Skoči na vsebino

Valentinovo

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 266
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lunatkom za Valentinovo x;)x

Življenje je kratko in nikoli nimamo dovolj časa za ljubezen do tistih, ki potujejo z nami. O, ne zamujaj se ljubiti! Podvizaj se, bodi ljubezniv. xsrcx

H. F. Amiel

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Pismu so smotani s tem...

Prezivela sem ga na faksu, kjer so bili ogromni srčki iz srčkastih balonov, kjer se je folk spodaj slikal. Sem sla na drug faks jest - isto. Zvecer smo sli s kolegi ven, povsod neki plesi, vse srčkasto. V Le Petitu tortice v obliki srčkov xrolleyesx

Res mi je neumnost to.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle ma belle! x;)x Ja hudič je to, če ti je zalublenost pa love brezvezna! x:o)x Drgač pa je to kt prebujanje rastlin, začetek novga živlena! x:Dx kak že rečejo: Sveti Valentin ma kluč od korenin, pol pa to jemleš kak češ! x;)x
[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Zaljubljenost mi se zdaleč ni brezvezna, zelo rada jo doživljam in mi je prav fajn.

Da smo pa podlegli "prazniku", kjer si pari ze zamerijo, ce si ne kupijo LIH NA TA DAN en srček, kakšno bonboniero...to se mi pa zdi brezveze. Vedno sem imela rada, ce me je tip presenetil kar na en x dan s kakšno malenkostjo, rožico, karkoli pač. Izkazovanje ljubezni verbalno in fizično, je bilo pa pri meni v zvezah vedno nekaj vsakdanjega. Tako da ne vem, zakaj podležti takemu dnevu, razen, da malce pomagat trgovcem pr poslu.

Ne vem triple, sam nikjer ne vidim, da sem omenila, da mi je zaljubljenost brezvezna.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mmmmmmwa x:Xx x:Dx lep je dan, vse diši že po pomladi lep je dan naj ljubezen nič ne vstavi x:Ix xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 2 years later...

Hoy

Mimo mene tudi... ampak ne cist, ker sicer ne bi pisu kle xcivx x:o)x

Mislim, da je en zelo super praznik! Sam praznik tudi meni ne pomeni nic; a vseeno mi pomeni ideja.

Kar pa kdo iz praznika, ideje naredi, ali kako ga/jo uporabi in izkoristi, pa prepuscam sodbi posameznika.

Komercialno ali tudi kako drugace gledano pa se ne razlikuje nic bolj od vseh bozickov, NL, ali kaksnih drugih "izrabljenih" praznikov.

...

no zdej pa res, ta praznik gre mimo mene čist neopažen.

ok to bolj težko x:o)x x;)x ampak pač mi ne pomeni nič.

ta praznik je eden lepših, če imaš seveda partnerja s katerim ga praznuješ :o|o: x:Dx zato bi jaz veselo valentinovo voščil predvsem samskim, kateri dans nimamo delat kaj drugega kot gledat vse ne-samske in njihovo ,khm, stiskanje x:o)x

še dobr, da mi ostane tv in pizza xcivx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...