Svedr 20. maj 2014 Prijavi Deli 20. maj 2014 Pozdravljeni ! Ima kdo podobne težave kot jaz, oz kakšen nasvet, nikakor ne morem spati nekaj dni po prazni luni ( cca 4 dni po prazni luni ) in se vleče 3-4 dni , že 5 mesecev ?Potem pa spet cel mesec spim popolnoma normalno ....... Za vsak nasvet se zahvaljujem! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sajonara 20. maj 2014 Prijavi Deli 20. maj 2014 Imam iste težave, pa naj bo polna ali prazna luna, navadila sem se, da spim manj, pa tudi takrat imam ogromno energije in moči, očitno sem lunin človek ti pa tudi, poizkusi obrniti sebi v prid. Itak ne boš mogel spati, če se boš potrudil, pa sploh ne. Sprejmi, mogoče bo potem lažje in bo tudi spanec prišel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. maj 2014 Prijavi Deli 20. maj 2014 ja, obstaja ena stvar in spiš dobro vso noč in ne, ne zajebavam se http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Svedr 21. maj 2014 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2014 Sajonara, energije imam pa res takrat na pretek, šele po 3 dneh brez spanca me začne malo krivit, prej sploh ne ......Gold in katera je ta stvar ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. maj 2014 Prijavi Deli 21. maj 2014 Sajonara, energije imam pa res takrat na pretek, šele po 3 dneh brez spanca me začne malo krivit, prej sploh ne ......Gold in katera je ta stvar ? ko boš vso prebrano literaturo strnil v en stavek, boš ugotovil da se odgovor skriva v tebi samemu vmes pa lahko mine nekaj let... nič ni zastonj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.