Skoči na vsebino

Valentinovo

pokowc

Recommended Posts

he he, tega nihce ne trdi drugace... sigurn pa vecnia ljudi vsak dan ni isto predana emu kar pocne... ker bi se sicer spridilo spostovanje ipd... in bi stvari ratale razvada. no, pac moje mnenje.

ce bo clovek vsak dan delal in imel rdko prosti dan, bo prosti dan cenil in ga spostoval ter izkoristil; sicer pa ga ne bo cenil. nazalost je velikokrat tako tudi v partnerstvih, ko partmner postane samoumevno. in taki dnevi so, da se ljudje spomnijo in morda razmisljao drugace, ozavestijo, si dvignejo zavest...

zakaj je sveta noc, zakaj so krscanski prazniki, zakaj so drugi verski prazniki ipd... ali prazniki narave, ipd... no, vsak si bo razlagal po svoje; jaz mislim ,da niso brezveze, pa ceprav bi verjetno vec njih kamot ukinili, ali ap vsaj drugace zastavili.

men je valentinovo kul! le velikdel denarja bi se moral nameniti v dobrodelne namene ipd...

kaj pa ljudje danes se sploh cenijo? vse se je ze spridilo.. nobenega spostovanja do stvarstva, svetih dni, casov... pa saj ne recem, da bi morali nekaj poceti ker pocenjo drugi...

samo se denar velja... in Mi smo tisti ki naredimo ta praznik ALI financno priloznost ALI nekaj kar bo razsirilo svetlobo, ljubezen poudrajeno.

Jaz to tako dojemam kot skupinsko molitev. Ce zdruzi vec ljudi in moli za zdravje, za vec ljubezni v svetu, toliko mocnejsa je lahko potem ta energija, toliko vec se je lahko spusti v svet. Dandanes, ko je toliko volj in vsega... toliko trpljenja.. pa je to se bolj potrebno. Ne recem, ce bi to ze poceli vsak dan... toda zakaj ne bi vsaj tak dan kjer se o tem govori, pise, kjer je ta energija ze v trgovini, na ovinku... v sluzbah, idp...

S tem, ko boste govorili in kritizirali da bi moral biti vsak dan tak ne boste storili 0. Ce pravite, da je to komercialni dan, in da bi morali ljubezen cutiti do partnerja vsak dan; prav, toda ali jo? ali niste komercialni tudi vi vsakdan v vasem zivljenju? sodite tisto kar ste vi sami; grajte tisto kar ste vi sami. Nic drugega.

--------

kot da nimamo svojega partnerja vse ostali dni v letu...samo na valentinov se zavemo-uf sej res tukaj je še moja draga/moj dragi..a ni mal kruto da mu samo na en dan posvečamo pozornost?

to je tako kot da imamo igračko ne pa človeka..

vsak dan naj bo valentinovo..v naših srcih

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 266
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kdaj pa je gregorjevo??

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

pa saj mas prav free, sam jaz vidim predvsem stranske ucinke - v kaj se vse to sfizhi... zal...

mislim da 12. marca, silki.

al pa 14. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Thanks Marsa!...šla pogledat,....gregorjevo je v nedeljo 12 marca,.... xDDx

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Tudi 8 marec je prisel iz casa delavcev kolikor vem... imel je svoje namene, ki verjetno filozofkso niso bili slabi; prakticno pa je vprasanje kaj so iz njega naredili.

Ali se kot otrok na ta dan nisi posebej zavedala, da pravzaprav imas starse, da si lahko hvalezna, ipd... kar se nekateri sosolci, sosolke ki starsev niso imeli, pac niso mogli. kolikokrat nam je bilo samoumevno, da starsi so!? nismo pomislili da samoumevno prazvarpav tudi ni, da skrbijo kolikor skrbijo.

Tudi zato so prazniki vcasih primerni.

Mislim pa, d je stvar v sami zastavljenosti praznikov... samem nacinu praznovanja in dogajanja, pristopu in sprovedbi. Lahko bi bili veckrat bolj cloveku (tistim ki pomoc res potrebujejo) prijazni.

8 marec... da, vcasih so ljudje delali cele dneve v sluzbah... in so prostidan cenili. Dnes gremo na kufe k se nam dvigne... no, vcasih ni bilo tako in je biu 8 marec dosti bolj primeren na nek nacin.

moje mnenje pac :P

--------------

itak, natancno tako, kot 8. marc pa tak.

mdr. dodatne moznosti za zasluzek. :|||

*

gregorjevo? xDDx

men tud bolj vsec (pticki pa to)....

no, zdej govoris!! :palec: x:Dx

ja, sej to sm mislu... skomercializioran je, to nihce ne more zanikat... novinarji in cajtngi bodo spet o tem kritizirali cele strani.. in pisali o tem .. sam da bodo mel kej pisat... nevedoc koliko negativne bodo raztrosili naokoli... to je se slabse, kakor da gre clvk pac v trgovino in za zeno kupi darilo, z lepim namenom!!

Itak je stvar le v NEMENU!! Ali je pac namen dober, ali pac ni. In ce tisti dan veliko ljudi ima ze zradi dneva boljsi namem, dober namen, pomeni da je praznik svoje dosegel. razsirilo se je vec dobrega!! In to je to!

ali pa bobo vsi rekli da je praznik skomercializiran in blatili vsepovprek in verjeli novinarjem in naposled bodo vsi zaceli razmisljat negativno do nekoga pac in iskati krivca... in potem so vedno krivi politiki, amerika, tisti ki imajo oblast in denar ipd... nihce pa ne pogleda kaj sam pravzaprav pocne in misli.

