stankaa 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 kdo si je ta denar izmislil, tega bi po riti! in zdaj brez njega ne moremo... katastrofa prosim le, da dobim cel regres pred dopustomribica usliši me, drugače mi sledi zaplet... Stankahja, s tem regresom ni bilo nič, pa sem lepo prosilaza to, kar mi pripada, ribico tukaj tud,no toliko, da se Ve...bo pa zato v novi službi Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 no toliko, da se Ve...bo pa zato v novi službi Stankaaaa Držim pesti in verjamem,da v novi službici bolje bo! Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Stankaa, s tepežkanjem po riti ne bo nič. Denar so si izmislili menda Feničani, teh pa ni več. Najbrž so izginili prav zato, da so se izognili tvojim batinam. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. september 2003 Prijavi Deli 22. september 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.