mayita 31. julij 2014 Prijavi Deli 31. julij 2014 Duša je iz energije, ki je sposobna zavedanja, je zavestno bitje, s svojo svobodno voljo odločanja, med tem ko materija ni. Npr. en mikrofon se ne zaveda obstoja drugega mikrofona, niti se ne odloča premaknit iz enega mesta na drugega, ti pa se lahko zavedaš obstoja obeh in sebe ali njiju tudi premikaš. Duša ima sposobnost se zavedat tako drugih zavestnih bitij kot tudi nezavestnih materialnih elementov ali oblik. To je razlika med njima. pa to vsi vedo mgd,to že otroci vedo, jaz sem te vprašala iz česa je duša, a te pol vprašam iz česa je pol ta zavedna energija?če ni iz nekakšne materije iz česa je???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 31. julij 2014 Prijavi Deli 31. julij 2014 Materija je preprosto neka energija, neko nihanje, črna luknja?Predstavljajte si, kakšen kompleksni strojček smo, da vse okrog vidimo kot ga... Ojoj ojoj Materija niso samo mikrofoni, asfalti, mostovi, rakete,... so tudi drevesa, ptički, bakterije, kamni, oblački, veter,... neumnost ...vse v božanski kreaciji ima zavest .... tudi materija je samo informacija kot vse drugo ....Ti verjetno ciljaš na levo ali desno,pa misliš, da sta si ta dva predmeta v osnovi kaj različna? V substanci? Duša je zavestna, materija ni. 1 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 31. julij 2014 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2014 Ojoj ojoj Materija niso samo mikrofoni, asfalti, mostovi, rakete,... so tudi drevesa, ptički, bakterije, kamni, oblački, veter,... "Živa drevesa" itd. so duša plus telo iz materije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 31. julij 2014 Prijavi Deli 31. julij 2014 Klasika bi bila, da je duša iz nekega etra oz. je eter. Torej nekaj anti materialnega,za kar znanost že ima dokaze ala Star Trek.... pa to vsi vedo mgd,to že otroci vedo, jaz sem te vprašala iz česa je duša, a te pol vprašam iz česa je pol ta zavedna energija?če ni iz nekakšne materije iz česa je???? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 31. julij 2014 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2014 pa to vsi vedo mgd,to že otroci vedo, jaz sem te vprašala iz česa je duša, a te pol vprašam iz česa je pol ta zavedna energija?če ni iz nekakšne materije iz česa je???? Jaz pa sem ti odgovoril, da je iz kategorično različne energije kot materija, ki ima za razliko od materije sposobnost zavedanja, čutenja, odločanja, delovanja. A mi ti lahko odgovoriš iz česa je materija? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Duša je duša in materija je materija, različni energiji, v čemu je problem? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Duša ni iz zemlje, vode, ognja, zraka, etra, uma, inteligence, lažnega ega, ki so elementi materije. Duša je duša. Večno, zavestno, blaženo bitje s svojo voljo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 31. julij 2014 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2014 duša ni iz zemlje ... zemlja pa je iluzija ... in vse kar ti še ostane, je inteligentno zavestno informacijsko polje s svobodno voljo odločanja .... Zemlja ni iluzija, večno obstaja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. avgust 2014 Prijavi Deli 1. avgust 2014 v glavnem duša je tudi iz nečesa in vsemu temu pravimo materia, vsaki različni energiji ki je sestavljena tudi rečemo kamen, telo,itd.....pač materii z inteligenco rečemo duša,ker če duša ne bi bila iz materie se je ne bi dalo videti.....zrak je tudi iz materie,tko da mgd ne bluzi.....odvisno kako vibrira vse skupaj.......iz česa je glas iz česa je zvok?kaj je vakum?kdo sprošča energijo telo ali duša?kdo se oglaša telo ali duša? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 1. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2014 Kamni, minerali po tvoje imajo zavedanje? Sem spregledu tegale, sorry. Ta živi, tisti v katerih je duša, ja, ampak zaveda se duša, ne materija. Duša pa se glede na njene aktivnosti, bolj ali manj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 1. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2014 v glavnem duša je tudi iz nečesa in vsemu temu pravimo materia, vsaki različni energiji ki je sestavljena tudi rečemo kamen, telo,itd.....pač materii z inteligenco rečemo duša,ker če duša ne bi bila iz materie se je ne bi dalo videti.....zrak je tudi iz materie,tko da mgd ne bluzi.....odvisno kako vibrira vse skupaj.......iz česa je glas iz česa je zvok?kaj je vakum?kdo sprošča energijo telo ali duša?kdo se oglaša telo ali duša? Sej nisem reku da duša ni iz nečesa, seveda je, ampak iz različnega kot materija Če kje opazmo delovanje inteligence, je to zarad tega ker je duša notr prisotna. Inteligenca sama po sebi je element subtilne materije, različen od duše. Duše ne morš vidt z materialnimi očmi ali umom, inteligenco, lažnim egom. Le če slediš navodila Boga, jo lahko vidiš po njegovi milosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 1. avgust 2014 Prijavi Deli 1. avgust 2014 ok se predam mgd zdaj vemo da je duša iz nečesa različneg kot materija, ampak še vedno ne vem iz česa,po tvojem mnenju...... shamanko vse je povezano http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 1. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 1. avgust 2014 ok se predam mgd zdaj vemo da je duša iz nečesa različneg kot materija, ampak še vedno ne vem iz česa,po tvojem mnenju...... Sej to ni po mojem mnenju, je tko kot je http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Najboljš je, da izkusiš pa boš vedla. Lahko napišem tud, da je duša iz življenja, iz blaženosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2014 Prijavi Deli 6. avgust 2014 duša je božanska plast ...v program nekega telesa, se vedno uteleša le delček duše ... le tako je lahko hkrati opazovalec in igralec na velikem platnu ...in ker je vse tukaj zdaj, duša hkrati obdeluje veliko življenskih iluzij ... po končanem planu življenja, lahko nek delček duše kje zašteka v nekih podprogramih, programskih zankah ... recimo na astraluko najde rešitve, izpolni pogoje, izstopi iz zanke in lahko konča iluzijo tega telesa ...recimo : vrne se domov k sami sebi ... v tej fazi potem obdeluje kao telesne izkušnje ... po končani obdelavi , vstopi v naslednji program telesa Ali je program telesa genetski zapis ali kaj drugega? Pred leti sem poslušal posnetek neke radijske oddaje v kateri je odgovarjal Michio Kaku in je omenil, da je univerza na Floridi prišla do nekih zaključkov oz. dokazov, da so na robu vesolja zasledili neke vrste 2D informacijske knjižnice kot neke vrste programe o vesolju. Ne najdem več posnetka ... * V okviru pojmovanja makrokozmos (duhovni plan) in mikrokozmos (fizični plan) velja, da je mikrokozmos v makrokozmosu. Torej fizični svet kot ga poznamo je v duhovnem svetu in ne obratno. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2014 Prijavi Deli 6. avgust 2014 . Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2014 Prijavi Deli 6. avgust 2014 duša je božanska plast ...v program nekega telesa, se vedno uteleša le delček duše ... le tako je lahko hkrati opazovalec in igralec na velikem platnu ...in ker je vse tukaj zdaj, duša hkrati obdeluje veliko življenskih iluzij ... po končanem planu življenja, lahko nek delček duše kje zašteka v nekih podprogramih, programskih zankah ... recimo na astraluko najde rešitve, izpolni pogoje, izstopi iz zanke in lahko konča iluzijo tega telesa ...recimo : vrne se domov k sami sebi ... v tej fazi potem obdeluje kao telesne izkušnje ... po končani obdelavi , vstopi v naslednji program telesa Ali je program telesa genetski zapis ali kaj drugega? Pred leti sem poslušal posnetek neke radijske oddaje v kateri je odgovarjal Michio Kaku in je omenil, da je univerza na Floridi prišla do nekih zaključkov oz. dokazov, da so na robu vesolja zasledili neke vrste 2D informacijske knjižnice kot neke vrste programe o vesolju. Ne najdem več posnetka ... * V okviru pojmovanja makrokozmos (duhovni plan) in mikrokozmos (fizični plan) velja, da je mikrokozmos v makrokozmosu. Torej fizični svet kot ga poznamo je v duhovnem svetu in ne obratno. To je zelo podobno razlagi 'telo je v duši' in priznam gre za zelo zanimiv preobrat, če se doživlja na osebni ravni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2014 Prijavi Deli 6. avgust 2014 Ups, tole mi je pa ušlo v objavo ... še nekaj me zanima ...praviš le delček duše se uteleša v fizičnem planu in duša je neskončna. Si duše lahko predstavljam kot vodo ... vsaka duša predstavlja molekulo vode in skupaj tvorijo pojav vode? Če vzameš molekulo iz vode, ne bo razlike. Če vzameš vse molekule iz vode, pa le te v pojavni obliki ne bo več ... jaz sem voda, ti si voda, mi smo voda ampak hkrati nismo. Malce se spogleduje z debato, ki jo v drugi temi vodita z mgdjem .... jaz sem ti, ti si jaz, bog je, jaz sem bog in bog je jaz ...ampak hkrati tudi ni. