Skoči na vsebino

Vrtičkanje


Recommended Posts

hmmm, pri nas pa (še) ni sezona za nakup krompirja. Sem bila prejšnji petek "tam" in je bilo bolj ubogo, šele v popku zagona. So mi svetovali, naj konec tega tedna pridem naokrog, ker nič (še) ne zamujam; krompir šele prihaja (niso imeli sorto, ki sem jo lansko leto sadila s hektarskimi donosi).

 

Tako da, konec tedna (če ne pozabim) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

 

btw, kako je s čiliji? Se jih že seje (na toplem, jasno)?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 4 weeks later...

Nu, pa sem šla. Posadit bob. Pa malo vejevja sem pospravila (še vse čaka... sam dež bil) in me je potem kar zakuhalo. Saj je kar toplo zunaj, jaz pa čisto zadekana v bundi, kapi, šalu.... ker me je prejšnji teden položilo v posteljo, pa sem komaj prišla k sebi.

Nekaj grmovnic bom posadila tudi, v (pol)senco verjetno kar hortenzije, na sonce pa... ne vem, se moram še malo razgledat.

 

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

uf, Še dobro, da "imamo" Silico http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wizard.gif da nas malo zbrca v zapisovanje opravljenega, načrtovanega...

Včeraj je dal v zemljo tri češnje (best frendice). Upam, da čez 5 let že jemo prve češnje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

 

Že nekaj časa se ogledujem za kakijem. Najrajši jem pocastega, takega, ki se ga poje z žličko in mu tanka kožica poči, če se ga dotakneš. Sam, kaj je to zaena sorta? Bi rasla v okolici LJ? Je samooplodna?

 

Za sorto Tipo vem, da bi, žal pa ne vem, ali izpolnjuje zgornje želje? Nekaj me bega še sorta cioccolatino (zelo verjetno narobe napisano, izgovori se čokolatino, zdej me pa Taljanogovorci popravite).

Torej kaki poznavalci, kaj priporočate http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

@ Cookie

 

Že nekaj časa se ogledujem za kakijem. Najrajši jem pocastega, takega, ki se ga poje z žličko in mu tanka kožica poči, če se ga dotakneš. Sam, kaj je to zaena sorta? Bi rasla v okolici LJ? Je samooplodna?

Za sorto Tipo vem, da bi, žal pa ne vem, ali izpolnjuje zgornje želje? Nekaj me bega še sorta cioccolatino (zelo verjetno narobe napisano, izgovori se čokolatino, zdej me pa Taljanogovorci popravite).

Torej kaki poznavalci, kaj priporočate http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif

 

Alora, maš več vrst kakita. Take k majo sam ženske cvetove, take k majo sam moške cvetove, take k majo sam hermafroditne cvetove (se sami sebe oplodijo) in take k majo mešane cvetove. Tk da maš skupino PCA, pa PCNA, pa PVNA, pa PVA..... Zej kake so razlike. Eni, ko so trdi, zvijajo v ustih, ene lahko pa še trde ješ ku japko. Vsi pa na koncu, ko se omedijo, ratajo zdrizasti, driskasti, postanejo sladki in ne zvijajo v ustih.

 

Zej keri so najboljši. Zame definitivno tisti, ki nikoli ne zvijajo, ki jih lahko ješ trde al pa mehke, skupina PCNA. Zato, k meni so dost bl všeč jih jest ku japko, trde.

Uni mehki, zdrizasti, drekasti so meni preveč sladki že, ponavadi se jih uporablja za kake muse, različne kreme, marmelade.....

Tk da ti lahko vzameš kerekoli, že k so ti všeč zdrizasti.

 

Drgač pa.....

PCA zmeri zvijajo dokler so trdi, ne glede na oplodnjo.

PCNA smo rekli da nikoli ne zvijajo.

PVNA ne zvijajo če so oplojeni, če niso oplojeni pa zvijajo. Tk da maš na drevesu lahko in ene in druge.

PVA včasih zvijajo tut če so opolojeni, odvisno kak dan majo, če majo fešto, če jih kdo mal preveč grdo pogleda, če jim rečeš kako neprimerno besedo.....taka ženska sorta pač....

