Skoči na vsebino

Nemir

Zala_

Recommended Posts

Če ne sprejmeš Boga za brezpogojno ljubečega starša, ki to je, moraš sprejeti te starše, ki so navidezno brezpogojno ljubeči, a to niso in razlika je občutna.

Kateri "zemeljski starši" pa uspejo biti brezpogojno ljubeči, če odzrcalijo naš pogled na Boga, ki ga ne sprejmemo brezpogojno (zato so nam bili tudi dani zemeljski starši)?

Deli na socialnih omrežjih

Kateri "zemeljski starši" pa uspejo biti brezpogojno ljubeči, če odzrcalijo naš pogled na Boga, ki ga ne sprejmemo brezpogojno (zato so nam bili tudi dani zemeljski starši)?

Nobeni.

Nič nisi odgovoril kako bi bilo, ko bi đihadisti klali v tvoji ulici. Torej a bi jih z zaupanjem v Boga čakal ali bi pobegnil? Bi se boril? Skratka kako bi reagiral?

Ti te misli povzročajo nemir?

Sem napisal... ker tebe še neki moti in si zato vznemirjen.

Ne in moj ne ne pomeni tega kar si naprej napisal, ker karmični zakon je res del Namena http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Ne, ne spremeni, ker je blo to že upoštevano.

- če misliš, da ISIS ipd. povzroča znaten nemir v meni se motiš. to bi bilo v primeru vojnega stanja

- torej se Namen podreja karmičnemu zakonu? kako da ne, če je karmični zakon absolut?

- dejva mal sestopit nazaj na zemljo: uživam jo 4 mesece. tvoje ugotovitve, da me omejuje in jaz tega ne opazim nakazujejo na: - da sem pod slepilom "psihične zasvojenosti" - ali pa je moje samozavedanje na tako nizki ravni, da razlike v slabše ne opazim. kaj od tega je problem?

Brez podpisa

Nič nisi odgovoril kako bi bilo, ko bi đihadisti klali v tvoji ulici. Torej a bi jih z zaupanjem v Boga čakal ali bi pobegnil? Bi se boril? Skratka kako bi reagiral?

V skladu z navodilom Boga na dano situacijo. Ne morem ti konkretno odgovarjat na hipotetično...

Ti te misli povzročajo nemir?

Tele hipotetične ne.

- če misliš, da ISIS ipd. povzroča znaten nemir v meni se motiš. to bi bilo v primeru vojnega stanja

- torej se Namen podreja karmičnemu zakonu? kako da ne, če je karmični zakon absolut?

Del Namena je karmični zakon, ki ga upravlja.

- dejva mal sestopit nazaj na zemljo: uživam jo 4 mesece. tvoje ugotovitve, da me omejuje in jaz tega ne opazim nakazujejo na: - da sem pod slepilom "psihične zasvojenosti" - ali pa je moje samozavedanje na tako nizki ravni, da razlike v slabše ne opazim. kaj od tega je problem?

Oboje je isto, povedano z drugega kota.

Del Namena je karmični zakon, ki ga upravlja.

Torej ohranitev Namena ne more biti dirigirana skozi kršitev karmičnega pravila? To bi pomenilo, da je celotna uresničitev Namena podvržena karmičnemu zakonu.

Oboje je isto, povedano z drugega kota.

Torej namiguješ, da sem zasvojen, ampak tega ne opazim?
Brez podpisa

Zamera je zarad neznanja, ker misliš, da je nekdo drug kriv za tvoje trpljenje in si zato nanj jezen. Če ti nekdo, ki ga pozna in sprejema razloži zakon karme in ti reče da drug ni kriv za tvoje trpljenje, pol greš direkt na vzrok zamere, ni treba nč odpuščat posebi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Nekdo drug ti že razloži, ampak koliko časa pa traja, da vase informacije integriraš tako dobro, da postanejo impulz kot je impulz vzpostavitev zamere? Dokler impulz zamere obstaja še vedno pride do procesa odpuščanja.
Brez podpisa

Ja to pol pomen, da je tvoja predstava karme omejena. Naše napake so tudi del karmičnega zakona... kaj zdej to pomen pa je resnica onkraj dometa izključujočih čustev, intelekta, lažnega ega... s predajo Bogu lahko vidiš, pomirjen http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

Ti verjameš v usodo - začrtano pot ali meniš/verjameš, da jo do neke mere lahko krojiš sam?

