nosorog 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 [Glej jo, nočno ptico, ne moreš spati, kaj. Se ti cigaret lušta, zdrave soli pa nimaš, a Mal več domišljije, prosim. Celo v zvezi s čiki težiš s svojo soljo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 ... Celo v zvezi s čiki težiš s svojo soljo.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 [Glej jo, nočno ptico, ne moreš spati, kaj. Se ti cigaret lušta, zdrave soli pa nimaš, a Mal več domišljije, prosim. Celo v zvezi s čiki težiš s svojo soljo. Preberi obvezno čtivo http://www.salesalute.com/forum/forum_main.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 [Glej jo, nočno ptico, ne moreš spati, kaj. Se ti cigaret lušta, zdrave soli pa nimaš, a Mal več domišljije, prosim. Celo v zvezi s čiki težiš s svojo soljo. Preberi obvezno čtivo http://www.salesalute.com/forum/forum_main.aspKdor trka, se mu odpre. Hvala za obisk. Škoda, da nisi naslova pustila Avtor: stankaa Datum: 17.1.2004 13:34:18 Predlagam ti, da si odpreš spletno stran LUNIN NET - forum, Zdravje, alternativna medicina in tema kako se odvaditi kajenja... Najdeš čudovite ljudi, z izkušnjami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Glej jo, nočno ptico, ne moreš spati, kaj. Se ti cigaret lušta, zdrave soli pa nimaš, a Ja porkamotorka, Stane!! Zdej mi pa že resno povej - kako zaboga si pa tu zadel čisto v polno?!? Sončna Vila p.s. tudi tebi želim lep dan, hvala Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Kaj misliš, da si kakšna izjema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 18. januar 2004 Prijavi Deli 18. januar 2004 ... po ti pravš, da nisem al kaj ... BUH ... Sončna Vila Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 V tem mesecu imate najvče možnosti, da zdržite ob odločitvi za prenehanje kajenja.....tisti, ki se boste odločili za takšen podvig 7, ali 14. ali 15. februarja.....no mogoče se je kdo odločil že včeraj, ko je bil dan v luninem koledarju 2004, tisti, ki pa vztrajajte pa še kar naprej vztrajajte Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Zakaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 .......bom probal še 1x nehat.......saj ni tolk težko......sem že parkrat :xx!: :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Nikoli ni prepozno za kaj takšnega Mick in ostali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tiana 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Zakaj ravno ti dnevi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. februar 2004 Prijavi Deli 1. februar 2004 Mislim, da bi lahko planetni položaji kaj pomagali, če sami nimamo dovolj volje! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dilkan 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Vsem Lep pozdrav!!!Na temle forumu sem prvic-nanj sem naletel,ko sem v iskalnik vpisal:"KAKO SE ODVADIM KAJENJA".Ni mi jasno,zakaj je zadnje sporocilo od 1.februarja-kaj se nic ne dogaja???Naj se pojasnim,zakaj sem v iskalnik vpisal ze zgoraj navedene besede:NEHAL SEM KADIT!!!Kaditi sem nehal prvic,prvic po 19-ih letih,kolikor je minilo od moje prve prizgane cigarete.Sedaj na koncu sem kadil ze kar po 2 do 3 skatljice dnevno.2 -to je bil minimum,vecinoma pa kar 3.Zadnje case sem se vse bolj pogosto zacel sprasevati (se posebno ob napadih kaslja),kam vse to pelje.Pred dvema tednoma sem bil na vikendu in sem se z otroci igral nogomet (za nogomet sem se zagrel po dolgih letih),pa sem mislil,da me bo kap-nobenega zraka;ze cez 20 min. sem se zgrudil,....To pa mi je tudi zadostovalo,da sem se resno zamislil in sel na tako "zrtev" in prenehal kaditi.Danes je moj sedmi dan brez cigarete.Jaz nic nisem zmanjseval,si kupoval pripomockov,...nehal sem takoj in sicer zjutraj-brez "zadnjega"!Prvi dan ni bilo vecjih problemov.Drugi in tretji dan sem pa mislil da me bo konec:pred ocmi se mi je temnilo,v usesih pa sumelo-nasplosno en velik kaos v glavi-se sam ne vem kako sta ta dva dneva minila.Moram pa reci,da me nikakor ni vleklo,da bi si ga prizgal-sploh ne.Cetrti,peti in sesti dan je bilo glede fizicnega stanja bolje,ampak hotenje po cigareti se je pa zelo mocno zvecalo. Danes je sedmi dan,potrebe po cigareti ne cutim,vendar sem spet v tistem nenormalnem stanju (kot drugi in tretji dan),ko sploh dobro ne ves kaj se okoli tebe dogaja,ne mores normalno razmisljati,pred ocmi se temni in v usesih piska.Ne glede na vse to,pa sem trdno preprican,da bom vzdrzal do konca.Na tem forumu sem mislil prebrati kak pameten nasvet glede odvajanja,pa prav velikega interesa ni videti.Vsem Lep pozdrav!!!P.S.Vsekakor bom redno objavljal glede svojega pocutja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Dilkan in dobrodošel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Sem kadil 15 let pol sem si pa rekel da je dost te "bele omele" pa sem nehal :o|o: prve tri dni še nekako potem pa četrti dan panika pa sem nekako zdržal sedaj pa,če me prime da bi kadil se spomnim samo četrtega dne-pa me mine!!!!!!! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dilkan 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Pozdravljeni !9.dan brez cigarete.Tako kot vceraj,se tudi danes pocutin v redu,tako kot fizicno,tako tudi psihicno.Seveda ne morem reci,da me vcasih ne prime,da bi prizgal,vendar se ta misel ,se hitreje kot se je pojavila ,razblini in tako tudi zelja po cigaretu,saj sem si dopovedal (in v glavi to tudi sprejel),da to ni v redu in pika.Prav tako pa sem z trenutka,ko sem nehal kaditi,prenehal piti kavo,saj sem kavo pil vcasih tudi po 20-krat dnevno,sicer ne v velikih kolicinah,pa vendar in seveda poleg obvezno tudi cigareta.Sedaj pijem caj,ki ga preje nisem maral niti videti.Pijem crnega ali pa zelenega-z mlekom.Popijem pa ga ogromno,saj sem nekje prebral,da je potrebno veliko piti,da se tako hitreje cisti organizem-tako nekako.Moram se priznati,da sem si nakupil en kup zvecilnih,pa jih sploh ne uporabljam,saj jih nikoli v zivljenju nisem zvecil,sedaj,ko sem nehal kaditi sem poizkusil,pa mi ni do njih.Kar dosti pa me muci,ko delam na racunalniku ali pa gledam TV,pa si kupujem "slane palcke" (bobi-palcke) in jih pocasi grizljam,pri gledanju kakega filma pa sem zacel po rokah vrteti kitajske kroglice.Ze zdavnaj mi jih je nekdo podaril in so mi lezale v omari,sedaj pa so mi prisle kar prav-super so.Moram se priznati,da sem pricakoval,da bo mnogo hujse,pa pravzaprav nekih vecjih tezav ni bilo-vsaj zaenkat ne,glavno je to,da sam verjames v uspeh.Vsem zelim lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dilkan 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 sedaj pa,če me prime da bi kadil se spomnim samo četrtega dne-pa me mine!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Bravo Dilkan. Sam sem zadnje čase vedno bl obremenjen z mojim kajenjem, po drugi strani pa tako rad kadim. Me pa veseli, ko vidim, da tudi strastni pušači uspejo, tako da........Samo jaz si vedno nek izgovor najdem, sam da ne bi čist nehal.....bom samo par cigaret skadil pa to, nekaj dni traja, pol pa....jovo na novo. Sicer pa večinoma skadim tam okrog škatlce dnevno. In čakam na dan, ko bo me zopet začelo trgat.....da preneham. Ma, bluzim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Sicer pa večinoma skadim tam okrog škatlce dnevno. to je pa veliko. na eni škatli sem videla- kajenje povzroča dolgo in boleče umiranje.. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 kaditi sem prenehala pred dvema letoma in štirimi meseci. kadila sem trinajst let po škatlo ali več na dan. :xx!: zdaj ko premišljujem se mi zdi da sem zlahka prenehala s kajenjem! ko sem se odvajala sem imela še dieto (z zelenjavno juho)! Pojedla sem tudi ogromno jabolk! Če se je le dalo sem se sproščala, ko se mi je pojavila po čiku sem ponavljala afirmacijami in poskušala čimbolj umirjeno dihati. no, in tako mi je uspelo. Sestra pa si je izbrala drugačno pot: Po 25 letih kajenja se je hotela samo prepričat če tableti res delujejo- začela je z Zybanom. http://www.ne-kadi.com/zyban2.htm včeraj je bil 1 mesec kar ne kadi! Veliko hodi na sprehode in kolesari. sama sebi ne more verjeti, da ne kadi že cel mesec. na začetku je rekla, da si ne bo nikoli več kupila čikov, če jo bo zagrabilo bo žicala. Za prenehanje se je odločila bolj zaradi denarja, ki ga porabi za čike, kot pa zaradi zdravja! Upam, da bo vztrajala, jaz jo bom pri tem vsekakor vzpodbujala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 to je pa veliko. na eni škatli sem videla- kajenje povzroča dolgo in boleče umiranje.. x!xJa, še kar. Se tolažim, da kadim večinoma one ultra ultra ligt z 0,1 nikotina in katrana ter ogljikovega monoksida. Čeprav sem slišal, da v bistvu ni razlike pri škodljivosti lažjih in močnejših cigaret se mi zdi pa vseen kar razlika, še zlasti, ker sem prej rad kadil Lucky Strike in rdeč Marlboro. Kiki7 ....bom to mal bl pozorno prebral. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Sicer pa večinoma skadim tam okrog škatlce dnevno.Mick, ne laži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 ............ No, večinoma manj, če pa grem žurat al na čvek pa pir.......pa tud več. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 škatla čikov na dan se mi zdi kar normalna doza za "normalne" kadilce! To ni nikakršno pretiravanje! Mogoče bo komu v pomoč tudiknjiga: Končno nekadilec,.??... Avtor: Carr ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.