Tamburin 15. januar 2003 Prijavi Deli 15. januar 2003 WHISKYEV KOLAČ Slasten recept za vsako priložnost: Potrebujete:1 skodelico vode1 skodelico kristalnega sladkorja1 skodelico rjavega sladkorja4 velika jajca1/2 kg masla2 skodelici suhega sadja1 čajno žličko soli1 prgišče orehov1 limono2 mala litra Whiskya Priprava:- Najprej poskusi Whisky in tako preveri njegovo kakovost.- Zatem vzemi veliko skledo za stepanje.- Še enkrat poskusi Whisky in se prepričaj, če je res najbolj kakovosten. Nalij ga še v skodelico do roba in jo brez oklevanja izpij do dna. (To delovno fazo večkrat ponovi.)- Vklopi mikser in maslo, ki si ga dal v skledo, penasto stepi.- Dodaj žlico sladkorja.- Izklopi mikser.- V skledo stri dve jajci. Vrzi vanjo tudi košček suhega sadja.- Poskusi, če je Whisky še v redu. Z istim namenom ga izpij še polno skodelico.- Ušaltaj spet mikser. Če se trapasto sadje zatakne v metlice, jih spucej s trtnim škarjam.- Preizkusi ko...ko...konsisssssstenco Whi...Whiskya...- Zdej zdrob limono u masa in stisn orejhe. Dodej ana šalca Whi... Cukr in use, kar še maš. Vklop hikser.- Udarjaj s hikserjem ob pult, dokler ne neha dejlat. Metlce vrž skuz okn ven. Sej sa itak umazane!- Namast pekač in vklop pečico, hik, na 360 stapin.- Preiskus okus preostanka Whiskya. Vrž se na postlo in se požvižgej na peciv. Čevle maš lahku kr na nogah.- Če peciv slučajnu ne rata (ker je recept rejs kampliciran!!!), speč druzga al ga pa pejt kupit kr u Leclerc. Pa ne pazab na usaj na ana flaša Whiskya! Dober tek!!! (avtor neznan) ******************* Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.