 

Chocolatino je tip PVNA. Jst ga mam, zlo je dober, če ni oplojen zvija, če je oplojen pa je ful dober in ful sladek za jest trd. Ko je že ful zrel je meni celo že presladek. Tk da jih jem že ko še niso ful oranžni. In samo trde, ko se zmehčajo so fuuuuul sladki. Chocolatino je tut ful zgoden in mal občutljiv na burjo, mraz, a le prvo leto, dokler se ne okrepi.

 

Ne naredi neumnosti da posadiš kaki k zvija in kaki k ne zvija, k bodo najbrž vsi pol zvijali.

 

Za tvoje konce, ne vem sicer prou točno keri so, predvidevam da uni dol bl domobranski http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png , svetujem da posadiš en Tipo in enga opraševalca iz skupine PCNA. Lahko tut Tipo in Chocolatinota.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, pri nas v hazolah smo posadili Tipo - predlani. Lani imel šestdeset mladičev, ki pa jih je 57 dol zmetal, tako, da so ostali samo trije. Ki pa sem jih prepozno pobrala in jih je dobil mraz...tak, da....jih je bilo treba pod nujno pojest in sem imela kosmate zobe pol :)

Sem pa na vrtu že okopala česen, mu fliknila zraven nekaj solatnega semena..zdaj, če kaj bo pač bo..sicer pa ne. Ker pač nimam še nič ostalega zaštihanega.

Sem pa od sestre v nego k nam prinesla preflancane sadike paradižnika in paprike...paradižnik v glavnem pocrkal...njej na srečo tudi, tak, da nisem bila glih jaz kriva. Sem hotla posejat naše domače paradižnikovo seme, ki sem ga lani tako pridno spirala in sušila...no, pa sem ga tako temeljito pospravila, da sem ga že trikrat iskala, pa ne najdla. Verjetno se bo našlo tole enkrat poleti ali pa v jesen.

Sicer pa sestra neverjetno pridna..pismo non stop ga šiba z motiko gor in dol...jaz pa malo pomigam, pa sem mirna pol :)


Pa res imam zjebane možgane no...o totih seminih pišem non stop :) kot pokvarjena plošča..jebemu

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif šele ta teden dobila seme mesnatega paradižnika- zdaj pa razmišljam ali ima sploh smisel sadit gahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png a kdo ve kdaj bo ta teden za v zemljiodat, da ne bo sam šavje, ampak tud kak paradajz pol

 

 

 

predrgnila gredico s čebulo biserno pa s česnomhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png zgleda da nekaj bohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif zračim gredice ali kak je že rekla Nat

 

DRUGAČE PA MEDITIRAM- v pobožnih željah naj me gospod reši trnja inu plevela in naj mah k sosedom raste, ter da rdeči polži na državno pobegnejohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Obečanje ludom radovanje...


Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

 

Alora, maš več vrst kakita. Take k majo sam ženske cvetove, take k majo sam moške cvetove, take k majo sam hermafroditne cvetove (se sami sebe oplodijo) in take k majo mešane cvetove. Tk da maš skupino PCA, pa PCNA, pa PVNA, pa PVA..... Zej kake so razlike. Eni, ko so trdi, zvijajo v ustih, ene lahko pa še trde ješ ku japko. Vsi pa na koncu, ko se omedijo, ratajo zdrizasti, driskasti, postanejo sladki in ne zvijajo v ustih.

 

Zej keri so najboljši. Zame definitivno tisti, ki nikoli ne zvijajo, ki jih lahko ješ trde al pa mehke, skupina PCNA. Zato, k meni so dost bl všeč jih jest ku japko, trde.

Uni mehki, zdrizasti, drekasti so meni preveč sladki že, ponavadi se jih uporablja za kake muse, različne kreme, marmelade.....

Tk da ti lahko vzameš kerekoli, že k so ti všeč zdrizasti.

 

Drgač pa.....

PCA zmeri zvijajo dokler so trdi, ne glede na oplodnjo.

PCNA smo rekli da nikoli ne zvijajo.

