Skoči na vsebino

Zajtrk - najpomembnejši obrok!

Recommended Posts

Ljudje a vi jeste ponavadi v miru božjem ali zraven govorite? (mislim, če niste sami valda) namreč jaz toliko govorim med jedenjem, da se mi na koncu hrana ohladi ali ratam kar sita ali pa me pogovor odvrne od nadaljnjega jedenja (to ponavadi v službi).
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 175
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ljudje a vi jeste ponavadi v miru božjem ali zraven govorite? (mislim, če niste sami valda) namreč jaz toliko govorim med jedenjem, da se mi na koncu hrana ohladi ali ratam kar sita ali pa me pogovor odvrne od nadaljnjega jedenja (to ponavadi v službi).

Sej zato si pa skoz lačna! x;)x x:px x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>Tripl, maš point :ermm:

sem že opazila da manj jem kot drugi če npr. jemo porcije, jaz že komaj diham pa šele polovico pojem

ampak ni ga čez sex po eni nadstanda x:px rdni porciji kremastega sladoleda mljac slurp

Kva šele, če ga ješ dol s partnerja! x:px x;)x x:Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

No pa da se vrnemo na temo, drugač ne bo dobro zame x:Dx

moj naj zajtrk zgleda takole: sok iz sveže stisnjenih pomaranč (2dl), sadni muesli z navadnim 3,2 kubičnim jogurtom (da se zmehča, treba mal počakat) in eno tavelko žlico kostanjevega medu. Pred tem polurni tek od Bernardina do Lucije ob sončnem vzhodu, po zajtru pa pod tuš in v službo - in bla sem nafilana z energijo do daske

Jagodni milkshake x:px toast sendvič,nescafe! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

2 Flapjacka.

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pol litra vode, eno jabolko (obvezno zlati delišes), turška kava (ubijalski odmerek: 3 ličke kave za malo skodelico), enourni sprehod s psom (metanje palic, tek)pol pa velika pirina žemlja z Latto namazom in kozarec ananasovega soka. :palec:

• 2 weeks later...

Laneno olje je ful dobra stvar zarad vira omega 3, ma pa tud lastnost, da pospešuje metabolizem maščobnih kislin pa še marsikaj, sam ko ne bi bilo tako ogabno... :xx!: Men se še potem pol dneva kolca po njem...

A kdo pozna Sunnybisk? Juhu x:px , spet ga prodajajo v Interšparu, zgleda podobn ko čokolino, sam je velik velik bolj zdravo.

• 3 months later...
  • 1 year later...

Pa mam spet en iziv za vas x:Dx

Zjutri nimam velik časa, večinoma za zajtrk pojem na hitro

Ve kdo kakšno jed za zajtrk ki se jo da hitr pripravit (al pa da se naštima prejšn dan pa pol zjutri dokonča oziroma kej v tem smislu) pa da je hranilna :D

pa.. brez kakršnihkoli oreškov če se da :D

Ve kdo kakšno jed za zajtrk ki se jo da hitr pripravit (al pa da se naštima prejšn dan pa pol zjutri dokonča oziroma kej v tem smislu) pa da je hranilna :D

Vroč kakav, v katerega nadrobiš kruh.

Vse vrste otroške hrane (čoko & co).

Banane.

Topli sendvič.

Palačinke.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Jaz zjutraj vedno popijem sojin polnovreni napitek(ima 6 možnih okusov: vanilija, kakav, kapučino, tropika, jagoda, cookies&craem), mešam jih z mlekom, raznimi100% sokovi ali pa z jogurtom. Naredi se v minuti ali dveh(zmešaš v šejkerju) in če nimam časa zaradi službe popiti doma, ga vzamem kar v šejkerju s seboj.

Tako nisem nikoli brez zajtrka.

Ciao, Andreja x^x

poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo

http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...