aakhut 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 zlomkič, sam priznaj, da se dobro sliši vse, kar nima smisla, se slishi najbolje.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 zlomkič, sam priznaj, da se dobro sliši vse, kar nima smisla, se slishi najbolje.... 666 zlomkou....tralala Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ne pozabit, da smo VSI BOZANSKA bitja! K se prepletamo med duhovnem in materialnem svetu, skozi prostor, cas s potrpezljivostjo, zaupanjem, odlocnostjo....... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 The meaning of life... monthy python flying circus... bolj kot je nesmiselno boljš zveni.... smisel življenja je iskati srečo. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 iskati? sm pa upala, da pride sama od sebe Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Smisel življenja?Uživat,učit se,spoznavat sam sebe in degustirat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ucit se, degustirat je na razlicen pomen isto Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 iskati? sm pa upala, da pride sama od sebe kdor išče ta najde.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 iskati? sm pa upala, da pride sama od sebe kdor išče ta najde.... kaj pa ce samo pricakujes, upas??? jao js pa moje upanje... jeap, najde ze..., sam ne vedn..., pol navad, pride kaj kar prej zelo isces pol ko ze obupas, in nekak potlacis vase tisto zeljo, jo pustis obviseti v zraku in pol cez neki casa dobis tocn to kr si si enkrat prej mocno zelel, vendar je le iz razlicnih vzrokov, ovir zelja obstala za nekaj casa nekje ujeta..... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ajd če tale tvoja metoda upanja deluje... pol pa upam da odkriješ srečo in smisel življenja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 SMISEL ŽIVLJENJA JE LEŽANJE NA PLAŽI.......... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 SMISEL ŽIVLJENJA JE LEŽANJE NA PLAŽI.......... z možgani na off in opijem na straži hehe ni slabo ampak se preveč logično sliši da bi se dobro slišalo.... po aakhutu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ČLOVEK SLIŠI TISTO KAR HOČE SLIŠATI Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ajd če tale tvoja metoda upanja deluje... pol pa upam da odkriješ srečo in smisel življenja hmm tnx tud js to upam, emmm mah pa jebes to pa ne upam itk da bom! brez skrbi! VSAK OD NAS bo!!!! ....ENKRAT...NEKJE...NEKOC.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ajd če tale tvoja metoda upanja deluje... pol pa upam da odkriješ srečo in smisel življenja hmm tnx tud js to upam, emmm mah pa jebes to pa ne upam itk da bom! brez skrbi! VSAK OD NAS bo!!!! ....ENKRAT...NEKJE...NEKOC.... najebal Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 OPIJ???? vsak drugace poimenuje, si predstavlja eno in isto stvar!ti pac z "najebal" Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 OPIJ???? vsak drugace poimenuje, si predstavlja eno in isto stvar!ti pac z "najebal" JEBI GA Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 spreminjam: kakor ti pase Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 S kakšnimi si dopoldne, s takšnimi si popoldne. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 največji smisel življenja je moja hči, pa razne malenkosti, brez katerih bi bilo življenje prazno...a sem to že pisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 ) moj smisel pa mi pričarata vsak dan moja indijanca ( ta večjega pa trenutno lunca nosi,je prav fleten s temi svojimi pubertetniškimi ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Meni je trenutno smisel življenja - razumeti živeljnje. Iz vsake izkušnje potegniti ven dobro. V vsakem človeku videti pluse. Uživati v naravi. Se zbuditi z nasmehom in si zaželeti lep dan. Skozi dan delovati s pozitivnimi mislimi in znati brati sporočila, ki so na vsakem koraku.... Ter zahvaliti se za izkušnje, ki te naredijo modrejšega in bolj razumevajočega, ter preprostejšega.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 I think I've got it. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 I think I've got it. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Enki 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Lep pozdrav vsem! Po moje je smisel življenja to, da se učimo zivljenjskih modrosti in da se naučimo živeti. Če si prizadevamo za napredek v svoji duhovni rasti, dobimo vse ostalo po tej ceni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.