PVNA ne zvijajo če so oplojeni, če niso oplojeni pa zvijajo. Tk da maš na drevesu lahko in ene in druge.

PVA včasih zvijajo tut če so opolojeni, odvisno kak dan majo, če majo fešto, če jih kdo mal preveč grdo pogleda, če jim rečeš kako neprimerno besedo.....taka ženska sorta pač....

 

Chocolatino je tip PVNA. Jst ga mam, zlo je dober, če ni opojen zvija, če je oplojen pa je ful dober in ful sladek za jest trd. Ko je že ful zrel je meni celo že presladek. Tk da jih jem že ko še niso ful oranžni. In samo trde, ko se zmehčajo so fuuuuul sladki. Chokolatino je tut ful zgoden in mal občutljiv na burjo, mraz, a le prvo leto, dokler se ne okrepi.

 

Ne naredi neumnosti da posadiš kaki k zvija in kaki k ne zvija, k bodo najbrž vsi pol zvijali.

 

Za tvoje konce, ne vem sicer prou točno keri so, predvidevam da uni dol bl domobranski http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png , svetujem da posadiš en Tipo in enga opraševalca iz skupine PCNA. Lahko tut Tipo in Chocolatinota.

 

 

Uni mehki, zdrizasti, drekasti so meni preveč sladki že, ponavadi se jih uporablja za kake muse, različne kreme, marmelade.....

Tk da ti lahko vzameš kerekoli, že k so ti všeč zdrizasti.

 

Drgač pa.....

PCA zmeri zvijajo dokler so trdi, ne glede na oplodnjo.

PCNA smo rekli da nikoli ne zvijajo.

PVNA ne zvijajo če so oplojeni, če niso oplojeni pa zvijajo. Tk da maš na drevesu lahko in ene in druge.

PVA včasih zvijajo tut če so opolojeni, odvisno kak dan majo, če majo fešto, če jih kdo mal preveč grdo pogleda, če jim rečeš kako neprimerno besedo.....taka ženska sorta pač....

 

Chocolatino je tip PVNA. Jst ga mam, zlo je dober, če ni opojen zvija, če je oplojen pa je ful dober in ful sladek za jest trd. Ko je že ful zrel je meni celo že presladek. Tk da jih jem že ko še niso ful oranžni. In samo trde, ko se zmehčajo so fuuuuul sladki. Chokolatino je tut ful zgoden in mal občutljiv na burjo, mraz, a le prvo leto, dokler se ne okrepi.

 

Ne naredi neumnosti da posadiš kaki k zvija in kaki k ne zvija, k bodo najbrž vsi pol zvijali.

 

Za tvoje konce, ne vem sicer prou točno keri so, predvidevam da uni dol bl domobranski http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png , svetujem da posadiš en Tipo in enga opraševalca iz skupine PCNA. Lahko tut Tipo in Chocolatinota.

 

Kje se to dobi? Kake ma škodljivce? A maš kaj viška sadik slučajnohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif

Kaj to pomeni zvijajo?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif

Obečanje ludom radovanje...


Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, pri nas v hazolah smo posadili Tipo - predlani. Lani imel šestdeset mladičev, ki pa jih je 57 dol zmetal, tako, da so ostali samo trije. Ki pa sem jih prepozno pobrala in jih je dobil mraz...tak, da....jih je bilo treba pod nujno pojest in sem imela kosmate zobe pol http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Najbolj normalna stvar na tem svetu za kaki je, da odvrže viška plodov. Njega ni treba nikoli redčit, ku breskve, japke.....k se redči sam. To pa zato, k ma bodisi premalo hranil al pa premalo vode. Če je ful sušno obdobje in ga ne zalivaš, odvrže tut vse plodove, da bi sam drev preživel.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kje se to dobi? Kake ma škodljivce? A maš kaj viška sadik slučajnohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gif

Kaqj to peomeni zvijajo?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif

Sadike kakita dobiš povsod se mi zdi, najboljše so iz drevesnice v Biljah blizu Gorice, k majo une trpežne, stare sorte. Na Koprskem enako. Novejše sorte so pa boljše v Italiji, ma so dost dražje.

