Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...s&highlite=dolg - poglej kaj dobis, ce das DOLG v Iskalnik (*V vsem casu, samo v naslovu, v vseh forumih). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Saj res po tem dobim tole, dve strani, ampak, če daš tako kot jaz opisujem, dobiš morje strani, ne potem bi moral še kaj obkljukati dodatno, no ne vem, bom še moram malo eksperimentirati, HVALA Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Saj ti pravim, kaj das - v vsem casu - samo v naslovu - ziher je v tem fora (poglej si -se 1x?- temo Kratek kurs iskanja, ki sem jo vceraj zalaufala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Kje is jo zalaufala, da si jo se jaz pogledam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Ah sem ze nasla.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Evo - Kratek kurs iskanja na LNF Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Kar otroku obljubiš, mu takoj tudi daj. Hrvaški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Ni dovolj samo prodati, treba je tudi izročiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 mah sej ne vem č to sem paše, sam ajd, da nau spet ena nova tema brezveze..... štos je v tem, da me je ena frendica neki prosla, usluga kao....sam stvar je taka da se men to grozn upira nardit, in ker jaz ne vidim pointa v uslugi če ti je neki težko, sem ji lepo razložla kaj in kako in da pač od mene česa tekega ne more zahtevat, niti pričakovat, je ona zdej kao jezna name in celo zabila me je dol češ kaka frendica da sm men ni problem nekomu uslugo nardit, dokler je to taka stvar k mi ni težko ful....zarad principov enih recimo, al pa prepričanj pač......da bom pa js neki nardila zato k nimam srca reč ne....ni šans, sploh č se za bedarijo gre, pa pol bom vsa nesrečna zravn pa klela tistga človega ki si ti zdej glih mene najdu......taka usluga ni zame vredna nč....in ne počnem tega pač......folk pa zameri pol kao.....kr neki... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja. imas prav. jaz v bistvu tud tko furam,. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ja kul, sam folk je pa čudn mal.....pol zarad tega k vidim kk je to, je men recimo težk nekoga za uslugo prost...k nočem da nardi neki zame sam zato k si ne upa ne rečt......nared č ti je ok to, če ne pač ne....pa js ne bom zamerla al kej, k zastopim to.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 jst tud ne počnem neki takega ko je v nasprotju z mano.. pa naj se kdorkol dol meče zato..Pa te frendice gor dol.. mah... ne vem no. Se mi zdi da so sam za štrene mešat, če se res ne bi mela kam dat.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.