Skoči na vsebino

OBLJUBA DELA DOLG

zoey

Recommended Posts

• Komentarji 136
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Saj ti pravim, kaj das - v vsem casu - samo v naslovu - ziher je v tem fora (poglej si -se 1x?- temo Kratek kurs iskanja, ki sem jo vceraj zalaufala).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • 1 year later...

mah sej ne vem č to sem paše, sam ajd, da nau spet ena nova tema brezveze.....

štos je v tem, da me je ena frendica neki prosla, usluga kao....sam stvar je taka da se men to grozn upira nardit, in ker jaz ne vidim pointa v uslugi če ti je neki težko, sem ji lepo razložla kaj in kako in da pač od mene česa tekega ne more zahtevat, niti pričakovat, je ona zdej kao jezna name in celo zabila me je dol češ kaka frendica da sm :eek:

men ni problem nekomu uslugo nardit, dokler je to taka stvar k mi ni težko ful....zarad principov enih recimo, al pa prepričanj pač......da bom pa js neki nardila zato k nimam srca reč ne....ni šans, sploh č se za bedarijo gre, pa pol bom vsa nesrečna zravn pa klela tistga človega ki si ti zdej glih mene najdu......taka usluga ni zame vredna nč....in ne počnem tega pač......folk pa zameri pol kao.....kr neki...

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

ja kul, sam folk je pa čudn mal.....pol zarad tega k vidim kk je to, je men recimo težk nekoga za uslugo prost...k nočem da nardi neki zame sam zato k si ne upa ne rečt......nared č ti je ok to, če ne pač ne....pa js ne bom zamerla al kej, k zastopim to....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

jst tud ne počnem neki takega ko je v nasprotju z mano.. pa naj se kdorkol dol meče zato..

Pa te frendice gor dol.. mah... ne vem no. Se mi zdi da so sam za štrene mešat, če se res ne bi mela kam dat.. xrolleyesx

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...