Skoči na vsebino

Nakit

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 145
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zadnje čase se nagibam, da nosim pozimi srebro,poleti zlato..ne vem zakaj, ampak tko mi sede. sicer imam sam kak prstan gor, včasih kako verižico(srebrnega budo iz Nepala, ful lep), nakit okoli gležnjev in prstanček, včasih uhane, tudi uro...nakit nosim po potrebi in, če mi zapaše. nikoli pa ga ne nosim preveč, le kos ali dva naenkrat x:Xx
DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

neka vrsta metalnih kovic, ki so prilepljena˝na morda usnjen trak ( metalni kič)

Aha, tenks :palec: x:Dx

Joj no xrolleyesx x:Dx ...pac to ni moj stil...in se ne poglabljam x:Dx x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz tudi nisem glih ne vem kok okrašena. Imam verižico z obeski - takimi malimi - srček zlat, pa sonček, pa ena lunca - iz Ahata zadnja pridobitev :2src: .

Drugače pa samo še poročni prstan, pa uhani, ki mi jih je podarila sestrica, pa imam še zapestnico, ki so mi jo podarile pujse iz trgovine,kjer sem delala, kot darilo za poroko. Pa jo moram nest popravit.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

o maš špale za krvavice gor xsrcx

jaz imam pa a.prstan ter na novo pridobljena dediščina - poročni prstan v katerem je zlato porčnega prstana moje stare mame in mami - dva poročna prstana v enem...evo tud jaz imam poročni prstan - čeprav neporočena x;)x

Obožujem nakit :2src: :2src:

Vendar kot pravi Marsa-mora bit pravi.

Malo ekstravaganten, nenavaden in zelo rafiniran in šik.

V ušesih imam dva micena diamantka, včasih pa si dam perle-monakine in si pri mami sposodim en gir perl za okrog vratu.

Običajno nosim po en prstan.

Nisem preveč ljubiteljica poldragih kamnov, pa vem, da delam napako-sem totalni ignorant na tem področju. :sori: :o|o: :xx!:

Rada imam diamante, pa tudi če so mikroskopski, perle in rubine.

Imam en prstan od none z rubinom, rada ga imam, saj sem Ruby! x;)x

Poleti pa rada nosim okoli gležnja verižico iz belega zlata, obesek pa je kitov rep.

Ko sem bila v osmem razredu, sem od takratnega fanta dobila v dar metalni prstan, ki ga je dečko izdelal sam, na stružnici svojega ata.

Z notranje strani ima vgravirane tri križce v znak ljubezni. Prinesel mi ga je v lepo oblepljeni škatlici od vžigalic na koščku roza vate. Mislim, da ta prstan ostaja najlepše in najiskrenejše darilo, kar sem jih kdaj dobila x^x :2src: x^x Več dni sem jokala od ganjenosti, tudi v tem trenutku imam solzne oči, kar eno nežnost in hrepenenje mi porodi ta spomin :vio:

Ko sem bila v osmem razredu, sem od takratnega fanta dobila v dar metalni prstan, ki ga je dečko izdelal sam, na stružnici svojega ata.Z notranje strani ima vgravirane tri križce v znak ljubezni. Prinesel mi ga je v lepo oblepljeni škatlici od vžigalic na koščku roza vate. Mislim, da ta prstan ostaja najlepše in najiskrenejše darilo, kar sem jih kdaj dobila .Več dni sem jokala od ganjenosti, tudi v tem trenutku imam solzne oči, kar eno nežnost in hrepenenje mi porodi ta spomin
x^x :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

... Ko sem bila v osmem razredu, sem od takratnega fanta dobila v dar metalni prstan, ki ga je dečko izdelal sam, na stružnici svojega ata.

Z notranje strani ima vgravirane tri križce v znak ljubezni. Prinesel mi ga je v lepo oblepljeni škatlici od vžigalic na koščku roza vate. Mislim, da ta prstan ostaja najlepše in najiskrenejše darilo, kar sem jih kdaj dobila x^x  :2src:  x^x Več dni sem jokala od ganjenosti, tudi v tem trenutku imam solzne oči, kar eno nežnost in hrepenenje mi porodi ta spomin :vio:

:2src: :palec: :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ko sem bila v osmem razredu, sem od takratnega fanta dobila v dar metalni prstan, ki ga je dečko izdelal sam, na stružnici svojega ata.

