Skoči na vsebino

Nakit

Marsa

Recommended Posts

Moram mal obnovit svoj nakit, ohoho let si nisem nic nabavla, niti nic dobila pametnega. :|||

sem pa nasla vceraj al kdaj uhan z lapisom, za katerega sem mislila, da sem ga dokoncno izgubila. x^x

x;)x xflirtx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 145
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

joj marsa...a vidiš tam na moji ikonci k imam neke male uhančke?

to so uhančki iz belega zlata, ki mi jih je matija za 23rd kupil...

jih ne najdem...že par dni...

grozaa x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

...nism našla :O:

meni se pa belo zlato vse ukrivi...mislim, da zato ker je pač bolj mehko

zdej čakam na verižco...belo zlato seveda...mogoče za 7 let dobim (žicam že pošteno) x^x x^x x^x

drugače pa dost nošim svoj nakit, ker je pač neki posebnega...neki mojega

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

• 1 year later...
Pa še tukaj. xcivx Kakšen nakit rade nosite? Dolge ali kratke uhane? Kak prstan? Zapestnice, verižice?? x;)x

Jz sem minimalist..nasplošno...Manj je več... x;)x

Prstana imam sam dva..taka čist minimalistična

..pa uhane..bunkice..pač ,da so...

...pa zlato verižico z zlatim križem..ker sem jo pač pred mnogimi leti dobila v dar in sploh ne vem,da jo imam na sebi....

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Dokaj podobno meni, več kot dva prstana nikoli, če bi že, bi recimo kakšne zelo tanke rinčice, drugače pa nosim enega. Uhane isto. Perlice, kristalčke, kratke v glavnem. Prstan s poldragim kamnom mi je recimo zelo všeč. x:)x

Meni je lesen nakit najbolj všeč. :2src: Tisti prstani so prav xsrcx , ampak baje blazno hitro začnejo smrdet :xx!: Pa same veliko prodajajo, za debele parklje. :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

• 2 weeks later...
ne nosim zlata, ker mi ni všeč, temveč imam rada srebro. Rada imam gladke debele prstane, niČ kaj načičkano preveč. Rada mam pa tudi uhane raznorazne in spet ne preveč načičkane. Ur imam pa itak 20.

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

• 1 year later...
Nosim 3 verižice nonstop - obesek iz cedrine veje, runski obesek za zaščito in Children Of Bodom obesek. Moji edini - moji najljubši x:o)x

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Jaz pa nakit zadnje čase kar malo zanemarjam.

Je bil čas, ko sem nakit ogromno kupovala. Večino stvari sem nosila enkrat, potem me je pa minilo.

Berem temo, kaj sem nosila 4 leta nazaj in se ni kaj dosti spremenilo. Zdaj redno nosim eno swarovski verižico, ki ni preveč vpadljiva, ravno prav za službo pa te zadeve...

Pred nekaj leti sem si za prvi izpit kupila Swarovski prstan in tudi tega nosim precej redno.

To je moja najljubša firma in ljudje vedo, da če nimajo ideje za darilo...je to najboljša rešitev :D hehe

Drugače pa bolj zvečer. Že dve zimi sem nosila celo perle. Ampak dooolge, ful so pasale na pletenine. Pri Chanelu je bilo to zelo popularno (mislim da kolekcija pomlad zima 2006, 2007). Super so :palec: Ker ful mladostne.

Poleti, ko je vse bolj sproščeno pa pride v poštev natur nakit... čeprav men se zdi, da meni to ne paše.

Ko gledam druge, se mi različni prisingi, bujen nakit in to, ful fajn zdi (če je pač stilsko fajn), ampak meni to nekak ne paše lih...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 years later...

hm... trenutno nosim dve verižici, nič drugega. na eni je lizard (itak x8Dx ), na drugi je blo pa ful enih stvari navešenih, razni napisi v stilu love, hope, pa srček in ključek in podobna jajca x:Dx sm vse dol pobrala in obesla gor enga mini škorpijončka.

redko mam kakšno zapestnico. uni čist tamali uhani mi niso všeč, mam raje kake večje, viseče... na drugih x:o)x jst bi se zihr sam zapletala vanje (iz istga razloga sm odstranila pirse). ure tud ne nosim, sem jo imela pred leti, pol je crknila in se mi je "ni dalo" nest popravt, potem sm se pa odnavadila in me moti, če mam kaj na roki... čeprav ene par mi jih je pa ful všeč in sm jih tud hotela kupit, sam kaj, ko bi se le prah nabiral xrolleyesx . prstani me tud motijo, pa una verižica, ki sm si jo dala okol gležnja, me je tud. tko da, skor nč mi ne paše oz. mam najraj čimmanj teh zadevc na seb. še teh dveh verižic ne nosim vedno, ker mi začneta it na živce.

heh, kaj si našla/izbrskala. xDDx

jaz tud ne nosim (več) veliko nakita (včasih pa sem si navešala svega i svašta x:px).

Skoraj vedno imam manjše okrogle uhane in preprosto tenko verižico iz belega zlata (*ex-taščino* darilo za 35. [se mi zdi]).

Potem nosim še kameno strelo na vrvici okol vratu, ki se me res neverjetno drži - eni se boste morda celo spomnili, da sem jo izgubila v K4 (!), pa jo je potem Aakhut našel (!) in je spet pri/na meni. xokx

To je vse.

Aja, prstanov ne maram in jih dosledno dajem dol, celo tako zelo dosledno, da jih potem pozabim na javnih wc-jih ali obiskih, skratka povsod, kjer si umivam roke. x:o)x xDDx

a nosim pa enega (srebrnega), ki sem si ga izbrala za rojstnodnevno darilo lani na Tenerifu (od svoje nečakinje).

Kiča ne nosim.

(sem ga pa včas, vse mogoče plastike, sam da je bilo pisano, barvito itd., vključno z visečimi in ogromnimi uhani).

Ponoči dajem vse dol. Razen te tenke verižice iz belega zlata.

(in itak imam zmanjšano izbiro tega, ker se na nežlahtne kovine odzivam nežlahtno. xDDx x;)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Zadnje leto ali dve ga je vse manj. Letos je šel ven še pirs, par prstanov je šlo dol s prstov, tako da je ostal le še en srebrn prstan s turkizom, ki je z mano že več kot 10 let xsrcx

Včasih pa potem dodam še zapestnico iz turkizov, ali iz katerega drugega kamna (odvisno od počutja), prej sem vsak dan nosila obesek iz roževca, zdaj nekako "počiva" xnckrivx

Nič drugega mi ne paše. Uhanov skoraj več ne nosim, oz. redko - ko sem jih, so bili ponavadi kakšni viseči, s kamenčki, ali iz stekla.

"In spe nascendi." (Živim v upanju)

Latinski izrek

http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg

• 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...