coccinelle 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 pol pa srečno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Thx Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 .sramota je ,da se ponižaš pred cigareto .sramota je ,da se pustiš zavesti cigareti .sramota je, da se prepustiš cigaretni omami Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Danes sem se spomnil, ker imam ravno obletnico.....že 14 let brez, počutje super , zakaj sem sploh tako dolgo kadil :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Ta prav razlog za prenehanje je nosečnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Razlog je za vsakega drugačen in ta je tapravi, sploh če ti uspe Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ja ko se enkrat res odločiš ampak res odločiš ti uspe... sam potem morš pazit da te nazaj ne potegne.. ampak če si se zares odločil zase... te verjetno ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 :xx!: klinc, jaz sem probala, pa zgleda nisem bila dovolj odločena... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ...pol sem pa hotla mal budalo iz sebe delat...mi je zgleda zapasalo... ...jaz zase vem, da nisem imela dovolj močne volje, da bi nehala...nisem bila 100% odločena... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ha, enostavno je nehati, ko veš kaj hočeš, še enostavneje začeti, ko ne veš, zakaj ne bi.... Jaz sem pred sedmimi leti nehala, pet let sem se počutila fantastično, potem pa sva z mojim dragim ob teranu pokadila cigaro. Pa drugič, pa tretjič, potem cigarilose, potem sva prešla na lahke cigarete, danes pa spet enih 10 uničim. Zdaj pa spet zbiram voljo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Ha, enostavno je nehati, ko veš kaj hočeš, še enostavneje začeti, ko ne veš, zakaj ne bi.... Jaz sem pred sedmimi leti nehala, pet let sem se počutila fantastično, potem pa sva z mojim dragim ob teranu pokadila cigaro. Pa drugič, pa tretjič, potem cigarilose, potem sva prešla na lahke cigarete, danes pa spet enih 10 uničim. Zdaj pa spet zbiram voljo... good luck! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 že dva tedna na polovični dozi ni takšne krize, čeprav, no ja ... si kar dam opraviti s temkoliko sem ji že danes, koliko jih še bom, pa kdaj ...bi danes enga več in jutri zato enga manj ipd. no ja, sem bom že navadila tudi na to,ker po drugi strani pa je občutek precej boljši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 [bi danes enga več in jutri zato enga manj ipd. ] Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Začneš#nehaš#trpiš#uživaš# Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>A bi mi kdo, prosim, povedal, kako naj se odvadim kajenja? ... ...Sonce mam v ovnu, asc v škorpijonu, lunco pa v tehtnci - sigurn me tale zafrkava k se ne morem odločt...Kaj vi mislte[?]ČebelaTudi jaz lunco v tehtnici. Sem pa tudi jaz naredila tako kot Kreativa: zmanjšala dozo na polovico. Prej sem jih pokadila 20 na dan, zdaj pa si dam že zjutraj v škatlico samo 10 cigaret, in ko jih pokadim, tisti dan ne kadim več. Če pa mi kakšen ostane, jih naslednji dan zato ne pokadim 11, ampak dam tistega 1 na stran, da ko se jih bo nabralo 10, jih bo za en naslednji dan. Drugo potezo, ki sem jo zraven še naredila, pa je ta, da sem spremenila režim pri meni doma: PRI MENI V STANOVANJU SE NE KADI! Ne jaz, ne gostje. S tem pa sem "ubila dve muhi na mah", saj sem se istočasno tudi rešila prepogostih obiskov, ki so mi bili včasih prav nadležni. Dom je zato, da se v njem spočijem! A pri meni je bilo večinoma kot v gostilni. :xx!: In moram ti povedati, da zelo pomaga. Stanovanje nima več vonja po tobaku, meni pa zadnje dni vsak dan ostane 1, 2 ali celo 3 čiki v škatlici, ki jih dam na stran. Da o mojem počutju niti ne govorim. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Drugo potezo, ki sem jo zraven še naredila, pa je ta, da sem spremenila režim pri meni doma: PRI MENI V STANOVANJU SE NE KADI! Ne jaz, ne gostje. S tem pa sem "ubila dve muhi na mah", saj sem se istočasno tudi rešila prepogostih obiskov, ki so mi bili včasih prav nadležni. Dom je zato, da se v njem spočijem! A pri meni je bilo večinoma kot v gostilni. In moram ti povedati, da zelo pomaga. Stanovanje nima več vonja po tobaku, meni pa zadnje dni vsak dan ostane 1, 2 ali celo 3 čiki v škatlici, ki jih dam na stran. Da o mojem počutju niti ne govorim. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>pol se pa spomnim, kako je en reku, da če poljubi kadilko, je tko kt da bi pepelnik polizu. Potem se ljubi samo z kadilcima, pa ne bo problema. Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 V sredo 24. novembra bo točno eno leto, od kar sem nehala. Ponosna sem nase. Probajte opustiti kakšne slabe razvade na mlaj, funkcionira! Vsem, ki nameravate opustiti kajenje, želim vse najboljše pri premagovanju samih sebe! Splača se. Boljše se boste počutili, uživali v okusih in nehali smrdeti.In še čedna vsota tolarjev ostane v žepu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Potem se ljubi samo z kadilcima, pa ne bo problema. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Leto in pol odkar ne kadim. Kako sem to dosegel?? Enostavno sem zmečkal škatljico, v kateri je bila še ena cigareta in vse skupaj vrgel v smeti. Nimam problemov, se ne spomnim na cigaret, razen, če zraven mene kdo kadi.....Počutim se dobro in boljše!!! Je pa vse to v glavi, zato je enim to tako težko nehat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kako sem to dosegel?? Enostavno sem zmečkal škatljico, v kateri je bila še ena cigareta in vse skupaj vrgel v smeti. karakter močne volje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Nekaj se šuška, da bom zdej kmal pa res nehal kadit........že spet.......pismo, ne nehajo in ne nehajo te govorice. Upam, da je kaj na njih...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Ahaaaa....pol pa iz ene v drugo odvisnost.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 Sstane, sej to znam pa tud jst odvajat! Ni treba da Conti! Mam ful dobro zdravilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 ...pretvorio sam se u ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.