Mana 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Sej ne vem, če sem že praula kje pa kdaj, ampak jaz sem bila ful ful ful strastna kadilka...1,5škatlce dnevno...jaz sem tko strastno kadila da si me folk brez čika sploh ni znal predstavljat...In bog ne dej sploh umenjat, da bom nehala...Pol je fnt nehu 1 let pred mano ins em tko sprejela odločitev, ozavestia da bom pač enkrat nehala kadit... No potem sem pa februarja sklenila, da grem v petek zvečer ven, se ga nažuram in napupam, tako da bom drug dan spala vsaj do 13.00 in potm neham...No žora ni blo, pila tut nisem...sem pa držala besedo...sem nehala kadit Prva 2 mesca sem trpla k Kristus na križu, prsežem Mal sem se poredila (kake 4kg sem šla gor), ampak kadila pa nam več...Zdej ne vem kakšni ste, sam jaz sem se odločla in evo...nehala Zakon je it v restavracijo in se zicnt v prestor za "nepušače" x!x Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Sej ne vem, če sem že praula kje pa kdaj, ampak jaz sem bila ful ful ful strastna kadilka...1,5škatlce dnevno...jaz sem tko strastno kadila da si me folk brez čika sploh ni znal predstavljat...In bog ne dej sploh umenjat, da bom nehala...Pol je fnt nehu 1 let pred mano ins em tko sprejela odločitev, ozavestia da bom pač enkrat nehala kadit... No potem sem pa februarja sklenila, da grem v petek zvečer ven, se ga nažuram in napupam, tako da bom drug dan spala vsaj do 13.00 in potm neham...No žora ni blo, pila tut nisem...sem pa držala besedo...sem nehala kadit Prva 2 mesca sem trpla k Kristus na križu, prsežem Mal sem se poredila (kake 4kg sem šla gor), ampak kadila pa nam več...Zdej ne vem kakšni ste, sam jaz sem se odločla in evo...nehala Zakon je it v restavracijo in se zicnt v prestor za "nepušače" x!x bravo mana....lahk ti rečem sam svaka čast.... Koker mi je zoprno priznat, sem se spet razočarala. :xx!: Ponoči sem se v polsnu spomnila, da zjutraj ne kadim več, in sem si to ponavljala, Diham,....afirmacije,... In potem mi je po glavi rojil samo čik, sem šla v lokal kamor grem vedno pred delom, naročila čaj in kar bleknila sem še ene Davidoff slim. Grrr... pokadila enega, drugega v jezi ugasnila, kasneje tretjega spet ugasnila, potem pa se predala, ta dan je izgubljen. Ma in cel dan me spremlja občutek "luzerja" pred sabo. Kadim pa ko turk. Frend mi je že obljubil, terapije prav za odvajanje. Ne bom se predala, tako kot je že ena punca tu napisala. Izgubljam bitke, vojne pa ne bom. ma kakšne terapije...mater smo ljudje slabiči....vse morjo drugi delat za nas....včas je treba zobe stisnt...čeprov vem da je to res jeeeeeeeebeno......borit se...ko te jebe čik, ne boš ti mene komandiral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Vsaka stvar v življenju ima nekje korenine, tako je tudi kajenje le posledica, ki ima nekje vzrok. Vsem, ki imate težave z odvajanjem kakršnekoli odvisnosti predlagam, da poiščete tisti pravi razlog zakaj ste to kar ste, zakaj počnete to kar počnete. Vsem nam je jasno, da nam vse take razvade in navade škodujejo pa vendar nam tudi to zavedanje ne more končati naše nevšečnosti. Sam sem premagal nekaj odvisnosti pa preko petdeset ljudem pomagal premagati razne nevšečnosti in odvisnosti in vedno se je začelo na enak način-spoznati sebe, razumeti sebe, preteklost... