free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 pa nemiren sm bil ko pes ponavad se ne maram vozit dolgo, saj ej v avtomobilih ponavad skoraj 0 negativnih ionov v zraku. oz. voznjo dosti lazje zdrzim, ce prej recimo hodim po planinah cel dan, na zalost pa to pocnem preredko. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 kwa? ne stekam? ak ni glave? sploh pa ne mislim vec tukaj nositi svoje glave naprodaj, sem jo preveckrat dobil po buci, ravno zaradi slik ipd.. men je pa zanimivo, drgac, pa se asosiacije lahko dobim-o. konc koncev je tema fotke in mi, al pa fotke in deli nas kwa paje skravam narobe. ----------ma daj, saj je fajn osvezit kako temo, sam - tole? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jsz na belem krizu prejsnjo sredomoje prjatlce krave na velki planini v nedeljo Ampak, bi te raje vidla z glavo na ramenih..... Jaz tudi drug mesec za tri dni na Veliko planino,.......me kar malo skrbijo tiste kravce z zbuljenimi očmi, pa nagazno-razmazne mine,ki jih je povsod polno....Bom prilepla kakšno fotko mene in mojih prijateljic-kravc,ko pridem nazaj Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa? ne stekam? ak ni glave? sploh pa ne mislim vec tukaj nositi svoje glave naprodaj, sem jo preveckrat dobil po buci, ravno zaradi slik ipd.. men je pa zanimivo, drgac, pa se asosiacije lahko dobim-o. konc koncev je tema fotke in mi, al pa fotke in deli nas kwa paje skravam narobe. ----------ma ne a ne vidis kolk je popacena totalno???Ves kwa je en tak post popravit! pa ker itak ni nic tacga not.No ja, saj je vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ja, zakaj pa ne izbrises cele teme sploh? sej je ze vse staro. al pa recimo nardita arhiv starega foruma, ki je na enem delu serverja, novejsi forum pa na novem je pa zih stem velik dela in je vprasanje kolk je sploh primerno tko narest. aja, mnen ni popacena sm pa lih razmislu ucer kam cem dat fotke dve, pa sm tole najdu no. jih pa fliknem dol, csaj uno skrizem. k kravice so pa cist kulare. z bikom pa telickom pa naum tezu. je namrec slika, kako bik hodi za nama in se po bikovo oglas... in gre za rdeco barvo... smecno, pa ravno ta teden obnovimo temo bikoborbe je ze dol. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 ja, mam se slike telicka in bika kulsk, full uzivajo te zivali tm v planinah pomoje! ke ute pa spal?? --------- Ampak, bi te raje vidla z glavo na ramenih..... Jaz tudi drug mesec za tri dni na Veliko planino,.......me kar malo skrbijo tiste kravce z zbuljenimi očmi, pa nagazno-razmazne mine,ki jih je povsod polno....Bom prilepla kakšno fotko mene in mojih prijateljic-kravc,ko pridem nazaj Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, mam se slike telicka in bika kulsk, full uzivajo te zivali tm v planinah pomoje! ke ute pa spal?? --------- Bika.... nea mi govori....smo se enkrat spravli gor, pa jaz v taki rdeči majčki ....so vsi biki bulili vame ......jaz se jih pa tak bojim...... Spali bomo pa v eni teh planšarskih kočic ......se že veselim..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bika.... Spali bomo pa v eni teh planšarskih kočic ......se že veselim..... Kwa bo pokal... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kwa bo pokal... Pokal? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 kulsk!! ---------Bika.... nea mi govori....smo se enkrat spravli gor, pa jaz v taki rdeči majčki ....so vsi biki bulili vame ......jaz se jih pa tak bojim...... Spali bomo pa v eni teh planšarskih kočic ......se že veselim..... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>kulsk!! ---------Upam, da bo res.....in da ne bom atrakcija,ki bo s planine bežala pred biki..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 13. julij 2005 Prijavi Deli 13. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Upam, da bo res.....in da ne bom atrakcija,ki bo s planine bežala pred biki..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bika.... nea mi govori....smo se enkrat spravli gor, pa jaz v taki rdeči majčki ....so vsi biki bulili vame ......jaz se jih pa tak bojim...... Spali bomo pa v eni teh planšarskih kočic ......se že veselim..... tole je čista tumarija, k bik sploh ne vidi rdeče barve tam v arenah ga razpizd to k mu pred nosom mahajo s tisto cunjo pa tiste kole pikajo v njega :xx!: cunja je pač rdeče barve, kr tko, da je bol teatralno vse skup Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tole je čista tumarija, k bik sploh ne vidi rdeče barve tam v arenah ga razpizd to k mu pred nosom mahajo s tisto cunjo pa tiste kole pikajo v njega :xx!: cunja je pač rdeče barve, kr tko, da je bol teatralno vse skupBlentav al neblentav bik .....mi je čist vseeno.....mene je bulil in pika .....Ali pa sem samo jaz tako videla .....No ja, vsak strah ima velike oči......Saj bom tri dni med njimi, menda se bomo pa ja navadili eden na drugega...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.