Skoči na vsebino

Smisel življenja

tkumar

Recommended Posts

Janja:

Sem pa sigurna, da bi vsak forumovec drugače doživljal te citate.

In jaz mislim tako. Prvič kad sam prebrala citate bili su mi :O: :O: ampak kako sam razmišljala, vse su več bili :palec: :palec:

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 373
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kaj pa Sex and Drugs and Rock'n'Roll?   x:Dx  :palec:  x;)x

Delaj tisto, kar ti srce veli - če ti paše je to dobro za dušo :palec:

Tud sex, drugs in seveda rock'n'roll :palec: x:Dx

Vse pa ima itak eno mejo - saj če ti pašejo jabolka, jih ne ješ toliko časa da kozlaš, a? x:Dx x:Dx x:Dx

Oooo, Naky... lepa vzporednica... prav tako lahko samo nekaj pozitivzma, dobrih namenov, sožitja, sočutja itd. prebaviš... potem moraš it pa na WC jelene klicat x:Dx :palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ali smisel sploh je?

Verjetnost, da smo duhovna bitja z vso svojo zgodovino, doživetji, problemi, kopleksi, veseljem, se reinkarniramo in dajemo svoji biti neki plus, neko višjo vrednost na še neosvojenih področjih in da s svojo rastjo segamo više in više k cilju, ki nam pri reinkarnaciji še ni poznam je prav tolikšna, kot da smo po Darwinovi teoriji le zadnji hit evolucije, jemo, pijemo, lulamo, kakamo, se gonimo za večje udobje, razmišljamo, pišemo, beremo, si ustvarimo domek, poskrbimo da bo še kdo v tem domku (podzavestno) in na koncu crknemo v neki zakotni sobi. Že npr. možgani so znanstvenikom še toliko neznani, da je možno vsako duhovno doživetje razložiti s halucinacijami itd.

Well, the truht is out there... bi rekla Skuli pa Mulder :palec: x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

da je clovek normalno bitje je normalno stanje clovestva, drugac tk ne bi bili ljudje

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Smisel? Da smo vsi mojstri? Ja! Le da vecina ljudi tega ne ali noce vedeti... nekteri se pac odlocamo, da bomo raje igrali igrice idiotov, mucenikov, bolnikov, odvisnezev.....

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Starost. Izzval jo bom. Naostril kopje, nabrusil meč, napel lok in odšel. Na plan, na odprto bojišče. Spopadel se bom s časom in s seboj in se boril za časten poraz.

zakaj se ze v naprej obsojas s tem ko si napisal, boril se bom za casten poraz? verjem, da ce bos izzival, se boril s casom, samim seboj, rezultat nikakor ne bo poraz.

Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na OFF in čivavo na straži....

tako nekak gre ena luštna pesmica.

Po moj je smisel življenja veselje, z radostjo živeti to kar nam je dano.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

nekaj podobnega sem imel jaz v mislih.... It's a beautiful day dont let it get away... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...