himi 23. avgust 2013 Prijavi Deli 23. avgust 2013 Zdravo, že trikrat sem v reviji Jana lahko prebiral o posebnem kraju v Istri kjer stoji cerkev sv Foške. Baje, da naj bi to bilo posebno mesto z nadpovprečno zaznavnimi energijami. Sliši se mi tako zanimivo, da sem se odločil jutri zapeljati v Istro in se povzpeti na hrib kjer stoji cerkev. Nikakor pa ne najdem poti kako do tja priti oz kje točno se sploh nahaja. Wikipedia pravi, da Cerkev svete Foške stoji pri Batvačih, blizu Peroja v Istri. Google maps ne najde kraja Batvači, zato prosim vas, če pot poznate, da mi obrazložite katere smeri se držim. Lp. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 23. avgust 2013 Prijavi Deli 23. avgust 2013 Al naj napišem kaj sem prebral namesto Foške, al si znste predstavljat? Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 23. avgust 2013 Prijavi Deli 23. avgust 2013 Ti se pelji do Peroja in tam vprašaj domačine, baje pa je tam pot označena. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. avgust 2013 Prijavi Deli 23. avgust 2013 Himi, pelješ naprej od Peroja, če prideš iz Pule seveda. Cerkev je en od makadamskih izvozov na desno, pred Barbarigo. Tako da, res, kar vprašaj koga ob cesti. V glavnem iz Barbarige se gre peš, hodiš pa, po spominu, skoraj uro. Bili smo tam cca 10 let nazaj. In če ti po pravici povem, je okolica bila tako, da ne rečem grda, zaprašena makadam cesta, prašno rastje okoli od ceste, deloma tudi nekaj travnika, več kje bilo nasmeteno, da mi cerkvica morda zato ni pustila posebnega vtisa. No, pojdi pogledat, mogoče je pa danes drugače. Kolikor se spomnem, je tudi Peroj zanimiv, saj je nastal kot skupnost Črnogorcev na Hrvaškem. Ne garantiram pa seveda za svoj spomin, me že malo he.. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 23. avgust 2013 Prijavi Deli 23. avgust 2013 Poznam to cerkev, bil tam, večkrat...Nekaj je tam, sicer ne CERKEV ampak nek meridijan energije sigurno....Vredno za pogledat, tam tudi veliko domačinov prodaja lokalne pridelke včasih... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.