 

Kaki nima škodljivcev nobenih, ne rabiš ga nič vzdrževat, niti obrezovat, niti špricat, razen če mu zrastejo v sredini kake mladice k preveč zgostijo krošnjo in delajo preveč sence.

Viška cepljenih sadik nimam, mam sam divjake, ma tisto dost manj obrodi in so kakiti bl drobni. Se bl slača kupit sadike, k niti niso drage tolk.

 

Kaj pomeni zvijajo? Da majo nekateri kakiti ko so trdi tak ful trpek okus in stiskajo ustnice skupi ko vanj ugrizneš. To so neoplojeni kakiti.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Omar, ful hvala za izčrpen odg.

to sem že vedela, da se delijo po skupinah (m, ž, oboji), ampak še vedno ne vem, katera točno je ona zdrizasta (ful) sladka sorta (ime) im če bi rastla v domobranskih okrožjih (okolica LJ)?

Kar se vode tiče, ni problema, je je dovolj, oz. še preveč. Dala bi ga (eno sadiko) med jabke in češnje, je pa tako, da je tukajšnja vegetacija za 2 tedna kasnejša, kot urbana ljubljanska. Voda in močvirje naredi svoje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

lia, na štajerskem raste (skor) vse, ker je dosti toplejše, edino zalivat bi ga verjetno rabila. pismurosna spet tipkam z eno roko, z drugo pa potresavam Tolovaja.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Omar, ful hvala za izčrpen odg.

to sem že vedela, da se delijo po skupinah (m, ž, oboji), ampak še vedno ne vem, katera točno je ona zdrizasta (ful) sladka sorta (ime) im če bi rastla v domobranskih okrožjih (okolica LJ)?

Kar se vode tiče, ni problema, je je dovolj, oz. še preveč. Dala bi ga (eno sadiko) med jabke in češnje, je pa tako, da je tukajšnja vegetacija za 2 tedna kasnejša, kot urbana ljubljanska. Voda in močvirje naredi svoje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

lia, na štajerskem raste (skor) vse, ker je dosti toplejše, edino zalivat bi ga verjetno rabila. pismurosna spet tipkam z eno roko, z drugo pa potresavam Tolovaja.

Še enkrat. Na koncu, ko se omedijo, ko postanejo mehki, zdrizasti (in to postanejo čisto vsi), so vsi sladki in ne zvijajo nič. Razlika je sam v tem, da nekatere lahko ješ že ko so še trdi. In za prave kakiljubce, kakienologe, je edini pravi kaki tist iz skupine PCNA, ki ga lahko ješ še trdega. Ker takrat ma pravi okus po kakitu, ker ko se enkrat omedijo, zmehčajo, majo vsi sam še okus po cukru. Enako ku vino. Ko se enkrat skisa je vse kislo, pa naj bo to Dom Perignon, al pa Metliško namizno belo. Kapiš?

 

Tk da če želiš ful sladek kaki in sam enga, posadi Chocolatinota. Ko se omedi je perverzno sladek, Mehiške nadaljevanke so kisle v primerjavi z njim.

 

Če pa me želiš upoštevat in bit zadovoljna tut kasneje, ko boš ugotovila, da mam prou in da je še trd nezvijajoč kaki desetkrat boljši od unih zvijajočih driskastih, pol posadi dva kakita.

 

En je lahko tipo, al pa amankaki, ki mata sam ženske cvetove, v kombinaciji z drugim, ki pa naj bo Chocolatino, melella, zollona... ki majo poleg babjih še moške cvetove in pol sta oba dreva ful dobro oplojena in so vsi kakiti dobri. Tut pol ko se omedijo, ko ratajo driskasti. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

 

Vsi tejle našteti rastejo tut v domobranskih okrožjih, sploh Tipo. Čeprav po pravici povedano bi tja še najbolj sodil Red Star, a ne bomo zej o politiki. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

metliško belo namizno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

ma super si http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

 

viš, to sem hotla: konkretno akcijo z imeni tipov http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/partyy.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif šele ta teden dobila seme mesnatega paradižnika- zdaj pa razmišljam ali ima sploh smisel sadit gahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png a kdo ve kdaj bo ta teden za v zemljiodat, da ne bo sam šavje, ampak tud kak paradajz pol

Čas za plod : 16.3. od 9.00 ure , 20.3 - 22.3. do 9.00 ure .

