... ne obstaja ločeno od nas ... je naša interpretacija ... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 Res se razvijamo, ali pa že smo razviti?ČE je vse v sedanjosti ni razvoja, smo že to kar smo,le v toku misli je evolucija in revolucija, a ne?Po moje nam pade zvon na glavo pred tem, ko pademo sem na zemljo,zdaj pa se iščemo ampak nam nič ni jasno, ker smo v toku misli...... življenje je program superračunalnika "bog" ... skozi program gledamo slike življenja in jih interpretiramo, imamo izkušnjo ... se razvijamo Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. avgust 2013 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2013 V tem kontekstu verjetno ne živišampak čas "misli razvoja" živi tebe...razviti smo ... in razvijamo se v nove smeri ...vse je tukaj zdaj ... in vendar je vsak trenutek drugačen ... torej ... se razvijamo ... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 12. avgust 2013 Prijavi Deli 12. avgust 2013 Zase se postaviš, ko mirno in ljubeče rečeš NE in pri tem nimaš slabega občutka. Niti nimaš misli ''oh kako sem se naučila zase postavljat'', ker je to že vrednotenje. Pri pravem postavljanju zase vrednotenja ni, ker stvari samo so in take kot so se jih le opazuje in razume.Pa vam to v realnosti uspeva? Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.