Skoči na vsebino

Nakit

Marsa

Recommended Posts

nakithttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifmoj naj...kaj naj recem, kupim si tistega ki me pritegne, ponavadi kar ekstravagantnega. Ko pa mi ga hočejo podariti,imajo probleme al mi bo všeč al ne,zato ga dobim redko. A takrat je zadetekhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif Večino pa si ga skreiram sama, iz vsemogočih materialov,najraje naravnih. Pri idejah sem kar brez omejitve, kar se tice delov telesa,kjer se nahaja...odpirajo se kar nove možnosti...

te mi pa narekuje telo samo, sledim notranjim občutkom, ki se hočejo izražati navzven...

lahko deluje energijsko, minimalistično, udarno, ostro,blago, nežno...

me dopolnjuje v vseh mogočih čustvenih stanjih...

in vesela sem za vso veselje z njim...

neja

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
  • Komentarji 145
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nosim zelo neopazen nakit, ker mi je tak najbolj všeč.Zelo tanko srebrno verižico z majhnim srebrnim križcem, srebrne uhane (različne, glede na priložnost) in srebrno uro.

Lep pozdrav,

Yoko

• 2 weeks later...
Ooooo, to je pa kar obširna tema, ampak bom kratka in jedrnata. Vedno sem nosila nakit ...od verižic in prstanov. Zadnja leta ne nosim niti ure. Le ob redkih priložnostih mi je všeč kakšen prstan iz belega zlata ali pa verižica, drugače pa nisem preveč navdušena nad tem. Všeč so mi posebne stvari......take, ki ujamejo pozornost drugih. Bolj kot nakit, sem nora na čevlje. :wOOt:

ah nakit,

ja eno kameno strelo si dam v popek, da letim ko blisk

to je vse,

ne rabim nakita, le kaj drobčkanega včasih

kaj, kar ima v sebi lepe energije, recimo kalcedon imam danes kamenček v žepku

:inocent: :vio: x:Xx Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Pred par dnevi me je ujel naliv...jaz pa brez dežnika... :V:

Pa poglejmo...kaj lepega skriva draguljarna Damiani...sem si rekla...in upala, da naliv čim prej mine...

Tam pa...uhani, ki sem jih že dolgo sanjala... x^x

Sam...ena čudna cena je na listku... :V:

Astra

Per aspera ad astra

Na roki ura, ki je 10 min naprej (iz objektivnih in subjektivnih razlogov) s pasckom iz divje rdece :palec: barve. Pa dva prstana, ki sem jih dobila v dar (npr enega za 18 RD).

Pa kamencke menjam. Enkrat je na verizici tigrovo oko, sedajle pa en cudovito lep jantar, ki je v druzinski lasti ze prek 30 let (se je izkazal v najhusjih krizah) in je direkten uvoz iz Rusije.

Ups,kaj pa ce tole bere Kljuka? Olajsevalna okoliscina: jantar je zivo oranzne barve in ne rdec.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Jaz sem si pa zadnjic dala se eno luknjico v uho naredit.. in imam zdaj noter en cist mini, mini srebrn uhancek s sodalitkom.

Ja, pa odkar sem iz Spanije prisla, sem bogatejsa za dva para uhanov x:)x x:)x Ene sem v Figueresu dobila.. ful dober stos je bil... smo bili v Dalijevem muzeju in sem se kar spomnila, da bi imela ene take uhancke z Dalijevimi 'melting clocks'... pa sva se potem s sosolko menile, da mi jih bi ona za rojstni dan naredila iz fimo mase... potem pa stopimo v eno trgovino in jaz zacnem skoraj kricat x:o)x ... tocno take so imeli, srebrne, kot sem hotela x:Dx Pa se poceni so bili...

Pa se ene mam... dream- catcherje, ful lepe!!! Tud iz Spanije.. se jim nisem mogla upret x:Ix ... saj ce ne bi si ze na zacetku omejila budgeta, bi slo se pa se denarja za uhancke...

Imajo visece uhancke s pravimi kamni, vse zivo... pri nas tega ful ni... ce pa ze, so pa pleh.. ali pa kamni umetni... se v ahatu je bolj malo izbire, so vsi tako... masivni...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

• 1 year later...

Ne maram biti prevec "okranclana" x:Dx x:o)x

Sem sla ze cez vsa obdobja..v gimnaziji z raznimi barvastimi zapestnicami, spangami.. xrolleyesx

Pa obvezno sem mogla met preluknjan popek ( katerega sem sla seveda skrivaj preluknjat in ko sem prisla domov, sem samo pokazala..itak niso mogli nic... x:o)x )

Zdaj pa nosim verizico, ki sem jo dobila za polnoletnost...ce si ze kej kupim zdaj, grem v swarovski.. :2src: :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Kaj si nasla, michelle, prakticna in brihtna punca! x^x :palec:

Vis, jaz pa glih obratno: natur vs 'swarovski' - vedno natur.

Lusten pa ze zgleda, pa fajn se slisi. ;)

Samo imam raje neobdelan smaragd, da nihce sploh ne steka, da je to smaragd, kot pa ne vem kaj takole.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa..ampak belo zlato..nikol mi ni blo vsec, k so babe mele debele verizice pa zapestnice...pa po moznosti se pelc montel xrolleyesx x:Dx x:Dx

Joj kako jst nimam pojma...ampak kako ves, keri je "tvoj" kamen?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Tako da gres v specializirano trgovinico, si pogledas malo, in tisti, ki te 'poklice', si ga kupis.

Odvisno kaj ti je vsec, kaksne barve, strukture, oblike... kaj ti potegne...

meni je zelena dbest, kamni prav tako, vecina, a malahit, prav tako zelen, izjemno lep, mi ne potegne...

Brez veze je gledati zgolj po astro polozajih, lahko pa ti je v nekaksno pomoc pri izbiri...

p.s. Ja, vidim da je ze Sanci isto rekla. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx evo ga, rubin, tipicno... (ja, za ribe pa ametist)... :o|o:

Pliz, preberi si temi Kateri kamen? in pa kamni (ali nekaj takega) po astroloskih znamenjih...

Tam smo ful ful ful o tem ze povedali - rekli smo tole - kar sem ti jaz zgoraj - brez veze je gledati zgolj po astro, lahko pa ti je pac v pomoc.

Picasso

Aja, Mich - tole zavijanje - ni bilo namenjeno tebi, pac pa tem trapastim posplosenim razpredelnicam raznim.

Picasso

dva uhančka v levem ušesu, tri v desnem, en v nosu, atlantski prstan in en prstan iz oniksa.

vse srebrno, ni mi všeč zlato. zapestnic in verižič ne maram, razen, usnjene zapestnice z zakovicami(danes kupla novo in pas...se ujema), to pa mam najraje....eno sem včeraj celo podarila x;)x

jaz ne nosim veliko nakita. Mam medicinske uhančke, da mi ušeska ne zatečejo. Drugače pa vedno nosim samo en prstan. Ravno včeraj sem si kupila novega. ki ima kamenček obsidian... fino.

x:Xx x;)x x8Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Še vedno srebrna obroč zapestnica in ura. x^x In nimam nič druzga v planu. Baje pa kmal dobim oboje novo.......eno za r.d. in drugo za dosego enga življenskega cilja. Kul. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...