Verjameš/veš, da obstaja nekdo, ki za vsakega izmed nas ve kaj je najboljš in da mu lahko da moč za to izbrat in narest?

Pa ne samo ena takšna oseba, lahko jih je več.

Se prav ti veš zame? Ponuja se mi tudi shamanno, še dobro, da ne za seks la la la

Brez podpisa

Torej ohranitev Namena ne more biti dirigirana skozi kršitev karmičnega pravila? To bi pomenilo, da je celotna uresničitev Namena podvržena karmičnemu zakonu.

Nisem tega reku, reku sem da je karmični zakon del Namena s katerim upravlja.

Torej namiguješ, da sem zasvojen, ampak tega ne opazim?

Ja.

Nekdo drug ti že razloži, ampak koliko časa pa traja, da vase informacije integriraš tako dobro, da postanejo impulz kot je impulz vzpostavitev zamere? Dokler impulz zamere obstaja še vedno pride do procesa odpuščanja.

Ne, če se direktno ukvarjaš z vzrokom.

Ti verjameš v usodo - začrtano pot ali meniš/verjameš, da jo do neke mere lahko krojiš sam?

Do neke mere jo krojiš sam.

Pa ne samo ena takšna oseba, lahko jih je več.

Sam en je tak, lahko pa to funkcijo opravlja tud čez več pooblaščenih.

Se prav ti veš zame? Ponuja se mi tudi shamanno, še dobro, da ne za seks la la la

Vem za ganjo... pa za možnosti v karmičnem zakonu... ampak ne jaz.... sam tist in tolk kokr mi je od njega dano vedt vem

Nisem tega reku, reku sem da je karmični zakon del Namena s katerim upravlja.

Ja.

Ne, če se direktno ukvarjaš z vzrokom.

- a potem se lahko zaobide kz zaradi Namena samega?

- potem me verjetno znas informirat kako pri sebi prepoznati znake zasvojenosti?

- a je potrebno najprej nove informacije integrirat vec plastno, da na nezavednem in polzavednem nivoju delujejo prednostno pred starimi vzorci? Stari vzorci so tisti,ki mimo zavednega delovanja vplivajo na custvovanje posameznika.

Brez podpisa

- a potem se lahko zaobide kz zaradi Namena samega?

Namen lahko prekrši ali zaobide če hoče, iz višjega namena, ne pa tisti, ki so pod zakonom karme. In tisti, ki je predan Namenu, če mu Namen to naroči, zavoljo Namena, višjega namena.

- potem me verjetno znas informirat kako pri sebi prepoznati znake zasvojenosti?

Prekin za 4 dni in boš opazu razliko v dojemanju... in pol naprej.

- a je potrebno najprej nove informacije integrirat vec plastno, da na nezavednem in polzavednem nivoju delujejo prednostno pred starimi vzorci? Stari vzorci so tisti,ki mimo zavednega delovanja vplivajo na custvovanje posameznika.

Če (kolikor) si iskren se lohk spremeniš.

tema so bile stopnje, iniciacije, se spomneš? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Če povem v metaforah...dobila si namig, da je na kraj x najbolje potovati z vlakom, zvedela si kdaj pride vlak, ponudilo se ti je karte, rezerviral se ti je spalni kupe...in ti si vse to zavrnila, ker si trdila, da poznaš boljši način kako priti do tja...torej počakaj naslednji vlak ali pa vzemi drugo prevozno sredstvo in se zafuraj do točke x...pretolmači sama...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Al pa vprašaj Bogeca po imenu Google...namig o "keywords" oz. iskalni izrazi si pa že dobila...mogoče se pa usput še kaj pametnega naučiš kar ti lahko v prihodnosti koristi...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Namen lahko prekrši ali zaobide če hoče, iz višjega namena, ne pa tisti, ki so pod zakonom karme. In tisti, ki je predan Namenu, če mu Namen to naroči, zavoljo Namena, višjega namena.

