Kristalka 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 heh, se pa res narežim, ko berem, kaj pišeš...pa ne samo v tej temi..ful faca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
VEČNOST 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 Težko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 pred nekaj meseci sem videla ljudi, ki so zboleli za pljucnim rakom (najbrz je vecini kadilcev jasno, posledica cesa je le-ta ) in kateri so bili operirani na pljucih..pac, najbolj prizadet del pljuc so jim odstranili in jim na nek nacin "resili" zivljenje. ceprav sem enkrat poslusala raziskavo, kako velik odstotek ljudi s pljucnim rakom zopet zboli za tem, kljub posegu. saj veste...bolezen je posledica nekega vzroka,...pa ce se ta ne resi, se zgodba nadaljuje... v bistvu s tem prizorom, ko so ti ljudje osoplo prihajali, potrti in (najbrz) zavedajoc se kam so pripeljali svoje zivljenje, s tem pa tudi posredno zivljenje svojih druzin, prijateljev, sem zacela malo bolj globoko razmisljat o tem...kaj je tisto, kar vlece ljudi h kajenju? kaj jim daje tisto veselje, da vsak dan nosijo s seboj tisto skatlico in si na vsakem koraku prizigajo cik? v mladosti se vecini vse skupi zacne, ker hoce bit posameznik blizu odraslosti, blizu ostalim sosolcem, ki kadijo iin se tako pocutijo mocni, odrasli, odgovorni, samozavestni,... kmalu pa se to mladostno pocetje sprevrze v navado in tu se sele zacne pot, s katere verjamem da ni lahko oviti. tudi sama vem, kako bi se mi bilo tezko odreci cokoladi a vendar sem prepricana, da je mozno zaviti s poti kadilcev in upam, da boste kadilci cim prej nasli to smer. upam, da ni prevec zagrenjena ta zgodba, ampak vseeno se mi je zdelo, da je tu primerno mesto, kjer lahko to napisem soncen pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 verjamem da ni lahko prepricana, da je mozno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Pepričljivo. Hm, zgleda da je pomembna predvsem odločitev. O.K. - od 01.08. ne bom več kadil cigaret, ampak samo še travo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 nosorog zakaj pa 1.8.? To sploh ni fajn, da si za naprej postavljaš datum, ker to pomeni, da se že danes obremenjuješ, da takrat bo pa konec. In ko pride 2.8. spet začneš. :xx!: DANES RECI, NIČ VEČ!! In nehaj. Sam da se ne boš potem preveč zakaju s travo. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Pepričljivo. Hm, zgleda da je pomembna predvsem odločitev. O.K. - od 01.08. ne bom več kadil cigaret, ampak samo še travo. ..tako odočitev je sprejel moj frend pred par leti........in čikov še danes ne kadi več. Tak da si na dobri poti Jaz pa sem si včeraj kupu tobak.....v upanju, da se mi ne bo dalo 20x na dan zvijat. Sam najprej moram zaloge pokurit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Heja moja bakica kadi že 40 let, al pa še mal več, in od kar je začela poskuša nehat.... no zdaj je nehala... poskušat :xx!: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Heja moja bakica kadi že 40 let, al pa še mal več, in od kar je začela poskuša nehat.... no zdaj je nehala... poskušat :xx!: Bravo babica! Zato, ker se je nehala sekirat.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Tak... prihaja "službena ura" za prvi čik na delovnem mestu... (kadim in kofetkam ob 9.30 in okrog 13.30...vedno po 2 čika... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 pišuka sanjalica, si se nekaj razburjala čez mickenega na pijači (da je kadil pa to) .....sem bla ziher, da spadaš med nekadilce ...no, sama nimam še namena...nehat in zdej bom šla na pavzo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Amis...saj veš... tisti ki smo grešniki...grehe še bolj vidimo :D Jaz...vedno zdravljena (in nikoli ozdravljena) kadilka..... Nehujem in nehujem...in nehujem....zaenkrat spet samo teoretično....... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 niti slučajno nimam namena nehat/nehvat...sploh to drugo se mi zdi, da se ne obnese...če člouk že kadi, pol naj si vsaj ne očita in si teži, ker se mi zdi, da maš pol sam še več škode, če drugega ne, zaradi občutka slabe vesti ... pa saj to ni reklama...sam moje bedarije Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Nikol mi ne bo to jasno jaz bi glede cigaret mogoce se kaksne bolj stroge zakone sprejela :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Kaj pa vem. Če nimaš blemov in verjameš, da jih zaradi čikov ne boš imel....pa kadi, ne. Sam imam občutek, da mi moje občasne zdr. težave potencira, tako da....bi rad nehal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 povzroca kajenje poleg ze vseh znanih traparij se neplodnost? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 povzroca kajenje poleg ze vseh znanih traparij se neplodnost?Baje ja.Poleg vseh bolezni...pa se vplivajo na fizicno pripravljenost... :xx!: pa se velik dnarja gre...pa se prav nic prijetno ne disi... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 wauuuu... tolk je razlogov zakaj "ne"... pa se vseen vecina trmasto vztrajajo pri "ja" kaj se ne dobi se kje drugje, na kaksen drugacen nacin razen kajenja, obcutek varnosti, zaupanja vase, pomiritve? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 mah...po moje jih se zmer gor drzi tista misel..da vsi od tobaka pa niso umrli in da bodo mogoce oni eni izmed teh...al kva? ne vem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Hm, kako se odvadit , ne prižgeš več, pa je rešeno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesna8 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 a ni cmokasto ko en od partnerjev , en pa ne.... pol pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Pride Mujo v trafiko in reče:'Daj jedne Marlboro'Prodajalka mu da škatlico, na kateri v velikem črnem okvirju piše:'KAJENJE POVZROČA IMPOTENCO'Mujo vrne škatlico in reče:'Ne valja ova. Daj jedne sa RAK' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 nosorog zakaj pa 1.8.? To sploh ni fajn, da si za naprej postavljaš datum, ker to pomeni, da se že danes obremenjuješ, da takrat bo pa konec. In ko pride 2.8. spet začneš. :xx!: DANES RECI, NIČ VEČ!! In nehaj. Sam da se ne boš potem preveč zakaju s travo. Vsaka skrb je odveč, saj se s tem prav nič ne obremenjujem. Trinajst let zapored od 01.01. do 31.01. nisem kadil, 1.2. pa sem mrtvo hladno spet prižgal čik. Ne čutim potrebe, da bi za stalno nehal, in tud 01.08. bo šlo le za pavzo. Takrat, ko ne kadim, tudi totalno spremenim lajf - ne hodim po gostilnah, ne pijem kave ... Problem je v tem, da niti enga pera ne morem spit brez čika. In da bi nehal za stalno? Ni šans! Čemu pa bi bil podoben lajf brez gostiln in pera? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Nosorog, točno to je to... spremeni se ti lajf! Kot sem že milijonkrat napisala svoj moto med kajenjem: "Kava brez čika je kot seks brez dedca!." Tudi jaz, ko imam tu_pa_tam prebliske "bistre pameti in zdravega razuma" in neham kaditi (najdlje mi je pavza 5 let in pol - sedaj kadim letoinpol z občasnimi dvo- ali trotedenskimi prebliski) mi ne paše družba kadilcev, mi po treh dneh čiki tako smrdijo, da mi gre na bruhanje... kave ne morem spiti... Skratka...obrnem se za 380 stopinj! In težim 1000 na uro možu, naj se "tudi on" spametuje.... (njemu pa je ta ideja na svetlobne let oddaljena... ) Aja...sedaj pa brez čika...spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.