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 o kakšno veselje in kaj nam ponujaš...psihoanalizo...ali kopanje po prejšnjih življenjih ali je kajenje odvisno od neizživetih piromanskih težnjah v otroštvu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 škoda, da tko misliš, ampak žal ti ne morem tko na hiter kaj več povedat. hipnoza@cultos.netpsihoanaliza je klasična veja medicine, ki ji ne polagam posebne pozornosti, alternativa je in!! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 spadam med tisti procent, k se ga ne da s hipnozo štelat.... če pridem do tebe zna bit da boš še ti začel kadit.... vso srečo , pa nič se ne hecam.... jst zdaj delam sam še na tem, da se borim za nedotakljivost in integriteto kadilcev in minimum kadilskega samospoštovanja...počutim se ko židje med drugo svetovno vojno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 25. december 2005 Prijavi Deli 25. december 2005 Sam se aktivno-raziskovalno in terapevtsko ukvarjam s hipnozo več kot deset let. Sem samouk hipnoze s tem da sem študiral tudi fiziologijo in psihoanalizo vendar pri svojem delu nisem naletel niti enkrat, da bi imel kdo od mojih medijev kakršnekoli težave. Sem pa slišal za nekaj podobnih težav-moje osebno mnenje za posledico tvoje Ribice je neizkušen hipno-terapevt-kajti znanja, ki ga je potrebno obvladati za uspešno terapevtsko edukacijo hipnoze je res ogromno... Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sarap 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ne vem, če je kdo že omenjal v tej temi, ker nisem brala vseh 20 strani, ampak sama priporočam, da si preberete knjigo "Končno nekadilci" od Alana Carr-ja. Je fantastična. Nanjo sem pred nekaj leti naletela čisto po naključju... sicer sama še vedno kadim, sem pa takrat nehala kaditi za skoraj leto dni, brez bistvenih posledic. knjiga ne ponuja nobenih posebnih metod, le nov vpogled na kajenje... skratka - toplo priporočam. pa veliko uspeha vsem, ki se boste lotili prenehanja kajenja. upam, da se vam kmalu pridružim tudi sama. lpsara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
odium.p. 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Ne vem, če je kdo že omenjal v tej temi, ker nisem brala vseh 20 strani, ampak sama priporočam, da si preberete knjigo "Končno nekadilci" od Alana Carr-ja. Je fantastična. Nanjo sem pred nekaj leti naletela čisto po naključju... sicer sama še vedno kadim, sem pa takrat nehala kaditi za skoraj leto dni, brez bistvenih posledic. knjiga ne ponuja nobenih posebnih metod, le nov vpogled na kajenje... skratka - toplo priporočam. pa veliko uspeha vsem, ki se boste lotili prenehanja kajenja. upam, da se vam kmalu pridružim tudi sama. lpsara Predlagam ti da preveč ne verjameš v naključja, kajti to da si naletela na to knjigo ima svoj namen...Ti pa želim, da ponovno prenehaš za vedno!! Citiraj V TEMI ZEMLJE EDEN ŽAREK SVETI, NE ZAZNA GA VEČ ZAVEST, LE DUHA GLOBOKI SPLETI. Michael newton oduim.p.'s Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ---------...jst zdaj delam sam še na tem, da se borim za nedotakljivost in integriteto kadilcev in minimum kadilskega samospoštovanja...počutim se ko židje med drugo svetovno vojno Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ben, da vam povem - tistim, ki me poznate, in tistim, ki me ne: Od 10.11.2005 ne kadim več! Čisto zares! Ratalo pa je tako: Najprej sem zmanjšala količino pokajenih cigaret na dan, in sicer z ene škatle dnevno na 10 cigaret dnevno. Takrat še nisem imela v planu popolnoma nehati! x!x Zmanjšala pa