Skoči na vsebino

Valentinovo

pokowc

Recommended Posts

Vsak dan je Valentinovo.... x;)x  :palec:  :2src:

Ko sem že kritiziral komercializacijo Valentinovega......pa še ena pohvala......všeč mi je Mobitelova reklama na TV.......nekaj v smislu......"od tebe smeje se mi srce.......vsak dan je Valentinovo".......pa priredba enga ful znanega štikla v slovenščini, pa se ne morem spomniti kterga... :sori:

Uh, Mick, meni gre pa glih ta reklama na živce, no če je tebi všeč, jo bom malo lažje prenašala x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 266
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

To ze, sporocilo je OK ("vsak dan je Valentinovo")... pa tudi je cisto OK izvedba..

Gre samo za to, da jaz ne morem slisat tegale... preklopim, prec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne gledam televizje zadost,, sploh pa ne reklam... :( sori folk, i tell you this, valentinovo naj bo enkrat na leto, večkrat je preveč, maš itak pol vse mogoče obletnice, tak žur drugačen žur, včasih si zmisliš kar tako, je lepo pomoje da je kdaj pa le še nekaj še mal bolj posebno, ne ala zakaj vsak dan ni poseben, ampak zakaj pa nebi bil dan še malo bolj poseben, to je kt bi rekel pa naj bodo vsi ljudje enaki... dolgčas...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ne ala zakaj vsak dan ni poseben, ampak zakaj pa nebi bil dan še malo bolj poseben, to je kt bi rekel pa naj bodo vsi ljudje enaki... dolgčas...

x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Moja stara mama pravi: "Svet Val'ntin ma kl'uč od srč'n'h kor'nin"

Moja Sabina mi je v prvem razredu napisala za Valentinovo: "MA MICA, TISI MOJ SRČKA" - pa vsi R-ji in J-ji so bili okol obrnjeni x:Dx x:Dx x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Hm ja, a smem vprasat, al je prevec bogokletno, kje pa so te korenine, !!? ;) no jst ze vem kje morem sadit za svetga valentina...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

VALENTIN - IZTOK MLAKAR

N' zamirte gospa ma rjes mi je žou an vas pruosim da mi oprostiste

z enu sem drugu zamenjov vas, imeste prov, nikdar vidla me niste.

Nikdar u življenju me niste poznala, zna bet da preveč sem spil kak kv'rtin

člouk se zmuoti, kej čmo, so že ljeta pesale, n' zamirte gospa, denes je Svjet Valentin.

Kakuo se bi lohko poznala nas dva in kakuo lohkor ukop kej bi mjela

vi ste od vsih spoštovana gospa, meni pej samo gl'ž klapu djela.

Gvišno ni rjes d' kak bot se prplazi pod nuoč t'm sosjedov ta mlajši u spomin

teku potiho in naskrivš, da noben ne opazi, ne zamirte gospa, denes je Svjet Valetnin.

Ni rjes de puojsla trava je bla, an škure pej veje drevjesa,

ni rjes da pod b'ku t'm duol p'r potuoku sva Buogi ukradla nebjesa.

Ni rjes da do jutra ukop sva ležala, ni rjes da ta rama nam bla je kušin

ne ni rjes, da na njej tisto nuoč ste zaspala, ne zamirte gospa, denes je Svjet Valentin.

Ne zamirte gospa, ma rjes mi je žou an vas pruosim, da mi oprostiste

zs enu sem drugu zamenjov vas, imeste prov, nikdar vidla me niste.

Pijan sem, vam bluodim, gospa prov ste rekla,

nikdar ukop nas ni spravu Beštin

an ni rjes, da črez lice, vam ena solza je utekla

ma sej jest nisem neč vjedou gospa, vjeste, denes je Svjet Valentin!

cosma ti pa precej das na svoje oci (k druzga na tvoji slikci ni :) )

xrolleyesx kaj sem pa zdej nardila???

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

...k so mi bli ucki vsec....mogoče, ker se večina ljudi zapiči pri meni ravno v oči....in potem vidijo vse živo, ker so moje oči na meni malo bolj izrazite, kot pri ostalih ljudeh....pa še bolje vidim, ker imam tako velike x:Dx

ja...mižikajo...hmmmm ....a to u redu al ni u redu?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

ja danes jo igram k sem zvedu da ne bo nic z valentinovim... zgleda da sem prost... pocne kdo kej v soboto, in rabi se koga zraven ? xrolleyesx

ja danes jo igram k sem zvedu da ne bo nic z valentinovim... zgleda da sem prost... pocne kdo kej v soboto, in rabi se koga zraven ?

lbezn ni pocen, lahko pa je zastonj

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Chicago – Nova raziskava je pokazala, da moški spolni hormoni, ko so ti v bližini žensk, podivjajo.

tipicno za nove raziskave povejo nekaj kar ze vemo...

Pojutrišnjem bo tole Valentinovo...... jaz sem se že odločila, da dobi kuponček za masažo - tako Svinjsko, od prave svinjice x:Dx :inocent: :palec: , pa eno Milko Ice - ljubi čokolado, od tam so čokoladne učke x:)x x:px .

Niti ne, masaža bo moje delo, eno čokoladko pa že loh skomercializiramo, ane, glede na to da znam edin kakšnega Kuža pazi na sintić, tlele se pa ne morem kosat s tabo.... x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...