trans 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Pojma nimam od zvezd, sem pa na tej strani - http://www.utrip.net/arhiv/html/feb02/22.htmnašel članek o tem kaj se vse vidi iz Maribora in tukaj je izsek, ki govvori o ozvezdju zmaja. Sirij je zelo svetla zvezda, ker je nam razmeroma blizu. Od nas je oddaljen okoli 8 svetlobnih let in je s tem ena najbližjih zvezd. Sirij je tudi dvojna zvezda, ki jo spremlja bela pritlikavka. Pogled proti severu pa nam razkrije ozvezdje Velikega medveda (UMa - Ursa Major), ki kroži okoli Severnice, ki predstavlja rep Malega medveda (UMi - Ursa Minor). Med obema ozvezdjema se razprostira ozvezdje hudobnega Zmaja (Dra - Draco). Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 Nosorog in trans, ful hvala. Uno svetišče, k je kopija ozvezdja zmaj, se kliče Angkor Wat, je pa v Kambodži. Sem ga hotla letos it pogledat, k sm glih šla na Tajsko, sam rabš vnaprej met vizum, jst ga pa nism mela za Kambodžo, pa še premal cajta je blo Za zmaja sem zato zapela, ker po kitajskem horoskopu sem zmaj (ognjeni), no pa še ime mi je urša . So me pa od malega dalje piramide ful fascinirale (vse po spisku, od egipčanskih, majevskih, inkovskih..no pa Angkor mi ni dal miru..) Sam tok, se mi je zdelo ful zanimivo. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 v piramidah je neverjetna energija...energija čudnih oblik... oboževanje, sovraštvo, brezpogojna ljubezen, strah, tesnoba... predvsem tesnoba. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. oktober 2005 Prijavi Deli 16. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> predvsem tesnoba. zelo logično, vse ostalo je plod domišlijije Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>zelo logično, vse ostalo je plod domišlijije ni nujno ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> no pa še ime mi je urša . Urša / ursa / medvedka Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>ni nujno ... je pa realno ... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>je pa realno ... Sem bil v piramidi, pa nisem občutil nobene tesnobe, vsi ostali pa in so takoj ušli ven. Meni je bilo pa všeč in, ko se predaš energiji piramide občutiš zelo usmerjene in specifične energije, ki so daleč od tesnobe. Energija piramide te prečisti in vzpostavlja red in jasnost. Občutki tesnobe so strah tistih energij v človeku, ki občutijo, da bodo transformirane ali odstranjene zaradi transformacijske energije piramide. Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 in kaj si spil , preden si vstopil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 17. oktober 2005 Prijavi Deli 17. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> in kaj si spil , preden si vstopil Šnops pa pir pa 45 stopinj C, pa cel dan sonce v glavo... Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gregi 9. avgust 2010 Prijavi Deli 9. avgust 2010 Nakon 4500 godina, tajnu koja se krije iza dva para vrata u Velikoj piramidi faraona Keopsa izgrađenoj u egipatskoj Gizi, rasvjetliti će robot? Misteriozne Tunele U Keopsovoj Piramidi Će Istraživati Robot http://cromalternativemoney.org/images/keopsova_piramida.jpg 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.