umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 preden kaj obljubim, dobro premislim . pa ne zato, ker ne bi hotla naredit kašne usluge, ampak zato, ker sem po dani obljubi trdno odločena stvar izpeljati do konca x!x . se pa lahko zgodi, da se okoliščine odvijajo drugače, kot si želim, pa pol ne gre . in potem imam zelo slab občutek. veliko bliže mi je tisto, da se trudim izpeljati stvari kar je najbolj v moji moči Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Kar otroku obljubiš, mu takoj daj. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hmmm....obljubo treba dolg delat....de ma svojo vrednost...hehe 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Če nimaš sovražnika, si ga ne delaj z neizpolnjenimi obljubami. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 kako to mislish?sovrazhnik je pa ja nujna zadeva v chlovekovem duhovnem vzponu...moj uchitelj jih je imenoval "MALI MUCHITELJI".... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Po obljubljeno je treba na hitrem konju jahati. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Če se mi zazdi, da ne bom mogla izpolniti obljube, potem ne obljubim, drugače pa super ker obstajajo telefoni, če pride kaj nepričakovanega vmes. Včasih se pokeglja kot nalašč, pa ne moreš čisto nič narediti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Po obljubljeno je treba na hitrem konju jahati. hahah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Ne obljubljaj žerjava( žival) na nebu,pač pa daj sinico v roki. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Obljuba dela dolg. S tem se krepko strinjam. Mi pa ni jasno zakaj so me natakarice zmeraj grdo pogledale, ko sem hotel plačat, sem jih vprašu, kolk je moj dolg Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Volk-ec..., ker nisi vprašal pravo natakarco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 A se pravi, ti si taprava x!x Aha, aha... No pa povej kolk je moj dolg. Mislm v tolarjih seveda . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 med 14 in 20 (tolarjev seveda); odvisno od...pogrinjka...če je bil ali ni bil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 hehetole se bere tko kokr un, k je trdil, de ma daljshga kokr machka rep ....pa so mu ga zmerli...pa ni blo bohvetkej....pa se tip znajde pa reche: "Machki ste rep merli od riti....dejte she men tko!" 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Aha kava s smetano. Velikoooo smetanee Kava s smetano. 14 do 20 centi... mislm tolarjev. Kar pof..., mislm poceni. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Saj sem ti rekla Volkić...pravo natakarco moraš vprašat...Pa bo vse OK (še pocen prideš skoz) in prava natakarca pripravi še veeelikoooo smetane... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 hehesam natakarca mora pol smetano she polizat.....mljask,....mljask,.....slurp.....guuuulp! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 ta je pa gratis ane? na se je umes urinil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 ta je pa gratis ane? Če je natakrca prava...bo pa ona zaračunala.... Dolgost življenja vašega je kratka... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 RESUME: OBLJUBA DELA DOLGEGA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Madona Sanjalica joooj... porkodio a se boš umiru... Ohhoooohhhhhhhoooooooh ich bin explodirn... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 hehesam natakarca mora pol smetano she polizat.....mljask,....mljask,.....slurp.....guuuulp! 666 zlobijeu....tralala Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Sanjalica, glej kaj počneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 Ufff Otožna pa ja da nis' tud' ti natakarca Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 bemu.....pa sej jst nimam JOYSTICK-a..... kwa tole kle dela? 666 ......... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.