Kaj pa nekdo, ki je orodje Namena in se tega ne zaveda?

Poglejva drug primer praktično: danes si izberem eno hišo in izberem si jo samo zato, da bom tebi dokazal nasprotno. Grem in preluknjam vse gume na avtu, ki je parkiran pred hišo. Čez en mesec si izberem drugo hišo itd. To pomeni, da bom vsakič izbral hišo, ki karmično ustreza? Al smo mogoče vsi tolk v rit, da ni važno katero hišo izberem?

Prekin za 4 dni in boš opazu razliko v dojemanju... in pol naprej.

Se pravi ti mene vidiš "so down below you", da meniš, da niti tega več ne pomnim kakšno je bilo moje dojemanje preden sem začel uživat? Torej obdobje pred 4 meseci.

Če (kolikor) si iskren se lohk spremeniš.

Ni vprašanje ali lahko. Vprašanje je kako hitro, ko prejmeš potrebne informacije: 1 mesec, eno leto, 10 let? Še najbolje, da poveš zase ... sej ti ne zameriš več ane?

Do neke mere jo krojiš sam.

Znotraj dane karme? Na meni je, da uporabim dobro karmo? Se lahko izmikam poplačilu karme?

Kje vidiš meje usode?

A si lahko v tem življenju "naberem nove slabe karme"? Če je odgovor ja, kako je to možno, ker ne morem škoditi nekomu, ki mu takšna karma ne pripada, se pravi sem vedno znotraj karmičnega pravila?

Brez podpisa

Če povem v metaforah...dobila si namig, da je na kraj x najbolje potovati z vlakom, zvedela si kdaj pride vlak, ponudilo se ti je karte, rezerviral se ti je spalni kupe...in ti si vse to zavrnila, ker si trdila, da poznaš boljši način kako priti do tja...torej počakaj naslednji vlak ali pa vzemi drugo prevozno sredstvo in se zafuraj do točke x...pretolmači sama...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

Al pa vprašaj Bogeca po imenu Google...namig o "keywords" oz. iskalni izrazi si pa že dobila...mogoče se pa usput še kaj pametnega naučiš kar ti lahko v prihodnosti koristi...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png

Nja, sam js sprašujem tebe, ker očitno "rabim" tvoj odgovor, ki se mu spretno z manipulacijo izmikaš... no kaj je zdej, a boš svoje znanje rajši zase obdržal? Al lahko dobim svoj clue, ki ga "slutim"...?

Tele hipotetične ne.

Kaj pa tele ...

http://www.rtvslo.si/svet/is-naj-bi-prek-libije-nacrtoval-invazijo-evrope/358668

http://www.rtvslo.si/svet/libija-varnostni-svet-zn-a-pozvala-naj-umakne-embargo-na-orozje/358724

inb4:Pustmo ob strani do kakšne mere je konflikt umetno sproduciran, to je druga debata

*

Ni za občutljive želodce ...

https://www.youtube.com/watch?v=JGrZ3GJkK9Q

Brez podpisa

Kaj pa nekdo, ki je orodje Namena in se tega ne zaveda?

Namen lohk nardi kar če, osebno ali preko kogarkol. Če se ta (orodje) ne zaveda, je on sam znotraj karme, čeprav Namen lahko dela preko njega tudi kaj izven.

Poglejva drug primer praktično: danes si izberem eno hišo in izberem si jo samo zato, da bom tebi dokazal nasprotno. Grem in preluknjam vse gume na avtu, ki je parkiran pred hišo. Čez en mesec si izberem drugo hišo itd. To pomeni, da bom vsakič izbral hišo, ki karmično ustreza? Al smo mogoče vsi tolk v rit, da ni važno katero hišo izberem?

Nisem dojel kaj si hotu povedat in vprašat.

Se pravi ti mene vidiš "so down below you", da meniš, da niti tega več ne pomnim kakšno je bilo moje dojemanje preden sem začel uživat? Torej obdobje pred 4 meseci.

