Skoči na vsebino

FOTOGRAFIJA in MI

zoey

Recommended Posts

pa nemiren sm bil ko pes :o|o:

ponavad se ne maram vozit dolgo, saj ej v avtomobilih ponavad skoraj 0 negativnih ionov v zraku. oz. voznjo dosti lazje zdrzim, ce prej recimo hodim po planinah cel dan, na zalost pa to pocnem preredko.

Deli na socialnih omrežjih

kwa? ne stekam? xrolleyesx ak ni glave? sploh pa ne mislim vec tukaj nositi svoje glave naprodaj, sem jo preveckrat dobil po buci, ravno zaradi slik ipd.. x;)x

men je pa zanimivo, drgac, pa se asosiacije lahko dobim-o.

konc koncev je tema fotke in mi, al pa fotke in deli nas x:Dx

kwa paje skravam narobe. x:o)x

----------

ma daj, saj je fajn osvezit kako temo, sam - tole? :o|o:

<{POST_SNAPBACK}>jsz na belem krizu prejsnjo sredo

moje prjatlce krave na velki planini v nedeljo  x:o)x

:palec: :palec: :palec: Ampak, bi te raje vidla z glavo na ramenih..... xDDx

Jaz tudi drug mesec za tri dni na Veliko planino,.......me kar malo skrbijo tiste kravce z zbuljenimi očmi, pa nagazno-razmazne mine,ki jih je povsod polno....Bom prilepla kakšno fotko mene in mojih prijateljic-kravc,ko pridem nazaj x:Dx x:Dx :inocent:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>kwa? ne stekam?  xrolleyesx  ak ni glave?  sploh pa ne mislim vec tukaj nositi svoje glave naprodaj, sem jo preveckrat dobil po buci, ravno zaradi slik ipd..  x;)x

men je pa zanimivo, drgac, pa se asosiacije lahko dobim-o.

konc koncev je tema fotke in mi, al pa fotke in deli nas  x:Dx 

kwa paje skravam narobe.  x:o)x

----------

ma ne a ne vidis kolk je popacena totalno???

Ves kwa je en tak post popravit! xrolleyesx

pa ker itak ni nic tacga not.

No ja, saj je vseen.

:palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, zakaj pa ne izbrises cele teme sploh? :inocent:

sej je ze vse staro. al pa recimo nardita arhiv starega foruma, ki je na enem delu serverja, novejsi forum pa na novem :vio: je pa zih stem velik dela in je vprasanje kolk je sploh primerno tko narest.

aja, mnen ni popacena x:o)x

sm pa lih razmislu ucer kam cem dat fotke dve, pa sm tole najdu no. :8):

jih pa fliknem dol, csaj uno skrizem. k kravice so pa cist kulare. z bikom pa telickom pa naum tezu. je namrec slika, kako bik hodi za nama in se po bikovo oglas... in gre za rdeco barvo... x:Dx smecno, pa ravno ta teden obnovimo temo bikoborbe :inocent:

je ze dol.

ja, mam se slike telicka in bika :vio: kulsk, full uzivajo te zivali tm v planinah pomoje! :palec: ke ute pa spal?? :inocent:

---------

:palec:  :palec:  :palec: Ampak, bi te raje vidla z glavo na ramenih..... xDDx

Jaz tudi drug mesec za tri dni na Veliko planino,.......me kar malo skrbijo tiste kravce z zbuljenimi očmi, pa nagazno-razmazne mine,ki jih je povsod polno....Bom prilepla kakšno fotko mene in mojih prijateljic-kravc,ko pridem nazaj x:Dx  x:Dx  :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>ja, mam se slike telicka in bika  :vio:  kulsk, full uzivajo te zivali tm v planinah pomoje!  :palec:  ke ute pa spal??  :inocent:

---------

Bika.... x?x nea mi govori....smo se enkrat spravli gor, pa jaz v taki rdeči majčki xDDx ....so vsi biki bulili vame :eek: ......jaz se jih pa tak bojim...... x:Ix

Spali bomo pa v eni teh planšarskih kočic xDDx ......se že veselim..... :palec:

kulsk!! :palec: :vio:

---------

Bika.... x?x nea mi govori....smo se enkrat spravli gor, pa jaz v taki rdeči majčki xDDx ....so vsi biki bulili vame :eek: ......jaz se jih pa tak bojim...... x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Bika.... x?x nea mi govori....smo se enkrat spravli gor, pa jaz v taki rdeči majčki xDDx ....so vsi biki bulili vame :eek: ......jaz se jih pa tak bojim...... x:Ix

tole je čista tumarija, k bik sploh ne vidi rdeče barve :o|o: tam v arenah ga razpizd to k mu pred nosom mahajo s tisto cunjo pa tiste kole pikajo v njega :xx!: cunja je pač rdeče barve, kr tko, da je bol teatralno vse skup

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>tole je čista tumarija, k bik sploh ne vidi rdeče barve :o|o: tam v arenah ga razpizd to k mu pred nosom mahajo s tisto cunjo pa tiste kole pikajo v njega :xx!:  cunja je pač rdeče barve, kr tko, da je bol teatralno vse skup

Blentav al neblentav bik x?x .....mi je čist vseeno.....mene je bulil in pika :eek: .....Ali pa sem samo jaz tako videla :inocent: :o|o: .....No ja, vsak strah ima velike oči......Saj bom tri dni med njimi, menda se bomo pa ja navadili eden na drugega...... x:Dx :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...