SlenderMan 10. junij 2014 Prijavi Deli 10. junij 2014 Pozdravljeni, vem, da je to po vsej verjetnosti napačen forum za to vprašanje, me pa zanima, če kdo ve, kje bi lahko prodal nekaj različnih kompletov tarot kart? Hvala za odgovore. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amfitrita 25. junij 2014 Prijavi Deli 25. junij 2014 Tudi jaz imam egipčanske tarot karte, čisto nove, samo odprte, kupljene v mladinski knjigi, če morda koga zanima. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 20. november 2014 Prijavi Deli 20. november 2014 Pozdravljeni, vem, da je to po vsej verjetnosti napačen forum za to vprašanje, me pa zanima, če kdo ve, kje bi lahko prodal nekaj različnih kompletov tarot kart? Hvala za odgovore. Hoj SlenderMan in Anfitrita Pred časom sem delal z večjim številom vedeževalcev iz kart iz velikega dela sveta. Vedeževalci in tisti, ki se zavedajo pomena Tarota, kupijo le nove karte, ker nočejo, da jih je že kdo uporabljal.Če so nove in zaprte, potem je več možnosti, da jih prodaš. Vsekakor pa to navedi tam, kjer jih prodajaš. Recimo na bolhi. Lep pozdrav, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.