The Dude 22. oktober 2013 Prijavi Deli 22. oktober 2013 V Sloveniji se trenutno zadržuje Dirk Oellibrandt, mojster alkimije življenja. Dirka ne bom na dolgo in široko predstavljal. Sam sem ga spoznal najprej preko osebnih priporočil, da gre za velikega taoističnega mojstra, ki je veliko sodeloval z Mantakom Chio in se od njega tudi učil. No od njega sem kasneje izvedel, da so nanj še bolj vplivali nekateri drugi učitelji (Saul Goodman, Daskalos, Barry Long). Iz radovednosti sem pred leti kupil njegovo knjigo in dvd s predstavitvijo njegovega meridian chi gonga, letos spomladi sem ga prvič srečal na enodnevni delavnici v Ljubljani, zdaj pa sem poln vtisov iz dvodnevne delavnici bodyworka - prav tako v Lj. Doživel sem ga kot izjemnega človeka, ki ima globok vpogled v življenje in ki si je kot poklic zastavil odkrivanje talentov v ljudeh. Vsekakor lahko povem, da mu nič ne uide in zame je bilo druženje z njim zelo dragoceno. Zelo priporočam. Danes in jutri ga je še mogoče srečat ob 3-urnih delavnicah meridian chi gonga (torek od 18.00-21.00, sreda od 9.30-12.30) in Man-woman relationship (sreda 18.00-21.00). Več o tokratnem obisku si preberite na naslednji strani:http://www.napovednik.com/dogodek264411_alkimija_zivljenja_bodywork_z_dirk_oellibrandtom in na njegovi osebni strani:http://www.lifeprojects.be/en Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 29. oktober 2013 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2013 Revija Jana je z Dirkom opravila intervju:"Prepričan sem, da je vsak človek duhovno bitje. Kadar nekoga spoznam, poskušam ugotoviti, katere tipične kvalitete duhovne energije ima. Srečujem ljudi, ki duhovnost najdejo v športu, pri delu na vrtu, ko ustanavljajo podjetje. Oblika sploh ni pomembna.« Intervju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.