sem tako, da sem si vsako jutro naštimala v škatlico samo 10 cigaret, ostale pa sem pustila doma. In ko sem vseh 10 pokadila, tisti dan nisem kadila več. Če pa mi je kak cigaret ostal (kar se je tudi včasih zgodilo), ga nisem prenesla naprej v naslednji dan, ampak sem si jih tudi naslednji dan naštimala samo 10. No, moram priznat, da sem tu pa tam tudi grešila in pokadila kakšnega več... Ampak važno, da se s tem nisem obremenjevala in se obtoževala, da sem ga polomila. Greh sem vzela za nekaj nepomembnega in se dalje držala svojega dogovora s sabo: "10 cigaret na dan". 10.11.2005 pa si mi namontirali marmorne radiatorje, ki jih moram odplačevati 10 mesecev po 10.000 sit. Ko so bili radiatorji že montirani, sem se začela spraševati, kje bom staknila vsak mesec dodatnih 10 jurjev... Pa sem se spomnila, da toliko porabim za cigarete!!! Rešitev je bila samo v moji glavi: odločila sem se, da neham kadit in na ta način prišparam za radiatoirje. To mi je bila nekako motivacija. Prvih nekaj dni ni bilo lahko. Ampak vsakokrat, ko sem šla mimo trafike in me je zamikalo, da bi kupila cigarete, sem se spomnila na radiatorje, ki me doma lepo grejejo... in mi je ratalo. Res, ljudje, vse je samo v naših glavah! Jaz mislim, da si mora človek najprej želeti nehati (želiš, pa ne moreš). Druga faza je, da se odločiš in to odločitev "otežiš" z neko motivacijo. Potem rečeš "ne kadim več" in v umu prestopiš v tisto skupino ljudi, ki ne kadijo. Sledijo razne skušnjave, ko te vleče, da bi spet začel - in takrat se moraš spomniti svoje motivacije... Dalje pa vam bom napisala, ko ne bom kadila kake pol leta. Velja? Moram pa vam še povedati, da se počutim SUPER brez cigaret, in komot hodim v lokale na kavo in me cigaretni dim ne moti. Oziroma me moti, ampak si mislim: "Bljek, ke smrad! Še dobro, da sem nehala! Drugi pa naj se kar usmrajajo!" Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ...bravo. Jaz si vedno bolj želim nehati, pa ne rata nekak. Trenutn kadim tobak, pa pristanem nekje na do 10, ker se mi ne da tolk zvijat. Pa ne paše mi tolk. Če seveda ne zabluzim s kom na kakem drinku ipd. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Ben, da vam povem - tistim, ki me poznate, in tistim, ki me ne: Od 10.11.2005 ne kadim več! Čisto zares! Ratalo pa je tako: Najprej sem zmanjšala količino pokajenih cigaret na dan, in sicer z ene škatle dnevno na 10 cigaret dnevno. Takrat še nisem imela v planu popolnoma nehati! x!x Zmanjšala pa sem tako, da sem si vsako jutro naštimala v škatlico samo 10 cigaret, ostale pa sem pustila doma. In ko sem vseh 10 pokadila, tisti dan nisem kadila več. Če pa mi je kak cigaret ostal (kar se je tudi včasih zgodilo), ga nisem prenesla naprej v naslednji dan, ampak sem si jih tudi naslednji dan naštimala samo 10. No, moram priznat, da sem tu pa tam tudi grešila in pokadila kakšnega več... Ampak važno, da se s tem nisem obremenjevala in se obtoževala, da sem ga polomila. Greh sem vzela za nekaj nepomembnega in se dalje držala svojega dogovora s sabo: "10 cigaret na dan". 