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2014 Ups, tole mi je pa ušlo v objavo ... še nekaj me zanima ...praviš le delček duše se uteleša v fizičnem planu in duša je neskončna. Si duše lahko predstavljam kot vodo ... vsaka duša predstavlja molekulo vode in skupaj tvorijo pojav vode? Če vzameš molekulo iz vode, ne bo razlike. Če vzameš vse molekule iz vode, pa le te v pojavni obliki ne bo več ... jaz sem voda, ti si voda, mi smo voda ampak hkrati nismo. Malce se spogleduje z debato, ki jo v drugi temi vodita z mgdjem .... jaz sem ti, ti si jaz, bog je, jaz sem bog in bog je jaz ...ampak hkrati tudi ni. Jaz nikol nisem ti in ti nikol nisi jaz in niti ti niti jaz nikol nisva Bog, čeprav smo med seboj neločljivo povezani. Bog je najin vzrok. Ko mu postanemo nenaklonjeni, se zmotno poistovetimo z materijo in naše videnje postane popačeno, delovanje napačno, rezultat frustracija, nezadovoljstvo, trpljenje. Ne splača se ti umsko predstavljat nekaj na podlagi umske špekulacije shamana. Sprejmi avtentični proces spoznanja sebe, postopnega ali direktnega in spoznaj tako kot je. Ta umska gimnastika te bo tudi pripeljala le do frustracije nič drugega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. avgust 2014 Prijavi Deli 6. avgust 2014 Jaz nikol nisem ti in ti nikol nisi jaz in niti ti niti jaz nikol nisva Bog, čeprav smo med seboj neločljivo povezani. Bog je najin vzrok. Ko mu postanemo nenaklonjeni, se zmotno poistovetimo z materijo in naše videnje postane popačeno, delovanje napačno, rezultat frustracija, nezadovoljstvo, trpljenje. Ne splača se ti umsko predstavljat nekaj na podlagi umske špekulacije shamana. Sprejmi avtentični proces spoznanja sebe, postopnega ali direktnega in spoznaj tako kot je. Ta umska gimnastika te bo tudi pripeljala le do frustracije nič drugega. *Ni potrebno tako dobesedno jemati ... Ti si duša. Si ti (duša) tisti, ki se tako močno oklepa samega sebe ? *Doživljanje frustracij v danem kontekstu je stvar notranjih interpretacij. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 6. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2014 *Ni potrebno tako dobesedno jemati ... Ti si duša. Si ti (duša) tisti, ki se tako močno oklepa samega sebe ? Samega sebe se ne morš oklepat, ker ti si vedno ti, lahko pa se oklepaš lažnega sebe (materije) ali Boga (ko se hkrati zavedaš pravega-sebe v odnosu do Njega). *Doživljanje frustracij v danem kontekstu je stvar notranjih interpretacij. Ne interpretacij, ampak dejstev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2014 Zdej sm končno dojel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Jz sm bog, shaman je bog, fixminze je bog, brezo je bog, gold je bog, vsi smo bog... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ta materija in materialno življenje pa je iluzija. in da bi se lahko konstantno tega zavedal, tj. dosegel osvoboditev, pa moram meditirat na to kdo sem s so'ham, aham brahmasmi, tat tvam asi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2014 v kolikor misliš resno, si bližje ...si bog, ki se uči naprej skozi iluzije življenja ... in da je učenje učinkoviteje, si bog , ki se je razpršil v veliko bitij hkrati ... preprosto kot fižol in učinkovito ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png zato kvalitativno ni nobene razlike med tem čemu praviš mgd in tem kar imenuješ krišna ... in zdaj, ko to veš, lahko začneš živet ... hara hare pa lahko od zdaj naprej poješ sebi ... to si ti ... pa naj ti ne udari v glavo Ja, jz sm najvišji in lahko delam kar želim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 7. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2014 imaš možnost delat vse kar želiš ...smiselno pa je delat to kar te pelje naprej, te razvija naprej ... zato si tukaj ... Točno to Ko prideš ven iz boxa, nobenga ne sovražiš, vse ljubiš, tud svoje telo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 8. avgust 2014 Prijavi Deli 8. avgust 2014 Zdej sm končno dojel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Jz sm bog, shaman je bog, fixminze je bog, brezo je bog, gold je bog, vsi smo bog... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ta materija in materialno življenje pa je iluzija. in da bi se lahko konstantno tega zavedal, tj. dosegel osvoboditev, pa moram meditirat na to kdo sem s so'ham, aham brahmasmi, tat tvam asi...Jaz sem bog doživljam kot videnje in čutenje sebe v bogu, kot del izraza boga, kot del boga, kot jaz sem bog - ker lahko smo božanski. Podobno kot, ko se dojenček ali majhen otrok stisne k očetu ali mami in se premakne vanju - takrat, če je sprejet čuti sebe kot del staršev, čuti njuno ljubezen kot svojo, čuti njuno varnost kot svojo, čuti njuno moč in zavest kot svojo. Vidim in čutim kvalitativno in kvantitativno razliko med nami, med bogom. Vsi se lahko najdemo v isti točki boga: jaz sem bog in bog je jaz, kar pa pride iz dojemanja in sprejemanja kvalitativnih in kvantitativnih razlik. Brez dojemanja in sprejemanja teh razlik je pozicija jaz sem bog zgolj pozicija ega. Ko v vseh ostalih vidim boga, vidim v njih božansko iskro in energijo, ki se s tem zavedanjem giblje. Hkrati vidim tudi ujetost v to kar smo ta trenutek = oblika zavesti, zavedanja. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 8. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2014 Jaz sem bog doživljam kot videnje in čutenje sebe v bogu, kot del izraza boga, kot del boga, kot jaz sem bog - ker lahko smo božanski. Podobno kot, ko se dojenček ali majhen otrok stisne k očetu ali mami in se premakne vanju - takrat, če je sprejet čuti sebe kot del staršev, čuti njuno ljubezen kot svojo, čuti njuno varnost kot svojo, čuti njuno moč in zavest kot svojo. Vidim in čutim kvalitativno in kvantitativno razliko med nami, med bogom. Vsi se lahko najdemo v isti točki boga: jaz sem bog in bog je jaz, kar pa pride iz dojemanja in sprejemanja kvalitativnih in kvantitativnih razlik. Brez dojemanja in sprejemanja teh razlik je pozicija jaz sem bog zgolj pozicija ega. Ko v vseh ostalih vidim boga, vidim v njih božansko iskro in energijo, ki se s tem zavedanjem giblje. Hkrati vidim tudi ujetost v to kar smo ta trenutek = oblika zavesti, zavedanja. A pol verjameš, da je Bog vedno nad tabo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 8. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2014 v kolikor misliš resno, si bližje ...si bog, ki se uči naprej skozi iluzije življenja ... Sem večno, individualno zavestno bitje, s svobodo izbire in skozi iluzije življenja se učim, da me fatamorganska voda uživanja maye ne more osrečit, čeprav kaže kot da bo. in da je učenje učinkoviteje, si bog , ki se je razpršil v veliko bitij hkrati ... preprosto kot fižol in učinkovito ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Ja, jz sm vedno samo en in isti, ampak pod vplivom iluzorne energije se mi lahko zdi tud kot da sem razpršen v veliko bitij hkrati, sam to se razblini s spoznanjem sebe. zato kvalitativno ni nobene razlike med tem čemu praviš mgd in tem kar imenuješ krišna ... Ja, med mano in Krišno ni nobene kvalitativne razlike, ker oba sva večni zavestni bitji. Je pa kvantitativna razlika, On je neomejen, jz sm drobec. In obstaja tudi kvalitativna razlika, da On je Gospodar in kontrolor, jaz pa služabnik in kontrolirani. Sem pa lahko popolnoma srečen ko sem mu predan. in zdaj, ko to veš, lahko začneš živet ... hara hare pa lahko od zdaj naprej poješ sebi ... to si ti ... Ja, jz sm hara hare, kot njun del, del njune energije, njun služabnik. Hare Krišna Mahamantro pojem za Njiju in ob tem dobim pravo, čisto, izpolnjujočo srečo. Hvala Bogu. pa naj ti ne udari v glavo Ne, v srce mi je http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mgd 8. avgust 2014 Avtor Prijavi Deli 8. avgust 2014 Ja, jz sm najvišji in lahko delam kar želim. Če gledam proti dol, proti materialni energiji, sem najvišji in ker sem zavestno bitje s svobodo izbire, lahko delam kar želim, popolnoma svobodno se lahko odločam kaj bom počel. imaš možnost delat vse kar želiš ...smiselno pa je delat to, kar te pelje naprej, te razvija naprej ... zato si tukaj ... Ja, mene služenje Boga, Krišne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.