Skoči na vsebino

Valentinovo

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 266
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V petek 14.2. so me tamali leteči froci čisto zasuli s puščicami, jebemti so me kar dobro naciljali in zadeli. Še zdaj sem razburjen, kot kaže so bile tiste puščice namočene v nekaj, kar me je potem še cel vikend metalo http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif. Vem da ni bil LSD http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif.
Ja sam ka mali pao s lipe
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 10 months later...
Oho, saj res, zdaj bo kmalu treba spet na to zadevico misliti, se moram kaj pametnega spomniti, kaj ne dragega, bolj prikupnega, lahko bi tule kakšne ideje zbrali.... :inocent:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

He-he......ta nova Sully pa je prava čveka x;)x .......komaj še sledim njenim postom danes x;)x x:Dx .....aja....pozdravljena Sully x;)x x8Dx

Ma, meni pa je to Valentinovo že prav nesramno skomercializirana zadeva :xx!: ........je treba valentinove dni ves čas delat, budit.........in negovati ljubezen......ne, ko nas v to nek sforsiran praznik "prislili"....no, saj škodi pa ne, ne x;)x x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja uni tamali froci na krilcih, so zopet začeli frčat okrog in iztreljevati puščice. Mene so lansko leto zadeli. Tako da še zdaj trpim za posledicami. Upam da me bodo tudi letos za Valentinovo zadeli naravnost v srce.
Ja sam ka mali pao s lipe

A res? A ful praznujete Valentinovo?

Meni je pa dokaj vseeno za tole... Ma, vcasih sem premalo... hm, kaj pa vem... vsi ti soncki in srcki... xrolleyesgx xzzzx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj, jaz tut. Boženedaj, da mi kdo privleče v stanovanje kaki pojštrček v obliki srčka, ki se po možnosti še smeji in ima roke in noge... :wacko:

Skomercializirano pa je je prav toliko, kot si naredimo...

Meni pa se ne zdi slabo, ko vem, da bo en dan zanesljivo samo najin in da bova oba dala res 120% od sebe, da bi bil lep dan za oba!

x:Xx dišeča kopel, muškatov šampanjec, svečke, carti, carti... x:Ix

...in razlog, da kupim še eno šalčko... (hihihihi, glej temo obcesije).

@

Skomercializirano pa je je prav toliko, kot si naredimo...

Ma joj....sem mislil forsiranje Valentine daya na vsakem koraku......še Mobitel ti da posebno ponudbo.......saj za Božič in Novo leto enako velja.........forsiranje na vsakem koraku....čisti biznis x;)x . Kaj si pa mi doma naredimo oz. z našimi dragimi je pa čisto druga stvar.......sicer pa dišeča kopel, šampanjec, svečke, carti carti...... :palec: :palec: ....super :palec: .....samo sam za to ne potrebujem Valentinovega x;)x :vragec: x:Dx

K. Čapek

:palec: se strinjam, Mick, ampak kaj ko ste moški tako nepredvidljivi, da smo za svoj rojstni dan in npr. za Valentinovo 100%vem, da bo vse po planu, sicer pa vas hitro vrže kaj iz tira....... npr. rokometna tekma... x:Dx

@

Saj je fino, da so dnevi posvečeni npr. ljubezni, pa rojstvu nekoga, pa invalidom, pa varčevanju,.... Sicer je itak fino, če ima človek svsak dan poln zadev, ki ga veselijo, če nas pa ekstra spomnijo, ali pa če en dan z več mislimi na določeno zadevo preživimo... x:)x :palec: .

:palec: se strinjam, Mick, ampak kaj ko ste moški tako nepredvidljivi, da smo za svoj rojstni dan  in npr. za Valentinovo 100%vem, da bo vse po planu, sicer pa vas hitro vrže kaj iz tira....... npr. rokometna tekma...  x:Dx

@

x:Dx x:Dx .......ja no.......včeraj bi lahko tudi na mal bolj "poseben" način praznovali zmago..........in dosegli še kakšno.......zmago.....z velik goli :vragec: x:px x:o)x x:Dx

K. Čapek

EEEEEm, moje praznovanje valentinovega? Hmmmm, glede, da nimam s kom praznovat, bom verjetno kr na Metelkovi na Hladnem pivu ob hladnem laškem x:Dx x:Dx x:Dx

In mislim, da bo to najboljše valentinovo doslej ( I love Hladno pivo) x:Dx x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Oh, kok ste poetski .. Kaj pa kaj konkretnega. Saj veste kako zoprno zna biti zadnji trenutek panično razmišljati kje kaj kako ... Delite svoja doživetja, konkretna darila, presenečenja ... Kako je vaš/a presenetila vas, da vam je ostalo zapisano v srcu? x?x xsrcx

Nasmehi imajo bumerang učinek! :)

www.kalidej.net/mitja

EEEEEm, moje praznovanje valentinovega? Hmmmm, glede, da nimam s kom praznovat, bom verjetno kr na Metelkovi na Hladnem pivu ob hladnem laškem x:Dx  x:Dx  x:Dx

In mislim, da bo to najboljše valentinovo doslej ( I love Hladno pivo) x:Dx  x:Dx  x:Dx

Kul......hladno laško.......koncert Hladno pivo......skor ziher se bo prištulu še kak vroč tip :2src: ......kaj češ lepšega x;)x .........sam niknejm bo pol treba spremenit :vragec: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Ja, Mick, to je pa kr zadrega, no :eek: . Sm na svoj niknejm tk navezana, da raj ne srečam nobenga tipa kot pa da ga spreminjam x:Dx

Me&my niknejm

UUUUUUU, Pokowc, misliš sladko pivo za sladko valentinovo? xDDx

MWA!

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ljubezen je pripravljena postaviti

kitajski zid v eni noči.

(korejski pregovor)

Ja, to je pa res. Ljubezen je super x:)x xsrcbumx xloveyx - če je, ko je in če je prava, globoka, strastna.....

En dan na leto (valentinovo) je odločno premalo za praznovanje ljubezni.....

In letos ga bom praznovala sama.

Najlepši spomini na valentinovo - hmm......

Pa še to me moti pri valentinovem, da je preveč skomercializiran. Na živce mi grejo tiste vse mogoče zadeve v obliki srčkov, pa naj bodo sladkarije, medvedki in podobno... Kičasto. Da s škatlo srčkastih bonbonov kupiš Ljubezen???

Live and let live! Life is beautiful!!!!

S škatlo sladkih cukrov, se ne da kupit ljubezni, mi pa paše če dobim kaj podarjenega, malenkost, kot je poljubček ali pa eno leto sem dobila njamsi čokoladno tortico v obliki srčka iz moje najljubše slastičarne.

Med nama je dogovor, da si ne kupujeva ničesar ampak vedno ob tem času, kam odpotujeva in se imava fino. V bistvi je Valetinovo izgovor, da greva kam x;)x ....če, ne bi bilo pa kaj drugega. Edini dogovor, ki je med nama je ta, da se mora vsak od naju eno leto spomniti kam greva.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

S škatlo sladkih cukrov, se ne da kupit ljubezni, mi pa paše če dobim kaj podarjenega, malenkost, kot je poljubček ali pa eno leto sem dobila njamsi čokoladno tortico v obliki srčka.

Skomercializirano je kolikor vsak posameznik želi. Saj te nihče ne sili, da kupuješ te zadeve, da se praznovati na ogromno načinov, tile nakupi so bolj instant zadeva - na hitro rešena zadeva, ampak saj v bistvu šteje to, da se nekdo tega posebnega dneva spomni, pa kakorkoli že x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...