Skoči na vsebino

Smisel življenja

tkumar

Recommended Posts

Itak... k sm 1. bla noseča, sem mela tut ideje...panda skoti mladiča za prst velikega, pa ribe in dvoživke samo jajca odložijo in to je to...da bi se vse dogajal zunaj telesa...heh...pa ne gre to tko... :sori:

Itak pa pol vidiš, da ma strah res velike oči in da je predstava bolj grozna od realnosti... xrolleyesx da ni tko bad in tko težko...

želela sem si, da bi se bolečina razdelila na dva...pa da bi šla na carski rez, pa iskala izgovore, pa se hotla smilt drugim, pa ...sem bla že 10 dni čez rok...pa jokala od strahu, ker čas ni bil moj zaveznik... xrolleyesx za brezveze...poznam žensko, ki noče met otrok, ker se boji poroda... xrolleyesx brezveze...veliko hrupa za nič...tko je to... x:)x šivi pa itak...sam to že veš, kaj te čaka...

samo vam lahko to povem...eno žensko, ki je imela ne vem kolk spontanih splavov, po moje zato, ker jo je tut žrlo, kako bo šlo na porodu, zato je bla v bolnici...me je ves čas spraševala, kolk to boli, pa da ne bo preživela...sem šla takoj naslednji dan po svojem porodu v njeno sobo, sm stisnla zobe, se nardila, kt da sm glih kar iz žura, je bla čist paf, a tko hitr si pri močeh...sm rekla, ja valda...je bla pol pomirjena, da ne bo umrla od bolečin... x;)x v bistvu bolijo popadki...ko se porod začne...bolečina nekak ni več tolk prisotna, sam še pritisk, ko je otrok zunaj, pa enostavno vse splahni... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 373
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:wOOt: moram probat, kar pravte...

x:Dx x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

:wOOt: moram probat, kar pravte...

x:Dx  x:o)x

:vragec:

tjah....

che chesh.....

zlomk je strokovnjak za ABDOMINALNO GLOBINSKO MASAZHO x:px x:px x;)x

666 zlomkou....hopsasa

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Dobro živi, kdor se z malim zadovolji. x:)x

:vragec:

khm....hmmmm....a ti mash...hmmmm....kokr...hmmmm....mejhnga? x:o)x

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Eh, brez smisla, tud smisla ni mozno ustvariti..

tko, da se lepo po vrsti sprijaznite z svojo nevednostjo in se s smislom, nehajte ukvarjati!!! x:Dx ampak ga le enostavno, preprosto...zivite, cutite... x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...