alica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Janja:Sem pa sigurna, da bi vsak forumovec drugače doživljal te citate. In jaz mislim tako. Prvič kad sam prebrala citate bili su mi ampak kako sam razmišljala, vse su več bili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Kaj pa Sex and Drugs and Rock'n'Roll? Delaj tisto, kar ti srce veli - če ti paše je to dobro za dušo Tud sex, drugs in seveda rock'n'roll Vse pa ima itak eno mejo - saj če ti pašejo jabolka, jih ne ješ toliko časa da kozlaš, a? Oooo, Naky... lepa vzporednica... prav tako lahko samo nekaj pozitivzma, dobrih namenov, sožitja, sočutja itd. prebaviš... potem moraš it pa na WC jelene klicat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Ali smisel sploh je?Verjetnost, da smo duhovna bitja z vso svojo zgodovino, doživetji, problemi, kopleksi, veseljem, se reinkarniramo in dajemo svoji biti neki plus, neko višjo vrednost na še neosvojenih področjih in da s svojo rastjo segamo više in više k cilju, ki nam pri reinkarnaciji še ni poznam je prav tolikšna, kot da smo po Darwinovi teoriji le zadnji hit evolucije, jemo, pijemo, lulamo, kakamo, se gonimo za večje udobje, razmišljamo, pišemo, beremo, si ustvarimo domek, poskrbimo da bo še kdo v tem domku (podzavestno) in na koncu crknemo v neki zakotni sobi. Že npr. možgani so znanstvenikom še toliko neznani, da je možno vsako duhovno doživetje razložiti s halucinacijami itd.Well, the truht is out there... bi rekla Skuli pa Mulder Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 V čem je smisel biti Ali ni odgovor dan v nesmilsu razmišljanja o tem. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 V čem je smisel imeti Ali ni odgovor dan v nesmilsu razmišljanja o tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Človek je naravno in ne bo nikdar nadnaravno bitje, ima pa vse možnosti, da postane nenaravno bitje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 da je clovek normalno bitje je normalno stanje clovestva, drugac tk ne bi bili ljudje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Smisel? Da smo vsi mojstri? Ja! Le da vecina ljudi tega ne ali noce vedeti... nekteri se pac odlocamo, da bomo raje igrali igrice idiotov, mucenikov, bolnikov, odvisnezev..... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Starost. Izzval jo bom. Naostril kopje, nabrusil meč, napel lok in odšel. Na plan, na odprto bojišče. Spopadel se bom s časom in s seboj in se boril za časten poraz. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Starost. Izzval jo bom. Naostril kopje, nabrusil meč, napel lok in odšel. Na plan, na odprto bojišče. Spopadel se bom s časom in s seboj in se boril za časten poraz.zakaj se ze v naprej obsojas s tem ko si napisal, boril se bom za casten poraz? verjem, da ce bos izzival, se boril s casom, samim seboj, rezultat nikakor ne bo poraz. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Saj jaz tudi mislim, da ne bo poraz... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 mislis ali ves? ves da mislis Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 VEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 vedeti in se ne skrivat za materialnim dobrinam in za familjo.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Eh, malo že lahko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...........malo, dosti in preveč za imiđ pobega Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 videti ŽIVLJENJE in ceniti sebe kot celoto... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na OFF in čivavo na straži....tako nekak gre ena luštna pesmica. Po moj je smisel življenja veselje, z radostjo živeti to kar nam je dano. Vse dobro, Mihela. Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 nekaj podobnega sem imel jaz v mislih.... It's a beautiful day dont let it get away... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hehe - jaz si tudi že celo dopoldan tole prepevam Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Življenje - to niso dnevi, ki so minili, temveč dnevi, ki smo si jih zapomnili. P. Pavlenko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 borism življenje zame so popolnoma vsi trenutki, tisti ki sem si jih zapomnila, tiste, ki si ne želim zapomniti in tisti, ki so pač le bili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 uau borism, nova ikonca ....kozmični boris Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 O, hvala Amis, sem vedel, da ti bo všeč Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.