Skoči na vsebino

Smisel življenja

tkumar

Recommended Posts

hm hja smisel življenja je v tem da poiščeš nekaj kar res dobro in rad počneš in to počneš for as long as you can...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 373
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Cognito ergo sum...  :palec:  x;)x

Nič misliti, le pridno v našo cerkev denar prinašajte in bodite poslušni x;)x . Svoje glave pa nikar ne uporabljaj  x:Dx

:vragec:

COGNITO :eek: :eek: :eek: kwa pa to je :eek: :eek: :eek: :eek:

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Smisel življenja je čim dalje živeti. Ta aksiom je vgrajen v vsa živa bitja.

kaj pa samomorilci? majo toliko obsodb do zivljenja, da jih le-te res potisnejo ven.... majo ti namen cimdlje zivet? :sori:

dobr kapiram, da kdo naredi samomor (zato, da vidi ce res ni smrti...) sam takih idiotov je na svetu res nekaj, to pa po moje, zato ker se jim ne sanja, da je lajf blagoslov, ki ga je treba izkoristiti do konca: brez obsodb in strahov! (smisel v tem? mogoc...)

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

hja samomorilci sami so zame maximalno daleč od smisla življenja... umreti namesto živeti..... hm :D Live and let live? mogoče, al pa bolj metal Live and let Die.. :D življenje je kot čajček, najprej ga je treba zakuhat, to poskrbijo starši, pol se živi nek časa otroštvo pa puberteta pol starši dajo ven vrečko in smo svobodni, pol pa se začne čaj usedat na dno posode, lahko ga mešaš ampak ko se usede ga otkriješ smisel življenja... to so tiste stvari ki ti ostanejo v viharju ki mu pravimo življenje vedno natleh stvari z največjo težo,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

hja samomorilci sami so zame maximalno daleč od smisla življenja... umreti namesto živeti..... hm

zhe zhe...

sam che zadevo, to est smisel lajfa, radikalizirash....

pol je dejansko smrt edini smisel x:Dx

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni x:px

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni  x:px

ups....nau shlo x;)x

che smrt radikalizirash, sploh lajfa treba ni... x:Dx

666 zlomkou....tralala

ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni  x:px

ups....nau shlo x;)x

666 zlomkou....tralala

bo slo...! x:Dx

mora it x:px

kdo pa pravi, da rabis za smrt lajf??? velik jih umre, ne da bi sploh ziveli :sori:

ce pa smrt radikaliziras pa je tud dejnasko ni  x:px

ups....nau shlo x;)x

666 zlomkou....tralala

bo slo...! x:Dx

mora it x:px

kdo pa pravi, da rabis za smrt lajf??? velik jih umre, ne da bi sploh ziveli :sori:

she vech jih zhvi, ne da bi sploh vedl da zhvijo x:Dx x:Dx x:Dx

666 zlomkou...tralala

jap in zdej sva skup x:Dx

da, zivijo kot da ne bodo nikol umrl, nato pa umerjo kot da niso nikol zivel... klicaj. x:Dx x:px

jap in zdej sva skup  x:Dx

da, zivijo kot da ne bodo nikol umrl, nato pa umerjo kot da niso nikol zivel... klicaj.  x:Dx  x:px

zhivijo, kot da jih sploh ni,

in ko imrejo, jih nihche ne pogresha... x:Dx

666 zlomkou....tralala

sej ni fore al te kdo pogresa al ne! z objokavanjem, pogresanjem, te tk samo zadrzujejo v razlicnih nivojih...namest, da bi umrlemu pustil prosto pot... ce tk gledas, se bols da te noben ne pogresa! vsak zivi tko zrd sebe, umre zrd sebe... kar pa lahk upliva na druge al pa ne... razn no mrtvi novorojencki, ti so navadn lekcija za starse

Diham... diham... uff... živim x:Dx x;)x x^x

Haaaaaaalloooooooo, meeeeeeee kdooooooo sliiiiiiišiiiiiii... žiiiiiviiiiimmm x:Dx

Tuuuuuuuuu seeeeeeeemmmmmmm!!!

P.S. Hehe, sem gledal Poslednjega skavta zadnjič. Bruce mi je itak kul... ima tak samosvoj stil. Se zjutraj ves skrokan vsede v avto, se uzre v ogledalo in si reče: Life is a bitch. Smile fuck... smile x:Dx x;)x x:Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Diham... diham... uff... živim  x:Dx  x;)x  x^x

Haaaaaaalloooooooo, meeeeeeee kdooooooo sliiiiiiišiiiiiii... žiiiiiviiiiimmm x:Dx

Tuuuuuuuuu seeeeeeeemmmmmmm!!!

P.S. Hehe, sem gledal Poslednjega skavta zadnjič. Bruce mi je itak kul... ima tak samosvoj stil. Se zjutraj ves skrokan vsede v avto, se uzre v ogledalo in si reče: Life is a bitch. Smile fuck... smile  x:Dx   x;)x  x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

kaj se tolk dereeeeeeeeeees?? x:)x

ne nben ne slisi!!! bere mogoc pa ja.... x;)x

ja bruce je :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...