Skoči na vsebino

"ČASOVNI STROJ"

zoey

Recommended Posts

čez pet let sem lahko kjerkoli..... moje življenje ma tolk smeri da res nevem lohk sem fizik lohk sem glasbenik lohk sem že poročen..  :xx!:  dvomim da več kot eno... čist tko za en dan bi skoču da bom vedu kaj se odločit da je pravo... bolj na easy...

Vcasih je bolje, da se sam malo potrudis... :o|o:

Ni vse slabo, kar se ne sveti.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 85
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jaz pa bi zavrtela čas nazaj, ko sem imela 15 let in pustila cigarete in se raje posvetila petju! xsingx To je edina stvar katere mi je žal in bi jo spremenila! x8Dx

Saj se lahko preizkusis na Mariu x;)x , v Spet doma.. x:Dx

Ni vse slabo, kar se ne sveti.

pa ne razumm zakaj bi zavrtel cajt nazaj...potem bi mogu use hudo spet skos dt...js ne bi nič spreminjala...kar ti je usojen ti je usojen... xrolleyesx
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Vsa zgodovinska obdobja bi šla pogledat s pomočjo časovnega stroja.... trenutno bi bil aktualen stari vek, Egipčani, pa to... (v skladu s Freejevo ikonco), drugače pa mi zagotovo ne bi ušel srednji vek - trubadurji, vitezi, lepe dame.... he,he, saj je že Miki Muster orisal to varianto s časovnim strojem.... Lakotnik je bil seveda goloroki car vseh vitezov x;)x x:Dx

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Jaz pa bi zavrtela čas nazaj, ko sem imela 15 let in pustila cigarete in se raje posvetila petju! xsingx To je edina stvar katere mi je žal in bi jo spremenila! x8Dx

hja in kaj pol bi bla ena lepa pevka... zdej si pa lepa manekenka.... kaj ti bolj sede? saj poješ lahko še vedno....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 1 year later...
..jaz bi sel pa v obdobje Jezusovega zivljenja... da vidim kaxna je resnica o najvecji pop ikoni...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

jest bi kot Dejan tudi šel v čas Adama in Eve, pa jima z prepovedanega drevesa vsa jabolka sklatil in skril. Se ne bi mogla pregrešit in bi še zdaj vsi ljudje večno živeli v raju. x:Dx
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Štirinajsto ali petnajsto stoletje.

Ful se malo ve o ravno tem obdobju.

Ok..da so ženske obvezno morale imeti dolge lase, bog ne daj da bi sploh pomislile na to, da bi se v moškega uštimale..niso še kurili folka na grmadah(vsaj še ne v taki meri kot stoletja kasneje)

Tole obdobje bi pogledala..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Če bi res imel možnost potovanja v preteklost ali prihodnost bi si izbral katero od Zlatih dob zemlje - takrat je bilo človeštvu na višku razvoja - ne samo tehnološkega ampak tudi duhovnega, brez vojn, lakote.......

• 4 weeks later...

meni pa je interesantno koliko izmed vas si je v mladih letih predstvaljalo kaj boste kot 'odrasli' poceli, s cim se ukvarjali oz. cemu posvecali najvec casa!?

sicer pa: velik obdobij je zanimivih; seveda je prihodnost mamljiva, saj z vedenjem prihodnosti, se je lazje na nekaterih nivojih orientirat v sedanjosti; si pomagat z vedenjem; tako, da je vlaganje energije bolj konstruktivno. Mislim predvsem korenski nivo, poslovni del. Ceprav tudi ta dndanes ni vec neznanka x;)x Verjeteno se ne motim, saj le to okolica jasno kaze.

V preteklost pa morda pogled in vpogled v tiste (ciste) energije, katerih danes morda je manjko!?

Vcasih se je iz izvora najbolje uciti; seveda pa sedanjost prinasa dodatke, ki so vcasih primernejsi.

bla bla bla...

Guest mačona

absolutno čimbolj nazaj! x:px Ker nikakor ne pašem v ta čas! x:)x vem, da bi zelo uživala v 19. stoletju med raznimi Stritarji in Tavčarji. x:Dx :palec:

sicer pa bi šla nekam daleč nazaj kaj pa vem kam. v srednji vek ne bi šla, ni bilo nobene higiene. x:Dx kaj pa vem, nekam v Iran kakih 1000 let nazaj. :vio:

ali pa kako 18. stoletje v Franciji ali Nemčiji.

jest bi kot Dejan tudi šel v čas Adama in Eve, pa jima z prepovedanega drevesa vsa jabolka sklatil in skril. Se ne bi mogla pregrešit in bi še zdaj vsi ljudje večno živeli v raju. x:Dx

:P hehehe :D js bi bil pa kaca in bi potem ponujal Evi banano...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...