pokowc 20. januar 2003 Prijavi Deli 20. januar 2003 ja naprej,hmm morda nas je kej strah hja tut skrčeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. januar 2003 Prijavi Deli 20. januar 2003 Here and Now! "When the power of love Replaces the love of power Man will have a new name: God." Sri Chinmoy Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 26. januar 2003 Prijavi Deli 26. januar 2003 Če bi imel možnost potovanja, bi šel v prihodnost v praznovat novo leto 3000. Zanima me kakšne tehnologije bo uporabljalo človeštvo. Biočipi, nam neznani pogoni in mašinerije velikanskih moči, nanotehnologija, ki je sedaj šele v zametkih, kaj se dela na genetskem inženiringu. Kakšne nergije uporabljamo, hladna fuzija, ali bo naša civilizacija dosegla 3 stopnjo tehnološke razvitosti to je izkoriščanje energije same galaksije. Rad bi videl v kaj se bo človeštvo razvilo. Bo dobro ali slabo ljudem? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. januar 2003 Prijavi Deli 29. januar 2003 ljudem? v nano tehnologiji?khm.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 14. februar 2003 Prijavi Deli 14. februar 2003 Ja kdo pa lenivci, z nanotehnologijo? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Živela bi v času rimskega imperija in bila zelo bogata patricijka. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Anglija (definitivno), 18. stoletje.. bila bi hči kakega veleposestnika z dobrim poreklom (gosposkim). Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 aha.... al pa njegova sluzhkinja.... ... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 5. maj 2003 Prijavi Deli 5. maj 2003 Aakhut, služkinja sem v tem življenju, pusti, da sem vsaj v prejšnjem gospa! THANK'S A LOT!! <_< Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 San Francisco (in podobne scene), 1965-68. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 8. maj 2004 Prijavi Deli 8. maj 2004 Sem ze razmisljala o tem...Npr. nase stare mame niso imele pojma, da se bodo danasnji otroci okrog po parkih vozili z majhnimi avtomobilcki na akumulator itd.Ce bi imela moznost, da uporabim casovni stroj, bi sla definitivno v prihodnost. Za ene 500 let naprej, ker me zanima koliko skode bo takrat narejene - ali bo ful onesnazeno, ali bomo se lahko pili vodo iz pipe, se kopali v morju, rekah in jezerih.. Morda se bomo pa "vozili" po zraku ... Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Anglija (definitivno), 18. stoletje.. bila bi hči kakega veleposestnika z dobrim poreklom (gosposkim). in jaz bi bil tvoj mladi ljubimec po možnosti francoz Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 pa ne, ker bi mi bilo vsec, ampak sla bi v cas francoske revolucije, vedno me je ta tema fascinirala.drugace pa tudi jaz v prihodnost:) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 mam v glavi en prizor kot bi bil spomin na eno obdobje, pa bi šla tja nazaj, torej glede na sliko je to pja ko še ni bilo elektrike in vodovoda nekje v preriji Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 absolutno bi šla v prihodnost...ene 200 300 let naprej... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Jz bi pa žvela v Ameriki leta 1969 pa bi bla stara 20 let... V prihodnost pa ne bi šla...ja, razen mogoče 300.000 let naprej, ko bi naša civilizacija že izumrla in bi se začela nova, bolj pametna, bolj miroljubna... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 absolutno bi šla v prihodnost...ene 200 300 let naprej...jaz pa bi šel 5 let v prihodnost... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 trenutno bi se zamrznil, pole pa oddatjal...nekak čez 21 let spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 jaz pa bi šel 5 let v prihodnost...Ah..Pri tvojih letih bi pa lahko (vsaj priblizno ) ze vedel, kje bos cez 5 let... :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Jz bi pa žvela v Ameriki leta 1969 pa bi bla stara 20 let... k sm te vidla...ja...bi ti rekla, da so ti časi hipijev blizu... Res pašeš v tist cajt...sam...kaj pa muska? ti je všeč? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ja, smo že mrskej poslušal, pa še mrskej bomo... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 odlično... Sama bi se prestavla kamorkoli/kadarkoli...sam, da mi ne bi nč manjkal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Ja, men bl paše preteklost ( je bolj varna- no odvisn kje ), za prihodnost pa nikol ne veš...me je strah vojn, pa biološkega orožja pa novih bolezni, svet je tu mač prenasičen... :xx!: Zaenkrat nam je tud kr tu in zdaj kul, a ne? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ja...kul...ampak sam zaenkrat...kriza zaradi onesnaževanja se začenja Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 jaz pa bi šel 5 let v prihodnost...Ah..Pri tvojih letih bi pa lahko (vsaj priblizno ) ze vedel, kje bos cez 5 let... :o|o: čez pet let sem lahko kjerkoli..... moje življenje ma tolk smeri da res nevem lohk sem fizik lohk sem glasbenik lohk sem že poročen.. :xx!: dvomim da več kot eno... čist tko za en dan bi skoču da bom vedu kaj se odločit da je pravo... bolj na easy... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.