El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hm hja smisel življenja je v tem da poiščeš nekaj kar res dobro in rad počneš in to počneš for as long as you can... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Smisel življenja je čim dalje živeti. Ta aksiom je vgrajen v vsa živa bitja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Cognito ergo sum... Nič misliti, le pridno v našo cerkev denar prinašajte in bodite poslušni . Svoje glave pa nikar ne uporabljaj COGNITO kwa pa to je 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 "religio est cognito et cultus dei" če verjameš Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 no sej je she bl chloveshka verzija: COITO ERGO SUM 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 misliš da dobr vohaš Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 misliš da dobr vohaš kwa ma pa shnofanje z stojechimi opravka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 velik nos Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 misliš da dobr vohaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 velik nos as me mal z NOSOROGOM zamenu 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 bog ne dej Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Smisel življenja je čim dalje živeti. Ta aksiom je vgrajen v vsa živa bitja.kaj pa samomorilci? majo toliko obsodb do zivljenja, da jih le-te res potisnejo ven.... majo ti namen cimdlje zivet? dobr kapiram, da kdo naredi samomor (zato, da vidi ce res ni smrti...) sam takih idiotov je na svetu res nekaj, to pa po moje, zato ker se jim ne sanja, da je lajf blagoslov, ki ga je treba izkoristiti do konca: brez obsodb in strahov! (smisel v tem? mogoc...) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hja samomorilci sami so zame maximalno daleč od smisla življenja... umreti namesto živeti..... hm Live and let live? mogoče, al pa bolj metal Live and let Die.. življenje je kot čajček, najprej ga je treba zakuhat, to poskrbijo starši, pol se živi nek časa otroštvo pa puberteta pol starši dajo ven vrečko in smo svobodni, pol pa se začne čaj usedat na dno posode, lahko ga mešaš ampak ko se usede ga otkriješ smisel življenja... to so tiste stvari ki ti ostanejo v viharju ki mu pravimo življenje vedno natleh stvari z največjo težo, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 hja samomorilci sami so zame maximalno daleč od smisla življenja... umreti namesto živeti..... hm zhe zhe...sam che zadevo, to est smisel lajfa, radikalizirash....pol je dejansko smrt edini smisel 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni ups....nau shlo che smrt radikalizirash, sploh lajfa treba ni... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni ups....nau shlo che smrt radikalizirash, sploh lajfa treba ni... 666 zlomkou....tralala bo slo...! mora it kdo pa pravi, da rabis za smrt lajf??? velik jih umre, ne da bi sploh ziveli Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni ups....nau shlo che smrt radikalizirash, sploh lajfa treba ni... 666 zlomkou....tralala bo slo...! mora it kdo pa pravi, da rabis za smrt lajf??? velik jih umre, ne da bi sploh ziveli she vech jih zhvi, ne da bi sploh vedl da zhvijo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 jap in zdej sva skup da, zivijo kot da ne bodo nikol umrl, nato pa umerjo kot da niso nikol zivel... klicaj. Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 jap in zdej sva skup da, zivijo kot da ne bodo nikol umrl, nato pa umerjo kot da niso nikol zivel... klicaj. zhivijo, kot da jih sploh ni,in ko imrejo, jih nihche ne pogresha... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 sej ni fore al te kdo pogresa al ne! z objokavanjem, pogresanjem, te tk samo zadrzujejo v razlicnih nivojih...namest, da bi umrlemu pustil prosto pot... ce tk gledas, se bols da te noben ne pogresa! vsak zivi tko zrd sebe, umre zrd sebe... kar pa lahk upliva na druge al pa ne... razn no mrtvi novorojencki, ti so navadn lekcija za starse Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Diham... diham... uff... živim Haaaaaaalloooooooo, meeeeeeee kdooooooo sliiiiiiišiiiiiii... žiiiiiviiiiimmm Tuuuuuuuuu seeeeeeeemmmmmmm!!! P.S. Hehe, sem gledal Poslednjega skavta zadnjič. Bruce mi je itak kul... ima tak samosvoj stil. Se zjutraj ves skrokan vsede v avto, se uzre v ogledalo in si reče: Life is a bitch. Smile fuck... smile Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Diham... diham... uff... živim Haaaaaaalloooooooo, meeeeeeee kdooooooo sliiiiiiišiiiiiii... žiiiiiviiiiimmm Tuuuuuuuuu seeeeeeeemmmmmmm!!! P.S. Hehe, sem gledal Poslednjega skavta zadnjič. Bruce mi je itak kul... ima tak samosvoj stil. Se zjutraj ves skrokan vsede v avto, se uzre v ogledalo in si reče: Life is a bitch. Smile fuck... smile kaj se tolk dereeeeeeeeeees?? ne nben ne slisi!!! bere mogoc pa ja.... ja bruce je Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Brez iluzij bi življenje ugasnilo od obupa ali dolgočasja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.