10.11.2005 pa si mi namontirali marmorne radiatorje, ki jih moram odplačevati 10 mesecev po 10.000 sit. Ko so bili radiatorji že montirani, sem se začela spraševati, kje bom staknila vsak mesec dodatnih 10 jurjev... Pa sem se spomnila, da toliko porabim za cigarete!!! Rešitev je bila samo v moji glavi: odločila sem se, da neham kadit in na ta način prišparam za radiatoirje. To mi je bila nekako motivacija. Prvih nekaj dni ni bilo lahko. Ampak vsakokrat, ko sem šla mimo trafike in me je zamikalo, da bi kupila cigarete, sem se spomnila na radiatorje, ki me doma lepo grejejo... in mi je ratalo. Res, ljudje, vse je samo v naših glavah! Jaz mislim, da si mora človek najprej želeti nehati (želiš, pa ne moreš). Druga faza je, da se odločiš in to odločitev "otežiš" z neko motivacijo. Potem rečeš "ne kadim več" in v umu prestopiš v tisto skupino ljudi, ki ne kadijo. Sledijo razne skušnjave, ko te vleče, da bi spet začel - in takrat se moraš spomniti svoje motivacije... Dalje pa vam bom napisala, ko ne bom kadila kake pol leta. Velja? Moram pa vam še povedati, da se počutim SUPER brez cigaret, in komot hodim v lokale na kavo in me cigaretni dim ne moti. Oziroma me moti, ampak si mislim: "Bljek, ke smrad! Še dobro, da sem nehala! Drugi pa naj se kar usmrajajo!" Tamara, hitro stopi na topshopov distribucijski center, tam na pošti, saj veš in jim reci, da ti dajo eno dozo, saj veš česa, ker si sedaj v veliki nevarnosti, da boš tistih deset jurjev pojedla namesto prišparala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mick, se pravi, da si v tisti prvi fazi, ko želiš, pa ne moreš. Prestopi v drugo fazo, ki sem jo opisala zgoraj: odlči se in to odločitev "obteži" (ali bolje rečeno "podkrepi") s kakšno motivacijo. Motivacija je lahko karkoli, kar ti dosti pomeni - ali zdravje, ali strošek... Vprašaj se, ZAKAJ bi rad nehal. Motivacija ti pomaga v tistih prvih dneh ali tednih, ko padeš v skušnjavo in te nekaj vleče, da bi enega prižgal... in takrat se spomniš te svoje motivacije, zaradi katere si nehal. Mora pa biti res močna motivacija, da bo močnejša od vsake skušnjave. Sstane, nč bat. Ne porabim tistih 10 jurjev za nič drugega kot za radiatorje (kot že rečeno), tako da zmanjka za vse ostale dodatke. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 ..kadit nehat je pa res ful easy... najtezje je ne s5 zacet... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sstane, nč bat. Ne porabim tistih 10 jurjev za nič drugega kot za radiatorje (kot že rečeno), tako da zmanjka za vse ostale dodatke. Saj ti ne bo potrebno nič plačat, ti jim samo povej, da ti dajo eno salesalute na moj račun Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Sstane, ma ti pravim (ker si ti omenil, da sem v veliki nevarnosti, da bom tistih deset jurjev pojedla namesto prišparala), da ne morem tistih 10 jurjev pojest, ker jih porabim za radiatorje... Hvala za sol! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 bravo mana....lahk ti rečem sam svaka čast....ma kakšne terapije...mater smo ljudje slabiči....vse morjo drugi delat za nas....včas je treba zobe stisnt...čeprov vem da je to res jeeeeeeeebeno......borit se...ko te jebe čik, ne boš ti mene komandiral Tole mi je všeč. Kako nehaš kaditi? Enostavno. Pač več ne prižgeš. Če te pa čik jebe, pa tud ni tolk slabo; maš vsaj spolno življenje urejeno. Drgač pa - zlahka nehaš tud tako, da malce počakaš in kadiš tako dolgo, da fašeš raka na pljučih. Potem zlahka nehaš. U glavnem - morš se pač odločit. Jaz se nisem. Oz. - nisem se odločil, da bom nehal za stalno. Ne kadim pač tegale januarja. Ampak to je že trinajsti ali štirinajsti januar, ko sem to naredil. In če se bom kdaj odločil, da neham za stalno, bom pač nehal za stalno. Zaenkrat še ne. Čiki so zakon. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 8. januar 2006 Prijavi Deli 8. januar 2006 ... Čiki so zakon. lalalaNosorog, ma zakoni so zato, da jih kršimo! Torej lahko prekršiš zakon in nehaš kadit za stalno... Je pa res, da se moraš odločit prekršit zakon - torej zavestno prekršiti zakon... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Nosorog, ma zakoni so zato, da jih kršimo! Torej lahko prekršiš zakon in nehaš kadit za stalno... Je pa res, da se moraš odločit prekršit zakon - torej zavestno prekršiti zakon... Ni tok enostavno. Sem pogledal tvoje prejšnje poste in videl, da keš od cigaret porabljaš za radiatorje. Jaz nič takega ne rabim in če ne bi kadil, se bojim, da bi imel potem preveč denarja, denar pa kvari ljudi. Svetuješ, da naj prekršim zakon? Hm - spet povezava s kešom. Ko sem ga nazadnje prekršil (spil šter pere, pol so me pa policaji ustavli in sem pihal), me je to stalo 50 čukov. Če ga prekršim zdaj (tega - čiki so zakon), ni šans, da me kdo kaznuje in spet bo ostajal denar in bil potencialna nevarnost, da me pokvari. Res ne vem, zakwa bi nehal ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Sam se aktivno-raziskovalno in terapevtsko ukvarjam s hipnozo več kot deset let. Sem samouk hipnoze s tem da sem študiral tudi fiziologijo in psihoanalizo vendar pri svojem delu nisem naletel niti enkrat, da bi imel kdo od mojih medijev kakršnekoli težave. Sem pa slišal za nekaj podobnih težav-moje osebno mnenje za posledico tvoje Ribice je neizkušen hipno-terapevt-kajti znanja, ki ga je potrebno obvladati za uspešno terapevtsko edukacijo hipnoze je res ogromno... To je zelo, zelo zanimivo. Odium, a lahko to malo bolj preceziraš kako ta počneš.. to je preveč nasplošno, da bi si lahko s tem kajkoli konkretnega začela (mislim razumela, ne izvajala). a to je tista fora z vstavljanjem "čipov"? aja, pa se nekaj - poznaš mogoče metodo Smiljanića (iz Brežic). Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 aja, pa se nekaj... povprečno koliko terapij pa rabi povprečen kadilec, da se tega reši... pa povratniki, po tvojih izkušnjah... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 no js v tole s hipnozo ne verjamem prevč.......oziroma zna ratat pr osebah ki so lahko vodljive in ki se že drgač da ful vplivat nanje......v ta krog pa js definitivno ne padem.......in hipnoza ni pr men še nkol ratala..........še v OŠ ko so hodli vsi tisti neki čarovniki al kva so bli.....pa so pol mularijo gor na odru hipnotizirali........ma sej so jih res, sam pr men pa ratalo........sm ful z veseljem hodla gor k so pol bli čist obupani......js pa za daso veljala tko da ne vem pa moja mat je šla na tako varianto, pa še zmeri kadi k turk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 ... pa povratniki, po tvojih izkušnjah... Ful dobra terminologija. K' b' se o arestantih pogovarjal. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 jaz NAČELOMA verjamem v vse, dokler se ne prepričam v kontraefekt (da, stvar NE deluje). hipnoza definitivno deluje. zame tu ni debate. odvisna pa je od večih dejavnikov (ne vem, če glih toliko vodljivosti hipnotiziranca). Totika, če še te ni noben prav shipnotiziral, še nisi pravega srečala (terapevta). mal se zajebavam.. kam pa je hodla tvoja mama, ker se ful zanimam za to.. Nosorog, ne zajebalvli se z mano... sem služila jugoslovansko vojsko (kot nabornica)!!! če ti to kaj pove.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.