aneja 14. marec 2003 Prijavi Deli 14. marec 2003 nakithttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifmoj naj...kaj naj recem, kupim si tistega ki me pritegne, ponavadi kar ekstravagantnega. Ko pa mi ga hočejo podariti,imajo probleme al mi bo všeč al ne,zato ga dobim redko. A takrat je zadetekhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_blush.gif Večino pa si ga skreiram sama, iz vsemogočih materialov,najraje naravnih. Pri idejah sem kar brez omejitve, kar se tice delov telesa,kjer se nahaja...odpirajo se kar nove možnosti...te mi pa narekuje telo samo, sledim notranjim občutkom, ki se hočejo izražati navzven...lahko deluje energijsko, minimalistično, udarno, ostro,blago, nežno...me dopolnjuje v vseh mogočih čustvenih stanjih...in vesela sem za vso veselje z njim... neja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 4. maj 2003 Prijavi Deli 4. maj 2003 Nosim zelo neopazen nakit, ker mi je tak najbolj všeč.Zelo tanko srebrno verižico z majhnim srebrnim križcem, srebrne uhane (različne, glede na priložnost) in srebrno uro. Lep pozdrav,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Ooooo, to je pa kar obširna tema, ampak bom kratka in jedrnata. Vedno sem nosila nakit ...od verižic in prstanov. Zadnja leta ne nosim niti ure. Le ob redkih priložnostih mi je všeč kakšen prstan iz belega zlata ali pa verižica, drugače pa nisem preveč navdušena nad tem. Všeč so mi posebne stvari......take, ki ujamejo pozornost drugih. Bolj kot nakit, sem nora na čevlje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 ah nakit,ja eno kameno strelo si dam v popek, da letim ko blisk to je vse,ne rabim nakita, le kaj drobčkanega včasihkaj, kar ima v sebi lepe energije, recimo kalcedon imam danes kamenček v žepku Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Pred par dnevi me je ujel naliv...jaz pa brez dežnika... Pa poglejmo...kaj lepega skriva draguljarna Damiani...sem si rekla...in upala, da naliv čim prej mine... Tam pa...uhani, ki sem jih že dolgo sanjala... Sam...ena čudna cena je na listku... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Na roki ura, ki je 10 min naprej (iz objektivnih in subjektivnih razlogov) s pasckom iz divje rdece barve. Pa dva prstana, ki sem jih dobila v dar (npr enega za 18 RD). Pa kamencke menjam. Enkrat je na verizici tigrovo oko, sedajle pa en cudovito lep jantar, ki je v druzinski lasti ze prek 30 let (se je izkazal v najhusjih krizah) in je direkten uvoz iz Rusije. Ups,kaj pa ce tole bere Kljuka? Olajsevalna okoliscina: jantar je zivo oranzne barve in ne rdec. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. maj 2003 Prijavi Deli 16. maj 2003 Jaz sem si pa zadnjic dala se eno luknjico v uho naredit.. in imam zdaj noter en cist mini, mini srebrn uhancek s sodalitkom. Ja, pa odkar sem iz Spanije prisla, sem bogatejsa za dva para uhanov Ene sem v Figueresu dobila.. ful dober stos je bil... smo bili v Dalijevem muzeju in sem se kar spomnila, da bi imela ene take uhancke z Dalijevimi 'melting clocks'... pa sva se potem s sosolko menile, da mi jih bi ona za rojstni dan naredila iz fimo mase... potem pa stopimo v eno trgovino in jaz zacnem skoraj kricat ... tocno take so imeli, srebrne, kot sem hotela Pa se poceni so bili...Pa se ene mam... dream- catcherje, ful lepe!!! Tud iz Spanije.. se jim nisem mogla upret ... saj ce ne bi si ze na zacetku omejila budgeta, bi slo se pa se denarja za uhancke... Imajo visece uhancke s pravimi kamni, vse zivo... pri nas tega ful ni... ce pa ze, so pa pleh.. ali pa kamni umetni... se v ahatu je bolj malo izbire, so vsi tako... masivni... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ne maram biti prevec "okranclana" Sem sla ze cez vsa obdobja..v gimnaziji z raznimi barvastimi zapestnicami, spangami.. Pa obvezno sem mogla met preluknjan popek ( katerega sem sla seveda skrivaj preluknjat in ko sem prisla domov, sem samo pokazala..itak niso mogli nic... )Zdaj pa nosim verizico, ki sem jo dobila za polnoletnost...ce si ze kej kupim zdaj, grem v swarovski.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Kaj si nasla, michelle, prakticna in brihtna punca! Vis, jaz pa glih obratno: natur vs 'swarovski' - vedno natur.Lusten pa ze zgleda, pa fajn se slisi. Samo imam raje neobdelan smaragd, da nihce sploh ne steka, da je to smaragd, kot pa ne vem kaj takole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Mam ogromno uhanov, prstanov in verižic iz srebra, a se mi je pred tremi leti pojavla alergija na kovine in srebro. Zlata pa ne maram. :xx!: Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Jaz pa..ampak belo zlato..nikol mi ni blo vsec, k so babe mele debele verizice pa zapestnice...pa po moznosti se pelc montel Joj kako jst nimam pojma...ampak kako ves, keri je "tvoj" kamen? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ko boš naletela nanjga, boš čutila. Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Tako da gres v specializirano trgovinico, si pogledas malo, in tisti, ki te 'poklice', si ga kupis.Odvisno kaj ti je vsec, kaksne barve, strukture, oblike... kaj ti potegne...meni je zelena dbest, kamni prav tako, vecina, a malahit, prav tako zelen, izjemno lep, mi ne potegne...Brez veze je gledati zgolj po astro polozajih, lahko pa ti je v nekaksno pomoc pri izbiri... p.s. Ja, vidim da je ze Sanci isto rekla. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Ker sem brala, da je kao za ovne..rubin...tak rdec, ognjevit.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Marsa je men povedala za kamne, ki so mi zmeraj bli nekako blizu, tko da če ona ne ve, ne ve noben! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 evo ga, rubin, tipicno... (ja, za ribe pa ametist)... :o|o: Pliz, preberi si temi Kateri kamen? in pa kamni (ali nekaj takega) po astroloskih znamenjih...Tam smo ful ful ful o tem ze povedali - rekli smo tole - kar sem ti jaz zgoraj - brez veze je gledati zgolj po astro, lahko pa ti je pac v pomoc. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Okej, bom. V tisto temo priznam, da bolj malo gledam...Thanks.. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 15. julij 2004 Aja, Mich - tole zavijanje - ni bilo namenjeno tebi, pac pa tem trapastim posplosenim razpredelnicam raznim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Sem sklepala ja... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 dva uhančka v levem ušesu, tri v desnem, en v nosu, atlantski prstan in en prstan iz oniksa.vse srebrno, ni mi všeč zlato. zapestnic in verižič ne maram, razen, usnjene zapestnice z zakovicami(danes kupla novo in pas...se ujema), to pa mam najraje....eno sem včeraj celo podarila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Kaj so zakovice? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 neka vrsta metalnih kovic, ki so prilepljena˝na morda usnjen trak ( metalni kič) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 neti, Michelle... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 jaz ne nosim veliko nakita. Mam medicinske uhančke, da mi ušeska ne zatečejo. Drugače pa vedno nosim samo en prstan. Ravno včeraj sem si kupila novega. ki ima kamenček obsidian... fino. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Še vedno srebrna obroč zapestnica in ura. In nimam nič druzga v planu. Baje pa kmal dobim oboje novo.......eno za r.d. in drugo za dosego enga življenskega cilja. Kul. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.