aboyanasanna 27. november 2013 Prijavi Deli 27. november 2013 A se vam zdi, da imate obdobje, k imate smolo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maesta 27. november 2013 Prijavi Deli 27. november 2013 hm...ne vem, če bi to opisala kakor da imam občutek smole...so pa obdobja, ko se mi zdi, da se vse okoli mene podira in da mi gre vse narobe.....na ta obdobja poskušam bolj gledati kakor na novo fazo, začetek, novo izkušnjo. Seveda so trenutki, ko kar ne morem verjeti, da se mi to dogaja, da gledam nek slab ameriški film...je pa dejstvo, da vse mine.....tudi "dobra" obdobja...tko, da se tolažim s tem...in res je..vse mine. Ko po nekem časovnem obdobju pogledam nazaj, se praviloma izkaže, da je bilo tudi to za nekaj dobro......takšne izkušnje me praviloma spremenijo (ne nujno na bolje)......res pa je......so obdobja brez katerih bi z lahkoto živela....toda...kako lahko sploh dovolj cenimo nekaj, kar nam nikoli ni bilo odvzeto in nedostopno....oz kakor bi rekla moja bica "šele, ko si dolgo zelo lačen, veš kako dober je kos kruha" 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aboyanasanna 28. november 2013 Avtor Prijavi Deli 28. november 2013 S tem se pa strinjam ja , jaz imam slabo obdobje, se tolažim, da bo bolje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.