--------

pa saj mas prav free, sam jaz vidim predvsem stranske ucinke - v kaj se vse to sfizhi... zal...

mislim da 12. marca, silki.

al pa 14. :)

xDDx :palec:

..men tud ptički bolj "sedejo",....k Sv. Valentin... x^x

... to je se slabse, kakor da gre clvk pac v trgovino in za zeno kupi darilo, z lepim namenom!!

Itak je stvar le v NEMENU!! Ali je pac namen dober, ali pac ni. In ce tisti dan veliko ljudi ima ze zradi dneva boljsi namem, dober namen, pomeni da je praznik svoje dosegel. razsirilo se je vec dobrega!! In to je to!

--------

no, ja, mas prav, saj sem rekla, ja res je. :palec: xDDx

... ampak vseen... x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ne Silki?

pticki sam so, pa pojejo pa se veselijo, njim ne mors nic prodat, oni ti noujo nic prodal (razen da se bos mal jezil cez kaksno ogabico al pa ogabo na shipi x:Dx x:px)

he Free.. xcivx xsingx x;)x

Picasso

ok, naj ti bo... si rekla x:Dx x:o)x mas pivo! k se zmano strinjas :palec: x8Dx x:o)x

-------

no, ja, mas prav, saj sem rekla, ja res je. :palec: xDDx

... ampak vseen... x:o)x

a si prectavlas da bi biu za vsak valentinovo 1 clovk oblecen v ptica in bi (dobesedno9 govoril: CIV CIV CIV x:Dx x:o)x (sam ne: ciu ciu ), ampak CIV x:o)x

jah, men je ta beseda tko smesna no neki...

------

a ne Silki?

pticki sam so, pa pojejo pa se veselijo, njim ne mors nic prodat, oni ti noujo nic prodal (razen da se bos mal jezil cez kaksno ogabico al pa ogabo na shipi x:Dx x:px)

he Free.. xcivx xsingx x;)x

civciv - men je pa vsec (manj pa ideja velikih pticev - torej folka v neke ptice da bi bli obleceni x:o)x)

Picasso

to sm dau bl zato, da bi povedu o CIV x:Dx x:o)x

(sesamo street)

Is a Big Bird tasty? :inocent:

xcivx čiv, čiv, ravno prej gospoda opozorila, naj bo previden s kom se jutr lupčka k je Valentinovo, pa je rekel, ok...se bom pazil ptic :inocent: hmmm karkoli to že pomeni x:o)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

točn tak, sam da trgovci pridejo na svoj račun, valentinovo je za mene dokaz plehkosti in razkazovanja...pri nas še ni tako hudo, v zda pa se za valentinovo pogovarjajo o tem kolk karatov more met kamen na prstanu :sick:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

js temu rečem plehkost, naj bo valetinovo vsak dan, pa ne z matrialnimi darili ampak s tem da nekomu daješ ljubezen in je nazaj ne pričakuješ ali zahtevaš, ampak upač da bo ta oseba zaradi tvoje ljubezni srečna...ker potem si tudi ti srečen :)

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Men je drugač valentinovo čist kul xDDx Sem itak zaljubljena v tole pomlad (jst mam že kar pomlad x:px ) :2src: Je pa gregorjevo moj praznik ... ptički pa to ... xsrcx Sploh bo pa tole valentinovo čist nekej posebnega :P Greva s prijateljico na večerjo v kitajsko pa potem še na pijačko pa mal žurat xflowx Ne bomo pogrešal kakšnih ex pa to, ampak se bomo imeli samo radi xloveyx To si pa itak moramo povedat večkrat, če je samo na valentinovo, nima smisla, men to nič ne pomeni, če ti nekdo reče, da te ima rad samo na valentinovo :xx!: Enga velikega sončka :flowerface: vsem jutri pa uživajte vsako minutko posebej!!! x:Xx :palec:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

teh best! si nardita zur; special day! :palec: x8Dx

ja, ex-e je fajn prebolet :sori:

x:o)x

---------

... ok...se bom pazil ptic :inocent: hmmm karkoli to že pomeni x:o)x

kr kul tist sesao street :vio: jst prvo sploh nism steku zakaj gre... no ,sej se se zdej ne spomn x:Dx pa muppetki pa tko...

sam, ok tema je valentinovo x:Ix

jutr torej! :palec: se potrudmo met bolj radi; pa odpustit, pa mislene forme negativne zamenat pa tko... :palec:

--------

x:Dx x:o)x

*

free, sem jaz tud na onga jasno rpec pol pomislila, ko sem tisto napisala. :)

:flowers: xsrcbumx x:Ix

Kaj za vas pomeni Valentinovo (14. februar) in, :love:

kako nameravate razveseliti srce, ki vam je bilo zaupano? xlove2x

http://www.osijek-online.com/vijesti/images/000581_1.jpg

Resnica je samo ena, vse ostalo je iluzija.

:flowers: xsrcbumx x:Ix

Kaj za vas pomeni Valentinovo (14. februar) in, :love:

kako nameravate razveseliti srce, ki vam je bilo zaupano? xlove2x

http://www.osijek-online.com/vijesti/images/000581_1.jpg

x:Dx :palec: simpl ko pasulj

I love you anywhwere and anytime xsrcbumx xyesx xloveyx what a surprise You don¨t feel? Must be something mistake on comunications :wOOt:

lepa fotka in lepa plaža :palec: :2src:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...