Skoči na vsebino

Kako se odvadim kajenja?

Čebela

Recommended Posts

STA/Da. P/U. Č, Pon 10.01.2005, 09:17

RIM- V Italiji je danes v veljavo stopil eden izmed najstrožjih protikadilskih zakonov v Evropi. Kajenje je prepovedano v vseh javnih zgradbah, pisarnah, barih, restavracijah, diskotekah in hotelih, dovoljeno je le v posebej označenih in ločenih prostorih s prezračevalnim sistemom. Kdorkoli bo v prostoru, v katerem je kajenje prepovedano, prižgal cigareto, lahko pričakuje kazen v višini najmanj 27 evrov, če pa bo kadil v prisotnosti otrok in nosečih žensk, bo kazen znašala do 600 evrov.

x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Tako tako :palec: :D dabest dabest :D hehe take zakone prosim... pismu ne pa da se usedem za mizo, pol pa levo desno kadilci...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

(popravljeno)
Ja, se sprašujete kako se odvaditi kajenja? Na hhtp://www.antinikotin.com sem odkrila Nicocure obliže za opustitev kajenja, ki so mi zares pomagali in s kajenjem nimam nikakršnih težav več!!! Popravljeno -> eva34

jz tud nimam nobenih težav... pa ne rabm nobenih obližov in čigumijev in kaj vem kaj še vse.... sam res sem ful bl lačna... kr lezem narazen... bo treba še tle ukrepat...
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>aja. pozabla sem se pohvalt, da je že več k 3 tedne... he he he...

ful dobr... no sej dam še ene 2 tedna... pol ma da tud lakota mine...

Bravo Aiwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :palec:

Zdrži, pa lakota bo tudi minila!

Raček, Borism- tudi jaz zelo razumem željo po kajenju :vragec: :o|o: :xx!: :V:

(bivša kadilka že 1 leto, en mesec in 18 dni cirka x:Dx )

Bivši kadilec ostane kadilec, samo da ni aktiven. Celo življenje se moraš paziti, kot alkoholiki- par dimov, pa si spet v tunelu :xx!: :xx!: :xx!:

Ravno mi je pravil en gospod, ki hodi s psom v naš gozd-park;

-nehal kadit na svoj 30 rojstni dan, ki je bil tudi dan umora Kennedya, pa ga včasih še vedno prime, da bi prižgal :wOOt: :wOOt: :wOOt:

Pozdravljeni. Sem tudi eden izmed novih. Tako na forumu, kot med nekadilci. Ne kadim "že" od 27.12.2004. Prvih nekaj dni je bilo kar težkih, a se stanje izboljšuje. Priznam, da sem enega prižgal po 9-ih dnevih (samo prižgal - ne inhaliral) :sori: , pa še to samo zato ker smo ga malo žurali. No, od takrat pa še niti to ne. Me niti ne muči, edino lakota me malo bolj daje kot običajno. :inocent: Sem pa že tudi večkrat "nehal". Res ni težko. x:o)x Ja, imam pa tudi en vzpodbujevalni način. Vsak dan dam 500 sit v pujsa. Sem si nekaj obljubil za ta denar pa me želja po cigareti hitreje mine. xDDx Toliko za prvič. 'mejte se!
Vse bo, samo nas ne bo..

helouuu

ruby tenks! valda bom zdržala... sam upam da ne bom k slonček na konc... že zdej sm k en balonček.. čist okrogla... hi hi hi

metod!! čestitke! kr tko naprej. sam tistile izgovori za tist cigaret in ne inhalirat in ne vem kaj... brezveze. sploh nimaš kej pržgat... k jz sem 1x do zdej nehala... in nisem kadila 5 mesecev. pa sem si rekla, da samo če bomo pa žural in pili pa bom kšnega... no in tko sem spet začela... smo ga začel mal več žurat pa mal več kadit in zdej sem spet tle jovo na novo.

tko da zdej sem se odločiila da SPLOH NIKOL ob NOBENI priložnosti ne prižgem!

je pa ful dobr teh 500 sit v prašička dajat... hm... mogoče si omislim... ful mi je všeč ideja... al pa če kr nakažem na hranilno knižco tolk in tolk vsak mesec... hm... ja neki bom...

:vragec:

enostavno nehash x:)x

che ti rata, se lahko okol hvalish x:Dx

che ti pa ne, si pa modro tiho :inocent:

in upash, da se nihche ne spomni kaj si govoril x:Dx x;)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

seveda. hi hi hi

kr neki... sam da se prodaja... pa da ljudje služjo...

no u glavnem sem lih ugotovila da je že več k 5 tednov... ja super mi gre. lahkota je tud en mau minila... tko da fino. me je lih dons kolega sprašval, če k pijem tud ne kadim. NE ne kadim. SPLJOH.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...