pokowc 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Pokowc....ko sem pa to videl.............sem si kar moral enga nažgat :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 MICK, jaz sem se pa ustrašil, da boš nehal......kar uživaj življenje, kakor si ga sam najbolj zamišljaš, pa lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 A bi mi kdo, prosim, povedal, kako naj se odvadim kajenja?začni pit :xx!: in nehaj kadit pokowc: fuuuuuuj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 No, sej kadi se samo! Torej nehaj vlečt! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 aha....pa pismenost je tut dojenchkasta.... 666 zlobijeu....prrrrrllll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 aha....pa pismenost je tut dojenchkasta.... 666 zlobijeu....prrrrrllllgrrrrrrrr(to boš vsaj razumel)pa kaj je s tabo? te je spet kera pustla pa se moreš nekak potolažit in to tak da se na druge spravljaš al kaj? te ogrožam? napiši! (evo tu maš zaj malo štajerščine ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 zlobko, ne odnehaš kaj, ni ti pomoci se strinjam! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 heheKRISTALKA tole shlo na pokotow post k ga je packa ven zbrisala....o -ih vse samo najlepshe vendar 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Sem se pa se necesa spomnila..."NE KADIM VEČ." Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 A bi mi kdo, prosim, povedal, kako naj se odvadim kajenja? DIHAJ!!ko hoces prizgati se spomni na dihanje in namesto cigareta zavestno dihaj!!preprosto!!Naj ti bo DIHANJE pomembnejse od cigarete ali razloga zakaj zelis prizgati cigareto!Z vsakim vdihom si lahko vizualiziras kako priteka vate bela mlecna tekocina, ki zdravitvoja pljuca, dihala, telo... ko izdihnes pa si lahko predstavljas, da izdihujes umazanijo,slabo, tezave, strese, nervozo, zivcnost, skrbi, misli, obup, nezadovoljstvo, jezo, apatijo in vse cesar ne zelis, a je v tebi. Vse tisto kar je zate dobro naj pride z vsakim vdihom!Vse tisto kar ni v tvoje dobro naj gre ven z vsakim izdihom! proces celostnega ciscenja pa se nadaljuje... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 FREE, lepo in pozitivno,čeprav vem, da nekateri neradi to slišijo ali berejo.....vsak enkrat, če le malo hoče zase poskrbeti pride do tega spoznanja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Hm........tu sem definitivno mickeni.......zlo mickeni......mikromickeni ......kadim in kadim :xx!: ......o tej temi še mi je bil naj všeč oni.......men se zdi aakhutov post v smislu : ..........nehat kadit?.....ful enostavno.......jaz sem nehal..............že 100X.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Tale ki ima zdrava pljuča, a še živi Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Uf uf... tale topic je pa danes kot nalašč na vrhu tega foruma Prav danes sem se namreč končno odločila (po kakšnih dveh mesecih cincanja), da je kajenja dovolj... Še dva čika imam, enega za po kosilu in kavi, drugega pa mogoče za jutri zjutraj ali pa celo danes zvečer - potem pa konc!! Prebrala sem cel topic, not našla par zanimivih in uporabnih nasvetov.... kaj narediti ob krizi , tako da hvala vsem tistim, ki prispevate svoje pozitivne in konstruktivne misli sem not Aja... sem novinka na tem forumu... se bom pa še zagotovo kaj javila, če ne zaradi drugega, že zaradi tega, da sporočim, kako napredujem Lep dan vam želim Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Sončna Vila veliko uspeha pri vztrajanju lep dan in dobrodošla Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 Sončna vila, dobrodošla s čikom ali brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 RAJE Z VENTILATORJEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hvala vsem za lep sprejem in lepe želje zaenkrat se načrta držim, bomo videli, kako bo jutri... mogoče en cigaret tam nekje okrog poldneva, da ne bom vseh postrelila v službi od tečnobe, za zvečer bom pa že doma, pa lahko abstinenčno krizo stresam kam drugam lep večer vam želim, forumaši Luninega neta Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 30. november 2003 Prijavi Deli 30. november 2003 hvala vsem za lep sprejem in lepe želje zaenkrat se načrta držim, bomo videli, kako bo jutri... mogoče en cigaret tam nekje okrog poldneva, da ne bom vseh postrelila v službi od tečnobe, za zvečer bom pa že doma, pa lahko abstinenčno krizo stresam kam drugam lep večer vam želim, forumaši Luninega neta Sončna VilaDrž se! Zmagala boš, brez skrbi! Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 ja itak! pa ce pomislimo; da nas 1 ciki takole ... pih!!! eni bogi ciki... kaj sele da smo nekje v dzungli pa nimamo vode, hrane...obleke, strehe... polno enih zvali, insektov, bolezni... ..ej, grem v dzunglo ... clovek je bistvu lahko zelo egoisticno slab... da se pusti enim cikom takole j.... ampak, bos ze, dont worry!! saj si mocna no!! postav se izven tega, da potrebujes cike!ce zelis seveda!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Oh, free, talke tvoj reply sem dobila pa ravno za dobro jutro, ko sem vstala pa še prav imaš Ful mi pomaga, če sem gor pišem moj progress, upam, da se me ne boste prehitro naveličali Najbolj smesno in hkrati grozno in hkrati ful lepo je to, ko se opazuješ, kako se tvoje telo čisti... Že dva dni kreham kot nora, adijo pamet :xx!: sicer je res, da sem ravno na koncu prehlada, ampak vseeno... se kar malo zamisliš, ko "slišiš" in "čutiš", kako se imajo tvoja uboga spražena pljučka oki, pa luštkan pozdravček zaenkrat, lepo se mejte, banda Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 1. december 2003 Prijavi Deli 1. december 2003 Vojko, tebi pa tudi hvala za podporo Se ti kaj oglasim, ko bom "študirala" devetzvezdni ki.... na forumu "svet je lep" mi je nekdo vzbudil zanimanje za to LP Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 http://users.volja.net/jausec/form/form.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 Sedaj v času prihajajočih praznikov bo marsikateri "frišen" nekadilec na hudih preizkušnjah, ampak ne se pustiti prepričati......edino tako uspeš :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.