Ne, ampak da boš zdej opazu razliko v večjem dojemanju.

Ni vprašanje ali lahko. Vprašanje je kako hitro, ko prejmeš potrebne informacije: 1 mesec, eno leto, 10 let? Še najbolje, da poveš zase ... sej ti ne zameriš več ane?

Tud na to sem odgovoru. Glede na to kolk si iskren pri sprejemanju informacije tolk hitr.

Znotraj dane karme?

Znotraj ali izven (če si osvobojena duša).

Na meni je, da uporabim dobro karmo?

?

Se lahko izmikam poplačilu karme?

Ne.

Kje vidiš meje usode?

Neki je že določen od Boga kar ne mormo spremenit, neki pa lahko spreminjamo znotri danih možnosti.

A si lahko v tem življenju "naberem nove slabe karme"? Če je odgovor ja, kako je to možno, ker ne morem škoditi nekomu, ki mu takšna karma ne pripada, se pravi sem vedno znotraj karmičnega pravila?

Na to sem ti podal razodetje... npr. če bi ti rad mene ubil.... preberi ga še enkrat... je bil le primer, za ilustracijo, ampak razodeva point.

Kaj pa tele ...

http://www.rtvslo.si/svet/is-naj-bi-prek-libije-nacrtoval-invazijo-evrope/358668

http://www.rtvslo.si/svet/libija-varnostni-svet-zn-a-pozvala-naj-umakne-embargo-na-orozje/358724

inb4:Pustmo ob strani do kakšne mere je konflikt umetno sproduciran, to je druga debata

*

Ni za občutljive želodce ...

https://www.youtube.com/watch?v=JGrZ3GJkK9Q

Svojo smrt, uničenje telesa, kako in kdaj, sem si že določu s svojimi prejšnjimi dejanji in tega ne morm več spremenit. Če me majo Isis za ubit, tega ne morm spremenit več. Če me nimajo, oni tega ne morjo spremenit. Smrt je v rokah Boga, tak ali drugačen instrument. Spremeniš lahko sam če se popolnoma predaš Bogu... sprejmeš point karme. Če se popolnoma predaš Bogu lahko na lep način in zadnjič umreš (umre ti zmotno poistovečanje), še preden si umru (mogu zamenjat telo). Nikol ni blo časa ko te ni blo in nikol ne bo časa ko te ne bo, si onkraj časa in materialne energije, noben te (pravega tebe) ne more ubit. Če služiš Boga se lohk rešiš vseh problemov in dobiš dejansko izpolnitev, trajno.

Nja, sam js sprašujem tebe, ker očitno "rabim" tvoj odgovor, ki se mu spretno z manipulacijo izmikaš... no kaj je zdej, a boš svoje znanje rajši zase obdržal? Al lahko dobim svoj clue, ki ga "slutim"...?

Jaz se nič ne izmikam...nič ne rabiš mojega odgovora...striček Google, ti da lahko vse kar hočeš vedeti al pa vprašaj koga drugega, saj imaš polno pametnih duhovnjakov...Ne zdi se mi pa smiselno razlagat stvari, ki so povezane z lestvico katero uporabljam+ stvari povezane z njo...in zaradi česar sem poslušal marsikaj od drugih in tebe...bilo je preveč namigov...in tudi link je bil že ubacen nekje...konec zgodbe...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/vitez.gif

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Svojo smrt, uničenje telesa, kako in kdaj, sem si že določu s svojimi prejšnjimi dejanji in tega ne morm več spremenit. Če me majo Isis za ubit, tega ne morm spremenit več. Če me nimajo, oni tega ne morjo spremenit. Smrt je v rokah Boga, tak ali drugačen instrument. Spremeniš lahko sam če se popolnoma predaš Bogu... sprejmeš point karme. Če se popolnoma predaš Bogu lahko na lep način in zadnjič umreš (umre ti zmotno poistovečanje), še preden si umru (mogu zamenjat telo). Nikol ni blo časa ko te ni blo in nikol ne bo časa ko te ne bo, si onkraj časa in materialne energije, noben te (pravega tebe) ne more ubit. Če služiš Boga se lohk rešiš vseh problemov in dobiš dejansko izpolnitev, trajno.

