Chandra 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Aja ups, pa še pirsing me čaka v kratkem, v nos...to si že od nekdaj želim Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Men je pa všeč, če ima ženska kakšen (vendar ne preveč kičast) pratan, uhan al pa verižico; všeč pa mi je tudi kakšna lepa pa ne preveč upadljiva zapestnica na ženski,ki jo ima okrog gležnja; tako kot to ima moja draga No lepo pa mi je tudi, ko vidim na kakšnem posebnem mestu (na ženski), diskreten in simpatičen tatoojček no pa sm povedu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 No lepo pa mi je tudi, ko vidim na kakšnem posebnem mestu (na ženski), diskreten in simpatičen tatoojček[/color]Hi hi hi. Sem si že od malega (se ne spomnim, kdaj sem bila majhna ) želela te zadeve, jasno nikoli prišla do tega, ko je bila želja najbolj vroča. letos na morju zagledala to zadevo na taščini nogici , pa je prebudila v meni otroško željo. Enkrat omenila, da bi jaz tudi, pa je Trudi takoj za rojstni dan uredil zadevo . Tatoojček mi je pa načeloma všeč, če ni si kot Spice boy cel poštepan z njimi , moti me pa njegova neizbrisnost, tako da bi ta moment mogoče bila za tako zadevo, ki sem jo videla na morju, da drži 14 dni, ne pa za trajno . Bomo videli, kako se bo ta zadeva odvijala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
obala 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Najraje imam doma narejen nakit. S perlicami, fimo maso... Pa tudi umiriš se, ko delaš kaj tako prijetnega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 spet se mi nosijo uhani...po dolgem času ...u bistvu me je zanje navdušila ena oblikovalka nakita na morju...ženska je delala noro dober in odštekan nakit iz srebra, laksa in poldragih kamenčkov ...čista poezija...tako imam sedaj uhane z granati in ene s školjko Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Najraje imam doma narejen nakit. S perlicami, fimo maso... Pa tudi umiriš se, ko delaš kaj tako prijetnega!...joooj, jaz sem včasih ful delala iz fimo mase okraske in nakit....si jo moram it en dan kupit....mi je všeč, ker so take žive-odštekane barve... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 jz bi si z veseljem kej nardila, sam nimam filinga in vse grdo pride. :xx!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ...pa daj ženskica, vzami si kako knjigo v knjižnici, pa po tistem malo probaj....pa saj ti ni treba kaj zakompliciranega....bolj enostavne oblike so lažje, pa še lepše... xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ... jooooj, jaz sem imela tudi par let nazaj pirsinge, zdaj si me pa ti kar malo zdražila, bi ga tudi jaz imela v nosu, sam kako zvezdico... Mačona, če ti je to tako všeč, si spedenaj... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 pircingi.... ja . jz sm jih mela povsod. v ušeših ne vem kok in sta mi zdej sam še dve luknice ostale. Pa v popku sem tud mela pa se mi je skoz gnojil. No pa v ustnici sem tud imela. Je blo ful dobr. Sam potem to mal prerasteš. Ne morš bit v službi in imet stike s strankami in uhan v ustnici!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Men je to tudi lepo ja. Na drugih Pri kaksnih rock tipih, mi je vsec ce je uhan v obrvi.V nosu mi sicer ni toliko, jezik mi je zadnje cajte tudi sexy, ena kolegica ga ima tam k ma cindy crawford piko...mal dlje no in tut fajn zgleda...Ampak men je kul, da ne pretiravas, pa da nisi cel v pirsingih.V popku se pa men ni gnojil, samo potem sem se v trebuscek zredila in ga dala vn...zdaj se je pa zaraslo...pa mogoce sem tudi mal prerasla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Ja jaz sem pa mislila, da sem prerasla, sam mi je pa zdaj to spet všeč...mogoče se bom kak dan spomnila, pa ga dala v nosek... ....drugače sem ga imela pa v popeku, pa pod ustnico, v nosu in v obrvi kar tri... od teh se mi še vedno pozna brazgotina, ker me je prijateljica po nesreči, pri odbojki s servisom direkt v glavo zadela in mi je samo odtrgalo tiste uhančke... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 auuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Komaj cakam, da bom imale rojstni dan, saj mi bo dragi castil pirsing v nosku.... Vem sem ga vzela pred letom in pol, luknjica se je zarastla in treba bo narediti novo....grrrrr Zge me v trebuhu, ko pomislim na iglo, stol... To je mucenje! Ampak jaz hocem spet vijolicni pirsing v nosku kot nekoc...Danes imam uhane iz biserovine in zapestnico iz rozevca. Vcasih zapase kaj bolj blagega in nevpadljivega.Ej pa pojdi h komu, ki ti bo pirsing naredil s pištolco Drugače pa, jaz ga bom imela čez nekaj dni Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ...a pirsing v nosku? Jap, meni so vedno naredil v nosu pirsing s pištolco...hitro pa neboleče...vsaj zame... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Danes sem lih nekaj pospravljala, pa nasla eno ful lepo swarovski verizico, k sm jo dobila od bivsega za Bozic. S srckom. Nosit je ne mislim...najboljse, da jo vrzem v smeti? Ali pa mu jo posljem, da so jo v rit utakne :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 spravi jo. In ko boš čisto pozabila nanga jo boš lahko nosila. Verjemi. Mam dost takih izkušenj. Če ti je nekdo nekaj podaril je tvoje. In tud zamere in jeza minejo... potem pa lahko nosiš. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 A mi lahko kdo pove, kam naj grem (v LJ) s tamalo, da ji luknje za uhane naredijo. Je dobila uhane pa teži... Hvala, Beba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 v centru na Čopovi. V eni zlatarni (nisem ziher ampak mislim da je Krona). Kupš medicinske uhane in luknje so zastonj. Lepo nardijo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Jaz sem si dala vse preluknjat nasprot zelezniske postaje..tm pr spomeniku..pr eni kozmeticarki... aiwa, sej sem pol dala v eno izmed skatel z njegovimi stvarmi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 NO FINO VIDŠ. TAKO JE PRAV. ENKRAT TI BO ŽE PROV PRŠLO PA BOŠ NOSILA JA V POPEK SM SI TUD JZ DALA TM NASPROT ŽELEZNIŠKE, V UŠEŠA NA ČOPOVI (PA PREJ ŽE MILJONKRAT NA RAZLIČNIH KRAJIH), V USTNICO (OZ. POD NJO) PA V KOPRU. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 A mogoč kdo ve koliko zakasirajo, če si daš v nos naredit? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 5 čukov v stari LJ zraven čajne Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Prosim? Ja pa kaj ti kej zlatga dajo? Saj niso normalni...a to je s pištolco al z iglo? Ker tu v Celju mi je ena rekla, da je dala isto kot bi si dala v ušesa delat...kar je nekak logično, ko ima 1 minuto dela s pištolco, pa medicinca not. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ta pri čajni je prav piercing studio in ti nardi z iglo...uhan pride iz kirurškega jekla in zato je možnost okužbe manjša...če greš pa h kozmetičarki ti pa nardi s pištolco in pride okol 2500.sam jest ti bl priporočam it v taprav piercing studio, ker ti s pištolco ful poškodujejo kože, ker pištolca je ful groba.sam z iglo pa kr boli,ampak ni panike Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.