majica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Enki...lep pozdrav... ...in obratno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Kaj pa Sex and Drugs and Rock'n'Roll? Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Če si prizadevamo za napredek v svoji duhovni rasti, dobimo vse ostalo po tej ceni. sm vedno tut tk počel,kar se mi je zdelo,da mi manjka nek notranji˝del;hlastal sem po tem iskanju,da se izpolnim,dopolnim.sem se zanalašč fural v temu, ker nisem hotu in nočem bit, sam sebi podhranjen izpopolnosti. Se urim v temu, da me tut strast ne zavaja in vzame,še tisti del,ki sem si ga prihranil za nadaljni razvoj; seveda bi si človek mislil, pa malo postoj,ustavi se in pejd ven..pa itak sama predaja ni enako zvočna, potem skepsa nardi svoje;se je treba prijet v zmerno strogost predaje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Iz vsake izkušnje potegniti ven dobro tudi nekaj podobnega. pa izboljšati kaj in se kaj naučiti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Meni je trenutno smisel življenja - razumeti živeljnje. Iz vsake izkušnje potegniti ven dobro. V vsakem človeku videti pluse. Uživati v naravi. Se zbuditi z nasmehom in si zaželeti lep dan. Skozi dan delovati s pozitivnimi mislimi in znati brati sporočila, ki so na vsakem koraku.... Ter zahvaliti se za izkušnje, ki te naredijo modrejšega in bolj razumevajočega, ter preprostejšega.... Zraven mojih princezek,je tud od Naky moj smisel.Naky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Poskusila bom najti svoj smisel-novi, ker mi prejšni ni več odgovarjal, vendar se sprašujem ali je prav, da sem pri tem čisto mirna.Tolažim se s tem, da me do sedaj moja srečna zvezda ni zapustila, da rešitev zame obstaja.Zapuščam svojo preteklost in želim zaviti po popolnoma novi poti, mislim, da je že čas. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Moj smisel je pa Moje življenje, preživeti vsak dan maksimalno, kolikor je možno, nikoli si ne želim obžalovati, ker nečesa nisem naredila takrat ko sem začutila. Vse ostalo so samo statisti z bolj ali manj pomembnimi vlogami, ki pa na moj smisel nimajo nobenega vpliva. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bilboa 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 eden izmed smislov zivljenja je lezanje na soncu in hkratno basanje z jagodami, hihihii Citiraj nothing is a loss of time, if you enjoy the day:-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 eden izmed smislov zivljenja je lezanje na soncu in hkratno basanje z jagodami, hihihii ITAK TO PAŠE ZRAVEN Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Kaj pa Sex and Drugs and Rock'n'Roll? Delaj tisto, kar ti srce veli - če ti paše je to dobro za dušo Tud sex, drugs in seveda rock'n'roll Vse pa ima itak eno mejo - saj če ti pašejo jabolka, jih ne ješ toliko časa da kozlaš, a? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Moj smisel je pa Moje življenje, preživeti vsak dan maksimalno, kolikor je možno, nikoli si ne želim obžalovati, ker nečesa nisem naredila takrat ko sem začutila. Vse ostalo so samo statisti z bolj ali manj pomembnimi vlogami, ki pa na moj smisel nimajo nobenega vpliva.Pa JanjaK, mislim da greš v dobrom smeru. Moram napisati, i ne želim biti negativna (le prepisujem), 2 citata iz ene knjige:1)Ne potrebujemo upati, da bi ukrenili (zadeve). 2) Bori se kao da boj nečemu služi, delaj kao da delo nečemu služi. (iz Bgavad-Gite) Dalaj Lama poveda da je vsakodnevno naše življenje besmisleno (težko za prihvatiti ?!?!) ampak to je povsem v skladu z tom religijomkoju on propoveda.Mogoče vse to življenje nema smisel (za neke ljudje) - jaz vendar mislim da ima, tako občutim. Ma, kad sam DOWN /depresija :xx!: / - spomnim se ovih čudovitih citata. meni su zelo všeč Kdo misli da su ovi citati negativni, a misli nekdo da su o.k. (če je to naj naj negativnije - mogoče je "isplavati", ne?? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Meni je trenutno smisel življenja - razumeti živeljnje. Iz vsake izkušnje potegniti ven dobro. V vsakem človeku videti pluse. Uživati v naravi. Se zbuditi z nasmehom in si zaželeti lep dan. Skozi dan delovati s pozitivnimi mislimi in znati brati sporočila, ki so na vsakem koraku.... Ter zahvaliti se za izkušnje, ki te naredijo modrejšega in bolj razumevajočega, ter preprostejšega.... Naky, hvala na takšnim pozitivnim energijami koje širiš!!! xrosex xrosex xrosex xrosex Nekad je to T E Ž K O, težko in T E Ž K O :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Meni je trenutno smisel življenja - razumeti živeljnje. Iz vsake izkušnje potegniti ven dobro. V vsakem človeku videti pluse. Uživati v naravi. Se zbuditi z nasmehom in si zaželeti lep dan. Skozi dan delovati s pozitivnimi mislimi in znati brati sporočila, ki so na vsakem koraku.... Ter zahvaliti se za izkušnje, ki te naredijo modrejšega in bolj razumevajočega, ter preprostejšega.... Naky, hvala na takšnim pozitivnim energijami koje širiš!!! xrosex xrosex xrosex xrosex Nekad je to T E Ž K O, težko in T E Ž K O :xx!: Alica - tnx - vsi mi lahko širimo pozitivno energijo, če le hočemo. Da je pa včasih to TEŽKO, T E Ž K O in še enkrat težko, ti pa verjamem...,Pridejo tudi taki dnevi - vsem nam! Lep pozdrav na obalo! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Dva pomembna dogodka zaznamujeta naše življenje, prvega se ne spominjamo, drugega si nihče ne želi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 aha...kaj pa je tvoj smisel življenja Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Amis DOBRO JUTRO , pa lep dan ti želim, moj smisel je pa tam vmes, v glavnem, da "klapa" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 jutro borism...lep smisel...se mi dopade...sem te mogla mal sprovocirat Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Amis, ti se me pa že kar navsezgodaj sposodiš .....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Amis, sem ga že jaz navsezgodaj zjutraj mislim da ko odkrijemo pravi smisel svojega življenja, smo na pravi poti... vem, da bi jaz najbolj uživala nekje, kjer bi lahko pomagala drugim. Vendar moram najprej znati pomagati sebi - torej mi je smisel življenja trenutno moja notranja sreča... hehe bluzim tudi to je moj smisel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Amis, ti se me pa že kar navsezgodaj sposodiš .....lep dan a si kaj trpel ...saj veš, da nisem mislila nič slabega a tako selene (se hecam)ja, pišuka, še kar naprej mi po glavi blodi samo tisti refren: smisel življenja je ležanje na plaži...itdkriza to........sam še vedno bolje, da mi grejo gluposti po glavi, kot pa da u kakšno luknjo padem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Serafin 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Smisel življenja izven svojih okvirjev ga najdemo?Vse, kar je utečeno, rutina, nima toliko smisla, kot biti predrzen in se najti 1000 svetlobnih let nad lastno miselnostjo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 ne smisel je v rutini ki jo vsakič opravimo drugače... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SIMY 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Smisel življenja je v tem da ljubiš in da si ljubljen. Vse v življenju se začne in konča pri ljubezni. Vse se vrti okoli ljubezni. Ljubezen je edina stvar zame, zaradi katero je smiselno živeti in zaradi česa je dobilo moje življenje svoj smisel. Ljubezen je pisala zgodovino, ljubezen piše sedanjost in bo pisala prihodnost. Sprašujem pa se in tudi vas, v čem je smisel življenja, če ne moreš biti z osebo, ki jo ljubiš, z osebo ki ti ljubezni ne vrača in če veš, da ne bosta delila te ljubezni. Kje je torej smisel.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Sprašujem pa se in tudi vas, v čem je smisel življenja, če ne moreš biti z osebo, ki jo ljubiš, z osebo ki ti ljubezni ne vrača in če veš, da ne bosta delila te ljubezni. Kje je torej smisel.. Ja...tudi tuki lahko najdeš smisel, zakaj te je pa življenje peljalo na to pot...hm...moraš pa na žalost ugotoviti sama...sem bil na istem, sej najbrž vsi..., po treh letih se mi je posvetilo, dve leti sem se pa samo cajtala...tut to ima svoj smisel... mogoče preveč polagaš svojo srečo v druge roke...mogoče je to finta, ki se jo moraš naučiti... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 1)Ne potrebujemo upati, da bi ukrenili (zadeve). 2) Bori se kao da boj nečemu služi, delaj kao da delo nečemu služi. (iz Bgavad-Gite) Dalaj Lama poveda da je vsakodnevno naše življenje besmislenoAlica, pozdravljena . S temi citati mislim, da je tako, kot z vsako zadevo v življenju. Da vidimo in razumemo tako kot smo naravnani. meni se tile citati ne zdijo negativni. Za prvega bi rekla, da ni treba, da upamo na kakšno zadevo, da bi se je lotili, ker nas Življenje itak ljubi, pa nam v vsakem trenutku pošlje točno tisto, kar takrat potrebujemo. Druga zadeva je lahko isto interpretirana, da ti ni treba čisto vsako zadevo 100% zanalizirat, secirati, zakaj točno naj bi bila dobra, kaj ti sporoča, da sledi intuiciji, pa boš osvojil lekcijo. Tretja zadeva mi pa pomeni, da ima naše celo življenje določeno poslanstvo in da je sestavljeno iz ogromno majčkenih korakov in da za vsakega od njih ne moremo točno reči, kako nas izpolnjuje, se pravi, da lahko delujejo zadeve iz vsakdana brezsmiselne. Sem pa sigurna, da bi vsak forumovec drugače doživljal te citate. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.