SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 čez pet let sem lahko kjerkoli..... moje življenje ma tolk smeri da res nevem lohk sem fizik lohk sem glasbenik lohk sem že poročen.. :xx!: dvomim da več kot eno... čist tko za en dan bi skoču da bom vedu kaj se odločit da je pravo... bolj na easy...Vcasih je bolje, da se sam malo potrudis... :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Jaz pa bi zavrtela čas nazaj, ko sem imela 15 let in pustila cigarete in se raje posvetila petju! To je edina stvar katere mi je žal in bi jo spremenila! Saj se lahko preizkusis na Mariu , v Spet doma.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 pa ne razumm zakaj bi zavrtel cajt nazaj...potem bi mogu use hudo spet skos dt...js ne bi nič spreminjala...kar ti je usojen ti je usojen... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Vsa zgodovinska obdobja bi šla pogledat s pomočjo časovnega stroja.... trenutno bi bil aktualen stari vek, Egipčani, pa to... (v skladu s Freejevo ikonco), drugače pa mi zagotovo ne bi ušel srednji vek - trubadurji, vitezi, lepe dame.... he,he, saj je že Miki Muster orisal to varianto s časovnim strojem.... Lakotnik je bil seveda goloroki car vseh vitezov Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Jaz pa bi zavrtela čas nazaj, ko sem imela 15 let in pustila cigarete in se raje posvetila petju! To je edina stvar katere mi je žal in bi jo spremenila! hja in kaj pol bi bla ena lepa pevka... zdej si pa lepa manekenka.... kaj ti bolj sede? saj poješ lahko še vedno.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 srednji vek :xx!: kolk vas privlaci tale srednji vek, mene pa prav nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 ..jaz bi sel pa v obdobje Jezusovega zivljenja... da vidim kaxna je resnica o najvecji pop ikoni... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 No jast bi pa šel k Evi ja tisti ki naj bi jo naredil vsemogočni torej adam bi bil DEJAN HE HE vi pa vsi moji otročiči he DEJAN IN EVA Kak vas mam rad OTROCI MOJI!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 v svet neokrnjene narave, kjer ni pehanja za materialnimi dobrinami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 jest bi kot Dejan tudi šel v čas Adama in Eve, pa jima z prepovedanega drevesa vsa jabolka sklatil in skril. Se ne bi mogla pregrešit in bi še zdaj vsi ljudje večno živeli v raju. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 takrat, ko so živeli dinozavri ali pa recimo l. 3000 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 vsa jabolka sklatil in skril. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 Štirinajsto ali petnajsto stoletje. Ful se malo ve o ravno tem obdobju.Ok..da so ženske obvezno morale imeti dolge lase, bog ne daj da bi sploh pomislile na to, da bi se v moškega uštimale..niso še kurili folka na grmadah(vsaj še ne v taki meri kot stoletja kasneje)Tole obdobje bi pogledala.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 no evo js sm se pa lih zdejle spomnla kam bi jo mahnla........začetek sedemdestih, pa jugo na štop prečesat po dolgem in počez Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 Če bi res imel možnost potovanja v preteklost ali prihodnost bi si izbral katero od Zlatih dob zemlje - takrat je bilo človeštvu na višku razvoja - ne samo tehnološkega ampak tudi duhovnega, brez vojn, lakote....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 V srednjem veku bi bila kakšna princeska na gradu... prirejali bi plese, pojedine... v glavnem uživancija! Al bi bla pa kakšen vitez okrogle mize kralja Arthurja!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 vsak teden bi bil drugje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 bi šel v preteklost v dan, ko so imeli Quenni koncert v tivoliju...bi jih šel definitivno poslušat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 meni pa je interesantno koliko izmed vas si je v mladih letih predstvaljalo kaj boste kot 'odrasli' poceli, s cim se ukvarjali oz. cemu posvecali najvec casa!? sicer pa: velik obdobij je zanimivih; seveda je prihodnost mamljiva, saj z vedenjem prihodnosti, se je lazje na nekaterih nivojih orientirat v sedanjosti; si pomagat z vedenjem; tako, da je vlaganje energije bolj konstruktivno. Mislim predvsem korenski nivo, poslovni del. Ceprav tudi ta dndanes ni vec neznanka Verjeteno se ne motim, saj le to okolica jasno kaze. V preteklost pa morda pogled in vpogled v tiste (ciste) energije, katerih danes morda je manjko!?Vcasih se je iz izvora najbolje uciti; seveda pa sedanjost prinasa dodatke, ki so vcasih primernejsi. bla bla bla... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Jst tud srednji vek....bi mal zastrupljala folk. Free...jst sm hotla bit slavna! Pevka, po možnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 me zanima, če kaj poješ na radiu, hehe....publiko imaš, samo upam, da je ne bi takrat, ko bi pela, izgubila Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 absolutno čimbolj nazaj! Ker nikakor ne pašem v ta čas! vem, da bi zelo uživala v 19. stoletju med raznimi Stritarji in Tavčarji. sicer pa bi šla nekam daleč nazaj kaj pa vem kam. v srednji vek ne bi šla, ni bilo nobene higiene. kaj pa vem, nekam v Iran kakih 1000 let nazaj. ali pa kako 18. stoletje v Franciji ali Nemčiji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 mačona, da veš, da je bila v srednjem veku higiena veliko boljša, kot v od 15. st -19.st Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jest bi kot Dejan tudi šel v čas Adama in Eve, pa jima z prepovedanega drevesa vsa jabolka sklatil in skril. Se ne bi mogla pregrešit in bi še zdaj vsi ljudje večno živeli v raju. hehehe js bi bil pa kaca in bi potem ponujal Evi banano... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 js bi pa sov ksnih 1500 let nazaj.. past ovce v dalmacijo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.