borism 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, točno vem, o čem govoriš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 STA/Da. P/U. Č, Pon 10.01.2005, 09:17RIM- V Italiji je danes v veljavo stopil eden izmed najstrožjih protikadilskih zakonov v Evropi. Kajenje je prepovedano v vseh javnih zgradbah, pisarnah, barih, restavracijah, diskotekah in hotelih, dovoljeno je le v posebej označenih in ločenih prostorih s prezračevalnim sistemom. Kdorkoli bo v prostoru, v katerem je kajenje prepovedano, prižgal cigareto, lahko pričakuje kazen v višini najmanj 27 evrov, če pa bo kadil v prisotnosti otrok in nosečih žensk, bo kazen znašala do 600 evrov. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Tako tako dabest dabest hehe take zakone prosim... pismu ne pa da se usedem za mizo, pol pa levo desno kadilci... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 ob jutranji kavici sem skadila tri čike, in to je za ta teden vse! sem se ufurala! zdržala bom, pa če se mi zmeša. pol bomo pa vidli, kako naprej... tok se mi kadiiii! luna, pomagi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 Vsem, ki bi se želeli odvaditi kajenja, moj kolega toplo priporoča knjigo: Končno nekadilci (Allen Carr). Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. januar 2005 Prijavi Deli 10. januar 2005 sem brala. je v redu. nislim, razlozi, na fin nacinn par ocitnih stvari meni se pa nikoli ni zdelo, da sem res kadilec, in zdaj par dni vec kadim, pa zgleda, kot da sem zacela z novim letom...lih, ko vsi nehujejo... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva34 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 (popravljeno) Ja, se sprašujete kako se odvaditi kajenja? Na hhtp://www.antinikotin.com sem odkrila Nicocure obliže za opustitev kajenja, ki so mi zares pomagali in s kajenjem nimam nikakršnih težav več!!! Popravljeno 12. januar 2005 -> eva34 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 jz tud nimam nobenih težav... pa ne rabm nobenih obližov in čigumijev in kaj vem kaj še vse.... sam res sem ful bl lačna... kr lezem narazen... bo treba še tle ukrepat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 aja. pozabla sem se pohvalt, da je že več k 3 tedne... he he he... ful dobr... no sej dam še ene 2 tedna... pol ma da tud lakota mine... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. januar 2005 Prijavi Deli 12. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja. pozabla sem se pohvalt, da je že več k 3 tedne... he he he... ful dobr... no sej dam še ene 2 tedna... pol ma da tud lakota mine... Bravo Aiwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrži, pa lakota bo tudi minila! Raček, Borism- tudi jaz zelo razumem željo po kajenju :xx!: (bivša kadilka že 1 leto, en mesec in 18 dni cirka ) Bivši kadilec ostane kadilec, samo da ni aktiven. Celo življenje se moraš paziti, kot alkoholiki- par dimov, pa si spet v tunelu :xx!: :xx!: :xx!: Ravno mi je pravil en gospod, ki hodi s psom v naš gozd-park;-nehal kadit na svoj 30 rojstni dan, ki je bil tudi dan umora Kennedya, pa ga včasih še vedno prime, da bi prižgal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metod 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Pozdravljeni. Sem tudi eden izmed novih. Tako na forumu, kot med nekadilci. Ne kadim "že" od 27.12.2004. Prvih nekaj dni je bilo kar težkih, a se stanje izboljšuje. Priznam, da sem enega prižgal po 9-ih dnevih (samo prižgal - ne inhaliral) , pa še to samo zato ker smo ga malo žurali. No, od takrat pa še niti to ne. Me niti ne muči, edino lakota me malo bolj daje kot običajno. Sem pa že tudi večkrat "nehal". Res ni težko. Ja, imam pa tudi en vzpodbujevalni način. Vsak dan dam 500 sit v pujsa. Sem si nekaj obljubil za ta denar pa me želja po cigareti hitreje mine. Toliko za prvič. 'mejte se! Citiraj Vse bo, samo nas ne bo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 helouuu ruby tenks! valda bom zdržala... sam upam da ne bom k slonček na konc... že zdej sm k en balonček.. čist okrogla... hi hi hi metod!! čestitke! kr tko naprej. sam tistile izgovori za tist cigaret in ne inhalirat in ne vem kaj... brezveze. sploh nimaš kej pržgat... k jz sem 1x do zdej nehala... in nisem kadila 5 mesecev. pa sem si rekla, da samo če bomo pa žural in pili pa bom kšnega... no in tko sem spet začela... smo ga začel mal več žurat pa mal več kadit in zdej sem spet tle jovo na novo. tko da zdej sem se odločiila da SPLOH NIKOL ob NOBENI priložnosti ne prižgem! je pa ful dobr teh 500 sit v prašička dajat... hm... mogoče si omislim... ful mi je všeč ideja... al pa če kr nakažem na hranilno knižco tolk in tolk vsak mesec... hm... ja neki bom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metod 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Ja AIWA, 'maš prav, a jaz sem ga res samo prižgal , od takrat pa več sploh ne. Citiraj Vse bo, samo nas ne bo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 no prov. pa nobenga več, a prov? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Metod 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Prav, prav Aiwa... Citiraj Vse bo, samo nas ne bo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 Bravo folk! Dobrodosel, Metod! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 enostavno nehash che ti rata, se lahko okol hvalish che ti pa ne, si pa modro tiho in upash, da se nihche ne spomni kaj si govoril 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 <{POST_SNAPBACK}> in upash, da se nihche ne spomni kaj si govoril 666 zlomkou....tralala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. januar 2005 Prijavi Deli 13. januar 2005 eh, kr v cajtng objaviš in na raufank napišeš, da potem ži zarad sramote ne greš spet kadit... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 Probajte opustiti kakšne slabe razvade na mlaj, funkcionira! men se tud zdi, da pomaga. pa če je še luna v kozorogu (za vztrajnost)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
izgubljen 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 "slisal ,da z pomocjo hipnoze eden v Porecu uspesno pomaga pri odvajanju kajenja"Poznam primere ,ko so se na tak nacin odvadili!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eva34 20. januar 2005 Prijavi Deli 20. januar 2005 Najenostavnejše in najhitrejše odvajanje od kajenja je sigurno z obliži NICOCURE, ki jih najdete na www.antinikotin.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 seveda. hi hi hikr neki... sam da se prodaja... pa da ljudje služjo...no u glavnem sem lih ugotovila da je že več k 5 tednov... ja super mi gre. lahkota je tud en mau minila... tko da fino. me je lih dons kolega sprašval, če k pijem tud ne kadim. NE ne kadim. SPLJOH. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 superca ....spet se ti je na boljš poslabšal....go on.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 hi hi hija na bolš poslabšal ja! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.