bigm 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 JanjaK, s tem, ko si mi povedala, daj ti je bil moj komentar prijeten, si mi polepšala dan! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Vsak gib, ki ga človek ponovi, je korak v prazno. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 hm... sem se spomnila enga ponavljajočega gibanja.... Are you sure? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 hm... sem se spomnila enga ponavljajočega gibanja.... Are you sure? Če mislim, da misliš tisto kar mislim, da misliš, potem definitivno ni v prazno,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 hm... sem se spomnila enga ponavljajočega gibanja.... Are you sure? Če mislim, da misliš tisto kar mislim, da misliš, potem definitivno ni v prazno,.... Če misliš tist kar mislim.. potem je teoretično v prazno, če ni posledica izdelek, praktično pa seveda ni v prazno, čeprav ne vem če je pa full v polno? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Če misliš tist kar mislim.. potem je teoretično v prazno, če ni posledica izdelek, praktično pa seveda ni v prazno, čeprav ne vem če je pa full v polno? ....se pa napolne,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 smiselv coni ugodja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. januar 2004 Prijavi Deli 8. januar 2004 Ne mudi se mi, ker se zavedam, kako kratko je življenje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ne mudi se mi, ker se zavedam, kako kratko je življenje. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Ne dodajati let življenju, temveč življenje letom. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 mislim da je v tem trenutku smiselno zame ugasniti računalnik in vzeti v roke dobro knjigo. Uživajte še naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Misel vodi vse stvari. Misel jih rodi in oblikuje. Če človek dobrih misli govori ali deluje, sreča mu vedno sledi, kot senca ga ne zapusti........sem od nekje prepisala. Preprosto in lepo! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. januar 2004 Prijavi Deli 9. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venxa 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Smisel, smisel, smisel.... Dobro vprašanje. Vsak ima svoj smisel v življenju. Eni vidijo smisel v denarju, eni v drogi, drugi spet v ljubezni...Važno je, da sploh najdeš svoj smisel, ker če ga ne si pač zgubljen. x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 ja, fajn je ,da ga najdeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Od življenja je treba vzeti vse, kar nam ponuja. Ruski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 O smislu življenja se zdajle morda sprašuje moja znanka,...včeraj ponoči so pozvonili (živi v istem bloku kot jaz) in ji povedali, da je njen mož mrtev... just like that... in ostala je sama, z vsemi dolgovi, invalidsko upokojena, z dvema šoloobveznima otrokoma... in brez ljubljenega človeka, s katerim je še pred nekaj urami govorila po telefonu... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 sem tut jest pred leti slišau, podobno štorijo, samo je ostal moški sam, tut z dvema tamalima. Sprašujem pa se, kaj je lažje se v nadaljevanju bivanja vezati tisti,ki je ločen in ima zato tak status, al tisti, ki mu je oseba umrla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Mateja pozdrav! Obžalujem zelo hudo, še posebej v tem trenutku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Mateja, ne tako pesimistično. Soseda žaluje in se sprašuje, kako nadaljevati življenje družine brez očeta.Smisel življenja pa je življenje samo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Vem, Stane... saj nisem pesimistična... in vem, da tudi prijateljica ni... žalostno pa je... in gotovo boli... in, ko sem odprla LNF, sem zagledala temo 'smisel življenja' in pomislila, da se morda ona o tem ta trenutek bolj sprašuje kot tisti, ki nimamo zdajle takšne žalostne izkušnje... samo to... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. januar 2004 Prijavi Deli 10. januar 2004 Saj vem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Moje sožalje.... Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 Do smrti je vse življenje. Cervantes Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 11. januar 2004 Prijavi Deli 11. januar 2004 smisel življenja si ti ,sem jaz smo mi vsi...včasih je tudi nasmeh,dotik prijazne roke ki te poboža ko ti je hudo...smisel so vse izkušnje tako lepe kot grde ki jih doživljamo smisel je doživljanje samo.smisel je občutenje tega doživljanja in poglejte kako lepo je in kako se nas dotakne ko nas nekdo občuti in nas ima rad ali občuti našo žalost.naučiti se moramo tudi sebe in druge občutiti s srcem in ne z glavo in končno pridemo do absoluta .nič se ne da naučiti z glavo znanje tu ne zadošča ,treba je občutiti in doživeti tudi BOGA...smisel življenja je v vsem tem učenju in hkrati tudi v radosti obstoja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.