borism 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Velike obljube so dober zajtrk za bedake. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Velike obljube so dober zajtrk za bedake. jaz imam pa za zajtrk rada stoleten kruh in pa miklavževe piškote, začinjene z lepo mislijo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Kdor obljublja, pa obljube ne drži, je kot suha kokoš, ki na gredi veliko kokodajsa,v kokošnjaku pa ne znese jajca. Nizozemski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 4. december 2003 Prijavi Deli 4. december 2003 Obljuba dela dolg x!x .......definitivno........."če daš nekaj na sebe" Jps, se strinjam.Ampak, včasih - res samo včasih - in skoraj izjemoma, se po moje lahko tudi odpovemo temu, da storimo obljubljeno. Z obrazloženimi razlogi seveda! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Obljubiti je gosposko, izpolniti je pa človeško. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 madonca, toliko modrosti navsezgodaj Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Za zajtrk je JA lepo, saj to je ja duševna hrana, pa še ne redi, čeprav zjutraj moraš jesti, kot Kralj.......kosilo razdeli s prijatelji.......večerjo pa podari sovražnikom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Borism, sem že ugotovila, da te je sama modrost in modrina - ampak v takšnih jutranjih urah?!?!?! Jaz sem ugotovila, da preveč obljubljam, ker sem si morala začeti obljube pisat v beležko! Ampak! Karakter pa sem!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 aha...in....kolko jih je odkljukanih? 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 @fna pozdrav, saj jaz nisem sedaj vstal, ampak ob 4 h zjutraj, dihati je treba 25 ur na dan........nikar preveč ne obljubljaj, saj te bo še izučilo x!x lep večer Kdor obljubi moko, meni je zadosti, če da otrobe. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 .....meni je zadosti, če da otrobe..... in she naprej je mlel taiste otrobe 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 Roke rade pozabijo, kar so usta obljubila. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 nikoli ne reci nikoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 Obljubljaj zmeraj previdno, ker ti pri dejanju ne bo nihče pomagal. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Preden obljubiš, premisli, ko obljubiš, izpolni. Portugalski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ne me silit v obljube, ki jih ne bom mogla držati! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 ne me silit v obljube, ki jih ne bom mogla držati!Kdo te pa kam sili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Preden obljubiš, premisli, ko obljubiš, izpolni. Portugalski Ja, Mari - kako te lahko kdo sili (saj poznam tole, samo vseeno - to je MOJA obljuba, torej?)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 včasih padeš v situacijo, ki zahteva od tebe odločitev tako ali drugačno.... ...se mi dostikrat zgodi v službi..... nekdo bi moral nekaj narediti, pa ne zmore, more, mečka....whatever, pa pride šef do tebe, se vnaprej opravičuje, pa te prosi, če lahko ti to namesto onega..... pa meni očitno ni do tega.... pa on še vedno prosi (beri:vztraja) pa ... na koncu pač "obljubiš" da boš to naredil..... in narediš.... oh, dobro vem da so moje obljube moje obljube..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ljudje se poznajo po znoju in dani besedi. Arabski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ja, izsiljena obljuba, zoprno (predvsem ce gre za sefa). :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 no... vidiš?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Ja, saj sem ze prej rekla, da razumem tole, samo nisem si cisto predstavljala situacije v tistem hipu, a sem pa dopuscala moznost, ker se mi je zdelo, da pridejo vseeno vcasih taksne situacije...(*k sreci sem sama svoj sef, pa mi je -vsaj o temle- lazje tako govoriti). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. januar 2004 Prijavi Deli 27. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Hvala Tina, ampak zakaj meni ne pokaže pri vsesplošnem iskanju kljućčne besede: najdi------> vsespolšno----->pregled vsega dosedanjega----> potem pa dobim ven več kot 10 strani, ključne besede npr. DOLG pa nikjer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.