Mick 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Vsem lunatkom želim lep Valentinov dan ....z veliko ljubezni, nežnosti in drobnih pozornosti.......mejte se .....radi Aja.....Mick ma vas rad Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 http://www.abcsplet.com/kartice/source/s70_thumb.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hihihihi, špelo bomo zdaj ribič klicali! se mi zdi da sem med naštetimi vidla tut strelca. pol jo bomo klicali ribič, ribič me je ujel... Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 hihihihi, špelo bomo zdaj ribič klicali! se mi zdi da sem med naštetimi vidla tut strelca. pol jo bomo klicali ribič, ribič me je ujel...hehe, napačnega ribiča misliš............................. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 zajebancija . ribo pa mislim pravo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Prijazni fantje in punce!Se dobro, da sem pogledala v Valentinovo. Tudi jaz zelim vsem! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 zajebancija . ribo pa mislim pravoSori, samo pri tvojih zajebancijah ne vem, kdaj misliš resno in kdaj ne. Pa še na jetra mi grejo(nekatere). Tud tebi ni čist easy če se kdo norca iz tebe dela! Kakšno ribo? -------------Marsa, in ostali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 saj veš Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ribaka hehe, ehjejej kako lepi avtarčki si morem še jaz mojega mal barvno obdelat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 na mojem nisem jaz. chester bennington - mora se ujemat s podpisom Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 na mojem nisem jaz. chester bennington - mora se ujemat s podpisomto kar piše, al barva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 oboje ej, kje pa maš ti svojo friki glavo Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Ribaki ja to je dobra roba.... če druzga ne ga na koncu poješ za kosilo.... Ma, el Nino, kaksno kosilo - za malo malico! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Morm jo prerihtat..............je tumač raztegnjena :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Hehe ej marsa, ribe se ponavadi je za kosilo, ahjaj jaz sem itak vegeterjanec, si lohk prvoščim edin vagice, haha... bo treba sprostit zavore za človeško meso, pol lohk, device pa vodnarke,.... pa po dve dvojčici hehe strelci, pa so na pol konji al kako že je to hm zanimivo... rib pa vseen nebi jedu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 So dnevi, so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki, ko je treba na novo začeti,in so ljudje, ki jih je treba preprosto objeti....(iz neta) En objem za vse in lep dan vam želim! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Dejte no, mi bo še kaka solzica stekla.... take lepe slikce... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Naslov teme je: "Valentinovo, naš odnos, najlepši spomini..." Kaj pa najgrši spomini? Jaz sem se pred 8-imi leti ravno na današnji dan razšla z enim ex... Ampak, OK, že dolgo ne jokcam več in živim dalje kar se da lepo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Za grde spomine je škoda spomina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Hja, ej če že kakšen poseben valentinovo, pol je to zdej najgrše, ampak po svoje tud najlepše punco sem zamenjal za prijateljico, to je tko ne girls come and go friends stay.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Za grde spomine je škoda spomina Bravo Stane. En "rogati "Bikovski pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 10 razlogov zakaj valentinovo smrdi: 1. - 9.Vse kar je zenskega spola je hudobno, egoisticno in pozrseno. :xx!: 10. ful guzva je bla po lokalih dans.. to se mi sploh ne dopade Vse, ki so srecni danes ne maram, ostalim pa lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Meursalut, ja kwa je pa tebe pičl?Slab dan? Sej bo bolš! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 Vse kar je zenskega spola je hudobno, egoisticno in pozrseno. :xx!:a pol maš rej moške Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 10 razlogov zakaj valentinovo smrdi: 1. - 9.Vse kar je zenskega spola je hudobno, egoisticno in pozrseno. :xx!: 10. ful guzva je bla po lokalih dans.. to se mi sploh ne dopade Vse, ki so srecni danes ne maram, ostalim pa lep pozdrav Ti imaš pa res tiste pozitivneže na piki, zgleda, da si bil slabe volje, ko si tole napisal....pusti ti tiste, ki se imajo radi in uživajo v tem, pa ženske hudobne in požrešne, tule se pa globoko zamišljam kakšne te res ženske obkrožajo, saj če na glas takole razmišljaš niti ne morejo biti drugačne do tebe.....daj začni razmišljati pozitivno in se ozri okoli sebe, saj je kul družba, pa tisto ovenelo cvetje zmeči stran.....no saj, če boš hotel boš to kaj kmalu naredil, če ne pa uživaj v tem kar te razveseljuje....sicer Valentinovo je šele.....čez eno leto......lep dan prav vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.