Skoči na vsebino

Kako se odvadim kajenja?

Čebela

Recommended Posts

Bogi cigaretki!

Pa se je kdo vprašal, kakšne posledice lahko pusti na človeku služba; to tista, v katero hodiš z največjim veseljem in se popolnoma predaš, tako, da ti je hudo iti tudi na dopust?!

Mal heca, Večnost

Deli na socialnih omrežjih

nekje so komentiral in znanstveno pisal, da kajenje ustavi rast penisa x:Dx

x:Dx x:Dx ...do kterga leta pa nam po tvoje rastejo :eek: ? Al misliš uno drugo rast? :vragec:

Men se zdi trenutn moj poskus vrnitve na tobak in zvijanje čist fajn x:o)x ..........nekak morm opravičit ne-totalno prenehanje, ne x;)x Pa res dvomim, da se mi bo jih dalo več kot enih 5,6 na dan zvit. Ah, sam bluzim, no..... x:Ix :inocent: xrolleyesx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sanjalica
nekje so komentiral in znanstveno pisal, da kajenje ustavi rast penisa x:Dx

a pr ženskah tudi????

gledam jo in gledam... in a veš Budala... nobenih zametkov penisa (če odštejem ščegetavček, pa še ta je v mejah normale x;)x ) tk da... daj, podkrepi to svojo teorijo...

x;)x x:)x

Ruby x:Dx x:Dx x:Dx :palec: .

Jaz ne kadim, vendar me kadilci ne motijo. Sem odraščala v družini kadilcev, pred Tvjem se je večkrat zgodilo, da je bilo treba ornk napet oči :eek: da sem sploh kaj programa vidla. Pa se mi ni zasralo. kdor želi kaditi naj pač kadi, briga me, biti me dim ne sili na kašelj. Resnično me ne moti. Edino za spalnico sva zmenjena, da se ne kadi, ali pa če bi imela majhnega dojenčka, bi omejila kajenje, sicer pa po želji x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Nehat kadit? Nič lažjega! Jaz sem nehal že tristokrat.. x:Dx

Delam na tem, sam potem neham in me čisto okupira, mislim samo o tem kako ne kadim, in kako si ga ne bom prižgal, in kako ne bom.. itd.,itd., .. Zdaj sem si rekel da ko bo pravi dan bo tudi to.. Hodi pa že dolgo tako da zdaj zdaj bo ta dan tukaj.

..try to be pleasant and polite

• 3 weeks later...
... že cel viken mi to skače po glavi, da bi nehala kadit x:Dx x:Dx x:Dx ...danes med malico bom šla v prašat koliko staneje tisti obliži za odvajanje od kajenja...me zanima, če je imel kdo od vas kako izkušnjo s temi obliži?
Če hočeš biti srečen....BODI!

ne nisem probu tistih stvari

Sem pa vidu da je v bistvu vsaka odločitev, za katero se odločiš odvisna (ali ti uspe-ali ne), kako si si to uredil v glavi :8): in ko se nekaj odločiš oz. si prepričan v tisto, ti to sigurno uspe Tudi brez kakšne kemije xwitchx

žažk jz sm nehala kr na enkrat... sploh se nisem odločila kr nehala sem.... no ampak po petih mescih zdej spet kadim. kaj čmo. sej bom še enkrat probala. mal me zje... ker smo začel vn hodt na pijačke(alko) in ti zraven paše kšnga pržgat. x:Ix
spet se mi je na bolš poslabšal

jaz pa nikol nisem preveč kadila..samo če sem bla na kakem žuru, pa je blo pol fajn, če si malo pijan in ti zapaše čik..pol sm pa vidla, da je to brez veze,da me samo v pljučih stiska in da imam kepo v grlu in sem nehala kadit tudi na žurih..se ne splača..
DON'T PANIC

kaj pa nacin, da ko te prime kadit, si vzemi cas, si najdes prostor, priskrbis dovolj cigaret... in pol kadis!!!!!!!!!

pa si prizges potegnes, vdihnes, zadrzis, pihnes...., potegnes..., kadis!!!! pa mine ena cigareta pa takoj za njo prizges drugo, pa pokadis drugo pa takoj tretjo, lahk ze vmes na sredini druge prizges tretjo... prav tko se zabakas z cigaretami, da fafes odpor do njih! no sicer ne vem, ker sama ne kadim, ampak sigurno mora bit kaksen ucinek?! tko dolgo potegujes, da ti je ze slabo, ti gre na bruhanje, se ti vrti, se ti nic ne lubi, tko dolgo, da si nevem vec koliksne cigarete sploh prizgat vec ne mores, enostavno zato k se ti je zagabla????

eh, sj cist mozn da je to ena izmed nedolgorocnih tehnik.....itk vse vidimo skozi lece misli, in s pomocjo telesa (kakrsnega si v veliki meri sami naredimo) vzpostavljamo odnos s prostorom! skoda nekekga malega cika, da mu dajemo taksno moc nad nami, da nam postopoma unicuje nas prsteni dom, edini dom, ki ga imamo v tem vesolju=nase telo!

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

• 2 weeks later...

Vem da tole sicer ne spada čist sem, samo ne bom nove teme odpirala.

Danes so bili pri Trudijevih starih starših obiskih. In sicer atova sestra in nečakinja. Nečakinja je kadilka in ona kar prižge par cigaret drugo za drugo, ata pa fuuuuuuuuuuuul moti, je pa toliko vljuden, da ji ne reče.

Pa me zanima, koliko ste kadilci uvidevni. A ko kam pridete na obisk, vprašate, če se tam kadi, ali kar prižgete?

Jaz sem sicer nekadilka, ampak že od malega prekajena x:Dx , starša kadita ko Turka, pa tudi nimam zdravstvenih težav zaradi tega - da bi me dušilo npr. ampak vsem pa to le ne paše...

Ja, tule te moram res pohvalit, da ne kadiš v spalnici, zato sem ob vselitvi najprej zrihtala napis v spalnici V tem prostoru ne kadimo, pa je bil takoj odstranjen x:Dx x:Dx x:Dx . Pa tudi drugje vedno vprašaš.

Čeprav mi je še vedno žal, da so te nazaj zasrbeli prsti, ampak to je tvoja zadeva x;)x .

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...