Skoči na vsebino

Smisel življenja

tkumar

Recommended Posts

• Komentarji 373
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

hm... sem se spomnila enga ponavljajočega gibanja....  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Are you sure?  xrolleyesx  x:o)x

Če mislim, da misliš tisto kar mislim, da misliš, potem definitivno ni v prazno,.... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Če misliš tist kar mislim.. potem je teoretično v prazno, če ni posledica izdelek, praktično pa seveda ni v prazno, čeprav ne vem če je pa full v polno? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

Če misliš tist kar mislim.. potem je teoretično v prazno, če ni posledica izdelek, praktično pa seveda ni v prazno, čeprav ne vem če je pa full v polno?  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

....se pa napolne,.... x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

Glej naprej, če se le da,...

Ne mudi se mi, ker se zavedam, kako kratko je življenje. x:)x

:sori:

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Misel vodi vse stvari. Misel jih rodi in oblikuje. Če človek dobrih misli govori ali deluje, sreča mu vedno sledi, kot senca ga ne zapusti........sem od nekje prepisala. Preprosto in lepo!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Smisel, smisel, smisel....

Dobro vprašanje. Vsak ima svoj smisel v življenju. Eni vidijo smisel v denarju, eni v drogi, drugi spet v ljubezni...

Važno je, da sploh najdeš svoj smisel, ker če ga ne si pač zgubljen. x?x x!x

O smislu življenja se zdajle morda sprašuje moja znanka,...včeraj ponoči so pozvonili (živi v istem bloku kot jaz) in ji povedali, da je njen mož mrtev... just like that... in ostala je sama, z vsemi dolgovi, invalidsko upokojena, z dvema šoloobveznima otrokoma... in brez ljubljenega človeka, s katerim je še pred nekaj urami govorila po telefonu...

x:(x :sad: x:(x

:V: :palec:

sem tut jest pred leti slišau, podobno štorijo, samo je ostal moški sam, tut z dvema tamalima.

Sprašujem pa se, kaj je lažje se v nadaljevanju bivanja vezati tisti,ki je ločen in ima zato tak status, al tisti, ki mu je oseba umrla?

Guest sstane

Mateja, ne tako pesimistično.

Soseda žaluje in se sprašuje, kako nadaljevati življenje družine brez očeta.

Smisel življenja pa je življenje samo.

Vem, Stane... saj nisem pesimistična... in vem, da tudi prijateljica ni... žalostno pa je... in gotovo boli... in, ko sem odprla LNF, sem zagledala temo 'smisel življenja' in pomislila, da se morda ona o tem ta trenutek bolj sprašuje kot tisti, ki nimamo zdajle takšne žalostne izkušnje... samo to...

xrolleyesx smisel življenja si ti ,sem jaz smo mi vsi...včasih je tudi nasmeh,dotik prijazne roke ki te poboža ko ti je hudo...smisel so vse izkušnje tako lepe kot grde ki jih doživljamo smisel je doživljanje samo.smisel je občutenje tega doživljanja in poglejte kako lepo je in kako se nas dotakne ko nas nekdo občuti in nas ima rad ali občuti našo žalost.naučiti se moramo tudi sebe in druge občutiti s srcem in ne z glavo in končno pridemo do absoluta .nič se ne da naučiti z glavo znanje tu ne zadošča ,treba je občutiti in doživeti tudi BOGA...smisel življenja je v vsem tem učenju in hkrati tudi v radosti obstoja..

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...