Amis 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 itak da ja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ....to je zaradi tvojega vladarja Urana Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 si jo že imel ane men je pa všeč slikica za podpis, ma ne všeč mi je ideja kako preživljat dan, na tleh z barvnimi kredami in te boli za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 si jo že imel ane men je pa všeč slikica za podpis, ma ne všeč mi je ideja kako preživljat dan, na tleh z barvnimi kredami in te boli za vse Dober spomin Selene Ideja, pa ni slaba za risanje, saj sem pod streho, ker drugače bi se barvice razmazale Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Na koncu ugotovimo, da je mogoče smisel življenja, samo iskanje smisla življenja. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Na koncu ugotovimo, da je mogoče smisel življenja, samo iskanje smisla življenja. nesmisel.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Smisel živlljenja ni razpravljanje o smislu življenja. mash prou bl k se z nesmisli ukvarjamo, blizhi smo smislu......al tko nekak 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Je to sploh smiselno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Je to sploh smiselno? zakaj bi bilo pa kaj drugega bolj smiselno??? 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ker je takoooo fajn... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ...fajn nesmiselno Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 iskat smisle u smiselnih nesmilih? za smiselne razlage k so itk nesmiselne v svojem smislu...jao hehe :xx!: prevec omejenosti? smisel razsitit omejenost? ce ta sploh obstaja? al je le omejena iluzija? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 nekateri najdejo smisel v lastni omejenosti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 pol pa ja ni svobode? ce bi naj med drugimi nasli svobodo, je z omejenostjo nikakor ne bomo Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...vsi smo mi malo omejeni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 smisu ,iskanja pravih rešitev iskat dokaz za rešitev, tooo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ...vsi smo mi malo omejeni... pol je mogoc smisel odstranit omejenost...!? (kljub omejenosti) 1budala: pravih resitev? na napacne predstave problemov ki se odvijajo v nasih mozganckih... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 emmmm in zdej naj to kr pustim? pa ne morm noooo...morm mix odmixat!!!!! i just hecam uglavnm: kak to ves? iz lastnih izkusenj? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 pravih resitev? na napacne predstave problemov,ki se odvijajo v nasih mozganckih. Ja pravih rešitu, gospodična mladenika tistih rešitu, ki se človek precej hitro odloč in presodi, ne pa samo zarad bežanja in nemoči izpove izpoved; pa to ti je tehtanje, mladenka ;kaj je smisu, da boš si nekoč ustvarla kariero,layf in sebe vnovčla.to je realn smisu,vse drugo je layf sodelovanje.Pust možganom, da se bojo razvijal...išči rešitve, znanje..kar ti doseže pretok ustvarjanja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 ja sam enmu kariera neki pomen drugemu pa neki drugega! tk da pravih resitev je vec! sam to sm misla povedat... na napacne probleme pa zato k tud recimo kariera ni vse v lajfu! je velik sploh pa ne vse! hmmm zabavno je hlinit nevednost da poisces nevednost v znanju drugih...ceprav ni fore! (pa ne mi z mladenko!k se mi zoprno bere....brez zamere) kak lahk napises pust mozganom prosti tok, da se bodo razvijal..mal naprej pa isci resitve? za iskanje resitev tko rabis mozgane? al pa se motm... je pa mogoc smisel spoznavanje napak, ceprav napake ne obstajajo...so le lekcije Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Mislim da smisel življenja je najbolje zaobjet v tejle pesmi Aretha Franklin - Angel Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Smisel življenja že znam,samo ga je treba realizirat. Hhhhmmm - Bobnar,se mi zdi,da si faca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Treba je samo živeti, nič misliti, in življenje nese človeka samo v pravi smeri proti pristanišču. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Cognito ergo sum... Nič misliti, le pridno v našo cerkev denar prinašajte in bodite poslušni . Svoje glave pa nikar ne uporabljaj Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Kaj si ti duhovnik , ali pa vsaj ministrant , saj je lepa vaša cerkev, ampak je še kje bližje lepša Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.