Pujsita 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Vsak dan je Valentinovo.... Ko sem že kritiziral komercializacijo Valentinovega......pa še ena pohvala......všeč mi je Mobitelova reklama na TV.......nekaj v smislu......"od tebe smeje se mi srce.......vsak dan je Valentinovo".......pa priredba enga ful znanega štikla v slovenščini, pa se ne morem spomniti kterga... Uh, Mick, meni gre pa glih ta reklama na živce, no če je tebi všeč, jo bom malo lažje prenašala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Meni tudi... ful na zivce, kar mravljinci (negativni) mi grejo... hrr... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 vsak dan valentinovo no, vsak dan bi se morali počutiti, kot da je valentinovo , če bi bil pa vsak dan valentinovo - bi pa do konca leta bankrotirala ha ha ha Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Poljubčki, nežnosti, lepe besede.........nič ne stanejo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 To ze, sporocilo je OK ("vsak dan je Valentinovo")... pa tudi je cisto OK izvedba..Gre samo za to, da jaz ne morem slisat tegale... preklopim, prec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 ne gledam televizje zadost,, sploh pa ne reklam... sori folk, i tell you this, valentinovo naj bo enkrat na leto, večkrat je preveč, maš itak pol vse mogoče obletnice, tak žur drugačen žur, včasih si zmisliš kar tako, je lepo pomoje da je kdaj pa le še nekaj še mal bolj posebno, ne ala zakaj vsak dan ni poseben, ampak zakaj pa nebi bil dan še malo bolj poseben, to je kt bi rekel pa naj bodo vsi ljudje enaki... dolgčas... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 ne ala zakaj vsak dan ni poseben, ampak zakaj pa nebi bil dan še malo bolj poseben, to je kt bi rekel pa naj bodo vsi ljudje enaki... dolgčas... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 cosma ti pa precej das na svoje oci (k druzga na tvoji slikci ni ) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Moja stara mama pravi: "Svet Val'ntin ma kl'uč od srč'n'h kor'nin" Moja Sabina mi je v prvem razredu napisala za Valentinovo: "MA MICA, TISI MOJ SRČKA" - pa vsi R-ji in J-ji so bili okol obrnjeni Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Hm ja, a smem vprasat, al je prevec bogokletno, kje pa so te korenine, !!? no jst ze vem kje morem sadit za svetga valentina... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 VALENTIN - IZTOK MLAKAR N' zamirte gospa ma rjes mi je žou an vas pruosim da mi oprostistez enu sem drugu zamenjov vas, imeste prov, nikdar vidla me niste.Nikdar u življenju me niste poznala, zna bet da preveč sem spil kak kv'rtinčlouk se zmuoti, kej čmo, so že ljeta pesale, n' zamirte gospa, denes je Svjet Valentin. Kakuo se bi lohko poznala nas dva in kakuo lohkor ukop kej bi mjelavi ste od vsih spoštovana gospa, meni pej samo gl'ž klapu djela.Gvišno ni rjes d' kak bot se prplazi pod nuoč t'm sosjedov ta mlajši u spominteku potiho in naskrivš, da noben ne opazi, ne zamirte gospa, denes je Svjet Valetnin. Ni rjes de puojsla trava je bla, an škure pej veje drevjesa,ni rjes da pod b'ku t'm duol p'r potuoku sva Buogi ukradla nebjesa.Ni rjes da do jutra ukop sva ležala, ni rjes da ta rama nam bla je kušinne ni rjes, da na njej tisto nuoč ste zaspala, ne zamirte gospa, denes je Svjet Valentin. Ne zamirte gospa, ma rjes mi je žou an vas pruosim, da mi oprostistezs enu sem drugu zamenjov vas, imeste prov, nikdar vidla me niste.Pijan sem, vam bluodim, gospa prov ste rekla,nikdar ukop nas ni spravu Beštinan ni rjes, da črez lice, vam ena solza je uteklama sej jest nisem neč vjedou gospa, vjeste, denes je Svjet Valentin! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 El Nino Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 cosma ti pa precej das na svoje oci (k druzga na tvoji slikci ni ) kaj sem pa zdej nardila??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 nic sam tisti veliki ucki mi tkole nekam mizikajo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 ...k so mi bli ucki vsec....mogoče, ker se večina ljudi zapiči pri meni ravno v oči....in potem vidijo vse živo, ker so moje oči na meni malo bolj izrazite, kot pri ostalih ljudeh....pa še bolje vidim, ker imam tako velike ja...mižikajo...hmmmm ....a to u redu al ni u redu? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 El Nino, Mlakar !!!!!!! Sploh pa ta pesem, moji mami je najljubša....... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 ja danes jo igram k sem zvedu da ne bo nic z valentinovim... zgleda da sem prost... pocne kdo kej v soboto, in rabi se koga zraven ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ja, jaz bom zgleda fraj ............. ...šala mala Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 ja danes jo igram k sem zvedu da ne bo nic z valentinovim... zgleda da sem prost... pocne kdo kej v soboto, in rabi se koga zraven ?lbezn ni pocen, lahko pa je zastonj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Ne ne najboljse stvari so zastojn, vredne vsakega tolarja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Mhmmmmm Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Chicago – Nova raziskava je pokazala, da moški spolni hormoni, ko so ti v bližini žensk, podivjajo. tipicno za nove raziskave povejo nekaj kar ze vemo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Pojutrišnjem bo tole Valentinovo...... jaz sem se že odločila, da dobi kuponček za masažo - tako Svinjsko, od prave svinjice , pa eno Milko Ice - ljubi čokolado, od tam so čokoladne učke . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 pa smo že v komerciali Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 Niti ne, masaža bo moje delo, eno čokoladko pa že loh skomercializiramo, ane, glede na to da znam edin kakšnega Kuža pazi na sintić, tlele se pa ne morem kosat s tabo.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.