Z notranje strani ima vgravirane tri križce v znak ljubezni. Prinesel mi ga je v lepo oblepljeni škatlici od vžigalic na koščku roza vate. Mislim, da ta prstan ostaja najlepše in najiskrenejše darilo, kar sem jih kdaj dobila x^x  :2src:  x^x Več dni sem jokala od ganjenosti, tudi v tem trenutku imam solzne oči, kar eno nežnost in hrepenenje mi porodi ta spomin :vio:

(brez besed) :wub:

ki ima kamenček obsidian... fino.

x:Xx  x;)x  x8Dx

sem bl povabljena(samo nism mogla it) na b-day k eni ful dobri frendici...sem ji tud kupla en prstan z Obsidianom(snežinkastim, v Ahatu-mb), je kamen učenjakov, boljša koncentracijo .... to punco pa avgusta čakajo popravni, pa se mi je zdelo kul za njo x;)x

Hih, kupil sem si Ankh.....starodaven egipčanski simbol - tkim. ključ življenja ......tak srebrn na usnjeni vrvici, za dopustniške čase pa ko mi ga bo za nosit okol vratu......me zabava tud, ker na brzino izgleda k križ x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Nakita imam kar nekaj doma, nosim pa ga zelo malo (v bistvu skoraj nič)... zlata ne maram, če dam kaj od nakita nase, je to prstan s smaragdom, kdaj me piči in nataknem na kazalec srebrnega z luninim kamnom... rada sem nosila svoje ure kot nakit... za 'po doma' imam nekaj mal odštekanih swachevk, pa mal bolj nobel od CK in Alfex... večinoma so edini moj nakit sončni špegli x8Dx ... so malo odštekani (saj od Jean Paul Gaultiera drugačni tud bit ne morjo x:px )

sicer pa v šatuljici že nekaj časa životarijo precej 'ornk' zlata zapestnica (v bistvu zelo lepa, kot spletena kita iz mat in sijočega zlata), pa zlat medaljon z verižico, pa komplet iz belega zlata - verižica in prstan z akvamarinom in diamantkii, še en prstan iz belega zlata z biserom in dvema diamantkoma, pa prstan iz 40 granatkov, pa zelo lepa zlata pikapolonica z diamantki - darilo staršev, ko sem rodila... no, nič od tega ne dam nase xcivx x:Ix

Mam jest rad tak nakit, k neki pomen, nek simbolčni pomen, mistika mora vun izhajat, ne pa sam en lepotni kič, hmmm..potem se mi zdi,da ne cenim dovolj... x:o)x Mora mau posebno zgledat. Tut nardu sm načrt zlatarju samo,da je narejeno po mojem videnju´
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jean Paul Gaultier je zame ze malo prevec odstekan x:o)x Sploh pa ocala.

DKNY - to je to x:o)x , ce se ze gremo te firme... xrolleyesx

Zdaj sem zvedela, da je Swarovski trgovina -- v Trstu :2src: :2src: Sam zrtev moram najdt, k bo sla z mano :inocent:

Mam jest rad tak nakit, k neki pomen, nek simbolčni pomen, mistika mora vun izhajat, ne pa sam en lepotni kič, hmmm..potem se mi zdi,da ne cenim dovolj... x:o)x Mora mau posebno zgledat.

:palec: tudi meni je všeč nakit, ki ima simbolni pomen... Ko si glih ti to napisal, Buda..V Indiji sem si kupila srebrni obesek z Budo.. vliva mi pogum,pozitivno gledanje na svet, sem pa tja ga vprašam za nasvet x^x

DON'T PANIC

Uuu zaza, tak doma narejen nakit zna bit ful lep! Se posebaj zdaj, poleti :palec: x:Dx Jaz nimam tega talenta.

DKNY ocala...nimam..mam Armanijeve, katerih ne nosim prakticno nic ( lani poleti sem, letos so mi pa pre...crna xrolleyesx )....DKNY obleke so mi vsec..se najbolj od teh fensi firm..

Zelo sem navezana na nakit (Luna in Venera v Levu). Rada nosim le en kos ali največ dva naenkrat, a opazno. Všeč mi je vse, kar diši po orientu, čeprav je kič. Najljubši so mi kičasti viseči uhani barve brona z rdečimi pikicami, ker se mi lepo podajo, sploh, če si močno naličim oči in ker sem temnejša. Zelo všeč so mi zapestnice iz filigrana in vse iz Sarikota, kar se sveti. Zelo rada imam tudi kamne in koralde. Všeč so mi turkizi in vse zeleno.  Zlato mi je sicer všeč in mi tudi paše, ampak mora bi moralo biti nekaj posebnega, da bi ga dala nase (recimo kakšen poseben obesek na verižici). Prstanov ne nosim, ker me motijo, imam pa enega srebrnega (srebra sicer ne maram), ki sem si ga kupila na morju in ima vgraviran jin jang in ga zelo redko nosim, mora biti res poseben občutek. Nikoli pa nase ne bi dala plastike ali nekaj čisto običajnega, recimo okrogli srebrni uhani. Naravnost bedno se mi zdi, da zdaj mlade cosmopolitanke nosijo plastične uhane vseh barv in si mislijo, da imajo stil, če so uhani barvno usklajeni z majčko....

Mačona :palec: x:Dx my kind of woman x:Dx Tudi jaz imam rada vse kar diši po orientu, predvsem uhane. Drugače si pa tudi sama kaj naredim. Edina zadeva, ki jo skoz nosim je zaročni prstan, sicer imam pa raje srebro kot zlato.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...