 

Ej draga moja, meni ostalo nekaj semena eko novosadski jabučar ( mesnati) in eko pritlikavi jani ....letos sem na dan za plod semena dala v vodo+ nekaj kapljic baldrijana in jih posadila po dveh dneh.

 

Pri nas je še pol metra snega - kar je OK, ne vidim nobenega plevela http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png .

 

Mi iz "Sibirije" smo se organizirali drugače....s Primorske nam pripeljejo kaki ( Tipo) in kivi, spomladi pa marelice.....znani pridelovalec za znanega kupca- vsi zadovoljni !

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

našla diplomsko o kakijih, kdaj, kje, kaj saditi, obrezovati, cel jajc http://www.digitalna-knjiznica.bf.uni-lj.si/vs_gorjanc_jana.pdf

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png moj pokojni ata ni imel diplome, je pa obrezoval češnje in to na veliko, sam cepil in sam sadil in vse mu ratalo...

 

ma smo imeli eno teto, ki je za vsak pičk***** dim, prvlekla na svojo haciendo stručkote, dr mre in ostalo svojat... so ji oni doktori, ko se kregali med sabo tak porezali sadje in pošpricali, da so crknlehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif

 

 

***

 

ma toti kaki, ko bi ga jst sadila je nrtabolj važn, da je trpežn- torej tak, da prenese burjo na obali in sušo- pa da ga brez škode posadim na tavžnt petsto metrov višine

 

 

zaj če bo še malo sladek bo pa še boljš- če ga nebo napadla plesen al pa požrle uši , se mi bo pa tak zmešalo od srečehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif

****

 

hvala Omarhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif

 

 

***hvala Enja - bom probala ujet toti cajt- pa badrijan mi bo mrbit tud nucal, še za kaj , ne sam za toto semehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Obečanje ludom radovanje...


Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kdaj se sadi robido, ribez?

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zdele.

lahko v jeseni, lahko spomladi. Bistveno je, da še ni olistana.

Robida rabi oporo (sadiš ob kaki ograji), ribez pa ne.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hvala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif nisem bila zihr, a lahko že zdaj al moram čakat še kakšne otoplitve. Bom te dni enkrat, ko bom pri cajtu.

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jebenti

Sem hotu kupit ene pol kile pire, da bi jo mal sejal, pa jo skor nikjer nimajo. Tam k jo pa majo, je pa minimalna količina, k jo lahko kupiš, 20 kil.

 

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_eek.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hvala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif nisem bila zihr, a lahko že zdaj al moram čakat še kakšne otoplitve. Bom te dni enkrat, ko bom pri cajtu.

Kje boš kupila ribez??

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/uhar.gif

... Say what you mean

And mean what you say ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sem ga že, na Kmetijski v Tolminu. Rdeč. Robido tudi, pa maline imajo, pa še drugo jagodičevje, mi ne pade zdej na pamet, kaj vse

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Posadila robido in ribez. Ima da se dobro prime http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png sicer bom huda.

Pospravila tudi večino vejevja, nekaj je ostalo še za popoldan. Potem sem pa obsedela za ene pol urce, mater kolk je fino danes zunaj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ptičevje stika vsepovsod, metulji že letajo, po tleh pa tko vse gomazi...

Pa en zvezčič sem si pripravila in si bom poslej vse zapisovala. Kam je bilo kdaj kaj posajeno, pa - osončenost, da bom vedela, kam bi kaj pasalo. Ni ves dan sonce, sem sicer že lani malo opazovala, pa je bolj ko ne vse izpuhtelo iz glave.

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

 

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pri nas pa dali v zemljo dva kakija (tipo zame in vanilijo zanj), eno borovnico, ki je čakala zemljo dolgih 7 let (ne, ni bla v Tibetu), dve pa gresta jutri. Danes je zmanjkalo časa za vsa sadjarska opravila, jutri dalje.

Jaz sem komandirala iz okna, ker sem imela kuhno in Tolovaja čez.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...