butl 25. oktober 2013 Prijavi Deli 25. oktober 2013 Forum...tud LNF...je kt bajta. Ma en kup sob...namenskih...in kt vsaka spodobna bajta mora met tud sekret...Da se ne serje vsevprek. Da ne smrdi povsod. Da se obiskovalci dobr počutjo. Zdej ma tud LNF svoj sekret. Tko da...če vas tišči, vljudno vabljeni. Sploh Brezo, mgd in Shanamano. Dobrodošli tud ostali. Evo...jst sem se že usral. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 25. oktober 2013 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2013 Nisem. Itak mate vi trije vsak svojo. Še onadva poklič, pa nadaljujte tle. Boste mel mir. Pa mi tud http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 25. oktober 2013 Prijavi Deli 25. oktober 2013 No, zdej se pa lahko skup vsedemo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://jackie4grace.files.wordpress.com/2008/06/wc.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nada7 27. oktober 2013 Prijavi Deli 27. oktober 2013 veliko ljudi po svetu nima wc ja zato so si dobrotniki zadali nalogo, da jim wc je priskrbijo, saj bi naj to bil razlog za veliko bolezni. Priredili so tudi natečaj na katerega so povabili izumitelje da naredijo nov tip wc ja, za predele kjer ni infrastrukture.Tudi v Sloveniji se izbira naj javno stranišče. Pri izbiri upoštevajo enih deset kriterijev, če ne več. Ne bom zdaj iskala. Včasih je bilo pri nas več javnih wc jev, zdaj pa je tako .,če te nujno pritisne daleč sredi mestne džungle, moraš le zarad tega v lokal na pijačo.V ameriških filmih in serijah lahko kdaj pa kdaj zasledimo, kako se ljudje prostodušno pogovarjajo o tem ali so že danes in kako je bilo ipd, ponavadi je to komični vložek oz tam ko je cela zadeva komična.Pri nas rečemo, da gremo tja kamor gre še cesar peš in govorimo, da gremo "na potrebo"Velikokrat gredo ženske in dekleta na wc skupaj. Nasploh se lokalom splača imeti lepo urejen wc, saj se tam družabnost ne konča kot nekateri zmotno mislijo.Japonci so naredili wc, ki zakrije tipične wc zvoke in ki je hkrati bide in sušilec.Wc je tudi razlog baje da si ob pozdravu sežemo v roko z desno roko, ne z levo. To je najbrž nekoliko krivično do levičarjev. Seveda to izvira iz starih časov, zato je popolnoma zanemarljivo in morda je tud zato v zda nov trend v zda da se v pozdrav objame in ne stisne roke, kdo ve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. oktober 2013 Prijavi Deli 28. oktober 2013 ma WC mora bit čist, urejen, diskretno odišavljen, osnova čistoče in opreme so funkcionalna sanitarna oprema (wc školjka, wc pokrov, higienski papirji za wc pokrov, wc ščetka, koš za odpadke, koš za damske vložke, umivalnik, milnik z milom, brisače, ogledalo, delujočo in primerno razsvetljavo in prezračevanje) vse jasno nepoškodovano in redno očiščeno in vzdrževano, ne da padem s skreta, ko se usedem na wc školjko.V "boljših" lokalih imajo zraven še toaletne vodice (čeprav, roko na srce, kdo pri zdravi pameti bi se šprical z njimi, resno?!?), bonbone (pomislek enak prejšnjemu, resno?!?), kak cvetlični aranžma, vse v okusnih/izbranih barvah, ne da je z vseh vetrov znešeno na kup, da zadosti sanitarni inšpekciji. Zgoraj napisano velja za wc v lokalih http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif sama doma za odišavljanje wc prostora uporabljam sivko, najprej je lep šopek (ne tak, kot ga prodajajo v bauhausu :/ potem nadrobljeno v plasteh v stekleni skledici, tole potem redno osvežujem z e.o. sivke. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nada7 28. oktober 2013 Prijavi Deli 28. oktober 2013 Vidiš, to o boljših lokalih, to je to. To je lahk za kake babje krizne sestanke, bomboni za padec cukra, toaletna pa morda ostanek preteklosti, ko so jo pod nos nastavljali, če je slučajno kdo skup zlezel. Enih parkrat sem bila v lokalu, ki je imel luč na senzor gibanja in vsakokrat preden sem odšla iz wc ja sem morala krilit z rokami, da se je luč nazaj prižgalaSivka na wc ji? Respekt Buljim: ne ga srat hec nadaljevanje:Menda naj bi že stari rimljani uporabljali vodo na wc ji. To je bilo tako urejeno, da je voda skozi tekla in iz tega razloga bi naj bil potem wc dvignjen, ne zato ker bi bilo lažje sedeti. Lahk pa da je bilo oboje. Sicer bi naj bi bilo veliko bolj zdravo čepenje, ker je bolj naraven položaj in je tako za črevo v bistvu lažje. Za izplakovanje uporabljamo pitno vodo, kar je precej neekonomično.Iz blata se da narediti zelo kakovosten kompost.Novost v modernem času so tudi previjalne mize.Wc ji služijo tudi za preoblačenje, čiščenje madežev, krpanje pegic, popravljanje frizure in ličil, razpihovanje jeze in žalosti, hlajenje pod mrzlo vodo iz pipe, zdravljenje slabosti in v nekaterih skrajnih primerih strateške pobege, v nekaterih wc jih se da tudi spočiti ušesa, do nedavnega so služili tudi za čik pavze, seveda lahk da še vedno. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nada7 28. oktober 2013 Prijavi Deli 28. oktober 2013 veš da sem tud jaz imela potpouri na wcju, zdaj nimam več. tak da ne morem verjet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.