Samo vprasal sem te, ce te kej vznemirja.

Brez podpisa

Namen lohk nardi kar če, osebno ali preko kogarkol. Če se ta (orodje) ne zaveda, je on sam znotraj karme, čeprav Namen lahko dela preko njega tudi kaj izven.

Se strinjam.

Kaj pa, da se "orodje" zaveda in je znotraj karme. Zakaj to ne bi bilo možno?

Sej ne bi smel biti problem, da okoliščine zaobjamejo posameznika do te mere, da stori kar noče (noče slediti danemu namenu) pa vseeno to naredi.

Nisem dojel kaj si hotu povedat in vprašat.

To je hipotetičen test, kjer bi namenoma povzročal škodo naključnim ljudem - konkretno škodo na avtu. Lahko bi izbral trganje rož, pa sem izbral avto, ker nam je Slovencem tako pomemben.

Namigujem, da bi s takšnim naključnimi izborom "žrtev" kršil omenjeno karmično pravilo, pa me zanima kako vidiš konkretno zastavljeno situacijo oz. scenarij.

- ali bi res izbral samo tiste lastnike avtomobilov, ki jim to pripada po karmi? ali je možno, da bi škodo povzročil ljudem, ki si to ne zaslužijo = nimajo takšne karme?

Ne, ampak da boš zdej opazu razliko v večjem dojemanju.

Se pravi, nisem opazil razlike v zmanjšanem dojemanju, bom pa opazil razliko v povečanem dojemanju?

Če je odgovor ja, potem kažeš znatno mero podcenjevanja ali obratno precenjevanje sebe. Vem, da praviš, da je bilo upoštevano, ampak ravno v tem se nanašam na tvoje precenjevanje lastnih sposobnosti vpogleda, jasnosti itd.

Da sem se odločil probat ni bil impulziven moment, kjer sem si mislil "mah kar bo pa bo". Preden sem probal je preteklo kakšno leto vode pod mostom, ki je bilo namenjeno informiranju tako uporabniških izkušenj, znanstvenih dognanj, rastline same, zdravstvenih vidikov itd. Mirno lahko rečem, da o tem področju vem več kot večina slovenskih zdravnikov, kar sploh ni težko preseči glede nato, da so zaviti v naučene stereotipe in niti nimajo motivacije, da bi svoje znanje ažurirali. Konec koncev se je konoplja(thc) šele pred kratkim v naši zakonodaji umaknila iz seznama, ki ga enači s heroinom, kokainom in drugimi trdimi drogami. Tvoja ugotovitev, da nisem zmožen najbolj osnovnih samo-analitičnih objektivnih kriterijev je milo rečeno smešna, da ne rečem žaljiva iz vidika intelektualnega ponosa.

Omenjal si tudi razcepljenost glede tega ali rabim uživat. Rabim (kot potrebujem) vodo, hrano. Konoplje na rabim. Konoplja spada v koncept želja in ne potreb, tako kot seks. Tle ni nobene razcepljenosti je kvečjemu nerazumevanje razlikovanja med potrebami in željami, kar pa ni z moje strani. Tudi ne pravim, da je nujno s tvoje, namigujem, da si nekje v postopku pač zajebal.

Tud na to sem odgovoru. Glede na to kolk si iskren pri sprejemanju informacije tolk hitr.

Iskrenost ima nekaj veze s tem kako hitro se proces zgodi, ampak kljub temu je to dolgotrajen proces?

Nisi odgovoril na vprašanje ali se tebi zamera ne dogaja več?

Na to sem ti podal razodetje... npr. če bi ti rad mene ubil.... preberi ga še enkrat... je bil le primer, za ilustracijo, ampak razodeva point.

Imaš konkretna vprašanja, prosim odgovori. Če so (ti) pravila jasna, kot sam praviš, ne bo problem.

A si lahko v tem življenju "naberem nove slabe karme"?

Kako si naberem nov minus, če karma ne dovoljuje, da drugemu škodim bolj kot določa karmični zakon?

Brez podpisa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...