free 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jst bi sou pa se preden je zamlja nastala al pa kr preden ej vesolje nastal.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 js bi šla pa točno za eno leto nazaj ... ker se je točno tak čas lani zame začelo prečudovito obdobje sreče ... bilo je tako čarobno ... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 mačona, da veš, da je bila v srednjem veku higiena veliko boljša, kot v od 15. st -19.st aja, ne vem, če sem si zapomnila kaj zgodovine iz šole, poslušala pa sem vedno pozorno in gledala tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Stavek prepisan iz navodil za uporabo pomivalnega stroja:"Če imate majhne otrok, ne puscajte vrat pomivalnega stroja odprtih, ker se lahko kaksen od otrok zapre notri in drugi prizge stroj!" Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 Takoj bi šla 200 let nazaj, na beneški karneval. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 lol, jaz pa bi šeu takoj 2000let nazaj da bi jezusa sreču Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2005 Prijavi Deli 20. november 2005 in vrnila bi se nazaj kakih 7 let, ko sem bila še čisto nora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Kakšno vprašanje. Kdo od vas pa si ni izbral sedanjega časa in tega trenutka? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Čak... kako gre že: Najprej je bila tema..., ne al je blo najprej ni bilo ničesar? evo, da morm spet mal Biblijo prebrat... Aja, še utemeljiztev zakaj čm jt v obdobje na začetek stvarjenja: bi pomagala Bogu, da se ne bi ponovile take kapitalne napake, kot jih mamo zdej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 nekak se ne morem s tem strinjat....Bog je že ustvaril svet popoln v vsem...samo, kaj je pravilno in kaj je napačno je pa človek sam določil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja boga je tudi človek sam določil. in kdo je potem ustvaril svet? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.